Keresés

Részletes keresés

klia Creative Commons License 2000.07.10 0 0 39
Kedves Mizandria!

Ez az! Kerestem a választ! És tessék, Te meglelted. :)))

Késő - vagy most látom korán - van. Visszatérünk a témára, jó?

üdv klia

Előzmény: mizandria (38)
mizandria Creative Commons License 2000.07.09 0 0 38

es most klianak valaszolva...
szerintem az ami itt megvan es mashol nem az az oszinteseg...
es itt miert vagyunk oszintebbek? mert nem felunk...magunktol, masoktol, akarmitol...
mert lehetunk onmagunk...vagy barki mas...

mizandria Creative Commons License 2000.07.09 0 0 37

hat nekem errol az jut eszembe, hogy:
magany ellen chat, aztan a chat utan meg nagyobb magany...

klia Creative Commons License 2000.07.09 0 0 36
Szia Pudli!

Mondjad, hogy is kell felmenni az általad ajánlott chatra? Startlapról lehet?

üdv klia

Előzmény: pudli (33)
klia Creative Commons License 2000.07.09 0 0 35
Drága Pudli!

Hozzászólásaiddal már találkoztam egyéb topicok olvasása közben, nem vagy számomra teljesen ismeretlen. Jó magam, mint hozzászólásaimból is látható, nem rég vagyok fenn az index fórumon, de máris nettfűggővé váltam? Mindenesetre a jelek erre engednek következtetni.:)))

Kedvezményes díjcsomaggal csak meghatározott időben jöhetek fel. Mivel gépünket közösen használjuk a férjemmel - akinek ez egyben munkaeszköze is - további korlátok közé szorultam.
Alig várom, hogy belekukkanthassak kedvenc topicjaimba. :)))))

Az ajánlott chatot fel fogom keresni! Gondolom ott Veled is találkozni fogok. Köszönöm.

üdv klia

Előzmény: pudli (33)
klia Creative Commons License 2000.07.09 0 0 34
Petyus kedves!

Lehet, hogy fején találtad a szöget? Egyszerű, kézenfekvő és én mégsem gondoltam rá. Közös hullámhossz? Hosszú házasság után gondolná az ember lánya az csak úgy, kialakul. Ezek szerint mégsem, vagyis "majdnem más nyelven" beszélünk szindróma alakult ki helyette.

Életem több mint felén túl rá kellene jönnöm, hogy ne életem párjával akarjam gondolataimat megosztani? Hogy Neki és nekem is a SAJÁT ÉLET-ünkhöz szükséges jókat ne otthon, hanem azon kívül keressük.

Ezek szerint a párom ezt már meg is találta? Most rajtam lenne a sor, hogy gondolataim "ne süljenek belém"? Hát jó! Tulajdonképpen most és úgy általában a chaton benne vagyok nyakig!:))))))

Olyan ez nekem lassan, mint a kábítósnak a drog. De, ahogy annak is csak pillanatnyi élvezetet, és utána annál nagyobb testi, lelki nyomort hoz, jó lesz nekem??:))) Hát ezt majd meglátom.

Jó volt veled beszélni!:)) Kösz a hozzászólást!

üdv klia

Előzmény: PETYUS (32)
pudli Creative Commons License 2000.07.09 0 0 33
kedves klia es kedves tobbiek!
(szia dalia! tavaly egyutt vitorlaztunk, ha emlekszel ra)
http://psyche.gepaard.net
ide gyertek, ha jo chatet akartok talalni
(ez garantaltan nem tarskereso)
PETYUS Creative Commons License 2000.07.09 0 0 32
Kliácska!

A "közös hullámhossz" hiányzik a gondolataitokból. Egész más gondolatok foglalkoztatnak téged, mint a párodat. Ha szóltok egymáshoz, akkor is elbeszéltek egymás mellett, majdnem olyan, mintha más nyelvet beszélnétek.

Jól mondom?

Ezeket az előbb magamról "mondtam" el egy privát chatin valakinek, akit sohase ismertem. És olyan jól esett valakivel beszélgetni.

