A Winamp könyvtárában - Program Files/Winamp - van a "Skins" könyvtár. Abban létrehozol mondjuk egy "Bruce" nevű alkönyvtárat és abba belemásolod az összes Bandy által küldött képet, állományt (vagy oda tömöríted ki a csatolt zip-et).
Ezek után elindítod a Winamp-ot és nyomsz neki egy balAlt+S -et -> feljön a skin-kiválasztó, a jobb oldali ablakrészben már ott lesz látható a fentebb létrehozott könyvtár neve, azt kiválasztod és Close gomb.
CSŐWÁZ EWRIBODRI!
BODUS!
nem adjuk ám fel! figyu:
program files/winamp/skins-így jutsz le oda ahowá a BRUCEskint kell beraknod! ha ez +wan (reméljük) akkor +nyitod a winampot! az equalizeren jobbklikk,skins & +keresed 'bruce't!klikk rá, ennyi!
szorítok!
üdw: elBANDY
1000-et kéne dekáznom egy Take That kazival, de nem jutok 100 fölé...:-)
Valami winampskin problem-em van, illetve nem is problem, mert el sem tudok indulni.
Forwrdolom a mail-t, valami nagyon király Bruce cucc a Horváth Brotherstől.
A koncert az október 16-ai barcelonai program ismétlése volt, képzeld előtte 2 nappal Párizsban, illetve utána 2 nappal Bologna-ban is élőben láttuk Bruce-t jónéhányan erről a fórumról. A 2003-as bécsire pedig már 20 fölött jár innen a jegytulajdonosok száma! Azért gondold meg a jegyvásárlást, de ha bármilyen Springsteen materiál érdekel (mondjuk egy Greatest Hits) jelezd, már írjuk is.
Akkor valószínűleg az olasz volt, mert láttam valami rajongói köszönő lepedőt olaszul. A közönség annyira együtt élt a koncerttel, hogy inkább hazai bulinak gondoltam volna. Az egész stadionban eufória volt, jó volt nézni.
A Bécs dolgon már én is gondolkodtam, de annyiért nem biztos, hogy magával ragad. Pár nappal utána Robbie Williams lesz és azt a tavalyi kihagyás miatt pótolni fogom. Szerintem lesz az vagy 15 rugó + az út. Mai állás szerint nehezen menne 2 ilyen buli.
Tegnap este az MTV-n volt valami koncert. Hú de nagyon fasza volt. Különösebben nem kedvelem a faszit, de az a hangulat ami ott volt, phü... Nagyon át jött még a tévén keresztűl is. Hol volt az a koncert tudja valaki?
Ez a balról-jobbra dolog tetszik. Bár lehet szegény ms promise nem biztos hogy örül a szélsőbaloldali poziciónak.
Mindegy, így legalább Bruce végig ott fog a baloldalon előttünk énekelni, már ha csak a Land of hope and dreams-re gondolok...:)
20 ember eddig -- juhej! (Cukorka is ott lesz - 21).
Tegnap a 10 honapos unokahugom tancolt a Waitin' on a sunny day-re, továbbá eljátszottam neki harmonikan a This land is your land es a River dallamat - elvezte.
Ezúton ismertetem a június 25-ei hangverseny nézőterének első sorának tagjait balról (hm) jobbra ;-)
promise
mrs promise
bmafte
mrs bmafte
grx
mrs grx
horváth ricardo
horváth el bandy
barby
mr barby
paolo
mrs paolo
cabingo
vörös pisti
mrs vörös pisti
hegobox
palásti kolléga
mrs palásti kolléga
bodus
mrs bodus
és a már említett jegyvásárló mamégismeretlen hölgykoszorú (gondolom elférnek..)
mindenki kötelezően a CR pólóban persze
más
állítólag vasárnap este 11-től at MTV Europe-on Bruce lesz élőben másfél órán át.
Nem tudom, hogy igaz-e, de egy műsorújságan ez van beleírva, érdemes hát figyelni a programot.
más
tényleg jó a Lonesome klipp, de az énekhangot gyengébbnek (a szó szoros értelmében) találom az album version-nál, ami persze érthető, hisz Bruce a néhány órás felvétel alatt újraénekelt mindent a kamerába.
És a sokat emlegetett 'kiállás' sem annyira markáns, mint az eredetiben.
más
szombat este a XX. kerületi Csili-ben Nonszensz koncert Cabingoval a mikrofonnál és később fellép Vörös István is kis zenekarával.
Aki tud jöjjön, jó zenészek, jó szövegek és néhány Bruce átdolgozás is várható.
Karácsonyra új kislemezt jelentett be Jon Landau:
Died in the U.S.A. (1 minute silent version).
A 'B' oldalas dal a Born in Iraq, Asif Ali Khannal és csapatával, Word music beütésekkel.
Egy bővített kiadású maxin pedig az utóbbi nóta háromféleképpen felturbózott remix változata is szerepel.
+kérhetnénk Walakit hogy nekünk is írja át a klippeket! mert az itthoni modemünkkel jöwő júnira se sikerülne!
nagyon +köszönnénk!
(úristen!hol wan még júni.25.?) :-)
Hego!
(na? mi kell?)engedd azt a listát, hadd jöjjön!
Promise! Letöltöttem az összeset, felírom neked CD-re, cserébe üssük nyélbe a videóátvételeket!
BmAfte, akkor meg van oldva a képcsere, hétvégén személyesen.
Szerintem is érdemes várni januárig. Ha eddig kibírtuk , most már mindegy, és jobb, ha Barby kezében van a cucc, mintha olyasvalaki intézné, aknek nem szívügye az egész.
Király, hogy kaptatok jegyet, Barby, csak összeáll azért a csapat. Most már tuti, hogy Vörös Pisti rocklegenda is velünk tart kedves feleségével, nagyon belelkesült.
Hajrá GRX, erről nem szabad lecsúszni, egyébként átjött az utalás.
Még témábavágó: egyetértek, a Riverhez nem kéne hozzányúlnia Bruce-nak. Az úgy jó, ahogy 80-ban lemezre került. A live 75-85 felvételei közül szerintem még a Spirits in the night és a Saint in ther city, ami jóval teltebben szól, mint az albumon.
A My City of Ruins-t meg a mostani turnéról kell meghallgatni: fantasztikus. Bruce kezdi zongorán, s szép lassan épülget a dal. Bécsben már együtt hallgatjuk!!!
Hamarosan egy egyszálzongorás My Hometown a brucespringsteen.hu-n!
Az utolsó cserkészben ugyanannál a faszinál 30 mp-vel később ott dübörgött a Born in the U.S.A is. Szegény hajléktalan magnójából szólt a mjúzik!!! Azért jó volt hallani a Risingot így is.