Ez már utalhat pár dologra:
1. tényleg a ram a kevés
2. XP szórakozik
3. Valamit mégiscsak elba..ltázok
4. még a P3 550 is leveri az 1330-as Cerkát :)))
Próbálok szerválni ramot és újrapróbálom.
kmmm: figyu így elég nehéz vitázni, hogy idelökök pár érvet, te pedig lesöpröd az asztalról. Végülis nekem tökmindegy csak szeretném, ha úgy kezelnénk a dolgokat, ahogy azok vannak. Nem vagyok Intel hívő, ha ma vennék gépet, én is AMDre szavaznék. Én pénztárcahívő vagyok:))) Amikor én vettem, az XP sokkal drágább lett volna. Ma már nem az.
Nagyon nehéz lenne kinyögni egy "igen tényleg, ez nem is olyan rossz" vagy "húvazz tévedtem" vagy "az AMD töxar:)))" szöveget? De igazából ez sem érdekel, mert én tudom mit tud a gépem. Eddig mindenben pontosan úgy teljesít, ahogy elvárom*. Se többet, se kevesebbet.
*Nem hittem sosem, hogy lenyom akár egy XP1500+ -it is. De egy 1.2-es TB-vel biztos, hogy pariban van. Nekem jelenleg ennyi elég.
Hmmm. Elvitatkozhatunk rajta, de a szerverem nem fog javulni :)
Két linket ajánlok, hogy nézz meg:
Egyik Itt főként a grafikonok az érdekesek.
Másik
Mindkettőben jól látszik, hogy felhúzva igen szépen teljesítenek a Tualatinos cerkák.
Az 1.5-re húzott Celi az XP1500+ alatt van nemsokkal. Az pedig leveri az 1.4-es TB-t. Az 1.5-ös P4-et ez is leveri. Sőt néhol még a nagyobbakat is.
Az enyém 1330-on jár, de elmegy 1430-on is fagyi nélkül. Sőt a ramok is bírják.
Na átformálódott a véleményed? ;)
Nem akarok hitvitát nyitni, de a Tualatinos cerka az a P3-mal egyenértékű (majdnem ugyanaz). A TB és a P3 nagyjából egyszinten van azonos sebesség mellett. Jó-jó, a TB lenyomja, de nem nagymértékben (ezt az engedményt minden AMDsnek megadom :))) ). Ha jól sejtem GabikA TB-je 100Mhz-es FSB-n műxik, az enyém 133-on. Úgyhogy ezesetben nem jön be a feltételezés, hogy a proci lenne gyenge. Az a minimum, hogy egy szinten áll GabikA gépével, de inkább gyorsabb.
Ram nem kevés (256MB)?
Intel Celeron (Tualatin) 1000@1330Mhz
256MB RAM (133-on)
40GB HDD
Ati Radeon 7500 video
Oprencer: WinXP
Szerintem elégnek kellene lennie. Ram kevés talán?
Lehet, hogy csak valami beállítás nem nyerő. Ma még szórakozok vele, tegnap örültem, hogy ment. De őrületesen akadt. A latency szinte végig 200 fölött volt.
GabikA segítségével sikerült dedikált cs szervert csinálni Windows alá lan partyhoz. Egyelőre egy gépen futott a dedikált szerver és azon is csatlakoztam be. Működött szépen, csak a latency volt 2-300 körül. Eléggé lagzott. Ez attól lehet, hogy ugyanazon a gépen futott a szerver és a CS?
Lanhoz kell valamit állítgatni? A batch fileban benne van, hogy sv_lan 1. Elég ennyi? Hogyan lehet menedzselni? Adminmodot és egy két tool progit lezúztam, majd próbálgatom. Létezik tutorial Windows szerverhez? Elsősorban magyar érdekel, de lehet angol is. Az adminmod oldalról szedtem némi manualt. Na befejezem a szófosást.
Helló! Help kéne: indítottam egy normál cs servert interneten 27016-os porton. Ha felmegyek netre látom a servert, fel tudok menni rá ugyanarról a gépről, szóval működik. De mások nem tudnak felmenni rá, nem is látják a servert. Miért van ez?
mehet bannra az ehez hasonlo host .... gyerek kemenyit ;)
Session Start: Mon Nov 04 15:38:42 2002
[15:38] Session Ident: heheeh (~50624001@chat.ircnet.org)
[15:38] jobb ha megvßlsz a nickedt÷l k÷cs÷g
[15:38] a nowonos servereken ogcvel fogom nyomni a te nickeden
[15:38] csira
Sziasztok.
