2017. 09. 06. A topik olvasóinak a figyelmébe:
Az öngyilkosságra való buzdítás büntetőjogi kategória. Amennyiben ilyet látunk, az elkövető számíthat az összes nickje nyom nélküli eltakarítására, és arra, hogy a megfelelő hatóságok megkapják az intézkedéshez szükséges adatokat.
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt: http://www.ongyilkossagmegelozes.hu/ongyilkossagi-gondolataim-vannak.html
Az elmúlt húsz évben nem emlékszek olyan napra, amikor ne gondoltam volna az öngyilkosságra. Próbálj meg valami elfoglaltságot találni ami elvon attól, hogy egész nap a bajoddal foglalkozzál.
Nálam pl számítógépes játékok. Vagy a 70-es évek progressziv rock és jazz zenéi.
Minek siettetni a halált, jön az magától nemsokára.Amiket itt felsoroltál az borzasztó, de lehet találni értékes embereket is, akikkel könnyebb majd kibírni a végéig.
Megérdemelnéd, hogy átélj egy ilyen fenyegetést, vagy esetleg többet. Akkor már mindjárt nem lennél ilyen nagyképű.. Köszönöm a megerősítést, hogy mennyire nem tartozok az emberek közé, hogy mennyire nem vagyok kompatibilis, ezzel a felszínes, bunkó nárcisztikus világgal..
Ezzel most mégis mit kezdjek? Szórakozz valaki mással.. Mi az érdekes abban, hogy zsaroltak? Szerinted ez érdekes, vagy viccesnek találod? És, hogy leírtam mit tettek velem. Nem akartam, hogy kételkedjen bárki is a szándékom megalapozottságában. Biztosan nagyon szomorú dolgok történhettek veled is. Például nem kerültél be a top háromba a helyesírás versenyen? Vagy esetleg nem nyerted el az év legjóindulatúbb emberének járó díjat?
Jó lehet a kis biztonságos világodból osztani az észt, olyanoknak, akiknek a cipőjében két lépést nem tudtál volna megtenni. Az elvont szarságodat meg tartsd meg magadnak te bunkó..
Nagoyn szépen kérlek Titeket, ne támadjatok, vagy gúnyolódjatok, így is van már elég bajom. A pszichiátriában nincs bizalmam, mert 17 évesen félrekezltek egy pánikbetegség miatt. Nagyon erős gyógyszereket írtak fel, és ez derékba törte a huszas éveimet. Szóval semmiféle kezelés vagy ilyesmi nem jöhet szóba, több ok végett is. Kizárólag olyanok társaságára lennék kiváncsi, akik szintén ebben az elhagyatott lelkiállapotban vannak. Köszi mindenkinek..
A biológiai apám öngyilkos lett.. Én büszke vagyok rá, erős ember.
A nevelőapám ha például megtette volna, akkor nem végzi az addiktológián. Eszméletlen részegen patkolt el tüdőembóliával, egy gyötrelmes, szar élet után. És amit maga után hagyott.. Sérült gyerekek.. Szóval nem, egyáltalán nem, bűn, van akinek cselekednie kell, ha már a mindenható ennyire vicces kedvében van..
Vannak emberek, akiket nem kell megmenteni. Van amikor a kezünkbe kell venni a sorsunkat.
Az anyám is megtette, és nem figyelemfelkeltés volt, biztosra ment. Csak megmentették..Szinte a "csodával" határos módon.
Majd szült négy gyereket, négy tönkrement élet, plusz az övé.. Vajon joga volt a szomszédjának beleavatkozni az elhatározásába? A második alkalommal én mentettem meg a haláltól, és nagyon szépen kapom érte a büntetésemet..Az életem olyan mélységekbe zuhant, amiből már nincs kiút.
A bátyám is megpróbálta, ezzel zsarolt ki valamit tőlem.
Az én családomban, az öngyilkosság nem számít ritkaságnak. Állíthatom, hogy van tapasztalatom a témában, és azt mondom, hogy bár sikerült volna a szüleimnek előbbb..Bár hagytam volna a bátyámat is ott meghalni a bevett altatótól. Pár nap múlva, már kinnt volt a pszichiátriáról, (mesés magyar egészségügy) és ott állt a szobám ajtaja előtt, pengével a kezében, és fenyegetett.. Kizsarolt tőlem valamit ezzel. Lényegtelen, hogy mit, de engedtem neki, mert vérfürdőt csinált volna.
Szóval aki menni akar, az hadd menjen.. Annak az a jobb, mert annyira rossz az élet, vagy ő maga annyira rossz ember, hogy tudat alatt valójában a környezetét, és még maradék romlatlanságát próbálja menteni..
