//"...Én hiszek az igazságban,
és abban is, hogy előbb-utóbb megérdemelt helyükre kerülnek ezek az ávós gazemberek ..."//
Az igazságban én is hiszek, de az igazság erejében már nem, amíg ezek a gyászvitézek lengetik az "igazság" zászlaját és tömörítik a zászlójuk alá a bégető rongyosgárdát.
És sokkal kevesebbel is beérném! Megérdemelt helyük helyett egyszerűen csak a mákonyos hangjuktól fosztanám meg őket. Ezek nem csak szadista gyilkosok ám, hanem hatalom és fegyver nélkűl csupa csúszómászó féreg valamennyi. Akinek volt módja az 1956-os perek néhány filmkockáját megtekinteni, láthatta micsoda különbség van az igazi 56'-osok és az ellenoldaliak gerince között.
Én hiszek az igazságban,
és abban is, hogy előbb-utóbb megérdemelt helyükre kerülnek ezek az ávós gazemberek (nem csak a Terrorháza panomtikumára gondolok, ahol Pető megnézheti édesapját felfüggesztve a falon)
Gondolod, ahogy akarod, a gondolataidon nem segíthetek, de én nem beszéltem ügynökökről. Medgyessy a kettős ügynök, a többit meg kilóra felvásárolták. Mindegyik megkapta a maga részesedését a "privatizált" közvagyonból, aki segített az ország végkiárusításában, vagyis a hazaárulásban. Vityka sem kivétel ezalól!!! Aki nem feküdt le a birodalomnak, továbbra is jár a trabantjával. Nem lehetett eddig észrevenni?
Egyébként gratulálok, hogy kedves rokonaid kivételesen ilyen olcsón megúszták az Andrássy úti szanatóriumot. Nem túl sokan mondhatják el magukról.
"Torgyán is a lefizetett listások közé tartozott. Antall? Igen! Neki kellett volna elkezdeni a nagytakarítást. Nem tudod, iért nem fogott seprűt? "
Gondolom, Vityka is ügynök volt... ( Jól gondolom?...)
:O))))))
Na jó, - higgyél amit akarsz, - ilyen veretes hülyeségekkel azért kár lenne vitatkozni.
Nekem a nagyapám internálták, a nagynéném férjével pedig az Andrássy út 60-ban beszélgettek egy kicsit, - és nem ő viselt kék parolit...
De ettől még nem megy el az eszem és nem akarom túlspilázni a dolgokat, - a túlzások mindíg rontják az állítások hitelét.
Persze ezt neked úgyis hiába...
:O)))
"A Bauer Tamás édesapjának lenni nem egy jogi kategória, - kivéve, ha örökösödési ügyben akarsz okos lenni."
Nem emlékszem, hogy ilyet írtam volna. Ha arra gondolsz, hogy megemlítettem e rokoni kapcsolatot, az természetesen nem véletlen volt.
Mint Pet? iven mindkét felmen?jénél is megszoktam említeni ávóstiszt múltjukat.
Ja, hogy miért. Pl. azért mert ezt Pet? Iván hosszasan tagadta. Mig perben rá nem bizonyították.
Bauer pedig hosszasan védte apját, akir?l azért annyi már kiderült, Ríszt nem verte, csak megpofozta, saját jelentése szerint, kicsit megfélemlítette, hoyg bevizelt.
"Ha az öregbauer ellen büntetőeljárás indult és ez téged igennagyon érdekel, akkor érdeklőggyél a bíróságon, mi is lett a sorsa."
Köszönöm a jótanácsot, én tudod szeretem az Internet nyílvánosságát.
"De nem javallanám, hogy ezt a hegymozgató elméletedet ottan is elővezessed, mert egyrészt hülyének néznek majd, másrészt meg seggberúgnak a bíróság lejáratása miatt, - mindkét esetben igen indokoltan."
Testi fenyítés bíróságokon még az ötvenes években sem, de a kihallgatásokon abban az id?ben volt alkalmazva. Tudom, visszasírod ezeket az id?ket, de már csak az Abi Graib börtönben jönnek vissza, itt Európában (EU-ban), már nem igen.
"Az emberiség elleni bűnöket meg nem te definiálod hálistennek, amúgy meg abban egyetértünk, hogy az igazságnak diadalmaskodnia illenék.
Viszont kérdeném tisztelettel: Ha neked igazad van, akkor olyankor, amikor nem volt hatalmon a szadi, akkor miért nem rúgrák seggbe az öreget?
naiv komám, - igen nagyon gyengén vezeted te ezt az ügyet elő...