>Férjem minden hétvégén -munkája révén- társasági
életet él. Klubtag, de oda csak férfiak járnak.
Mit keressek köztük? Én nő létemre hova járjak egyedül, anélkül, hogy ne értsék félre.

Szerintem se keressél köztük semmit, nem hiszem, hogy jól éreznéd magad. Az viszont meggondolandó, hogy nem kellene-e neked is valahová járni. Esetleg ne úgy állítsd be, hogy közösségbe akarok járni, ezért elmegyek a *** asszonykórusba énekelni, hanem ellenkezőleg: Úgyis annyit danolászok itthon, járjak inkább a ***-ba. (az asszonykórus csak egy példa, nem tudhatom, hogy te mivel foglalkozol szívesen szabad idődben, de te biztos tudod.)
Nekem az a véleményem, hogy aki átlépett életének második felébe :-( annak legyen joga megválogatni, hogy mivel foglalkozik, és ha kell, akkor legyen neki íja, lantja, lova, stb. ami a SAJÁT életéhez szükséges.
Az is fontos, hogy a gondolatai "ne süljenek bele", hanem találja meg azokat az embereket, akikkel megoszthatja. Az pedig sehol nincs előírva, hogy azt csak az élete párjával lehet.

Előzmény: klia (11)
klia Creative Commons License 2000.07.09 0 0 31
Micu kedves!

Igen, én magam is úgy gondolom azt a bizonyos szüleink naplóját helyettesíti a fórumon történő hozzászólás. Egyébként lassan már el is felejtem a magány fogalmát. Jó itt a törzsasztal lakók között. Te is ezt érzed? És a Többiek? Hogy vagytok ezzel?

üdv klia

Előzmény: micu (29)
klia Creative Commons License 2000.07.09 0 0 30
Halihó!

Most látom, hogy süllyed a topicom!:)) Időközben már - legalább is én - megértettem a lényeget. Okosodtam. Tehát következtetésem: Ismeretlenül, arc nélkül könnyebb kibeszélni magát az embernek. Nem kell azonnal szembesülnie a hozzászólást fogadóval.Olyan izgalmas kaland az egész, nem?

üdv klia

micu Creative Commons License 2000.06.25 0 0 29
Én tényleg azért vagyok itt, mert eléggé egyedül vagyok, bár nem kimondottan magányos, erre nincs igazán időm (határidő rulez ;-). De időnként nekem is van igényem megbeszélni a világ dolgait, ráadásul úgy hogy magamból szinte semmit nem mutatok meg. Ezek a dolgok amolyan szelepek, amin keresztül az ember kiírhatja magából a feszültséget. Ha száz évvel ezelőtt születek akkor valószínűleg naplót írnék. Ez annyival jobb, hogy interaktív, azaz nem csak a saját gondolataimmal vitatkozhatok, hanem másokéval is.

Üdv:Micu

klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 28
Kedves Dalia!

A jövő héten csak a benti -irodai- gépen tudom fogadni az E-maileket. A topic látogatására nem
lesz lehetőségem. Otthoni gépünket férjem elviszi egy hétre.

Kérlek Benneteket ne felejtsetek el! Ha lehet írjatok E-mail címemre. Válaszolni fogok mindenkinek.

A találkozókra nagyon szeretnék elmenni, előre is köszönöm a meghívást.

Addig is köszönöm a hozzászólásokat. Rengeteg a mondandóm, de most mennem kell.

Üdv Neked és Mindenkinek!
klia

Előzmény: dalia (26)
Sfakutya Creative Commons License 2000.06.25 0 0 27
Klia !

Fel a fejjel, nem csak Te vagy "idősebb" korosztály, én is az vagyok. És én is szeretek levelezni. Ha van kedved írj az e-mail címemre és ott bővebben fogok válaszolni.

Előzmény: klia (25)
dalia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 26
Klia kedves,

azt hiszem ha kedves, inteligens, sokoldalú, színes társaságra vágysz, ha szeretsz kommunikálni és érdekes embereket megismerni, akkor a legjobb helyen jársz.
Gyakran rendezünk találkozókat is (lásd pl. Csütörtök=ZP topic), így ha van kedved hozzá "arcodat is adhatod" írott gondolataidhoz.

