Keresés

Részletes keresés

kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5840
szerintem ha egy tb egy rendes alaplapban van lenyom barmijen cerkat.
Előzmény: szenyor Lopez (5839)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5839
Ez már utalhat pár dologra:
1. tényleg a ram a kevés
2. XP szórakozik
3. Valamit mégiscsak elba..ltázok
4. még a P3 550 is leveri az 1330-as Cerkát :)))

Próbálok szerválni ramot és újrapróbálom.

kmmm: figyu így elég nehéz vitázni, hogy idelökök pár érvet, te pedig lesöpröd az asztalról. Végülis nekem tökmindegy csak szeretném, ha úgy kezelnénk a dolgokat, ahogy azok vannak. Nem vagyok Intel hívő, ha ma vennék gépet, én is AMDre szavaznék. Én pénztárcahívő vagyok:))) Amikor én vettem, az XP sokkal drágább lett volna. Ma már nem az.
Nagyon nehéz lenne kinyögni egy "igen tényleg, ez nem is olyan rossz" vagy "húvazz tévedtem" vagy "az AMD töxar:)))" szöveget? De igazából ez sem érdekel, mert én tudom mit tud a gépem. Eddig mindenben pontosan úgy teljesít, ahogy elvárom*. Se többet, se kevesebbet.

*Nem hittem sosem, hogy lenyom akár egy XP1500+ -it is. De egy 1.2-es TB-vel biztos, hogy pariban van. Nekem jelenleg ennyi elég.

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5836)
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5838
nembaj, az "intelesek" akkoris a dragabb intelt veszik, hogy lemondhassak: AZ EN PROCIM DRAGABB :PPPPP :PPPP
Előzmény: Törölt nick (5837)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5835
És a Quake3-t, 3dmarkot, Ut-t, és az egyéb tesztprogikat is az Intel készíti? Nézd meg az összes táblázatot.

Lopez

Előzmény: kmm (5834)
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5834
hozza kell tenni ha joltom, a sysoftot az intelnel dolgozo emberek fejlesztik...
nem realis eredmeny...

Előzmény: szenyor Lopez (5833)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5833
Hmmm. Elvitatkozhatunk rajta, de a szerverem nem fog javulni :)
Két linket ajánlok, hogy nézz meg:
Egyik Itt főként a grafikonok az érdekesek.
Másik

Mindkettőben jól látszik, hogy felhúzva igen szépen teljesítenek a Tualatinos cerkák.
Az 1.5-re húzott Celi az XP1500+ alatt van nemsokkal. Az pedig leveri az 1.4-es TB-t. Az 1.5-ös P4-et ez is leveri. Sőt néhol még a nagyobbakat is.
Az enyém 1330-on jár, de elmegy 1430-on is fagyi nélkül. Sőt a ramok is bírják.
Na átformálódott a véleményed? ;)

Lopez

Előzmény: kmm (5832)
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5832
bocs utannaneztem van 100as is...

de akkoris a celeronokat porba alazza...
mondom az 1.2 TBm foldig alazta az 1.5 os pivet

Előzmény: kmm (5831)
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5831
TB nek 133 az FSB je alapbol ha jol tudom...
Előzmény: szenyor Lopez (5827)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5830
Elvileg lesz plusz gép, csak tesztelni szeretném a sajátomon. Majd próbálkozok. Vagy veszek egy XP2000+ -t:)))

Köszi a segítséget.

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5826)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5827
Nem akarok hitvitát nyitni, de a Tualatinos cerka az a P3-mal egyenértékű (majdnem ugyanaz). A TB és a P3 nagyjából egyszinten van azonos sebesség mellett. Jó-jó, a TB lenyomja, de nem nagymértékben (ezt az engedményt minden AMDsnek megadom :))) ). Ha jól sejtem GabikA TB-je 100Mhz-es FSB-n műxik, az enyém 133-on. Úgyhogy ezesetben nem jön be a feltételezés, hogy a proci lenne gyenge. Az a minimum, hogy egy szinten áll GabikA gépével, de inkább gyorsabb.
Ram nem kevés (256MB)?

Lopez

Előzmény: kmm (5825)
kmm Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5825
a 900as TB azt szarraalazza...
most probaltunk egy 1.2esTB meg egy 1.5 PIV
a TB volt a nyero :)

celeron meg szarabb barminel...
vegyel masik procit/alaplapot es jo lesz...

Előzmény: szenyor Lopez (5824)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5824
Intel Celeron (Tualatin) 1000@1330Mhz
256MB RAM (133-on)
40GB HDD
Ati Radeon 7500 video
Oprencer: WinXP
Szerintem elégnek kellene lennie. Ram kevés talán?
Lehet, hogy csak valami beállítás nem nyerő. Ma még szórakozok vele, tegnap örültem, hogy ment. De őrületesen akadt. A latency szinte végig 200 fölött volt.

