1. ezzel tisztában vagyok, hogy mi az az 'A' betű, meg, hogy anarchiát jelent, mármint ezt a szót, de nem mondom azt, hogy ne nézz hülyének, mert szerinted az vagyok. Én azt kérdeztem, hogy neked ez mit igaziból jelent, tehát egy kissé mélyebb gondolatokat vártam volna, mert itt pon tezekkel nem találkopztam, gondoltam, kiszedem belőlked, hogy 'te hogyan vagy punk'.
2. nem vagyok metálos, ez a hammeres beszólásaimból kiderülhet mindenki számára, de ez nem is fontos.
3. (csatlakozva az 1-hez) itt nem találkoztam még sem lázadással, sem keménységgel, eltekintve a kettőnk anyázásától :-))))
A stoner meg valahol pank, de csak a Szaturn szerint! Szerinted azok között, akik pankoknak vallják magukat, mennyi a sznob?
szóval a stooner nem más, csak a hülye szob álmetálos vasárnap délutáni műlűzadó konformista kispolgár, jobb is, ha az ilyen elhúz a saját topikjába, nem egy vérbeli AnArchistA (eztet jelenti az a bazi nagy feketa alapon vörös A, karikában), lázadó és kemény punk topikot rondít össze
Na, irány a saját topic, mert, ahogy már mondtam, mi stonerek vagyunk ! Ez egyelőre, és szerencsére azért még nincs megfogalmazva, legalábbis még elég gyerekcipőben jár, nincs baj vele. Aztán majd ha már unjuk, akkor váltunk :-)))))))) Divat rulez!
Gázolaj, Saturn: tudjátok, hogy az abszolút szurkolótok beszélt belőlem. Egyetérteni nem kell. Gázolaj válasza azért helyre tette bizonyosan a dolgokat, rendben.
Saturn: nem az öltözködés a téma. Csak annyi, hogy igazi punknak lenni a fogyasztói kultúra lelkes használása mellett nehéz. Lehet valódi punkos dolgokat tenni, Te is teszel eleget, nekem ez nagyon tetszik, csak ne ítéljük már meg, hogy ki él abszolút punkként, mert ezt ilyen alapokról ki döntheti el? Sem Ti, sem én. Pupákok.
Nanana! Én csak itt veszem fel az inget, idáig teljesen hétköznapi grunge-san jövök :-) komolyan. Sőt, itt még az internet sem engedélyezett, szóval 'lopom a vonalat'. És ezzel az Albi beleesett a csapdájába, ti. gondolkodás vs. öltözködés, viszont abban igaza volt, hogy itt senki sem tru-pank. Akkor nem számítógépeznénk.
MI stonerek vagyunk, és kész! Fogadjuk ezt el, mint stílus! Embrióta, Albert, Dízel sztónerek, és kész.
Köszönöm, csók.
Most azért mert ingbe járok dolgozni, a Diesel is!
Én kimondottan punknak tartom magam, és ez nem külsőben jelentkezik nálam, hanem tudod miben! Most itt had ne sodorjam, őőő soroljam!
Na, de mégsem fogalmazhatod meg a pank fogalmát azzal, hogy 'ahogy gondolkozol', ezt nem tudom, milyen 'nagyok' mondták, de szar. Az, hogy egymásnak ugrunk, hogy jelentené azt, hogy nem gondolkodunk? Itt vitatkozni akartam, bár kissé agresszívan tettem meg az első lépést, tudom :-) de aztán már nem hiszen, hogy olyan kurva drasztikus lettem volna. Sőt, éppenséggel próbáltam megmagyarázni, hogy a igaziból ebben az egészben nem az ideológia zavar (bár az ilyen keményvonaL-kommunista eszmék zavarnak, nem hiszem, hogy neked is ez lenne a szimpi), hanem CSAK a divatozás, meg műviség. Asszem ismerjük egymást annyira, hogy ezt tudjad rólam, menniyre ki nem állhatom, sőt néha már túllövök a célon, és sajna abszolút túl-szkeptikusan nézek dolgokat, dehát. És erre a kérdésre (ti. hogyan vagy te punk) nem tudtam máshogy reagálni. Ennyire unintelligens vagyok.
