Eörsi Istvánt mindenesetre meggyőzte Demszky (orr)töréstesztje. A mai Népszabóban bevallja, tetszik neki ez a fajta férfias keménység:
"Demszky... a demokratikus ellenzék legáldozatosabb és legfontosabb tagjai közé tartozott, szellemi látóköréhez értelmiségi körökben ritka FIZIKAI BÁTORSÁG társult."
Na jó annyit tudok ,hogy Jusztból a gonosz törpe nemrégiben csinált mártírt a Mester Ákos meg a 168 óra főszerkesztője.
Sajnálom ,hogy nem vagyok egy kétlábon járó Almanach:).
"No, és - ha szabad kérdeznem - hogyan viszonyulsz Princz Gábor a VIP-betétes és VIP-hiteles bértollnokaihoz?"
Nem igazán tudok (v)iszonyulni ,mivel nem igazán ismerem az illető személyeket ,azt viszont nem tudtam ,hogy Hetényi Károly is fizetett bértollnok ,kár érte egész ügyes ember.
nem értesz félre? Én őszintén NEM örülök, ha akár balról gyanúsítják Demszkyt, akármekkora hülyeséggel is, DE őszintén kíváncsi vagyok, mit ír erre Nagydög. (Lehagytam tán a szmájlit?)
Ha ugyan ezt a sok slájmot "arany"köpéseknek lehet nevezni. :-)
Önbizalommal túlontúl jól állsz, az biztos. Egyébként jó, ha tudod, nem én rögzitem őket, hanem az Index. Sőt, még CD-n is kiadja. Hogy később is, amikor már (remélhetőleg) kissé érettebb leszel, olvashassad őket. Meg mások is...
Nem egészen így van ám ez, mamácska!
Ahogy már -- asztaltárs is írta (én teljesen egyetértek vele), ilyen alapon a többi politikus régi ügyeit sem szabadna bolygatni. Márpedig akkor az összes topic címe elférne egy egyforintoson. Egyébként felfedezhetők a szóban forgó személynél különös agresszióra utaló jelek, és ez aggályokat vet fel magas állami pozíció általa történő betöltésével kapcsolatban.
Mit teccik szólni a stílusomhoz?!
Mély tisztelettel (nehogy szájon türüjjön): mpd