Keresés

Részletes keresés

cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 534
hát, a semmire nem tudok ellenérveket. De ígérem ha találok valamit a pasinál, azt rögvest közzéteszem.
azért ne felejtsd el, hogy nem csak rólam, hanem magadról is döntesz!
Előzmény: Csúzdás (533)
Csúzdás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 533
Ha tényleg ártatlan vagy, akkor még próbálkozhatsz a meggyőzésemmel. Éjfélig még maradok.
Előzmény: cicababa (531)
Csúzdás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 532
Cicababa! Érdekes az érvelésed, de nem tudok hinni neked. Kabinos hitelesebbnek tűnt!
Előzmény: cicababa (531)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 531
Helóka csúzdás, most látom, hogy te is itt vagy. mit mondjak, csupa jó hír amit mondasz. Azért pár dolgot hozzáfűznék ahhoz amit mondtál:
1. nem elég érezni, hanem jó lenne tudni is, márpedig én TUDOM a dögösről. ezt persze késő bánat lesz belátnod...esetleg ha keresgélnél a hozzászólásaiban.
2. azt, hogy tudod ki vagyok feltehetően tőlem tudod, amivel persze azt is vállaltam, hogy lesznek talán akik nem jó szívvel emlékeznek rám egy másik játékból, aminek ehhez semmi köze.
3. én viszont nem tudom, hogy te ki vagy, de érdekes logika, ha azért vagyok gyanús, mert nem vádollak. Azért nem vádollak, mert téged is láttalak.

Az persze tuti, hogy a kabinos ártatlan volt, és azt is el kell fogadnom, hogy ezek szerint ő jelent meg nyomozóként. Hogy miért? esetleg valaki manipulálta a háttérből, akiről elhitte hogy nyomozó és aki később eltette láb alól. Ha jól emlékszem nagymama is bevállalta a nyomozóságot.

És lenne még egy észrevételem, mindenkinek: első éjjel megfigyeltem az anyukát és bejelentettem, hogy ártatlan. Vajon ha lökdösődő lennék, akkor miért nem magamat próbálom meg ártatlanként feltüntetni és miért azt, aki szerintetek a társam? vagy ha az, akkor miért nem volt gyilkosság első éjjel? figyeljetek picit a részletekre is.

Előzmény: Csúzdás (529)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 530
Hát nincs valami nagy tolongás mostanában.
Igazságtalan helyzet. megfigyeltem az egyik taszigálót, láttam hogy igyekezett vízbelökni szegény parton fekvőt ám a szélhámos meggyanúsít engem, a naív közönség meg hajlamos hinni neki.

na persze mert mindenki azt hiszi, hogy egy magamfajta nő butaságokat beszél.

Csúzdás Creative Commons License 2001.01.24 0 0 529
Én úgy érzem, cicababa a lökdösődő. Azért gondolom így, mert kabinos volt a másik nyomi, és ő ártatlan volt (tuti), és megvádolta. A másik, hogy tudom, ki ő, és ő engem mindig vádolni szokott, most meg megpróbált maga mellé állítani. Én rá fogok szavazni!
Előzmény: cicababa (528)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 528
bizony el is ismerem, viszont a dögös esetében szemtanú voltam, és ez döntött. az anyuka szavazatát meg ne rajtam kérd számon. Szóval nem hiszem, hogy az ártatlanság fő ismérve az lenne, hogy együtt szavaz a többséggel.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (527)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 527

Na megtaláltam az igazit!
Ezzel mára el is köszönök:-)

Ja, azt még elfelejtettem mondani, hogy cicababa szépfiú szomorú távozása óta következetesen együtt szavazott Anyatermészettel - noha a pelenkás átok átokvoltát nyilvánosan beismerte.

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 526
Igazán érdekes helyzet alakult volna ki, ha mondjuk dögös pasi vízbefojtogatja cicababát, kabinos meg itt marad élve, miközben már mindkét gyanúsítottja távozott a strandolók köréből:-)
Előzmény: cicababa (525)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 525
"ha a dögös úr sáros lenne...akkor nem a kabinost tette volna el láb alól, hanem cicababát." szerintem meg dögösnek tök mindegy volt már, mint ahogy nincs is túl sok jelentősége, hogy másodszor is rajtakaptam. sőt, szerintem kifejezetten jól jön neki, hogy élek és így van kit besározni.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (522)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 524
De mivel nem játszom, ez egy teljesen ártatlan gyümölcslimonádé, amibe legfeljebb a felnőttek kapnak esetleg egy kis málnalikőrt:-)

Előzmény: dögös pasi (520)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 523

Ejnyemár, ez meg eltört:-( Inkább a másik sarokba teszem, hátha az biztosabb hely:-)
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (522)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 522
Az uraknak meg van itt embernekvaló pia is, hátha megélénkül tőle az agyműködésünk:-)

Mert átkot azt eddig nem találtunk, ami tipp az írásjelekkel kapcsolatban eddig felmerült, az sem jó, mert van rá ellenpélda. Anélkül meg mink van?