A jobbos-stich dumát meg még mindig nem fogadom el, az nem politikai irányultság, ha nem vagyok rendben egy-két 'kikkel/mikkel'. Tudom, hogy nem ellenem vagy, de nem kell aggódnod, hogy legközelebb egy OI-kor koncin leszünk előzenekar, nulla hajjal :-)))
Kösz a hozzászólást + a megfeddést! Remélem mindenki megfogadja Albatross barátunk tanácsát és jó metálos módjára elszégyelli magát!
Írj gyakrabban!
Ja, megjelent a Flaf of Doom Vol. 2 Kurva jó punkzene! Remélem megírod itt, hogy húz a ketto négy! :)
Ahogy a nagyok mondogatják: punk az, ahogyan gondolkodol.
Gázolaj und többiek, akik egymásnak ugrottak: Ti éppenséggel NEM gondolkodtok. Ilyetén szégyellje magát, aki az agya helyett csak a száját bírja használja egy punk-topikban (Saturn bizonyos nonkonformizmusa lehet akár punk, de csak nézzétek meg, mit dolgozik: mi abban a punk -hozzáállás? Magyarán megnézném magamnak, ki itt az "igazi" punk...); ja és Diesel, a jobbos-stich engem is zavar, kiütközik. A "tudod kikre/mikre gondolok" sorod undorító. Ennyi. Csak, hogy olyan is elmondja ezt, aki nem élből ellened van. Sőt épp ellenkezőleg: ezért aggódom.
Minden családban kell lennie geciknek? tod mire gondolok!
Na, emiatt lesznek pankok a kiskamaszok (ismét egy jó kis szó), de most komolyan, mármint, ha nem divatból.De azért inkább abból, sajna. És én ez ellen 'lázadoztam' meg ugattam. De erről már beszéltünk a norival korábban.
Minden családban kell lennie geciknek? tod mire gondolok!
Na, emiatt lesznek pankok a kiskamaszok (ismét egy jó kis szó), de most komolyan. De erről már beszéltünk a norival korábban.
És szerinted miért rossz a Halász Jutka Te áruló?!
Hogy merészelsz így nyilatkozni arról a személyrol, aki nélkül ma nem lenne Fókusz, Pokolgép, vagy Osszián?!
Most felfedted az igazi arcod!
Elárultad magad the agent provocateur! :)
asszem nem én mondtam, hogy nehogymá Alvinra menj, az halászjutka punk :))) Nekem ennyi elég, újabb jellemvonásod rajzolódott ki előttem, köszi. Az meg tetszett, hogy a Tarajos kollégád azonnal melléd sorakozott. Legalább a tarajban fejtsd ki, hogy milyen az a halászjutka punk, jó?
Sehogy. (csak hogy on is legyek)
Elakadtál prowli? Barátom, sose bánd!
Azért elég tisztességesen küzdöttél!
Én szorítok neked!
Kedves Barátom!
Olvasd át a topicot figyelmesen. Tudom, hogy a nagybetuk még nehezen mennek, de ez mellékszál.
Ha találsz olyan kijelentést a részemrol, idézlek: belemondod a világ arcába, hogy miért tartod gyengének a nálatok jóval népszerűbb Alvint. amibe oly görcsösen kapaszkodsz, majd szólj!
Üdv
Te kis te!
Metááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááál!
Látom, igazi punk módra bátran vállalod a véleményed, belemondod a világ arcába, hogy miért tartod gyengének a nálatok jóval népszerűbb Alvint.
Sehogy.
Lófinger zenekar volt az isten, ilyen számokkal, hogyaszongy:
Kiverem, ha kell, naponta 5-ször is;
A macskám dzsörzé blúz;
meg ilyenek.
