Én nem voltam Karinthys ugyan, de 92-93-ban annyit lógtam ott, hogy volt olyan, aki később, mikor összefutottunk vagy 2 év múlva, nem hitte el. Ez annak köszönhető, hogy az akkori kedvesem 93-ban végzett a rajz tagozaton. Gitta nénit senki nem emlegette, pedig ő nagyon jó fej volt! Én még kirándulni is voltam vele, pedig ugye oda se jártam...
A kémiás Kati nénivel volt egy esetem, mert le lettünk a kedvesemmel tolva, hogy hogy merünk ücsörögni a lépcsőn (valamelyik hátsón) ráadásul még csókok is csattantak!
Még annyit, hogy én a magam részéről nagyon irigyeltem a KFG-seket, bár a Neumann sem volt rossz, de a KFG az csúcs volt!
Szerbusztok sok-sok Karinthysok, hat mi van, telen mar nem is nezunk a netre?! :) Orulok, hogy vagytok/voltatok azert, es orommel kozlom, hogy en _minden_ tanart ismertem, akit emlegettetek!! Nagyon buszke vagyok magamra! :) Gondolom ez a "kozbenso letemnek" koszonheto, 92-97 kozott toltottem "nehez" eveket a falak kozott. _A_ falak. :)
Es milyen volt iden a csibetabor?
Személyemben egy újabb exkarinthyst köszönthettek, mégpedig a 94-99-es évjáratból.
(Of: Nagy Tibor -pergertanárúr elődje, mint sztech tanár- és Séva az utolsó két évben)
Én nagyon bírtam a sulit, bár sokat változott, míg odajártam. Mikor néha visszanézek, nagyon furcsa, hogy már teljesen más emberkék járnak oda, mint A Mi Időnkben.
A Treffért kár, jó kis hely volt, bár amikor utoljára próbáltunk bejutni, éppen tanárokkal volt tele...Na nem baj, a Kalász azért még megmaradt.
Én is itt vagyok!
Mushroom-t már nagyon régóta ismerem, most is az osztálytársam, szóval Prger tanár úr tanít engem is! :-)
Elárulnátok, ki járt/jár a Karinthyba, csak hogy tudjam!?
Karinthy-nap:
Szerintem nagyon jó volt!
Rengeteg fura feladatot kellett megcsinálni, ismerkedtünk meg ilyesmi, de egyáltalán nem volt annyira durva!
Bár nem tudom, mit szóltam volna a tejszínhabhoz, de a többi aranyosan meglepő volt...
A történteket + a véleményeket megbeszéltük a Hutussal földrajzóra végefelé, erősen oszlottak a vélemények, de legtöbben élvezték!
ja, 14-15 évesen szerintem nem annyira kicsik azok a "kislányok", hogy molesztálnák őket a nagyobbak! :-)
Hogy mindenki értse: a Karinthy-napokon sok más program mellett feladatokat is kell végrehajtaniuk, amelyeket az elsősök (tavalyi csibék) eszelnek ki. Ezek általában jópofa dolgok szoktak lenni, de minden évben elő-előfordul egy-egy húzósabb eset. Mint pl. ez. Ugyan a feladatokról előre kérünk információkat, de ezek nem minden esetben fedik a valóságot. Ennek az állomásnak a "kreatív feladatok" volt a fedőneve, szervezői szerint legalábbis.
A helyzet az, hogy ilyenkor nem az én vagy más tanárok, netán a diákok véleménye a mérvadó, hanem a legkonzervatívabb szülőé.
Ez azt jelenti, hogy ha az én lányommal csináltatnának ilyen feladatokat, akkor lehet, hogy puskával, baseball-ütővel keresném fel azt a tanárt, aki ezt jóváhagyta.
A dolog itt eldőlt, a kérdés nem kérdés többé.
Szeretném azonban felhívni a figyelmét mindenkinek, hogy az ilyen jellegű dolgokra figyelünk, intézkedünk, mint írtad, ezt az állomást még időben bezártuk (hála Kovács tanár úrnak).
Azt pedig végképp nem szeretném, ha a Karinthyról az a vélemény szaladgálna szerte a neten, hogy molesztálják a kislányokat, meg ilyesmi.
Úgyhogy arra kérlek, hogy jövőre, amikor ti lesztek a feladatok kiötlői, akkor ennek megfelelően bánjatok az akkori csibékkel.
Az iskolai programokról pedig részletesen a suli lapján lehet olvasni.
A legdurvább (legalábbis a tanárok szerint):
A fiúnak a 2 lába közé tettek egy tejszínhabos dobozt (azt, amelyikből ki kell nyomni a habot),
a csajnak pedig ezt kellet szívnia!
Közben asszem még a többieknek is bíztatni kellett őket, de ez nem biztos!
Nem tudom annyira részletesen, mert mire mi odaértünk volna, már bezárták az állomást!
Még volt 1-2 hasonló feladat!
szerintetek ez annyira durva?