Már korábban is foglalkoztunk itt, hírrovatunk hasábjain azzal a kérdéssel, hogy a Loco című új albumának anyagával turnézó Fun Lovin' Criminals valóban játszik-e az idei Szigeten vagy sem. Sajnos rossz híreink vannak a New York-i zenekar hazai rajongói számára, mert a múlt hét végén kiderült, hogy a csapat, melynek énekese nemrégiben adott interjút az est.hu-nak, végül mégsem lép fel a fesztiválon.
Az interjú utáni napokban is felmerültek ilyen pletykák, de a Sziget koncertszervezője kérdésünkre akkor még úgy nyilatkozott, hogy a Fun Lovin' Criminals biztosan fellép a nagyszínpadon. Az elmúlt hét végére azonban ismét változott a helyzet: most már azt közölte a Sziget Iroda sajtófelelőse, hogy a zenekar a korábban megbeszéltek és az aláírt szerződés ellenére sem játszik a fesztiválon. A lemondás oka, hogy a fellépés időpontja ütközik a trió egy másik koncertjével. Többszöri módosítás ellenére sem sikerült a feleknek megegyezniük a koncert dátumáról, így sajnos az idén le kell mondanunk a Fun Lovin' Criminals fellépéséről.
Közben felmerült egy másik sztárcsapat, az angol Pulp fellépése is, de mára az is biztossá vált, hogy Jarvis Cocker zenekara sem szerepel a Hajógyári-szigeten tartandó egyhetes rendezvényen.
A csalas az lett volna, ha van egy mu kivansaggep ahova beirjatok az egyutteseket es aztan semmi nem tortenik veluk. Az raadasul meg kicseszes is lett volna. A diaksziget.com-on nem lehet "nem-hivatalos kivansaggep", viszont a lap lenyege, hogy a hivatalos infok mellett nem-hivatalosakat is kozol, es igy hamarabb megtudod a dolgokat. Tovabba az egyuttes adatbazis es a Pepsi Sziget programok leirasa mar 3. eve nem "csalas". Mindig itt van a legfrissebb es legreszletesebb leiras...iden megjobb keresovel. Tovabba a rengeteg ingyenes szolgaltatas sem csalas pld. a forum, a csett, az szms, a szigetem oldal, a sziget zene (ahol mp3-makat tolthetsz le), stb. Szoval lenyeg, hogy ismet kireklamoztam magam...huzzatok a diaksziget.com-ra...
Break szerintem logikus hogy a diaksziget.com mint nemhivatalos oldal a hivatalos site kivánsággépét használja kü lönben nem érne semmita véleménykutatása.
Erdekel a Sziget? Van egy honlap ahol van aktiv Sziget forum, egy (aranylag) aktiv csett, valamint letoltheto zenek, videok, kepek, stb. Ez a diaksziget.com. Tovabba mar most az egyik legnagyobb, de folyamatosan fejlodo, magyar egyuttes adatbazissal rendelkezo oldal. Itt lesz a Sziget Fesztival legfrissebb es legreszletesebb online program-fuzete, tovabba elmentheted a kedvenc egyutteseidet (nehogy aztan lemaradj a koncertjukrol), haverjaidat (talald meg a satrukat - egyszeruen), stb. Ja es itt vannak a legfrissebb Sziget hirek. Kattints a diaksziget.com-ra.
Esze ne ijedj meg a szigetlakók jelszava "részeg de jópofa" ! Amikor én megijedtem aza tömegtől volt, de gyorsan beittam és elmult. ha te nem iszol akkor nemtom mit kell csinálni. a Müller jó szövegeket ir nagyon, de állítólag nem rendes magánszemélyileg , de el tudom képzelni hogy ezeket olyanok mondják akik mondjuk miatta nem jutnak a sziget mézescsuporjáhoza kanalaikkal hogyha szabad iylen metafó rálui beszélni...
4 éve nem voltam kint a Szigeten. Mert öt éve már ijesztő volt. Most jó? Nagyon szeretem Müller Pétert. Nem tudom, ki az a rrroka, de nagyon vicceseket ír.
Szerintem is látogassátok sürün a diaksziget.com-ot mert előfordul arra pár érdekes arc a fórum máris több eseményt mondhat magáénak mint ez, mondjuk hálistennek a fickó itt nem tünik fel mer rémes alak...:))
Szavazz a Sziget eloadóira es tekintsd meg a legfrissebb hireket. Itt lesz a net legreszletesebb programja - inteligens keresovel. Tovabba elmentheted a kedvenc egyutteseidet, hogy majd aztan nehogy lemaradja koncertjukrol. Mp3 letoltes, videok, Sziget EstiMesek, Sziget kepek, sztori, info, egyszoval minden.
Ja és a diaksziget.com-on van a Pepsi Sziget 2001 fóruma.
Sziget van csak nincsen rajta semmi. :) Rendezzünk rajta nagy szabadtéri bulikat, bemelegíőnek. Jó alkalom lenne a pia elásására amit aztán szigeten előás az ember...
Szerettel várjuk a darkos fiut és a darkos lányt (Balázs és Viki (vagy Andi?)) akik ott laknak a lakotelepen a Filatori gátra inni. A kutyás nénit is várjuk aki sütit meg bagót hozott nekünk (ajándékba!!!). Ja és nem baj ha a szigetre jön vmi jó zenekar aki jó zenét játszik. A magyarok közül pl legyen egy MEX, Blackout, Warpigs, Neo, Nevergreen, de legfontosabb: Árnyak!!!