Két önjelölt nyomozó ellenkező vádakkal, és a két gyanúsított kivételesen egyező véleménye abban feltétlenül igaz, hogy, ha most hibázunk, vége a strandnak.

Nos vannak az előző gyilkosságok.
Kabinos immár bizonyítottan ártatlan volt, mi oka lett volna, hogy félrevezesse a többi ártatlant? Ellenben, ha a dögös úr sáros lenne, akkor tudta volna, hogy Stockinger az igazi nyomozó, és akkor nem a kabinost tette volna el láb alól, hanem cicababát.

macskamati Creative Commons License 2001.01.24 0 0 521
Off
Gyertek iratkozni talira a fagyitopicba! :-))))
On
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 520
Ha játszanál, azt hinném, ez a méregpohár! :-))
Előzmény: Mulan (518)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 519
ez a dögös teljesen logikusan

Köszi :-))))

Előzmény: cicababa (517)
Mulan Creative Commons License 2001.01.24 0 0 518
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Kavartam valami igazi cicabubusnak valót, is, hogy ne legyen baj az italozással:-)

Ezzel viszont Mellesleg ha gyilkos lennék, inkább szaporítanám a szót, mert azt hiszem több hozzászólásban jobban el lehet dugni bármit is. van, mert csak akkor igaz, ha az átok nem minden hozzászólásra érvényes.

Előzmény: cicababa (517)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 517
Itt vagyok, közkívánatra.
Mellesleg ha gyilkos lennék, inkább szaporítanám a szót, mert azt hiszem több hozzászólásban jobban el lehet dugni bármit is.

Egy dolgot tegnap valóban elmulasztottam, de azért mert nincs jelentősége. A legutóbbi éjszakai megfigyelés nem hozott újdonságot. Dögös orvul becserkészte a kabinost és vele egyedül is megbírkózott.

Különben ez a dögös teljesen logikusan vezette le, hogy miért is lenne jó engemet lincselni, mert igaz az az érv, hogy ha most tévesztünk, akkor győz a gyilok. csak a neveket keverte össze.
Az átokkeresés viszont mindenkire érvényes, tehát kedves pecsenyés, ne várj arra, hogy én majd szállítom a megoldást. Eddig nincs semmi, hacsak ez a mértéktelen italozás nem, de az már volt annak előtte is.

A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 516
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Csináltam egy kis tavaszi tekercset, ha már ekkora volt az érdeklődés...

Az én szempontomból viszont volt két önjelölt nyomozó, aki a személyazonosságát ugyan igazolta, de a nyomozóságát nem - semmi okom nincs, hogy az egyiknek jobban higgyek, mint a másiknak. A szavazások alakulása inkább Spiccet igazolja. Igazi bizonyíték persze csak a megtalált átok lenne.

Cicababa olyan hallgatag ma:-(

Előzmény: dögös pasi (515)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 515
Neked sok mindenben igazad van, azonban ha az én szemszögemből nézed, akkor a tények a következők:
1. Stockinger (és ezzel együtt cicababa) is megvádolt, mondván: megfigyelt engem, amikor lökdösődni próbáltam. :-))) Hát ez enyhén szólva..
2. Ezzel szemben ti is imeritek a máski nyomi véleményét.
Nekem Mark Spicc hiteles, ugyanakkor lehet másképpen szavazni is. Egy tévedés azonban azt eredményezi, hogy pl dögös pasi: lincs, valaki más gyilok, és marad egy gyilkos egy ártatlannal szemben, vagyis a strandolók buktak. Ám legyen. :-(
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (514)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 514

Egy kis aperitif ebéd előtt?
A kabinos=Spicc azonosságot nem vitatom, mint ahogy a cicababa=stoki egyenlőség valóságtartalmát sem. De hol bizonyítja ez bármelyikük nyomozó-voltát is?
Csúzdás hallgatagságának valószínűleg elsősorban az időeltolódás az oka, én meg mindig is bőbeszédű voltam (ha volt gép, vonal, miegymás), ebből sokmindenre nem lehet következtetni.

