Keresés

Részletes keresés

Dr.Jones Creative Commons License 2000.10.12 0 0 24
A Hegylakó című film az egyik kedvencem. A sorozat viszont nagyon gyenge - nem is nézem. Amit láttam belőle, messze elég volt. A korábban leírtakon túl - Lambert, Connery, Queen - a film sikerében szerepe volt Russel Mulcahny-nak is, a rendezőnek. Kitünő hangulatot teremtett a Hegylakóban... Apropó, ez viszont nekem azóta sem tetszik. Highlander - Felföldi. Hegylakó? Aki a hegyen lakik, vagy az a skót, aki a skót Felföldön él?
Üdv:Dr.Jones
Sickboy Creative Commons License 2000.10.12 0 0 23
Hi Mouser!

MAJDNEM igazad van. Nekem is szimpibb a Lámbert Kristóf, mint a Duncan Mac. De azért ő sem antipatikus, szerintem hitelesen tudja megjeleníteni a figurát. (Biztos van benne tapasztalata több ezer évre visszamenőleg. :-)))

Állítólag a mozifilm 4. része sem lett olyan hűde nagy dobás - legalábbis amilyen kritikákat eddig olvastam róla... A következő VOX magazinban lesz majd cikk!

Az asszony otthon meg inkább az Adrian Paul fejét bírja. (De csak amíg a nyakán van. :-))

Előzmény: mouser (20)
The Real Giraffe Creative Commons License 2000.10.12 0 0 22
Szerintem inkább a sorozatnak vannak jó epizódjai. Engem például igencsak zavar, hogy Duncan vívótudása epizódról epizódra fejlődik függetlenül attól, hogy éppen melyik korban van. (Pl. volt olyan rész, amikor 1800-ban jobban vívott, mint a jelen első részeiben.)
Előzmény: Felföldi Krisztián (21)
Felföldi Krisztián Creative Commons License 2000.10.08 0 0 21
A hegylakó az egyik kedvencem, a sorozat is jó.
mouser Creative Commons License 2000.10.08 0 0 20
A lentiek nagy részével egytértve, nekem is az első rész volt, ami igazán nagyon tetszett. Ebben Christopher Lamberten kívül nekem a Kugran-t játszó figura volt, aki megadta a film hangulatát. (meg persze sir Sean Connery).
A sorozattal egy súlyos problémám van, ezért egyáltalán nem is nézem: A McLeod-ot játszó pasiról egyáltalán nem bírom elhinni, hogy többszáz évet megélt. Hiányzik belőle C.L. misztikussága, mélysége. Abszolút hiteltelen a pasas ebben a szerepben. Így aztán lehet a sorozat akármilyen jó is, én biza meg nem nézem!
alric Creative Commons License 2000.10.08 0 0 19
Úgy tűnik, helyreállt a rend, azt az egy részt biztos csak véletlenül keverték el...
Előzmény: Bard (18)
Bard Creative Commons License 2000.10.06 0 0 18
Ezek tényleg azt hiszik, hogy mi csak a reklámokat nézzük és a filmek csak helykitöltőnek vannak... :-(

Bard

Előzmény: alric (17)
alric Creative Commons License 2000.10.06 0 0 17
Miért hagyott ki az RTL a második szezonból vagy tíz részt?? Így kevésbé nyomonkövethető a sztori. Vagy csak megkeverték a részeket?
Bard Creative Commons License 2000.09.20 0 0 16
Akkor most nézheted, bár egy másik topicban nemrég kifejtettem, hogy nekem inkább a harmadik/negyedik évad táján jött be először, aztán rákaptam, az eleje még nem az igazi.

Bard

Előzmény: MarK (15)
MarK Creative Commons License 2000.09.20 0 0 15
Here we are!
Born to be kings,
here the princes of the universe!
:-)
Wazull kollégával értek egyet, az első rész volt a csúcs. Megismételhetetlen mind filmben, mind könyvben... A Queen is kellett hozzá :-)). A sorozatot őszíntén szólva nem is nézem, így nem tudok (nem akarok) véleményt mondani róla...
Bard Creative Commons License 2000.09.19 0 0 14
Tényleg csak nekem jön be a TVsorozat?

Egyébként adja ujra a magyar TV, nevezetesen az RTL klub asszem.

Bard

ui: filmekről sztenderd vélemény: első jó, folytatás szaksz.

Előzmény: UZsu (13)
UZsu Creative Commons License 2000.07.18 0 0 13
Sickboy!

Köszi a visszajelzést, és elnézést kérek, már kijavítottam a hibát, most már mindegyik kép a helyén van, lehet nézegetni!

Egyelőre nem tudom, az itthoni mozik mikor játsszák a filmet, ha megtudok valamit, írok.

Zsuzsa

Előzmény: Sickboy (12)
Sickboy Creative Commons License 2000.07.18 0 0 12
Hi!

Na, már azt hittem meghalt a fórum, de úgy néz ki halhatatlan. :-)

Nálam a képek 80%-a nem látszik a hegylakó honlapon!!! Pedig kíváncsi lettem volna rájuk.

Nem tudja valaki, hogy a MAGYAR mozikban mikor lesz a film? (Kb. December körül?)

Üdv

Wazull Creative Commons License 2000.07.18 0 0 11
A legjobb szerintem a Hegylako egy. A harmadik resz sem rossz. A masodik az valami tevedes lehet, ezert nem is azt a vonalat eroltettek a kesobbi reszben. A filmsorozat: gagyi. Ismert forgatokonyv: nagyon jo film, tobb folytatas, huzni a bort a rokarol, azok mar nem annyira jok + filmsorozat, az meg csak olyan szappanopera, nulla...
UZsu Creative Commons License 2000.07.17 0 0 10
Emlékeztetőül a honlapom címe:

emil.alarmix.org/hegylako/index.html

UZsu Creative Commons License 2000.07.17 0 0 9
Sziasztok!

