Keresés

Részletes keresés

_kenzo_ Creative Commons License 2001.07.25 0 0 55
Pepsi Sziget Festival - oroszul
Csak a felét értem az egésznek, a többit csak kitalálom hozzá, de szerintem poén.
Oriza triznyák Creative Commons License 2001.07.25 0 0 54
www.diaksziget.com
de már megjelent az ujság is
MégmindigDzsimbo Creative Commons License 2001.07.25 0 0 53
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani hol lehet megnézni, hogy melyik nap ki lép fel?
Köszi!
Snowcat Creative Commons License 2001.07.10 0 0 52
Van egy rossz hir: egy honap mulva mar boven veg is lesz a Szigetnek :(
liquid Creative Commons License 2001.07.10 0 0 51
Már korábban is foglalkoztunk itt, hírrovatunk hasábjain azzal a kérdéssel, hogy a Loco című új albumának anyagával turnézó Fun Lovin' Criminals valóban játszik-e az idei Szigeten vagy sem. Sajnos rossz híreink vannak a New York-i zenekar hazai rajongói számára, mert a múlt hét végén kiderült, hogy a csapat, melynek énekese nemrégiben adott interjút az est.hu-nak, végül mégsem lép fel a fesztiválon.

Az interjú utáni napokban is felmerültek ilyen pletykák, de a Sziget koncertszervezője kérdésünkre akkor még úgy nyilatkozott, hogy a Fun Lovin' Criminals biztosan fellép a nagyszínpadon. Az elmúlt hét végére azonban ismét változott a helyzet: most már azt közölte a Sziget Iroda sajtófelelőse, hogy a zenekar a korábban megbeszéltek és az aláírt szerződés ellenére sem játszik a fesztiválon. A lemondás oka, hogy a fellépés időpontja ütközik a trió egy másik koncertjével. Többszöri módosítás ellenére sem sikerült a feleknek megegyezniük a koncert dátumáról, így sajnos az idén le kell mondanunk a Fun Lovin' Criminals fellépéséről.
Közben felmerült egy másik sztárcsapat, az angol Pulp fellépése is, de mára az is biztossá vált, hogy Jarvis Cocker zenekara sem szerepel a Hajógyári-szigeten tartandó egyhetes rendezvényen.

Az est.hu alapján.

rrroka Creative Commons License 2001.06.14 0 0 50
rrroka Creative Commons License 2001.04.17 0 0 49
hopp hopp... megnézem aleveleimet aztán huzok :))))
Előzmény: diaksziget (48)
diaksziget Creative Commons License 2001.04.14 0 0 48
A csalas az lett volna, ha van egy mu kivansaggep ahova beirjatok az egyutteseket es aztan semmi nem tortenik veluk. Az raadasul meg kicseszes is lett volna. A diaksziget.com-on nem lehet "nem-hivatalos kivansaggep", viszont a lap lenyege, hogy a hivatalos infok mellett nem-hivatalosakat is kozol, es igy hamarabb megtudod a dolgokat. Tovabba az egyuttes adatbazis es a Pepsi Sziget programok leirasa mar 3. eve nem "csalas". Mindig itt van a legfrissebb es legreszletesebb leiras...iden megjobb keresovel. Tovabba a rengeteg ingyenes szolgaltatas sem csalas pld. a forum, a csett, az szms, a szigetem oldal, a sziget zene (ahol mp3-makat tolthetsz le), stb. Szoval lenyeg, hogy ismet kireklamoztam magam...huzzatok a diaksziget.com-ra...

diaksziget.com > A Sziget Valodi Arca

rrroka Creative Commons License 2001.04.13 0 0 47
Break szerintem logikus hogy a diaksziget.com mint nemhivatalos oldal a hivatalos site kivánsággépét használja kü lönben nem érne semmita véleménykutatása.
Előzmény: break2 (46)
break2 Creative Commons License 2001.04.12 0 0 46
Persze az is igaz, hogy az a lap csalas volt es valojaban a http://www.pepsisziget.hu kivansaggepet foglalta csak egy frame-be

marpedig az egesz http://www.pepsisziget.hu elerhetetlen. :-)

break2 Creative Commons License 2001.04.12 0 0 45
Foleg a kivansaggep also fele
http://www.diaksziget.com/kivansaggep.html
"A kért URL nem található a szerveren"
Előzmény: diaksziget (43)
rrroka Creative Commons License 2001.04.10 0 0 44
Mitsoda tsoda !
Mitsoda bizonosságh!
Hallerlujza! :)))
Diaksziget.com!!!