Lopez

Előzmény: Törölt nick (5823)
szenyor Lopez Creative Commons License 2002.11.22 0 0 5822
Sziasztok!

GabikA segítségével sikerült dedikált cs szervert csinálni Windows alá lan partyhoz. Egyelőre egy gépen futott a dedikált szerver és azon is csatlakoztam be. Működött szépen, csak a latency volt 2-300 körül. Eléggé lagzott. Ez attól lehet, hogy ugyanazon a gépen futott a szerver és a CS?
Lanhoz kell valamit állítgatni? A batch fileban benne van, hogy sv_lan 1. Elég ennyi? Hogyan lehet menedzselni? Adminmodot és egy két tool progit lezúztam, majd próbálgatom. Létezik tutorial Windows szerverhez? Elsősorban magyar érdekel, de lehet angol is. Az adminmod oldalról szedtem némi manualt. Na befejezem a szófosást.

Lopez

rumceisz Creative Commons License 2002.11.19 0 0 5821
Helló! Help kéne: indítottam egy normál cs servert interneten 27016-os porton. Ha felmegyek netre látom a servert, fel tudok menni rá ugyanarról a gépről, szóval működik. De mások nem tudnak felmenni rá, nem is látják a servert. Miért van ez?
Szüszü Creative Commons License 2002.11.18 0 0 5820
üdv,

win32-es nowon server crackre lenne szükségem.
Ha vkinek megvan,vagy tud linket,akkor irhat ide,vagy az emilemre.
thx,[J]Dzso

gyanus_capa Creative Commons License 2002.11.04 0 0 5819
debug_mod 1 -el (vagy valami hasonloval ott van a cfg file-ban) inditsatok, es nezzetek a konzolt erosen hogy mi a kimenet
Előzmény: Filip-Jakov (5817)
anarchoid Creative Commons License 2002.11.04 0 0 5818
kicsit OFFTOPIC:

Nemjatszom NOWON -os szervereken

ha megis latnatok :

~DL|pHu|{4@catv-5062251b.miskcatv.broadband.hu

mehet bannra az ehez hasonlo host .... gyerek kemenyit ;)

Session Start: Mon Nov 04 15:38:42 2002
[15:38] Session Ident: heheeh (~50624001@chat.ircnet.org)
[15:38] jobb ha megvßlsz a nickedt÷l k÷cs÷g
[15:38] a nowonos servereken ogcvel fogom nyomni a te nickeden
[15:38] csira

AnarchoiD

Filip-Jakov Creative Commons License 2002.11.01 0 0 5817
Sziasztok.
Remélem, itt találok segítséget.
Szóval, a szerverünkön Adminmod megy, de a kijelölt admin nem tudja használni a parancsokat, nem tudom, miért. És nem tud saját nevén játszani, kiírja, hogy a név már foglalt.
Beírta már a konzolba többször is a jelszót, beírta a configbe is, autoexec-be is, de nem működik.
Tud valaki segíteni ebben? Más adminnnak hogy sikerült belépni adminként?

Válaszokat előre is köszönöm.

HoTDoG- Creative Commons License 2002.10.26 0 0 5816
De kihalt lett ez a topic :)
Amúgy már van, ClanMod, AdminMod, és most jött ki egy új cuccos, a Webmod.
SL meg nemtom melyik szerveren, fut egy nagyon fasza kis progi. A betűvel kezdődik.
HLG 1.26-os verziónál tart. Vac gyakran frissül.

na behoztam pár hírt ;]

Wuff

HoTDoG- Creative Commons License 2002.10.06 0 0 5815
Csá emberek!
Főleg adminok figyelmébe ajánlanám, hogy kijött a HunCycle 2.0 beta.

Cshuról itt a hír:

Cím: HunCycle v2.0 beta

Hír:
Nos kicsit megkésve, de készül a HC 2.0 gőzerővel. Ez a pakk még nem végleges (beta). Még sokminden történhet, és fog is. Kiesehetnek mapok, és jöhetnek újak is. A teljesben várható lesz egy 1-2 nosztalgia map is. (drugwar vagy más). A pakk sajnos 60 megásra sikeredett, de úgygondoljuk, hogy ez a 60 mega ér is valamit. Modemmel kb másfél óra alatt lejön, esetleg kicsit több.
A mapokat mapteszterek állították össze. Igényes, és jácható mapok kerültek a pakkba. Ezt a beta pakkot azért adtuk ki, hogy lássátok kb milyen mapok lesznek benne, és hogy mondjatok véleményeket, melyik map jó, melyik nem. Tudjuk elég nagy a pakk, de szerintünk adsl-el, UPC-vel, kábellel, nem egy nagy szám letölteni. A modemesek ezzel biztos nem így vannak. A teljes pakk már lehet kisebb lesz, ha sok olyan map lesz benne, ami nektek nemtetszik, de szerintünk nagyon jácható, feelinges mapokat tettünk bele.
Íme a lista:
as_alpine ; cs_winter_assault ; cs_india ; cs_tibet ; cs_hunbank3_build14 ; cs_winternigths (karácsonyra ;)) ; de_celtic ; de_storm2 ; de_trust ; de_museum ; de_belvaros (Magyar fejlsztésű map, szerintünk nagyon élvezetes) ; de_clan1_mill ; de_volare ; de_morningstar ; de_village ; de_breakdown ; de_bahrainv2 ; de_prodigy2k ; És 4 gyakorló pálya: cs_deagle5 ; awp_city (awp_maptól sokkal jobb) ; cs_reflex_scout ; cs_deathmatch2k
A pakkot egyszerűen a Half-Life ill. Counter-Strike mappába csomagoljátok ki.

