Gondoltam belenézek, Trump hogyan veri Wilsont... Khmmm 0-6. wtf?
Az a helyzet, hogy így Wilson komoly vetélytársá lépett elő a világranglista első helyéért folyó harcban. Wilson, aki eddig max másod-, harmad-, sokad hegedűs lehetett ebben a táncrendben, vajon eljut-e a csúcsra.. Ez lett a kérdés.
Csak régi képeket találtam róla de van egy rövid video tavalyról és azon nem fogyott le az tuti. Én is bírtam, elég jól játszott, bárkit legyőzött ha jó formában volt. Jó lenne látni még.
Szerintem nem túlzás ha azt mondom hogy volt vagy 10 mázlis lökése a harmadik frémben. Ebből kettő piros véletlen esett le. Véletlen adott sznúkereket. Sznúkerből sznúker.. volt itt minden.
És sok kihagyott lökés. Nem is értem azt hogy nem tudta behúzni Bulcsú.
Vagy visszanézi és tanul belőle, vagy gyorsan elfelejti.
Erről most lemaradtam, a szerencse Wakelin mellé állt?
Kár, hogy a jó kezdés után most sem tudta befejezni a meccset Bulcsú, ez még a rutintalanság számlájára írható. Edződik még egy kicsit, és meglesznek majd az ilyen meccsek is.
Mit művelnek ezek ? Már egy órája megy ez a frame és furcsa dolgok történnek. Én még olyat sose láttam, hogy valaki a D-n kívülre tegye a fehéret és ezért a bíró hibát mondjon.
Én is így látom. Minden frame-t, minden pontot meg kell majd becsülnünk. Legyenek olyan momentumok, szakaszok amiért érdemes volt asztalhoz állnia. (Vagy a meccsért.)