Mostantól a Highlander IV: Endgame előzetese is letölthető a honlapomról. (7M méretű, mov file).

Amíg letöltitek, nézzétek meg azt a több mint 30 képet, amit az ajánlóból tettem fel az oldalamra, az Endgame ikon alá.

Hogyha többet szeretnétek tudni a sorozatokról, vagy a filmekről, javaslom, iratkozzatok fel a levelezőlistára.

Zsuzsa

Sickboy Creative Commons License 2000.07.11 0 0 8
Üdv!

Én az egész filmsor.-ból a legjobban Christopher Lambertet sajnálom. Szimpi arc, de úgy eltűnt a ködben, mint az állat... Legalább 5 éve nem volt egy normális filmje sem. Remélem a H4 az lesz!

Igazán jól csak a H1 sikerült (meg a Tv sorozatok), a H3 se lett volna rossz, mert vizuálisan/zeneileg baromira el lett kapva, csakhát a falu határáig se lehet eljutni egy ilyen fésületlen forgatókönyvel.

A H2 eredeti formájában annyira lett izgalmas, mint egy rakás szennyes egy mosoda félhomályában, újra vágva egy fokkal jobban sikerült, de JÓ nem lett...

A magyar Hegylakó oldalak viszont nagyon szépek!
Nem tud valaki valamit a 4. rész sztorijáról?

Sickboy

alric Creative Commons License 2000.07.10 0 0 7
A sorozatot nézte valaki? Szerintem több része sokkal jobb volt, mint a mozifilmek(legalábbis a másodiknál és harmadiknál).
Amúgy, ha jól tudom, már kész van a negyedik rész is, ahol keresztezték a filmet a sorozattal.
Ayreon Creative Commons License 2000.07.10 0 0 6
Hát ezeken a hozzászólásokon majdnem szétröhögtem az agyam, nem hiszem azonban, hogy uZsu azér' hozta volna léte, hogy Melgibsonokról, vagy Johntravoltákról szóljon....
Nekem is az első rész a favorit, de szeretem a harmadik epizódot is, a kiváló operatőri munka miatt. Nagyon nagy a mosodás rész benne!!
Azonban a Hegylakó dolgok közül a Kozmosz Fantasztikus sorozatban megjelent Hegylakó könyv viszi a prímet!!! Jobb, mint a film, ez komoly!
leha Creative Commons License 2000.07.10 0 0 5
én asszem a második részt láttam, de az hóttgagyi

az első ... hmmmm ... hát az igen ...
főleg a Queen zenéjével ... ááááááááááááááá

amikor pl berobbannak az ablakok

there can be only one!

Kaputykin Creative Commons License 2000.07.10 0 0 4
A Nicsak ki beszélben nem a Mel Gibson, hanem a Bruce Willis a partnere Travoltának. Mel Gibson a Drágám a kölykök összementekben van, csak ritkán látszik, mert olyan kicsi.
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2000.07.10 0 0 3
kiváló a filmkritikád withe, azthiszem mindenben egyezik a véleményünk.
Szívesen ajánlok Mel Gibsonos filmeket melyek szintén a sötét jövőről szólnak, szóval az egyik az Örömapa , melyben Steve Martinnal alakít örökérvényüt, a másik pedig a Nicsak ki beszél első része, aholis John Travolta partnereként tünik fel.
Egyszerüen szédületesen.
Amúgy nekem főleg a hegylakó első része teccik, amiben kiderül ,hogy a Bud Spencernek meg a Terence Hillnek vagy egy-egy hasonmása, akik roppant gazdagok, és brazilok ráadásul, szóval nagyon mókás a történet, ha akarjátok elmesélem, de a végén csak egy marad.
Előzmény: withe (2)
withe Creative Commons License 2000.07.10 0 0 2
en meg csak a harmadik reszt lattam, de az nagyon tetszett; kulonosen az volt jo, hogy nem az a szokvanyos egyensztori, hanem vegtelenul csavaros, szovevenyes a tortenet;
nagyon tetszett meg benne Sean Connery alakja is, meg hogy a jovot elegge soteten abrazolta, nem felszinesen, meg hogy huhujdejo lesz akkor, meg ilyenek

szeretnem megnezni az elso ket reszt is, de mostanaban nem adja a tv, vagy megjelent mar videon?
egyebkent mas Mel Gibsonos filmek is erdekelnenek
ajanljatok meg!

Sam R.A. Banesh Creative Commons License 2000.07.10 0 0 1
Akkor ez életem első _egyezése_ lesz. :)

There can be only ONE!

Mint ahogy a részek közül is csak az elsőt istenítem. :)

Előzmény: BahnScorper (0)
BahnScorper Creative Commons License 2000.07.10 0 0 0
Csak egy nulla maradhat...
UZsu Creative Commons License 2000.07.10 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Szeretném figyelmetekbe ajánlani a Hegylakó c. sorozatról szóló, magyar nyelvű honlapomat:

http://emil.alarmix.org/hegylako/index.html

Az oldallal kapcsolatos véleményeteket, tanácsaitokat és minden észrevételt
a hegylako@emil.alarmix.org e-mail címre küldjétek, vagy hagyjatok üzenetet a honlap vendégkönyvében. Köszi,

Zsuzsa

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!