Keresés

Részletes keresés

MacPhisto Creative Commons License 2001.03.10 0 0 187
Isle D'Orange kormányzójától.
Előzmény: Hari (186)
Hari Creative Commons License 2001.03.10 0 0 186
Erről már volt szó korábban, ezt a szigetet is el kell foglalnod, aztán felkínálja, hogy kifosztod (csúnya maszekoló), vagy az arzenálból elviszed az ágyúkat (dicső kapitány).

Kérdés: a spanyoloknak elsüllyesztettem a két lineshipet Itkalnál, kitől kapok újabb feladatot? A kormányzóhoz hiába mentem vissza, le se szart.

Kérdés2: A térkép másik felét kitől tudom megkapni? Rémlik, hogy már volt szó róla, de nem találom azt a hozzászólást.

Előzmény: Horvy (185)
Horvy Creative Commons License 2001.03.09 0 0 185
Nagy nehezen csak sikerült lenyomnom az a Cosa Sinistrat. :)
Viszon most valami francia ágyúkat kéne ellopnom. Dead Islandon találtam egy csávót az azt mondta hogy menyjek el Omary (asszem ez a neve) nevű szigetre, de ott nincs semmi használható. Valaki segítsen plz abban hogy mit is kéne ebben a küldetésben csinálni!
Előzmény: Hari (184)
Hari Creative Commons License 2001.03.09 0 0 184
Szerintem tök mindegy, hogy mit lősz, amig enged lőni, addig adja neki. A célpontot a gép automatikusan kiválasztja, ha van még miből. Egyébként úgy emlékszem, hogy 3-5 ágyút kell megsemmisítened, amíg az erőd megmurdel, de ezt észre fogod venni. Egyrészt kapsz 20000 XP-t, másrészt kiírja, hogy az erőd megsemmisült, lehet partraszállni és a bal felső sarokban, illetve ha aktív alul a "Sail to" ikon akkor ott is megjelenik egy sisakos fej az Assault felirattal.
Előzmény: Horvy (183)
Horvy Creative Commons License 2001.03.08 0 0 183
Hi! Valaki segítsen plz. Amikor Cosa Sinistrat kell elfoglalni lövöm a tornyot, kiírja hogy Cannon destroyed. Utánna kell még lőni a tornyot vagy csak a falat?
Hari Creative Commons License 2001.03.08 0 0 182
Jut eszembe: Szokta valaki használni a kötélzet ellen való lőszert? Én próbáltam, de nem vettem észre semmi hatást, azon kívül, hogy a fehér csík szépen fogyott a hajón. Lassulni viszont nem lassult...
Hari Creative Commons License 2001.03.08 0 0 181
Egyébként itt (http://kickme.to/allripped/) megtalálható a myth riphez az intro+szöveg+zene is. Érdemes leszedni, sokkal jobb velük a játék. Yahoo Briefcase-en van, most jött ki a YahooMage.06, azzal elég pöpec módon lejön.
MacPhisto Creative Commons License 2001.03.08 0 0 180
:-)))

Már megtörtént...mielőtt a hozzászólást elhelyezted.

THX, ott folytatjuk!

Előzmény: Isegrim (179)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.08 0 0 179
Most könyörögjek, hogy átnyomhassam, vagy mi?

Na jó.

Légyszíves, tedd meg nekem azt a szívességet, hogy elkéred tőlem ezt a progit és írsz egy emilt. Nagyon rendes volna tőled! Megteszed, ugye?

MacPhisto Creative Commons License 2001.03.08 0 0 178
:o)
Előzmény: Isegrim (177)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.08 0 0 177
Nálam.
MacPhisto Creative Commons License 2001.03.08 0 0 176
De! hol available a full?
Előzmény: Isegrim (175)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.08 0 0 175
Mér nem tőtöd le a megagames-ről? Nem megy a rippel?

Nekem is myth ripem volt, szoptam vele eleget.
Nem kell a full?

MacPhisto Creative Commons License 2001.03.07 0 0 174
Irtózatosan kéne nekem az az 1.05ös peccs...Myth ripem van.

Ja és a config.exe nekem is fekete képernyőhöz vezetett...

Isegrim Creative Commons License 2001.03.07 0 0 173
Nem kell akkorra időzíteni, miután elsüllyed, megint spanyol leszel és vissakapod a rep. pontokat is.