Remélem, itt találok segítséget.
Szóval, a szerverünkön Adminmod megy, de a kijelölt admin nem tudja használni a parancsokat, nem tudom, miért. És nem tud saját nevén játszani, kiírja, hogy a név már foglalt.
Beírta már a konzolba többször is a jelszót, beírta a configbe is, autoexec-be is, de nem működik.
Tud valaki segíteni ebben? Más adminnnak hogy sikerült belépni adminként?
De kihalt lett ez a topic :)
Amúgy már van, ClanMod, AdminMod, és most jött ki egy új cuccos, a Webmod.
SL meg nemtom melyik szerveren, fut egy nagyon fasza kis progi. A betűvel kezdődik.
HLG 1.26-os verziónál tart. Vac gyakran frissül.
Csá emberek!
Főleg adminok figyelmébe ajánlanám, hogy kijött a HunCycle 2.0 beta.
Cshuról itt a hír:
Cím: HunCycle v2.0 beta
Hír:
Nos kicsit megkésve, de készül a HC 2.0 gőzerővel. Ez a pakk még nem végleges (beta). Még sokminden történhet, és fog is. Kiesehetnek mapok, és jöhetnek újak is. A teljesben várható lesz egy 1-2 nosztalgia map is. (drugwar vagy más). A pakk sajnos 60 megásra sikeredett, de úgygondoljuk, hogy ez a 60 mega ér is valamit. Modemmel kb másfél óra alatt lejön, esetleg kicsit több.
A mapokat mapteszterek állították össze. Igényes, és jácható mapok kerültek a pakkba. Ezt a beta pakkot azért adtuk ki, hogy lássátok kb milyen mapok lesznek benne, és hogy mondjatok véleményeket, melyik map jó, melyik nem. Tudjuk elég nagy a pakk, de szerintünk adsl-el, UPC-vel, kábellel, nem egy nagy szám letölteni. A modemesek ezzel biztos nem így vannak. A teljes pakk már lehet kisebb lesz, ha sok olyan map lesz benne, ami nektek nemtetszik, de szerintünk nagyon jácható, feelinges mapokat tettünk bele.
Íme a lista:
as_alpine ; cs_winter_assault ; cs_india ; cs_tibet ; cs_hunbank3_build14 ; cs_winternigths (karácsonyra ;)) ; de_celtic ; de_storm2 ; de_trust ; de_museum ; de_belvaros (Magyar fejlsztésű map, szerintünk nagyon élvezetes) ; de_clan1_mill ; de_volare ; de_morningstar ; de_village ; de_breakdown ; de_bahrainv2 ; de_prodigy2k ; És 4 gyakorló pálya: cs_deagle5 ; awp_city (awp_maptól sokkal jobb) ; cs_reflex_scout ; cs_deathmatch2k
A pakkot egyszerűen a Half-Life ill. Counter-Strike mappába csomagoljátok ki.
Hát ez lenne. Reméljük tetszeni fog nektek, és minél több véleményt írjatok a HunCycle Fórumba, hogy nektek melyik nemtetszik stb!
Már vannak támogató szerverek is!
Jó töltögetést!
Információ és fórum: http://huncycle.counter-strike.hu
Szerintem a szerverekre nemártana egy jópár map ebből, igaz ez még nem a teljes. De szerintem és nem is csak szerintem :), nagyon sokan unják az aztecot stb.
Na megtaláltam a progit, udpf. Most már csak azt kéne tudni hogy kell használni:D Mondjuk azt szeretném, hogy csatlakozzak azon át 134.234.23.4:27015-ös külföldi serverre.
Heló. Lenne láma kérdésem: nem tudja valaki honnan lehet szerezni proxy progit, amivel lehetne külföldre játszani, hogy ne legyen istentelen nagy pingünk. Linux verzió kéne, ha lehetséges. Guide se ártana mellé. Előre is köszi.
Dedikált DoD szerveren (mint amilyen a pl. linuxos) a Sturmbotot máshogy kell használni.
Valahogy így: sturmbot "idejonaparancsamitakarsz" (működik " nélkül is)
A fillserver command még így sem működött nálam, csak az addbot meg a killall.
PoDBotnál ugyanez a helyzet (persze CS-hez), dedikált szerveren: pb "parancs" (benne van a readme-jében)
Egyébként még a BOC bot az ami támogatja a DoD-ot, és van belőle linuxos verzió is. Ne kérdezd mit tud, nem próbáltam.