Hát ez lenne. Reméljük tetszeni fog nektek, és minél több véleményt írjatok a HunCycle Fórumba, hogy nektek melyik nemtetszik stb!

Már vannak támogató szerverek is!

Jó töltögetést!

Információ és fórum: http://huncycle.counter-strike.hu

HunCycle team: huncycle@counter-strike.hu
IRC: #hc.hu
HunCycle 2.0 beta letöltés:
ftp://gxk.counter-strike.hu/incoming/huncycle_v20b.zip
http://cmc.uw.hu/php/file/pafiledb.php?action=category&id=6

Szerintem a szerverekre nemártana egy jópár map ebből, igaz ez még nem a teljes. De szerintem és nem is csak szerintem :), nagyon sokan unják az aztecot stb.

Szal cselekedni kéne. Nyomni a szerverekre!

Üdv
HoTDoG

FOSTreffhetes Creative Commons License 2002.10.04 0 0 5814
Na menetközben rájöttem, hogy kell használni, meg le is teszteltem jól, úgyhogy fasza. Moderátor bácsi törölheti is uccsó 3 hozzászólást:D
FOSTreffhetes Creative Commons License 2002.10.04 0 0 5813
Na megtaláltam a progit, udpf. Most már csak azt kéne tudni hogy kell használni:D Mondjuk azt szeretném, hogy csatlakozzak azon át 134.234.23.4:27015-ös külföldi serverre.
FOSTreffhetes Creative Commons License 2002.10.04 0 0 5812
Heló. Lenne láma kérdésem: nem tudja valaki honnan lehet szerezni proxy progit, amivel lehetne külföldre játszani, hogy ne legyen istentelen nagy pingünk. Linux verzió kéne, ha lehetséges. Guide se ártana mellé. Előre is köszi.
Lord Sage Creative Commons License 2002.10.03 0 0 5811
valószínüleg azért van, mert nem kellett volna paintbe sárgával elipszist rajzolnod. szerintem ez lehetett
Előzmény: Cikasz (5797)
KecSke Creative Commons License 2002.10.02 0 0 5809
Nagyon tanulságos ez a kép és messzire visz. Nemcsak azt lehet pl. belőle mekk tudni, hogy ki nem tud olvasni, hanem (Nostredamus™© ajánlásával) még azt is ki lehet belőle pl. olvasni, hogy a BS azért égett le, mert átterjedt a mellette fekvő Outlookról pár makróvírus.
Előzmény: Cikasz (5797)
KecSke Creative Commons License 2002.10.02 0 0 5808
OGC, ogc.. jah télleg, de ezexerint mégiscsak látta a művésznő Moli configját.. ;)
Előzmény: Gryllussss (5807)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5807
ja , valami hexa file-rol en is hallottam, valami hookHL.dll, az OGC konyvtarban kell keresni. :)
Előzmény: Lord Sage (5803)
Gryllussss Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5806
www.counter-strike.hu? vagy az mar meghalt, mint a CS? (™© by Cron)
Előzmény: Gascoigne74 (5805)
Gascoigne74 Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5805
Nem tud valaki segíteni, honnan tölthetnék le egy favsvrs.dat-ot mert bekreppált az enyém és most nem szeretném eggyesével megkeresni a szervereket.
Moxika Creative Commons License 2002.09.30 0 0 5804
Üdv!

Dedikált DoD szerveren (mint amilyen a pl. linuxos) a Sturmbotot máshogy kell használni.
Valahogy így: sturmbot "idejonaparancsamitakarsz" (működik " nélkül is)
A fillserver command még így sem működött nálam, csak az addbot meg a killall.

PoDBotnál ugyanez a helyzet (persze CS-hez), dedikált szerveren: pb "parancs" (benne van a readme-jében)

Egyébként még a BOC bot az ami támogatja a DoD-ot, és van belőle linuxos verzió is. Ne kérdezd mit tud, nem próbáltam.

Jó próbálkozást!

Előzmény: pista_ (5796)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!