fesztiválok keretein belül se nagyon látom felbukkanni a bandát.
Mondjuk nem csodálkozom,hogy egy kicsit alábhagyott a lendület,rengeteg energia+pénz+munka van már eddig is belefektetve a csapatba.Emiatt feltétlen le a kalappal előttük!
Gondoltam még mielőtt május hónap is beírásra kerül valami kérdésfélével feldobnám a fórumot... De lehet, hogy nem lesz feldobva... Na, mindegy!
Szóval csak érdekelne, hogy tudott valaki a pénteki FF koncertről? Volt esetleg valaki?
Én ugyanis pénteken este 10-kor láttam meg az EXIT-ben, hogy aznap 9-től koncertkezdés, meg ingyenes, meg ilyenek. Hívtam a helyet (aminek a nevét akkor láttam először-ez nyilván az én tudatlanságom-, és !talán! Slashclub a neve:-)...), hogy elkezdődött-e már, mondta a hölgy, szerinte még nem, erre kérdeztem, hogy akkor hol is van ez helyileg. És sajnos akkor már tudtam, hogy én oda időben már nem érnék... És ez meglehetősen felbosszantott. Vagyis inkább az, hogy nem is tudtam róla...
Kedden a megawattban szóba sem került...vagy csak az én figyelmem kerülte el?!?!?!
Hát az az igazság,hogy lehet törvényt sértettem....
Leszedtem a klippet ugyebár,de ma csináltam belőle egy mp3at,elvileg saját használatra(persze ez a hivatalos verzió ugyebár),de lehet szétküldöm pár havernak had hallgassák meg.
DE,ha esetleg Singleként megjelenik akkor szóljatok,mert büntetésből megveszem,az albumot amúgy is.
Na hajrá!!!
Everytime you turn me on and on and on . . . . . . . .
BUDAPESTROCKNROLL SZILVESZTER 2005.12.31. 20.00 budapest - tanyahajó (www.tanyahajo.click.hu)
LUCA BRASI - superbutt, hollywoodoo, idoru, bones, insane tagok projectje, többek közt sick of it all, biohazard, pantera, misfits, metallica, body count stb cuccokkal
FAITH NO MORE tribute - fish!, hollywoodoo, hs7 tagok feldolgozó brigádja
BRIDGE TO SOLACE
a koncertek után tánc, hőbörgés, kulturálatlan szórakozás
Tegnap néztem én az a nyamvadt Vivat,de Tóth Gabin meg mittudoménkin kívűl nem sok mindent láttam.Bemondták az új klippeket,de Fabrik nyema.Nem sokat változott a műsör,maradok a MegaWattnál,meg nagyon ritkán az alternavivas műsornál és kifújt.