Akárhogy is döntesz, ha csak egy kis könnyed csevegésre vágysz, vagy komoly dolgokról, érdekességekről, emberekről szeretnél beszélgetni, itt A Törzsasztalon, vagy akár személyesen, mindenestre szeretettel köszöntelek mindannyiunk, de most különösen a fiatalabb korosztály nevében közöttünk!

dália

klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 25
Szia Csipke!

Pontosan, így van. Ez az, ami hiányzik. A nap, mint napi kötetlen beszélgetés. Ennek elsősorban a közvetlen környezetben kellene történni, de ha nem? Marad a chat, és örülök Nektek. Neked is, hogy hozzászóltál.
Igazi barátságok? Igen, hatalmas érzés lehet, ha hiányzol valakiknek, ha keresnek.

Üdv klia

Előzmény: csipkerozsa (22)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 24
Szia Pittyke!

Méghogy frázispufogtatás? Ugyan! Azt hiszem már értem a lényeget. :))) Könnyed csevegés, igen, ez az, ami otthon hiányzik.

Jó, hogy megtaláltalak Benneteket. Mindenkinek külön köszönöm a hozzászólást.

üdv klia

Előzmény: Pittyke (10)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 23
Szia Pohi!

Kösz a pátyolgatást, a biztatást. :)))

Üdv klia, aki egyszerre már nem is olyan magányos 40 felettieknek köszönhetően.

üdv klia

Előzmény: Pohi (12)
csipkerozsa Creative Commons License 2000.06.25 0 0 22
Sziasztok!
En is nemreg kezdtem chatelni es igy kerultem vissza/kozelebb a hazamhoz, mert kulfoldon vagyok. Aztan szabadsagom alatt otthon voltam es talalkoztam a real eletben is veluk, akik nap mint nap meghallgattak aktualis gondjaimat.
Jo volt, mintha evek ota ismertuk volna egymast. Most megint tavol vagyok es chatelek, varom a beszelgeteseket, s ha nem vagyok ket napig engem keresnek. Ez jo erzes, de hogy valojaban melyikbol lesz igazi baratsag, hus ver hosszantarto talalkozasokkal, az csak akkor derul ki, ha hazaterek.
Udv,
csrozsa
Előzmény: klia (20)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 21
Szia Dreamer!

OFF-od köszönöm. Egyetértek vele. Én unatkozom, nem a munkahelyen.:)))csak itthon, ha éppen nincs háztartásban dolgom.

Bár nő vagyok, de társam - már 30 éve - van, ezért azt sem keresek. Szeretőt sem. Elégedett vagyok, de szeretnék beszélgetni. Ebben nem partner a férjem. Sajnos. Ez van.

Keresem viszont a megfelelő társaságot, akikkel el lehet beszélgetni erről-arról, az élet dolgairól. Kikapcsolódni vágyom a taposó malomból.

Hát ennyit.

Üdv klia

Előzmény: Dreamer (13)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 20
Szia kedves Waratah!

Talán én is itt lelem meg a társaságom? Lehet, hogy éppen itt fogják várni a velem való beszélgetést, és én úgyszintén?
De jó is lenne!

Üdv klia

Előzmény: Waratah (15)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 19
Szia whisper!

Akkor ez nálad olyan, mnt az éjszakai műszakosoknak a rádió? Arra szolgál, hogy el ne aludj munka közben?
De hogy tudsz munka közben chat-telni? Én otthonról irok, bent nincs rá módom, legalább is a chat-re. E-mail elküldése még belefér, persze, csak ha munkakezdés előtt megírom.
Ismerősökkel találkozni pedig nagyon jó, mégha csak virtuálisan is, de öröm.
Remélhetőleg már nekem is lesztek ilyen ismerőseim, ugye?

Előzmény: whisper (14)
klia Creative Commons License 2000.06.25 0 0 18
Szia Harmatos!

Te most mire és melyikünknek is válaszoltál? Hogy van a "csajokkal", a férjes asszonnyal, akinek hasonló korú fia volt? Rádkattant? Jóságos ég, beteg volt?
Na látjátok, ezért undorodtam meg a chat programoktól. Saját korosztályom alig-alig volt.A fiatalok pedig meg voltak győződve, hogy szeretőt keresek. Na hiszen!