:))))

Előzmény: diaksziget (43)
diaksziget Creative Commons License 2001.04.10 0 0 43
Erdekel a Sziget? Van egy honlap ahol van aktiv Sziget forum, egy (aranylag) aktiv csett, valamint letoltheto zenek, videok, kepek, stb. Ez a diaksziget.com. Tovabba mar most az egyik legnagyobb, de folyamatosan fejlodo, magyar egyuttes adatbazissal rendelkezo oldal. Itt lesz a Sziget Fesztival legfrissebb es legreszletesebb online program-fuzete, tovabba elmentheted a kedvenc egyutteseidet (nehogy aztan lemaradj a koncertjukrol), haverjaidat (talald meg a satrukat - egyszeruen), stb. Ja es itt vannak a legfrissebb Sziget hirek. Kattints a diaksziget.com-ra.

rrroka Creative Commons License 2001.04.09 0 0 42
Hali!

Esze ne ijedj meg a szigetlakók jelszava "részeg de jópofa" ! Amikor én megijedtem aza tömegtől volt, de gyorsan beittam és elmult. ha te nem iszol akkor nemtom mit kell csinálni. a Müller jó szövegeket ir nagyon, de állítólag nem rendes magánszemélyileg , de el tudom képzelni hogy ezeket olyanok mondják akik mondjuk miatta nem jutnak a sziget mézescsuporjáhoza kanalaikkal hogyha szabad iylen metafó rálui beszélni...

Üdv: rrróka

Előzmény: essze (41)
essze Creative Commons License 2001.04.06 0 0 41
4 éve nem voltam kint a Szigeten. Mert öt éve már ijesztő volt. Most jó? Nagyon szeretem Müller Pétert. Nem tudom, ki az a rrroka, de nagyon vicceseket ír.
SZ.I. Creative Commons License 2001.04.05 0 0 40
ja, igy jobban nez ki, ejjel haromkor faradt az agyam, nem hallok rendesen:))) de legalabb jo a hangulat!!!
Előzmény: SOWHAT (38)
rrroka Creative Commons License 2001.04.05 0 0 39
Kiszámolta vki mennyit kell még addig aludni?
SOWHAT Creative Commons License 2001.04.04 0 0 38
sixty :)
Előzmény: SZ.I. (37)
SZ.I. Creative Commons License 2001.04.04 0 0 37
legyen mar fesztivaaal!!!!! sok jo koncertet akarok with sixteen-tousend crazy motherfuckers!!!!! :)))))
rrroka Creative Commons License 2001.03.26 0 0 36
Szerintem is látogassátok sürün a diaksziget.com-ot mert előfordul arra pár érdekes arc a fórum máris több eseményt mondhat magáénak mint ez, mondjuk hálistennek a fickó itt nem tünik fel mer rémes alak...:))
Előzmény: diaksziget (35)
diaksziget Creative Commons License 2001.03.26 0 0 35
Ssssssss. Psszzt. Azt nem szabad senkinek sem tudnia. (Persze ez is azde mindegy... :))

Előzmény: rrroka (34)
rrroka Creative Commons License 2001.03.19 0 0 34
rekláááááááám :)
Előzmény: diaksziget (33)
diaksziget Creative Commons License 2001.03.17 0 0 33
Szavazz a Sziget eloadóira es tekintsd meg a legfrissebb hireket. Itt lesz a net legreszletesebb programja - inteligens keresovel. Tovabba elmentheted a kedvenc egyutteseidet, hogy majd aztan nehogy lemaradja koncertjukrol. Mp3 letoltes, videok, Sziget EstiMesek, Sziget kepek, sztori, info, egyszoval minden.

Ja és a diaksziget.com-on van a Pepsi Sziget 2001 fóruma.

diaksziget.com > A Sziget Valódi Arca...

rrroka Creative Commons License 2001.03.12 0 0 32
Persze ha vmit elásnánk akkor tuti arra huznák fel az inkál sátrat...
liquid Creative Commons License 2001.03.12 0 0 31
:))))
Előzmény: rrroka (30)
rrroka Creative Commons License 2001.03.12 0 0 30
Sziget van csak nincsen rajta semmi. :) Rendezzünk rajta nagy szabadtéri bulikat, bemelegíőnek. Jó alkalom lenne a pia elásására amit aztán szigeten előás az ember...

Előzmény: liquid (29)
liquid Creative Commons License 2001.03.10 0 0 29
Mán igazán lehetne sziget. :)))))))
Előzmény: rrroka (28)
rrroka Creative Commons License 2001.03.06 0 0 28
Szerettel várjuk a darkos fiut és a darkos lányt (Balázs és Viki (vagy Andi?)) akik ott laknak a lakotelepen a Filatori gátra inni. A kutyás nénit is várjuk aki sütit meg bagót hozott nekünk (ajándékba!!!). Ja és nem baj ha a szigetre jön vmi jó zenekar aki jó zenét játszik. A magyarok közül pl legyen egy MEX, Blackout, Warpigs, Neo, Nevergreen, de legfontosabb: Árnyak!!!

rrróka

lsdani Creative Commons License 2001.03.06 0 0 27
UNDERWORLD re szavazzatok legyetek szivesek,partizzunk maa egy nagyot
diaksziget Creative Commons License 2001.03.03 0 0 26
A diaksziget.com-on lehet szavazni, pontosabban irni, hogy kik jojjenek...
Előzmény: móriczka (24)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!