Eladó használt Sony Hxr-MC2000 64 GB FullHD kamera táskával 270.000 Ft
Gyártó: Sony Modell: Hxr-MC2000E
Tulajdonságok:
Képalkotó eszköz: 1/4-inch type Exmor R(TM) CMOS with Clearvid pixel array Képarány: 16:9 Képpontok száma (effektív): kb. 2.650.000 (16:9) Fókusz: Teljes körű auto / manuális Minimális megvilágítás: 3 lx (Low Lux módban, 1 / 30 zársebesség) Optikai képstabilizátor: ki/be kapcsolható Zársebesség: 1/6 - 1/10000 Írisz: F1.8 - F3.4 Slow & Quick Motion function: 200 fps (fixed) as Smooth Slow Rec Fehéregyensúly: Auto, kültéri (5800K), beltéri (3200K), One-push (érintőpanel) Felvételi / lejátszási idő: 175 perc (2h 55m) a 32 GB Memory Stick Pro Duo HX-FX (24 Mb / s) Dolby Digital 2 csatornás felvétel
Objektív / Zoom
Sony G objektív Optikai zoom: 12x Digitális zoom: 160x Gyújtótávolság: f = 2,9-34,8 mm (f = 29,8-357,6 mm 16:9 mód, f = 27,4-328,8 mm 4:3 módban 35 mm-es objektív) csak a "film" helyzetben Szűrő átmérő: 37mm
Eladó egy Sachtler Cine DSLR (Sachtler 0350) professzionális folyadékcsillapítású állványfej (fluid head) és egy professzionális szénszálas (carbon fiber) Manfrotto 536 MPRO állvány (tripod, stativ) kifogástalan műszaki állapotban. Továbbá a fenti kiszerelés része egy újszerű Manfrotto bélelt hordtáska is.
A Sachtler Cine DSLR (Sachtler 0350) tulajdonságai: - Camcorderek and DSLR kamerák számára tervezték - Terhelhetőség: 0,5 -7 kg között - Kiegyensúlyozás: 10 fokozatú - Csillapítás: Függőlegesen/Vízszintesen 0 + 3 fokozat - Statívcsatlakozás: ø75 mm-es csésze, integrált flat base csatlakozás - Kameracsatlakozás: Gyorscseretalp - Vízmérték (libella): megvilágítható (CR2032 gombelem) vízszintjelző (kapcsolható) - Svenkkar: DV 75 típusú - Billenthetőség: +90°-től -75°-ig - Működési hőmérséklet: -40° C-től +60° C-ig - Tömeg: 2kg - Made in Germany!
A Manfrotto 536 MPRO tulajdonságai: - Anyaga: szénszálas csövek + magnézium öntvények - Terhelhetőség: 25 kg - Fej csatlakozás: ø100mm-es szintezőcsésze + ø75mm-es adapter - Felépítés: 4 részes (háromszorosan kihúzható) - Maximális magasság: 203 cm - Minimális magasság: 26 cm - Szállítási hossz: 72 cm - Tömeg: 3,5 kg - Made in Italy!
Ára: 369999 forint
Átvehető Budapesten a III. kerületben (Óbudán).
Telefonos elérhetőségem: 06-70-517-6588
Fényképek a kínált termékről az alábbi linken érhetők el:
Szóval volt 7 db nyamvadt hozzászólásod a topikban, úgy, hogy mindjárt hirdetéssel kezdted 2017 április 4-én (gondolom, az ünnep jegyében adok-veszek topikká nyilvánítottad a topikot)... Persze, neked szabad hirdetni csak más ne tegye!
Normális ember elolvassa a beírást, ha érdekli vagy átugrik rajta, ha nem érdekli. Persze van aki unatkozik és lemegy kutyába belevauvauzva a topikba, ezzel is kifejezve a szabad akarat diadalát.
Adásvétel miatt a hirdetés az alábbiak szerint módosult:
Eladó egy profi Manfrotto videó állványszett az alábbi tartozékokkal:
- Manfrotto 351MVCF szénszálas (Carbon Fibre) állványláb (tripod, statív) középmerevítővel - Manfrotto 519 Pro folyadékcsillapítású állványfej (fluid head) a hozzávaló Manfrotto 519LV teleszkópos svenkkarral, Manfrotto 501PL csúszótalppal és integrált 75mm szintezőgömbbel valamint mindkét hozzávaló ellensúly (counterbalance) rugóval (a kék rugó már a fejben van, a sárga rugót meg becsomagolva adom mellé). - Manfrotto MBAG100PN bélelt hordtáska
Eladó egy új (2018. November 9-én vásárolt) Manfrotto 546B (Manfrotto537SPRB közép-összekötővel) állványláb (tripod, statív) ManfrottoMBAG100PN bélelt hordtáskával és Manfrotto kartondobozzal + használt, de kitünő műszaki állapotú Manfrotto 519 Pro folyadékcsillapítású állványfej (fluid head) Manfrotto 519LV teleszkópos svenkkarral, Manfrotto 501PL csúszótalppal és integrált szintezőgömbbel valamint mindkét hozzávaló rugóval (a kék rugó a fejben van, a sárga rugót becsomagolva adom mellé).