Nekem meg az első 'zenekaromat' úgy hívták, hogy Dinamitos Végbélkúp, ami bevallom, lopás volt, valakinek az agyszüleménye, csak pontosan úgy volt, hogy Dinamikus, de mi mégpankosabbak akartunk lenni :-) De ez még 16 évesen volt, ESKÜSZÖM!!!!!!! :-) Egy számunk volt, plusz a Volt egyszer egy mehemed trágár feldolgozása, de a House of the rising sun-jára! Kemény volt, ráadásul felállás: egy gityó (Jolana!!!) valamint 'dobgép' egy 70-es évekbeli csúnya szintiről, lakodalmas dobtémák végletekig gyorsítva, valamint Lukács Luki Miklós tangóharmonikás! Na, az volt az igazi, basszameg!!!!
Látom elekadtál a sehogynál, ezért javaslom a következot!
Tudod, ahogy szakmunkásban szoktátok, június elején a táblára írni, Vakáció, akáció, káció. Nos ennek az analógiájára próbáld meg a következot! Szóval, figyelj prowli, lecke van!
Sehog
Seho
Seh
Se
S
Aztán majd kitalálunk, valami frappánsat!
Hú bazzeg, én már láttam prowler pólót egy Iron maidnem nevu srácon!
Nagy volt a fiú!
Láttam még brintney speers, meg csuka Mónika pólót is azok is nagggyon jók!
Nem védem én, őszintén szólva csak a pólóikat szoktam látni itt-ott, de pl. enolagay pólót még sosem láttam senkin, és te Szpesöl? Csak kíváncsi vagyok, hogy egy kevéssé ismert pankcsapat arcos tagja hogyan vélekedik egy jobban ismert pankcsapatról és miért úgy?
Sehogy.
úramatyám, prowli, te miért véded az alvint? Én nálad keményvonalasabb metálost még nem láttam, bár még téged sem láttalak öö...khhm,... na, mindegy
egyébként, embrióta, akkor jöttem rá, hogy igazi szélsőjobbos vagyok, amikor anyád, aki már évek óta a Habsburgokat szolgálja, pénzt kér tőled, szegény magyar gyerektől, tehát egy igazi orr-gazda :-))))))))))))))))))
ez pont a három kedvenc számom, kurva jó! Őszilányt is nyomtok? van az a tök jó számuk, a címére nem emléxem, csak a refrénre: Száz korsónak ötven a fele | megiszom én még ma, na ide vele ilyen kicsit középtempós, fogos dallamú, lehet közben csókolozni a koncerten, azért szeretem. ezt nem dolgoztátok föl?
Szia Rada!
Természetesen játszunk manowar feldolgozásokat!
-Prowler in a dark battlefield
-Blood Drinkers Never Die!
-Metal World Rules The Earth!
Ezenkívül pedig a Rokkatonáit az Ossziántól.
Prowler mindig az elso sorban villázik. Mondtam egyszer neki, hogy hagyja otthon, mivel jól jön még az a háztájiban, no, azóta csipeget. Szórjuk is neki a takarmányt dögivel.
Ez most vicc volt? Mert akkor jelezd már valahogy, mert még elfelejtek röhögni. Én komolyan kérdeztem, ne visszakozz, mi bajod Alvinékkal azon kívül, hogy őket szeretik a punkok, titeket meg nem? Szóval...
Sehogysem.
azér' utálom, mert nincs benne dobszóló, meg a -metááááááááááááááááál hejj- sikolyt nem tudják visszaadni olyan jól a koncerteken. Az is nagyon rossz még az Alvinban, hogy az áruló grandzs idokre hallgatva, levágatták a hajukat és megtagadják a Metal Warriors és az In the Name Of The Metal Gods címu lemezeiket, amelyek korszakalkotóak voltak!
Különben is az Alvin felvarró a mosásban összemegy ami azt bizonyítja, hogy kínai anyagból dolgoznak!