:O))))"
Nos, öcsikém, a polgári kormány ideje alattvolt valaki olyan bátor, hogy feljelentette ezt a sötét gazembert, de mivel a bíróság független intézmény, legalábbis a Fideszt?l (a MASZOP-SZADESZ-t?l tán még nem annyira), mint hallottuk elakadt a történet.
Ami pedig a b?nök definiálását illeti, jól látod, nem én határozom meg, ezt már megtették mások, én csak a nálamnál avatottabbak terminológiáját és min?sítését vettem át.
Amúgy az SZDSZ-MASZOP banda szívén viselte ezt a kérdést, mikor kormányon volt, annyira, hogy a Kuncze vezetés? BM kiadott egy hivatalos iratot - érdekes, az E?rsi-Bauer ügyvédi iroda sugalmazására - hogy az AVH-n nem vertek. Egy ávós védelmére, az ausztrál bíróság felé. (A pert a magyar felperes az ávós ellen ennek ellenére megnyerte, hál istennek).
De ezt már sokan, sokszor(én is) leírták, de hát öcsi, egy újszülöttnek minden vicc új, legalábbis Te ezekben az ügyekben úgy viselkedsz, mint egy újszülött.
//"....arra válaszoljál konkrétan, hogy mit tett az SZDSZ annak érdekében, hogy ne kerüljön bíróság elé dr. Bauer Miklós? ......"//
Miért? Talán bíróság elékerült? Szerinted nem ott lenne a helye? Ja! A nagycsaládi kapcsolatok igen erős kötelékek ám, főleg, ha végig hatalmon vannak. Inkább tüled kérdezhetném, hogy MIT TETT AZ SZDSZ annak érdekében, hogy egyetlen bolsevik verőlegény elnyerje a "rendszerváltás" után méltó büntetését? Ott volt a kezükben a hatalom. Nem fontos a Kisgazdákra mutogatni. Torgyán is a lefizetett listások közé tartozott. Antall? Igen! Neki kellett volna elkezdeni a nagytakarítást. Nem tudod, iért nem fogott seprűt?
Egyébként szép a képed, csak módfelett hiányos. Féhold és a vöröscsillag kimaradt e csodás történelmi tablódról!
Ne ilyen lükeségekkel traktálj, hanem arra válaszoljál konkrétan, hogy mit tett az SZDSZ annak érdekében, hogy ne kerüljön bíróság elé dr. Bauer Miklós?
És miért nem került akkor bíróság elé, amikor a Fidesz-MDF-Kisgazda trió volt hatalmon?
És ma nincs Szabó Albert. Nácik sincsenek?
Már hogy a fenében ne kényszerülne? Fegyvertelen egy egész birodalmi fegyverarzenállal szemben, amelyik a kizárólag a bauereket támogatja. Eszköztelen egy egész birodalmi tőkekoncentrációval szemben, amelyik kizárólag csak a talpnyalóit engedi vegetációnál valamivel nívósabb módon élni.
//"..Tegyen feljelentést, - az ügyészség hivatalból el fog járni. .."//
Egy konkrétum is elég? Elsinkófálta a "rendszerváltást"! Az öregei kedvéért, vagy Mr. G. Soros pénzéért? Látod, ezt már nem tudom. De nekem teljesen mindegy az ok.
Ja! És kitalálta, aztán meg reánkszabadította a "nácikat"! Szabó Albert nem a magyaroké, hanem mondjuk Heller Ágnesé, akinek szüksége van az antiszemitizmusra.
Nem kényszerül.
Tegyen feljelentést, - az ügyészség hivatalból el fog járni.
Az, hogy itten szorgalmaskodik, csak pótcselekvés, meg a Bauer Tamás lejáratására tett gyenge kísérlet.
Azért sem tudom, hogy ez ügyben mit erőlködik, mert e tekintetben a Bauer Tamás önkiszolgáló...
:O))))
//"...Az emberiség elleni bűnöket meg nem te definiálod ..."//
Valóban, ő csak eltűrni kényszerül!
A definicióra, meg Magyarországon itt van ifj. Bauer. Ő definiál! Tudod miért lehetséges ez? Mert 600 ezer vak és süket párttagnak tetszett a hatalom, melyik kissé véres volt ugyan, de ők pártkönyvükkel és besúgásaikkal képesek voltak a többieknél kissé előbbrenyomulni. Amíg reájuk nem került a sor. Akkor meg jajgattak kegyelemért, mint Haraszti elvtárs. Rajk meg csak "csalódott".
