Keresés

Részletes keresés

user_af Creative Commons License 2001.01.02 0 0 13
Azért, hogy létrehozhass róla egy 275. dzsimiöngyilkossága topicot, vagy hogy megtanulj később olvasni is, ne csak írni.
strayyer Creative Commons License 2001.01.02 0 0 12
Hm.. Rá kéne jönni, hogy Jimmy elvesztése Magyarország lakosságának kis hányadától eltekintve csupán annyit jelent, mintha Józsi bácsi halt volna meg végelgyengülésben a második emeletről. Ja, meg hogy az RTL Klub fellélegezhet, most majd nem kell Jimmynek elmagyarázniuk, hogy miért nem akarják folytatni a jövőben a műsorait.
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.02 0 0 11
MOST AKKOR ONGYILKOS LETT VAGY NEM???
albino Creative Commons License 2001.01.02 0 0 10
Szerintem egyszerű az egész. Utószilveszteri buli volt és hót részeg lehetett Jimmy. Elkezdett vagizni a pisztolyával majd orosz ruletteztek. Hát vesztett. Úgy látszik nem volt annyi esze, hogy nem forgótáras fegyverrel csak veszíteni lehet az oroszruletten. :-)
Aki pedig az udvarba lődöz 9mm-essel az megérdemli ezt a sorsot... Jó nagy paraszt.
Daniella Creative Commons License 2001.01.02 0 0 9
Amit leírtál az mind igaz. Talán azért nem figyelt annyira, hogy a fegyverben még van lőszer, mert "enyhén" ittas állapotban volt, amit a rendőrség, és a család is megerősített. Talán ez az oka annak is, hogy kilőtt az ablakon.
Előzmény: rossgeller (4)
armi Creative Commons License 2001.01.02 0 0 8
Én is azt szeretném tudni, miért lőtt ki az ablakon JIMMY? Vajon miért nem hozzák nyilvánosságra? Miért/Mire/Kire lett ideges?
Miért nem merik elmondani? Talán a szomszédot lőtte le? S emiatt végzett önmagával?

rossgeller Creative Commons License 2001.01.02 0 0 7
Bazmeg, szakadjatok má el az első mondattól.Írjatok a címmel kapcsolatban.Attól semmivel se tudok többet az ügyről, hogy lelkiszegénnyé aljasítottatok.
Előzmény: Alexanka (6)
Alexanka Creative Commons License 2001.01.02 0 0 6
"bazi gazdag volt.Akkor mért?"
Nem minden a gazdagság!Sok értékes dolog van az életben amit pénzért nem vehec meg!!!
Előzmény: rossgeller (-)
tdeak Creative Commons License 2001.01.02 0 0 5
Szegeny Mathe Peterrel sem tudjuk, mit csinaltak pontosan az elvtarsak (eppen husz esztendeje) . . .
rossgeller Creative Commons License 2001.01.02 0 0 4
Na, elolvastam az rtlklub hülyeségét.
Jimmy, aki bírt fegyverviselési engedéllyel, játékból fejbelövi magát.Akinek legálisan van fegyvere, annak előbb kell vizsgáznia.Ha levizsgázott, akkor tudja, hogy a félautómata fegyver elsütése után újabb golyó kerül a csőbe, addig, amíg ki nem ürül a tár.Egy lövés után kivette a tárat, de az új golyó már a csőben volt.Ilyet senki se csinál.Azt meg végképp senki se kérdőjelezi meg, hogy minek lődöz valaki élesfegyverrel az udvaron,hajnalban, közelebbről meg nem nevezett dologra.
Előzmény: leha (0)
rossgeller Creative Commons License 2001.01.02 0 0 3
Láttam.De ez a pasi kb. 1 hete még a 40es karjával büszkélkedett Szilágyinak.Nem kéne hagyni, hogy egy szimpla öngyilkosságból Kennedy-rejtéjt és Elvis-féle eltünést faragjanak.
Előzmény: Törölt nick (1)
Attilla Creative Commons License 2001.01.02 0 0 2
Jimmmyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!
NEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1
Te még nem láttál "bazi" gazdag embert szomorúnak elkeseredettnek?
De szerintem vagy az Rtl-klub oldalán olvasható verzió igaz, vagy esetleg nem is az ő ujja volt azon a ravaszon.....
leha Creative Commons License 2001.01.02 0 0 0
ha szerinted a pénz (illetve annak hiánya) az egyetlen hibaforrás, akkor vagy nagyon irigyelni való az életed, vagy a lelki szegények kenyerét eszed : )))
rossgeller Creative Commons License 2001.01.02 0 0 topiknyitó
Ma reggel a király elhagyott minket.Emlékét haghordozókon és a szívünkben hordjuk.De miért?Szerintem bazi gazdag volt.Akkor miért?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!