A Manfrotto 546B (S/N: A2785676) technikai adatai: • Terhelhetőség: 20 kg • Fej csatlakozás: 75 mm-es szintező csésze • Felépítés: 3 részes (2 szekció nyílik) • Maximális magasság: 154 cm • Minimális magasság: 30 cm • Szállítási hossz: 69 cm • Lábak nyílási szöge: közép-összekötő (Manfrotto 537SPRB) segítségével szabályozható • Láblezáró típusa: lezáró kar • Cső keresztmetszet: kör alakú • Cső átmérő: ø16.25 mm • Tömeg: 3,5 kg • Anyaga: aluminium • Szín: fekete
Sejtem, mi lehet a Red Ipp2, de nem tudom. Én abszolút amatőr videós vagyok, ezért is jártam sokáig ide, mert itt voltak profik is, s segítettek a problémákon. Aztán a fórumozás elült, s megjelentek az adok-veszek hirdetések. Persze ez is jelzi, hogy az embereknek nem megy már annyira jól, mint régen, másrészt meg túl gyors lett a technológiaváltás, cserélni kell a szetteket.
Eladó egy új Manfrotto 546B videó állványláb, tripod, statív - 1 év garanciával - (S/N: A2785676)
Eladás oka: szett csomagban vásároltam (2018. November 9-én) fejjel együtt (mert a fejet, amire szükségem volt nem árulják már külön), de állványom már volt ezért mégegyre már nincs szükségem.
Technikai adatai: • Terhelhetőség: 20 kg • Fej csatlakozás: 75 mm-es szintező csésze • Felépítés: 3 részes (2 szekció nyílik) • Maximális magasság: 154 cm • Minimális magasság: 30 cm • Szállítási hossz: 69 cm • Lábak nyílási szöge: közép-összekötő segítségével szabályozható • Láblezáró típusa: lezáró kar • Cső keresztmetszet: kör alakú • Cső átmérő: ø16.25 mm • Tömeg: 3,5 kg • Anyaga: aluminium • Szín: fekete
Made in Italy!
Ára: 119999 forint (üzletben 160 ezer forint)
Amennyiben az utolsó képen látható Manfrotto MBAG100PN bélelt hordtáskával együtt szeretné a vevő, akkor az ára: 129999 forint
(A Manfrotto MBAG100PN üzletben 37 ezer forint... külön nem árulom, csak az állvánnyal együtt.)
Az a kis szőrös tok van hozzá, de nem találom elég hatékonynak, valami rásegítésre keresek ötleteket, amik nyilván barkácsmegoldások. Saját tapasztalatot szerettem volna olvasni.
Sziasztok, eladó az alábbi videókamera kihasználatlanság miatt, dobozával, papírjaival, töltővel, kábelekkel, papírjaival.
Gyártó: Sony Modell: HDR-CX220
Leírás:
Full HD, nagylátószögű Carl Zeiss objektív, Exmor R CMOS-érzékelő, iAuto üzemmód, 8,9 MP-es fotók és 32-szeres bővített zoom Optikai zoom: 27x Digitális zoom: 320 x Képstabilizátor: van USB Van HDMI kimenet:Van A/V bemenet:Nincs A/V kimenet:Van S-Video kimenet:Nincs Komponens kimenet:Nincs Mikrofon bemenet:Nincs
Helyileg Budapest belvárosában megtekinthető, megvásárolható. Posta nincs. Az ár fix.
Manfrotto profi videóállvány szett 510 fluid fej + 515MV állvány – nagy teherbírású Manfrotto 510 (357-es gyorscseretalpas) állványfej (három fokozatban állítható svenk-, és döntés; folyamatosan szabályozható ellensúly); Manfrotto 525MV nagy teherbírású, ikerlábas állvány (25kg-ig). Ami hiányzik a fejről: Manfrotto gyári gyorscseretalp (egy utángyártottat tudok adni); a tilt állító gombnak a külső „papír-takarója”; svenkkar; Ami hiányzik az állványról: vagy padlóterpesz vagy gumitappancsok, hogy beltérben is használható legyen. Fentiek miatt az ára: 90.000 Ft. Gyári szám: 10.5J0599* Kérésre fotókat tudok küldeni!