Persze a program sajátos bájának köszönhetően akkor is spanyol leszel, ha pl. franciákkal vagy... >:(

MacPhisto Creative Commons License 2001.03.06 0 0 172
Ott van a pap, Shark Islandon megtalálod.

A Weaselt meg olyan időpontra kell időzíteni, amkor elárulod a spanyolokat :-)))

Előzmény: Hari (171)
Hari Creative Commons License 2001.03.06 0 0 171
Igen, felraktam a tört 1.05-ös paccsot. Közben újra elkezdtem, most vagyok 7 szinten és átálltam a spanyolokhoz, hogy hozzájussak a spéci távcsőhöz.

Nem emlékszem, hogy a Weasel-es questet sikerült-e valakinek megoldania és ha igen hogyan? Nálam is spanyol lobogó alatt jelenik meg a fazon és a program nem enged lőni rá.

A pap, akit a Skullshore-ra kellett vinni nálatok is csak egyszerűen eltűnt? Mindkét szigeten kikötöttem, hogy hátha valahol megjelenik és elköszön, de soha többé nem láttam. Lehet, hogy nem bírta a hajóutat és már menet közben a habokba veszett?:))

Előzmény: Isegrim (170)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.06 0 0 170
Felraktad a pöcsöt? Info róla lejjeb.
Elég sok hibát kijavított, pl. lehet tisztességesen hajót javítani házi módszerekkel.
Warshippel én is próbálkoztam, de a víváshoz nem maradt elég emberem, akkor még nem tudtam, hogy az erődöt bombbal kell lőni, úgyhogy közelről lőttem bele másfélezer (!) lövést... >:(
Hari Creative Commons License 2001.03.05 0 0 169
Well Sirs, Costa Sinistra esta muerte! Köszi Isegrim a választ, de közben sikerült elérnem a 4. szintet és beszereztem egy warshipet. Lehet, hogy bug, de szerintem nem, elég konzekvens volt a játék, szóval a warship (persze 24 fontosra upgradelve) az erőd lőtávolságának a széléről szépen ledarálta a teljes várat, sebzés szinte 0. Nem is kellett hozzá sok lőszer, igaz nálam a gunlaying 8, a coordination 3, ehhez jön Fuse Jancsi a maga + 3-3 pontjával.

A partraszállás már cikisebb volt, de végül az 500 egynéhány megmaradt védőt az én ötszáz emberem sec perc alatt lecsapta. (Itt már szerintem sokat számít, hogy az első két ütést szinte mindig te viheted be. Azok kapásból levitték olyan 380 körülire az ellenfelet, pedig nálam boarding csak 2+3 Shoo fedélzetmesternek köszönhetően.)

Utána viszont kezdtem megpukkadni. Megkaptam a francia ágyús feladatot, gondoltam megnézem mit csinál a sziget angol lobogó alatt. Hát az Akellások nem sokat törődtek a logikai renddel, mert az angol szigeten spanyol mókusok spanyol kikötőkbe szerették volna kísértetni magukat. Gondoltam felvállalom az egyiket, természetesen az erőd elkezdett cafatokra lőni, engem viszont nem engedett visszalőni, hiszen "hivatalosan" nem volt célpont! A külön poén, hogy egyszerre van angol és francia zsákmánylevelem, és mivel az utóbbit kaptam később, jelenleg is francia lobogó alatt hajózom, francia zászló alatt csináltam egy spanyol szigetből angol gyarmatot! Azt hiszem most fogom újra elkezdeni és megpróbálom tisztességes árulásokkal váltogatni a megbízókat, hogy valami logikát csempésszek ebbe az elb...tt, de azért baromi jó játékba.

Csak azt sajnálom, hogy a készítők nem vették maguknak a fáradtságot az ilyen marha bukfencek kiszűrésére. Így csak egy jó játék lett, úgy csúcsszuper lehetett volna. Na ennyit a püfügésből, a vitorla máma már nem hasad tovább.

Előzmény: Isegrim (168)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.05 0 0 168
Menj be az erőd mögé. Bombal lődd, ne mással. Lődd ki a bástyát, majd a falat is.
Benn lapul kábé 900 pacák, 5-ös vagy 6-os boardingos vezérrel. Fregattal esélytelen.

