Hetfo. Becs. Informacio kellene. Meg nem jartam a helyszinen. Egy Ford Transittal erkezek. Valakinek tippje van hogy merre talalok parkolohelyet? Merre probalkozzak? Fold ala nem mehetek.
Lehet, hogy nem hibátlan a két Illusion lemez, de mennyivel kevesebb lenne mar a GN'R egy Estranged, egy Don't damn me, egy Civil War, Dead Horse vagy akár egy Breakdown nélkül?? Soha nem értettem, hogy lehet egy rakás jó számot ( meg pár középszerűt) elintéz annyival, hogy kuka az egész?
Egyet értek veled. Bár szerintem a cd-n az egyik legkiemelkedőbb dal a this i love legalább is nekem a (prostitute meg a better mellett) gn'r visszonylatban viszont ténleg egy középszerű nota.Vannak a gn'r-nek nagyobb dalai is ami inkább beférhetne ez helyett,vagy lenne a don't cry meg a patience is.Főleg azért is mert a this i love axl szerzemény és nem guns ha jól tudom.Bár axl a saját dalait is guns szerzeménynek tudja be.Ugyhogy ez van.
A Slither rajta volt a nyári setlisten az alternatívák közt, valamiért mégsem játszották.
Duff saját blokkja az Attitude/New Rose-al szerintem jó, amúgy se visz sok időt.
A Seeker nem rossz, de nem egy nagy szám.Helyett is lehetne más néha, de idén teljesen stabilan van, pedig nem is gnr szám.
Slash&Duff játsszák a Chinese számokat, cserébe azért ők is beleszólhatnának a setbe, még ha jogilag ez Axl csapata és ők "csak"alkalmazottak.
Viszont az jó jel, hogy Axl megengedte Slash-nek, hogy megváltoztassa a Chinese számok gitár szólóit(mondjuk nekem ezzel valahogy nem az igazi), ez mutatja, hogy van joguk kreatív dolgokban, így már lehet dolgozni az új lemezen, vagy befejezni amit évek óta igérget Axl.
Az viszont furcsa, hogy Slash még nem is adott interjút a reunion óta ha jól tudom.
Szerintem is inkább a ritkán vagy soha nem játszott Guns dalokkal kéne színesíteni a műsort. Én is szeretem pl a Velvet Revolvert, de max a Spagettis dolgok vagy a Chinese dalai helyett tudnék VR dalokat elképzelni.. Így is minden este kimarad a Don't cry, Patience párosból valamelyik, míg a teljesen középszerű és unalmas This i love-nak betonbiztos helye van.
Én is prágába megyek! :) Jegyirodában vettem a jegyet és elég szépen fogy.Slash oldalán már csak 269 jegy volt, valamiért két félre van osztva a kiemelt álló és "csak" 35 ezer ft a bécsi 55 höz képest.
Az idei turnéról még összefoglalóban annyit, hogy nagyon happy vagyok,hogy ilyen jól ment, de azért a set list-tel lehettek volna kicsit lazábbak is mert nem sokat változtattak.
S
ehol egy Think about ,your crazy, perfect crime,(próbálták is) locomotive,pretty tied up vagy olyan számok amiket sose játszottak élőben:get in the ring, dont damn me..van miből válogatni, hogyha új számok még nem jönnek.Jövőre talán?
Kiváncsi vagyok mi jön a Not In this Lifetime turné után.