Üdv klia

Előzmény: Harmatos (17)
Harmatos Creative Commons License 2000.06.25 0 0 17
nekem volt ilyennel dolgom nemis 1,hanem 2 csajjal is..Az első annyira rám volt kattanva,hogy öngyilkos akart lenni...pedig férjes asszony volt és a fia kb.velem egykoru volt../Origo-chat-on./
Pohi Creative Commons License 2000.06.24 0 0 16
Igaz, igaz, mintha csak magam mondtam volna... Szerencse is kell hozzá, nyitottság is, de a lehetőség megvan, élni kell vele ;-)

Üdv
Pohi

Előzmény: Waratah (15)
Waratah Creative Commons License 2000.06.24 0 0 15
Nekem segített. Néhány olyan embert ismertem meg, akik igazán fontosak lettek az életemben in real.
whisper Creative Commons License 2000.06.24 0 0 14
Üdvözletem!

Nekem nagyon jó a chatelés éjszakánként, amikor dolgozom. Jobban telik az idő. Körbenézek a topicokban, a piazzán. Mindig akad ismerős vagy csevejpartner.

Dreamer Creative Commons License 2000.06.24 0 0 13
Bocs, ha OFF-ként szólok közbe!

Ha Chatolok:

- Unatkozom (munkahelyen :o) )
- Társat keresek (erről már leszoktam)
- vagy csak egyszerűen nem köt le a hagyományos média (TV, Rádió) (ezért vagyok itt most is)

Egyébként pedig megvan a maga helye a chat-nak, csak megfelelő mértékben kell vele élni.

Bocs ha nagyon OFF voltam!

Dreamer (egy hímnemű)

Pohi Creative Commons License 2000.06.24 0 0 12
Kedves klia,

szerintem jó helyen jársz, mert:
- ami itt elhangzik, köztünk marad, nem élünk vissza vele (legalább is jobb helyeken, pl 40+)
- bármikor beszállhatsz
- bármikor kiszállhatsz
- lehet, hogy nem a megszokott válaszokat kapod, amit - főleg ennyi idő után - már borítékolni lehet...:-(
- szóval: újdonság és nem kötelező...:-)

Egyenlőre ennyi, még leszek.
Szia
Pohi

Előzmény: klia (11)
klia Creative Commons License 2000.06.24 0 0 11
Kedves Dalia!

Csúnya dolog tőlem, de kissé irigy vagyok. Beszélgetni én is tudnék, ha lenne kikkel.
Párommal sajna - mi oknál fogva? nem tudom -
nem megy. A hozzászólásaitokból úgy tűnik,
Nálatok ez nem lehet gond.

Két éve internettezel? Hozzászólásaidból - utánanéztem - igen aktív vagy. Remélhetőleg
én is megtalálom a helyem a netten. Még nem
régen rendelkezem korlátlan hozzáféréssel.

Ami a Barátokat illeti? Nekem a Párom a társaságom. Igy alakult. Fiatalon talán egy-két
házaspárral tartottuk a kapcsolatot. Ma már ők
sincsenek. Fiúnk megnősült. Sokat vagyok egyedül, vagy társas magányban.

Férjem minden hétvégén -munkája révén- társasági
életet él. Klubtag, de oda csak férfiak járnak.
Mit keressek köztük? Én nő létemre hova járjak egyedül, anélkül, hogy ne értsék félre.

Hát ez van. Azért kösz a válaszod.

Üdv klia

Előzmény: dalia (5)
Pittyke Creative Commons License 2000.06.24 0 0 10
Szija, klia! :-)

Szvsz a chat és társai oldhatják a magányt. Itt elbújhacc 1 nick mögé, lehecc más személyiség, ha úgy tartja kedved (és van hozzá tehetséged), de adhatod önmagad is, így "ismerve" meg másokat, de ez olyan közhelyszerű, azt hiszem mások ezt már elmondták helyettem. Ja, és a chat lényege elsősorban a könnyed csevej, aztán később kialakul(hat) más, bensőségesebb kapcsolat is.

nna, már megin' frázispuffogtattam :-)
majd még jövök :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!