Hm.. Rá kéne jönni, hogy Jimmy elvesztése Magyarország lakosságának kis hányadától eltekintve csupán annyit jelent, mintha Józsi bácsi halt volna meg végelgyengülésben a második emeletről. Ja, meg hogy az RTL Klub fellélegezhet, most majd nem kell Jimmynek elmagyarázniuk, hogy miért nem akarják folytatni a jövőben a műsorait.
Szerintem egyszerű az egész. Utószilveszteri buli volt és hót részeg lehetett Jimmy. Elkezdett vagizni a pisztolyával majd orosz ruletteztek. Hát vesztett. Úgy látszik nem volt annyi esze, hogy nem forgótáras fegyverrel csak veszíteni lehet az oroszruletten. :-)
Aki pedig az udvarba lődöz 9mm-essel az megérdemli ezt a sorsot... Jó nagy paraszt.
Amit leírtál az mind igaz. Talán azért nem figyelt annyira, hogy a fegyverben még van lőszer, mert "enyhén" ittas állapotban volt, amit a rendőrség, és a család is megerősített. Talán ez az oka annak is, hogy kilőtt az ablakon.
Én is azt szeretném tudni, miért lőtt ki az ablakon JIMMY? Vajon miért nem hozzák nyilvánosságra? Miért/Mire/Kire lett ideges?
Miért nem merik elmondani? Talán a szomszédot lőtte le? S emiatt végzett önmagával?
Bazmeg, szakadjatok má el az első mondattól.Írjatok a címmel kapcsolatban.Attól semmivel se tudok többet az ügyről, hogy lelkiszegénnyé aljasítottatok.
Na, elolvastam az rtlklub hülyeségét.
Jimmy, aki bírt fegyverviselési engedéllyel, játékból fejbelövi magát.Akinek legálisan van fegyvere, annak előbb kell vizsgáznia.Ha levizsgázott, akkor tudja, hogy a félautómata fegyver elsütése után újabb golyó kerül a csőbe, addig, amíg ki nem ürül a tár.Egy lövés után kivette a tárat, de az új golyó már a csőben volt.Ilyet senki se csinál.Azt meg végképp senki se kérdőjelezi meg, hogy minek lődöz valaki élesfegyverrel az udvaron,hajnalban, közelebbről meg nem nevezett dologra.
Láttam.De ez a pasi kb. 1 hete még a 40es karjával büszkélkedett Szilágyinak.Nem kéne hagyni, hogy egy szimpla öngyilkosságból Kennedy-rejtéjt és Elvis-féle eltünést faragjanak.
Te még nem láttál "bazi" gazdag embert szomorúnak elkeseredettnek?
De szerintem vagy az Rtl-klub oldalán olvasható verzió igaz, vagy esetleg nem is az ő ujja volt azon a ravaszon.....
ha szerinted a pénz (illetve annak hiánya) az egyetlen hibaforrás, akkor vagy nagyon irigyelni való az életed, vagy a lelki szegények kenyerét eszed : )))