Keresés

Részletes keresés

bmafte Creative Commons License 2002.12.05 0 0 1195
A Winamp könyvtárában - Program Files/Winamp - van a "Skins" könyvtár. Abban létrehozol mondjuk egy "Bruce" nevű alkönyvtárat és abba belemásolod az összes Bandy által küldött képet, állományt (vagy oda tömöríted ki a csatolt zip-et).

Ezek után elindítod a Winamp-ot és nyomsz neki egy balAlt+S -et -> feljön a skin-kiválasztó, a jobb oldali ablakrészben már ott lesz látható a fentebb létrehozott könyvtár neve, azt kiválasztod és Close gomb.

Ha minden jól megy, már működik is a skin!

BMaFTe

Előzmény: elBANDY (1194)
elBANDY Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1194
CSŐWÁZ EWRIBODRI!
BODUS!
nem adjuk ám fel! figyu:
program files/winamp/skins-így jutsz le oda ahowá a BRUCEskint kell beraknod! ha ez +wan (reméljük) akkor +nyitod a winampot! az equalizeren jobbklikk,skins & +keresed 'bruce't!klikk rá, ennyi!
szorítok!
üdw: elBANDY
The promise Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1193
bodus
mikor melyik vh-1 on milyen koncert lesz????
bodus Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1192
1000-et kéne dekáznom egy Take That kazival, de nem jutok 100 fölé...:-)
Valami winampskin problem-em van, illetve nem is problem, mert el sem tudok indulni.
Forwrdolom a mail-t, valami nagyon király Bruce cucc a Horváth Brotherstől.

:-(((((((((

bmafte Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1191
Szevasztok!

Miben lehet segíteni?

BMaFTe

Előzmény: bodus (1190)
bodus Creative Commons License 2002.12.04 0 0 1190
áá..
én írtam, hogy nagyon kevés vagyok.
I need more help please!
Előzmény: elBANDY (1189)
elBANDY Creative Commons License 2002.12.03 0 0 1189
sikerült Bodus?
bodus Creative Commons License 2002.12.03 0 0 1188
Kicsit leültünk...aki még nem látta, szombat este 9-kor a VH1-on 1 óra Bruce Springsteen Live, állítólag még jobb hangzással.
bodus Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1187
Hi Bmafte!

A kazin rajta van a koncert után a Lonesome video is, porold le azt a gépet és nyomd meg azt a háromszöget!

bodus

Előzmény: bmafte (1186)
bmafte Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1186
És huszonegynehány hungarian heart?

Amugy - Bodus helyett is mondom - lásd a www.brucespringsteen.hu oldalt. Mit oldalt, site-ot!

BMaFTe

valleyboy Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1185
Hmm, gondolom nem volt rossz túra. A koncerten majd persze még gondokodom. Greatest hits megvan, köszi!

Egy hungry heart talán el tud csábítani...

Előzmény: bodus (1183)
bmafte Creative Commons License 2002.11.27 0 0 1184
Hi Bodus!

Még mindig nem tudtam megnezni a videjot!!

Mas - a videoklippet a nemet MTV-n adjak, nalunk csak az van, pedig jo lenne a VH1 + VH1 Classic.

BMaFTe

bodus Creative Commons License 2002.11.26 0 0 1183
Üdv Valleyboy!

A koncert az október 16-ai barcelonai program ismétlése volt, képzeld előtte 2 nappal Párizsban, illetve utána 2 nappal Bologna-ban is élőben láttuk Bruce-t jónéhányan erről a fórumról. A 2003-as bécsire pedig már 20 fölött jár innen a jegytulajdonosok száma! Azért gondold meg a jegyvásárlást, de ha bármilyen Springsteen materiál érdekel (mondjuk egy Greatest Hits) jelezd, már írjuk is.

üdv

bodus

Előzmény: valleyboy (1182)
valleyboy Creative Commons License 2002.11.25 0 0 1182
Akkor valószínűleg az olasz volt, mert láttam valami rajongói köszönő lepedőt olaszul. A közönség annyira együtt élt a koncerttel, hogy inkább hazai bulinak gondoltam volna. Az egész stadionban eufória volt, jó volt nézni.
A Bécs dolgon már én is gondolkodtam, de annyiért nem biztos, hogy magával ragad. Pár nappal utána Robbie Williams lesz és azt a tavalyi kihagyás miatt pótolni fogom. Szerintem lesz az vagy 15 rugó + az út. Mai állás szerint nehezen menne 2 ilyen buli.
Előzmény: bmafte (1181)
bmafte Creative Commons License 2002.11.25 0 0 1181
Üdv Valleyboy!

Barcelona volt talán, bár nem tudom, mert nem láttam vagy Bologna. Gyere Bécsbe jövő nyáron, ott is ez lesz!

BMaFTe

Előzmény: valleyboy (1180)
valleyboy Creative Commons License 2002.11.25 0 0 1180
Tegnap este az MTV-n volt valami koncert. Hú de nagyon fasza volt. Különösebben nem kedvelem a faszit, de az a hangulat ami ott volt, phü... Nagyon át jött még a tévén keresztűl is. Hol volt az a koncert tudja valaki?
The promise Creative Commons License 2002.11.24 0 0 1179
Ez a balról-jobbra dolog tetszik. Bár lehet szegény ms promise nem biztos hogy örül a szélsőbaloldali poziciónak.
Mindegy, így legalább Bruce végig ott fog a baloldalon előttünk énekelni, már ha csak a Land of hope and dreams-re gondolok...:)

Volt valami az MTV-n szombat este?

bmafte Creative Commons License 2002.11.22 0 0 1178
Cső!

