Ahogy elnézlek itten Benneteket, nem is kell nagyon odafigyelnem Rátok, jól megvagytok itten a 23 perces netem nélkül is:-))) (mármint annyi időbe telik egy hozzászólást írnom és elküldenem:-)))
Tündér! Te ki vagy? Ha tündér vagy biztos közülünk való:-)))
Namost ez az egész cucc csak azért gáz nagyon, mert nekem egyetlen egy másodnickem sincs (kivéve azt ami mindkettőnké) és így igen nehéz kommunikálni ám, és különben is tudasd csak velem az összes nickedet, mert irgumburgum!!! :DDD
Az én tasztalos párom meg speciel épp kiszaladt, egy kis dolga akadt. :-)) (Ahová a király is... tudjátok!)
Mellesleg a párja is ismeri a tasztalt. Ja, a párja én lennék...
Az én tasztalos párom speciál épp egy Taszalos barátnénk PCjét szereli, kinek párja szintén ismeri a Tasztalt, még nickje is van, méghozzá közös...:)))
Anélkül, hogy idegen szavak szótárává szeretném silányítani jelen topicot, hivatkozott írásod ellenpontozásként és mindenki okulására, íme az alábbi szócikk:
APORIA
Aporia (gör., az aporos szóból, a. m. úttalan, tanácstalan), határozatlanság, habozás, kétség.
(Révai Nagylexikona I. kötet)
Upsz, bocsáénat és kioktatásom mellett csak négy felkiáltójelet láttam és a kempingbiciglivel való összehasonlításom mellett találkoztam a szmájlikkal. :)) No de mindegy, humorérzékre is igaz, hogy ízlésről nem vitatkozunk. :)))
Hav, aki továbbra sem tudja, hogy ki Hacsek tasztalos társa, de már egy bazi nagy luk van az oldalán emiatt nem csak neki hanem a tsztalos párjának is. :))))
Havária!
Felhívom szíves figyelmedet a hozzászólásomba tett jó kis smileyra, melyet DIREKT a te egykori intencióid alapján rendszeresítettem, hátha valaki nem az én HUMORomra ÉRZÉKeny :o))
De egy kis ON:
Mit mondjak, annak idején igencsak meglepett ez a hozzászólás:
"Társkereső tapasztalatok
HacsekNé 2000.02.29 15:11 (11561)
Tamás!
Nem értelek. Tegnap még azt mondtad, hogy megtartjuk 2 hónapos magzatunkat. Mára letagadod még a létét is?
Egyébként is, mit keresel Te a társkeresőknél? Nem vagyok elég neked én?
Hacsekné"
Ez volt hálistennek nekije ezen a nicken az egyetlen hozzászólása...
Aporia: Duby (növ., a-poria a. m. likacstalan), a tányérgombák génusza, igen apró, kerek, egysejtü spórákkal. Az A. herbarum Duby a gyöngyvirág száraz levelein ritka. Hazslinszky («Magyarhon szabályos dircomycetjei» 192 lapján) még két uj fajt ismertet. (Pallas Nagylexicon)
Egyébként szerintem Isten tud akkorát teremteni, de nem olyan hüje, hogy meg is tegye... :)))
Én csak azon mélázom, hogy írhatok-e ebbe a topicba mert hisz igaz ugyan, hogy a párom tasztalos a javából, de viszont én is tasztalos vagyok, és hát nem tasztalos párok vannak ide invitálva, hanem tasztalosok párjai ami azért paradoxon, mert hisz ha ideír akkor már ő is tasztalos és hát akkor már nem is írhat.. vagy mi. Vagy rosszul értelmezem?