Engem anno úgy ismertek, mint aki mindíg mosolyog, viccelődik, életvidám. És nagyon szerettem hasonló emberek társaságában lenni, sokat tudtam nevetni, pedig eléggé nyomorult körülmények között nőttem fel..
Most ott tartok, hogy olyan szinten traumatizált ez az egész, hogy számomra sem maradt más megoldás, mint végezni magammal.. És nem érzem, hogy bűnt követnék el, mert annyira fáj az élet, hogy ez egyfajta megváltás a számomra..
Tehát az aki menni akar hadd menjen szemléletet követve, nem szeretném, ha most azzal támadna bárki is, hogy akár lebeszélne, akár az ellenkező gusztusos mentalitást követve, jelezné, hogy szurkol nekem. Csak azért írtam mindezt le, mert szívesen kapcsolatba lépnék olyasvalakivel, vagy valakikkel, akik hasonlóan kiábrándultak az életből, és nem látnak már más kiútat. Mint a halált.. Egy betegség végképp eldöntötte a sorsomat. A sok szenvedés és fájdalom után, még csak remény sincs, hogy jobb legyen.
"Simán ignoráltad azon jelzésemet, hogy a sivatagban megszülető, majd néhány hónap nélkülözés után éhen haló gyerek nem tanul semmit."
Valószínüleg egy ilyen eset a szülőknek szóló lecke, a csecsemő lelke igen gyorsan elhagyja a testét, de lehet hogy nincs igazam. Én nem tudom és nem is akarom megmagyarázni, hogy pontosan mi miért történik valakivel. A lényeg, hogy sok élet alatt fejlődünk és tanulunk, de az okok odaát vannak.
"Mese habokkal, és ezt a szíved mélyén te is nagyon jól tudod."
A szívem mélyén pontosan tudom, hogy igazam van. Ha nem így lenne, meg sem fordulna a fejemben, hogy fórumokra járjak beszélni róla.
"Talán a Jézusos talákozások egy része merő hazugság (feltűnési viszketegség vagy vallási célzatú ámítás), esetleg halucináció."
Egyetértek, biztos van ilyen is, de a nagy része biztos, hogy nem erről szól. Sokan el sem merik mesélni az élményeiket, nehogy hülyének nézzék őket. Vannak akik elmesélik, hogy jobb lett volna hallgatni róla, mert csak nehézségeket okozott az életükben, hogy a környezetükben élőknek elmondták.
Simán ignoráltad azon jelzésemet, hogy a sivatagban megszülető, majd néhány hónap nélkülözés után éhen haló gyerek nem tanul semmit.
Azt is ignoráltad, hogy az újra születés hipotézised teljesen alaptalan. Nem több, mint puszta bemondás. Más meg azt mondhatja, hogy a Szcientológia az egyetlen és igaz út.... Hát ennyi....
"Rengeteg bizonyíték van a létezésére, például olvasgass néhány halálközeli élményleírást."
- Mese habokkal, és ezt a szíved mélyén te is nagyon jól tudod. Csak hát neked valamiképpen sikerült megszugerálnod magad ezzel a bársonyos hazugsággal istenről meg a mittudoménmiről még.
"Csak Jézussal és Istennel találkoztak a halálból visszatért emberek."
- Nagyságrendekkel többen vannak, akik az égvilágon senkivel sem találkoztak. Talán a Jézusos talákozások egy része merő hazugság (feltűnési viszketegség vagy vallási célzatú ámítás), esetleg halucináció.
Attól, hogy tagadod még létezik és találkozni is fogsz majd vele, ahogy mindannyian. Rengeteg bizonyíték van a létezésére, például olvasgass néhány halálközeli élményleírást. Kezd témába vágóan egy öngyilkossági kísérletet elkövető beszámolóval:
És eloszlatnám azt a tévhitet, hogy mindenki a hitének megfelelő élményt tapasztal meg. Sosem olvastam vagy hallottam olyanról, akit Buddha vagy Krishna fogadott volna a halála után. Csak Jézussal és Istennel találkoztak a halálból visszatért emberek.
"Az életben tapasztalt nehézségek és tragédiák részei a tanulási folyamatunknak..."
- A sivatagba születő gyerek, aki néhány hónap nélkülözés után szimplán éhen hal, nem tanul semmit. Szenved, aztán hulla lesz a gödörben.
"...éppen ezért az öngyilkosság nem megoldás sosem."
- Ezt had döntse el minenki magának, jó? :)
"Ha valaki ilyen módon menekül el a nehézségek elől annak újra le kell születnie..."
- Ez megint csak fantazmagória. Fogalmad sem lehet, hogy kire mi vár (vagy nem vár) a halál után. Az, hogy te miben hiszel ennek kapcsán, nem igazabb, mint véletlenszerűen rábökni 5 számra a lottó szelvényen, és magabiztosan kijelenteni, hogy ezek lesznek a nyerők....