20 ember eddig -- juhej! (Cukorka is ott lesz - 21).

Tegnap a 10 honapos unokahugom tancolt a Waitin' on a sunny day-re, továbbá eljátszottam neki harmonikan a This land is your land es a River dallamat - elvezte.

BMaFTe

bodus Creative Commons License 2002.11.21 0 0 1177
Tisztelt Hölgyek és Urak!

Ezúton ismertetem a június 25-ei hangverseny nézőterének első sorának tagjait balról (hm) jobbra ;-)

promise
mrs promise
bmafte
mrs bmafte
grx
mrs grx
horváth ricardo
horváth el bandy
barby
mr barby
paolo
mrs paolo
cabingo
vörös pisti
mrs vörös pisti
hegobox
palásti kolléga
mrs palásti kolléga
bodus
mrs bodus

és a már említett jegyvásárló mamégismeretlen hölgykoszorú (gondolom elférnek..)

mindenki kötelezően a CR pólóban persze

más

állítólag vasárnap este 11-től at MTV Europe-on Bruce lesz élőben másfél órán át.
Nem tudom, hogy igaz-e, de egy műsorújságan ez van beleírva, érdemes hát figyelni a programot.

más

tényleg jó a Lonesome klipp, de az énekhangot gyengébbnek (a szó szoros értelmében) találom az album version-nál, ami persze érthető, hisz Bruce a néhány órás felvétel alatt újraénekelt mindent a kamerába.
És a sokat emlegetett 'kiállás' sem annyira markáns, mint az eredetiben.

más

szombat este a XX. kerületi Csili-ben Nonszensz koncert Cabingoval a mikrofonnál és később fellép Vörös István is kis zenekarával.
Aki tud jöjjön, jó zenészek, jó szövegek és néhány Bruce átdolgozás is várható.

sziasztok

bodus

The promise Creative Commons License 2002.11.21 0 0 1176
nekem japán kiadásba is!
bodus Creative Commons License 2002.11.18 0 0 1175
már rég megvan
cabingo Creative Commons License 2002.11.18 0 0 1174
Bodus!

Karácsonyra új kislemezt jelentett be Jon Landau:
Died in the U.S.A. (1 minute silent version).
A 'B' oldalas dal a Born in Iraq, Asif Ali Khannal és csapatával, Word music beütésekkel.

Egy bővített kiadású maxin pedig az utóbbi nóta háromféleképpen felturbózott remix változata is szerepel.

Ki ne hagyd!

cs.

bodus Creative Commons License 2002.11.15 0 0 1173
Én meg a Bridge-en hallottam ma reggel, nagyon jó! :-)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.11.14 0 0 1172
Nagyon jó az új klip, a VH1-on óránként látom!
elBANDY Creative Commons License 2002.11.14 0 0 1171
CSŐWÁZ EVRIBODRI!

+kérhetnénk Walakit hogy nekünk is írja át a klippeket! mert az itthoni modemünkkel jöwő júnira se sikerülne!
nagyon +köszönnénk!
(úristen!hol wan még júni.25.?) :-)
Hego!
(na? mi kell?)engedd azt a listát, hadd jöjjön!

theHORVÁTHbrothers elBANDY

bodus Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1170
http://www.cincypost.com/2002/11/12/boycott111202.html

hogy mért indította Bruce november 12-ei koncertjét az American Skin-nel elsőként a Rising turnén..

cabingo Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1169
Szépjónapot Mindenkinek!

Promise! Letöltöttem az összeset, felírom neked CD-re, cserébe üssük nyélbe a videóátvételeket!

BmAfte, akkor meg van oldva a képcsere, hétvégén személyesen.

Szerintem is érdemes várni januárig. Ha eddig kibírtuk , most már mindegy, és jobb, ha Barby kezében van a cucc, mintha olyasvalaki intézné, aknek nem szívügye az egész.

Király, hogy kaptatok jegyet, Barby, csak összeáll azért a csapat. Most már tuti, hogy Vörös Pisti rocklegenda is velünk tart kedves feleségével, nagyon belelkesült.
Hajrá GRX, erről nem szabad lecsúszni, egyébként átjött az utalás.

Még témábavágó: egyetértek, a Riverhez nem kéne hozzányúlnia Bruce-nak. Az úgy jó, ahogy 80-ban lemezre került. A live 75-85 felvételei közül szerintem még a Spirits in the night és a Saint in ther city, ami jóval teltebben szól, mint az albumon.
A My City of Ruins-t meg a mostani turnéról kell meghallgatni: fantasztikus. Bruce kezdi zongorán, s szép lassan épülget a dal. Bécsben már együtt hallgatjuk!!!

Hamarosan egy egyszálzongorás My Hometown a brucespringsteen.hu-n!

Csab.

The promise Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1168
Bodus

Nekem a brucevideos.com nem jön be. helyette rögtön egy másik oldal töltődik le. Mit csináljak?

The promise Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1167
Az utolsó cserkészben ugyanannál a faszinál 30 mp-vel később ott dübörgött a Born in the U.S.A is. Szegény hajléktalan magnójából szólt a mjúzik!!! Azért jó volt hallani a Risingot így is.
405GRX Creative Commons License 2002.11.13 0 0 1166
Telefonáltam a tix-nek...
Bakker csak személyesen lehet jegyeket venni én meg az életben nem jutok el hétköznap az Andrássy útra!
Francba!
Előzmény: bmafte (1165)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!