Előzmény: dögös pasi (513)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 513
A négy lábon maradt strandvendég adatok rovatából az látszik, hogy Csúszdás és cicababa viszonylag keveset szólt hozzá. Lehet, hogy így könnyebb átkot keresni, de ez nem biztos!

Egyéb, nagyon egyszerű érvek:

Kabinos mennybemenetelével egyidőben Mark Spicc is elhallgatott. Ugyan feltételezhetnénk, hogy Anyatermészet volt a nyomozónk, de visszaolvasva a dolgokat ez vajmi kevéssé valószínű.

Számomra egyébként is bizonyított az, hogy Kabinos=Mark Spicc. Ha ez igaz, és az utolsó szavazást nézzük, (sajnos) nincs más lehetőség, mint az, hogy a 2. lökdösődő cicababa.

Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (512)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 512
Azt hiszem, traubim nincs (csak vájdling alatt), más nem jó?

Egyébként engem megtalált átkokkal lehet meggyőzni:-))))

Előzmény: cicababa (509)
Mulan Creative Commons License 2001.01.24 0 0 511
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]Mégis mit csipegetne kismagácska? Hideget? Meleget? Talált már valami átkot a dögös bácsinál?
Előzmény: cicababa (508)
dögös pasi Creative Commons License 2001.01.24 0 0 510
Hát a tegnap esi pálinkázás után a piaszagon kívül a szó is ömölhet belőlem, de nem hinném, hogy okosabb lesz bárki is tőle.
Kicsit később végzek egy újabb számolást, majd közzéteszem az eredményét.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (506)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 509
na tessék, erre itt egy kibic. Kedves kibic, mi az amit felsoroltál, csak nem a büfé választéka?

Amúgy drága pecsenyés bácsi, most vitatkoznom kell, mert a mostani állás szerint csak egy taszigáló lehet, különben a hangosbemondó már bejelentette volna a strand bezárását. az az egy nekem pedig egyértelmű, hogy kicsoda. Kíváncsi vagyok mivel tudnám meggyőzni.

Előzmény: A kibic (507)
cicababa Creative Commons License 2001.01.24 0 0 508
Milyen kellemes meglepi! Gondoltam ma korán kijövök ide és úszom egy hosszt mielőtt még mindenféle alakok lófrálnának itten. Nem is számítottam rá, hogy már nyitva a büfé. bár én a sört nem szeretem annyira, azért valami reggelifélét megkóstolnék.
Előzmény: A legjobb pecsenyesütő (506)
A kibic Creative Commons License 2001.01.24 0 0 507
Hát gondolom, cory, Mulan, Bib, Traubi... de nem biztos!
Hihi:-))
Előzmény: Csúzdás (504)
A legjobb pecsenyesütő Creative Commons License 2001.01.24 0 0 506

Az ártatlanok egészségére!

Csúzdás kolléga (mint strandon dolgozó) azért ne vedd biztosra a vendégek számolótudományát! (Egy cicababa meg egy dögös pasi:-)) Nem olyan biztos az, hogy nem két lökdösős issza éjjel az ingyen piát!

Ha a néhai kabinos kolléga igazat mondott, akkor meglincseljük cicababát, és kész.
Ha cicababa mond igazat, akkor meglincseljük a dögös pacákot, de még nem biztos, hogy azután biztos az életünk.

Mi is az amire Anyatermészet azt mondta Neked, hogy "nem ebben állapodtunk meg"? Pontosabban: miben is állapodtatok meg?

Felkérek minden ártatlant, hogy dőljön a szó a klaviatúrájából, legyen miben átkot keresni!

Ps: A disznótoroshoz a hurkákat már megcsináltam, de abban a hűtőben vannak, amihez leghamarabb holnap lesz kulcsom

Csúzdás Creative Commons License 2001.01.23 0 0 505
Dögös pasi, Cicababa, A legjobb pecsenyesütő, meg én? Tényleg csak ennyi??? Azt szeretném kérni, hogy akármire juttok, azt még holnap estig osszátok meg velem, mert csütörtök 10-ig már csak holnap este tudok olvasni!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!