Kezdjük talán ott, kedves komám, hogy valószínűleg akár apád is lehetnék, ha ifjú koromban felelőtlenül randevúzgattam volna,szélbeszórva azt, minek minden cseppje kincs, - jóllehet ez azért is lehetetlen, mert ha ez így lett volna, akkor valószínűleg sokkal okosabb lennél mai igenszerény állapotodnál...
A Bauer Tamás édesapjának lenni nem egy jogi kategória, - kivéve, ha örökösödési ügyben akarsz okos lenni.
Ha az öregbauer ellen büntetőeljárás indult és ez téged igennagyon érdekel, akkor érdeklőggyél a bíróságon, mi is lett a sorsa. De nem javallanám, hogy ezt a hegymozgató elméletedet ottan is elővezessed, mert egyrészt hülyének néznek majd, másrészt meg seggberúgnak a bíróság lejáratása miatt, - mindkét esetben igen indokoltan.
Arról is tájékoztatnálak, hogy a Bauertamás nem örvend osztatlan népszerűségnek szadi körökben, - legalábbis minden második szadis igen utálja a békétlen természete miatt.
Az emberiség elleni bűnöket meg nem te definiálod hálistennek, amúgy meg abban egyetértünk, hogy az igazságnak diadalmaskodnia illenék.
Viszont kérdeném tisztelettel: Ha neked igazad van, akkor olyankor, amikor nem volt hatalmon a szadi, akkor miért nem rúgrák seggbe az öreget?
naiv komám, - igen nagyon gyengén vezeted te ezt az ügyet elő...
:O))))
//"....a fiának mi köze az apja állittólagos viselt dolgaihoz, mond már meg?...."//
1, Nem állítólagos, hanem igaz! Csak szívesen letagadnátok a csillagot is az égről.
2, ifj. Bauer és pártja pedig mindent megtettek azért, hogy a kommunista bűnőket törvényesen és hivatalból el lehessen kenni. Gondolod, hogy véletlen? Túl sok a rokoni kapcsolat ennél a tisztes cégnél is.
Ezt a kérdést ugye akkor is feltetted, amikor Pokornit mocskolta az egész baloldal, holott ő még csak nem is tartotta a kapcsolatot az apjával? Az önkéntes ávós vs. kényszerített besúgó c. erkölcsi polémiáról nem is beszélve.
Nem igaz, amit ide firkálsz. De, ha igaz lenne, akkor is a fiának mi köze az apja állittólagos viselt dolgaihoz, mond már meg?Szerintem mindenki csak magáért felel, vannak estek, amikor néha úgy érzem, hogy magamért sem felelek. Na és, nem tetszik?
Na most kisfiam, ha elolvasnád azt, amibe beleírsz, tudnád, ez a topic arról szól, hogy valaki(k) a topic indulás tájékán feljelentették Reisz igazságügy miniszter kínzásában, meggyilkolásában történ? részvétel, - sohasem el nem évül? emberiség ellenes b?nök miatt - dr. Bauer Miklós, Bauer Tamás SZDSZ-e képvisel? édesapját. A per el indult, annak rendje módja szerint, de nem tudni (tudom) mia lett a sorsa. Nyilván az SZDSZ hegyeket mozgatott meg annak érdekében, hogy az ügyet pihentesse, letolja, esetleg rábeszélje a felperest a pert?l való visszalépést? stb., de, hogy valójában mi történt ebben a dologban pontosan, nem tudni. Én, pedig - meg még sokan mások - úgy gondolom, ezek az emberiség ellenes b?nök nem csak akkor nem évülnek el, ha németek követték azokat el a II. világháborúban, elhurcolt zsidók ellen, hanem akkor is, ha magyar ávós tisztek az ötvenes években.
Lehet, ezt Te mulatságosnak találod, de én úgy gondolom, az igazság azt követeli, ezeknek az embereknek felelniük kell a tetteikért, még akkor is, ha gyermekeik jelenleg a koalicióban jelent?s szerepet betölt? párt révén hatalmon vannak és mindent elkövetnek annak érdekében, hogy ezeket az ügyeket eltusolják.
Mivel valamelyik nap Pallagi megütközve mondta a napTV-ben Budaházyt, hogy "nem gondolja, sokan gondolják azt, hogy A Szovjetunió felszabadította MO-ot?"
és erre kapta a választ, "Azt hittem ezen a kérédésen már 1989-ben túljutottunk", ideje megkérdeznem,
mi van Bauer Mikivel?, aki a Szovjet csapatokkal a háta mögött bátran halálra verthette Ries minisztert.
ezért megkérdezem, hol tart dr. Bauer Miklós ávos tiszt pere, melyet el nem évülő, emberiség ellenes bűntetek (a többi között Ries miniszter halálában történt részvétele) ügyében indítottak?