Én a spanyolokkal nyomtam végig, egyik küldetésben szereztem MAN-o-WAR-t. 98 ágyú, 800 manus, kb. 18000 HP. Na azzal már lehet szemtől szembe is támadni erődöt. Kis szerecsével marad 2000-3000 HP-d meg 600 manusod, mire megpurcan az erőd.
Battleshippel is ki lehet lőne, de azon kevesebb manus, 600 körül, van, azzal nehéz, viszont kevesebbszer találják el.

A spanyol erődöknek magas a Boardingjuk, az angol és franciáké átlag 1-2. Próbálkozz inkább azzal. :)

Különben is, a spayoloknál jobb a zene, meg szép fekete ruhát is kapsz...

Hari Creative Commons License 2001.03.05 0 0 167
Uff, mégis legalább egy oldalt vissza kellett volna lapoznom, most látom, hogy Isegrim már szívott ezzel. Szóval meddig kell lönöm ezt az rohadt erődöt? Mi jelzi, hogy megpurcant? Nekem most egy fregattom van, 250 pacák, akkor ne is próbálkozzam vele, mert a kézitusában úgy is lecsapnak?

Valóban logikai bugoktól hemzseg a játék, pl. egy várostromot követő kézitusában miért nem számít bele az összes hajóm legénysége? Jó csáklyázni macerás négyesben, de partra szállni már csak tud mindenki?

Hari Creative Commons License 2001.03.05 0 0 166
Bocsi, ha olyat kérdezek, ami már korábban szerepelt a topicon, de nem volt időm mindent végigolvasni.
Szóval: Az angol kormányzó (pontosabban az utóda) megbíz Costa Sinistra elfoglalásával. Odahajóztam, benn vagyok a kikötőben a bástya mögött, most mi a fenét csináljak? Kiírta, hogy "Cannon destroyed", kaptam kétszer 1000 XP-t, de se partra szállni nem enged, se más nem történik.
Isegrim Creative Commons License 2001.03.03 0 0 165
Kék szemed van mi? :O

Hagygyuk abba, szétoffoljuk a témát.

Antimat Creative Commons License 2001.03.02 0 0 164
:o)))

Azóta már voltam Dr. Mengele-nél, már csak félvak vagyok ! :-))

Antimat

Előzmény: Isegrim (163)
Isegrim Creative Commons License 2001.03.01 0 0 163
Várjál csak, téged ismerlek!

Nem te vagy a vak gunner Highrockból? :O

Antimat Creative Commons License 2001.03.01 0 0 162
Hát, ha hiszed, ha nem, egy olyan 3-4 nappal ezelőtt még tutira nem volt ott. Azért (annyira :-) még nem vagyok vak...

Antimat

Előzmény: Isegrim (159)
Jimbo Creative Commons License 2001.03.01 0 0 161
Hali!

Hááát,nekem nem ment a dolog. Leszedtem a patch-et
és futattam a config.exe-t de csak egy fekete képernyőt kaptam cserébe...

Isegrim Creative Commons License 2001.03.01 0 0 160
Azért elolvastad, hogy mivel indokolják hogy crackeket raknak fel az oldalra? Hát mert csomóan megveszik az eredetit (persze persze), de szeretnének audio CD-t hallgatni közben, oszt gonsz cédécheck miatt nem megy.

Ugye ti is azért töltitek mert audiocédét akartok hallgatni? :)

Hehe, ha minden igaz, jogász leszek, úgyhogy nekem teccett.

Isegrim Creative Commons License 2001.03.01 0 0 159
,,de mikor én néztem (amikor a linket kértem hozzá), akkor nem volt ott"

Nem volt ott?
Ejnye, ejnye, Pinnokió! :)

Neked freemailed van, nem? Ott ha jól emlékszem, csak 1 megát adnak tárhelynek, a pöcs meg durván másfél mega, azért nem ment át a mocsok.

Antimat Creative Commons License 2001.03.01 0 0 158
Hmm, nemazé' :-), de mikor én néztem (amikor a linket kértem hozzá), akkor nem volt ott, csak valami egyszerű duma volt, hogy legfrissebb peccsek vagy mi...és egy felsorolás, mindenfélefajta nevű cuccokhoz. De most tényleg ott van :-)).
Akkor kösz, igazán megnézhettem volna ma is :-)

Antimat

P.S.: Mac, akkor mostmár Te is tudod, honnan kell letölteni ! :o)

Előzmény: Isegrim (157)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!