OK!
/Megjegyzem: számomra nem szimpatikus, ha valamely nemiszerv vagy némi aktus mint metonímia jelöli az embert... dehát az emberi jogokért mindent..!/
Én sem tartom szerencsés ötletnek azt, hogy a mai magyar társadalom által egyáltalán nem tolerált homoszexuálisok így vonuljanak fel./Büszkeség Napja, amerikai mintára/ Egy tudományos konferenciát azonban feltétlenül támogatnék, itt Budapesten.Az emberekben ugyanis oly sok előítélet él, valamelyik hozzászóló - a másik topicnyitó, ha jól emlékszem- egyenesen a perverzekkel és bűnözőkkel azonosította őket.
Amerikai irodalom vendégtanárom homoszexuális volt, persze csak én nem tudtam.Mert nem volt nyilvánvaló.Shakespeare szonettjeit viszont remekül magyarázta.
Nem hiszem, hogy bárki Oscar Wilde kétségtelen tehetségét lebecsülné.Hány homoszexuális zseni volt, /Turing/, akinek tehetségét kihasználták, majd megalázták és eldobták, mint a rongyot?!
Miért kell ezeket az embereket üldözni?
A fiatalok körében pedig a szexuális felvilágosítást kell erősíteni, nem pedig mumust kiáltani.
Üdv: mic.
Na igen. Nem tudom mi lesz a kovetkezo valasztaskor, de remelem, hogy akkor nem foglalkozunk mar az SZDSZ-el foglalkozni... Az sem lenne baj, ha az egesz ugytol tavol maradnank, sot.
Esetleg a lányodat egy teljesen normális, derék, becsületes hetero? Gondolom akkor sem biztatólag mosolyognál, hanem pofán vernéd, mert molesztálja a gyerekedet. Ez pedig szexuális irányultságtól független.
Persze, lehet tolerálni, védeni őket, támogatni.
Aztán ha egyszer a Te fiadat taperolja le egy példány, akkor addig ütöd, amíg MELEG.
És elvárod, hogy a T.Bíróság vegye figyelembe az enyhítő körülményeket.
Ne túloz! Rajk csak megnyitja Szájer haverjainak
kicsi ám meghit ünnepségét, de nem vesz részt
benne. Lám-lám a FIDESZ ebben is "lepipálja" az
SZDSZ-t. :)
Szvsz ne keverjük össze a dolgokat. Nem azonos a homoszexuálisok társadalma azzal, ami az utcán önjelöltként megjelenik. Nem exhibicionistákon kellene lemérni a toleranciaszintet. Nádasdy Ádám nem egy nívó Boy George-dzsal.
Nem, ezt egyáltalán nem gondolom. A meccset nem ezen a pályán kell játszani. Egy évben egyszer elfogadható tolerancia-tesztnek. Mindenki megkérdezheti magától, hogy mire gondol, amikor ezt látja.
Gondolod, hogy kihívó öltözetben, nem félreérthető testi kísérőjelenségek mellett végrehajtott utcai felvonulások (lásd Los Angeles és tsai) el fogják ismertetni a "másféle szexhez" való jogot? Egyébként kétlem, hogy az utcán kéne bemutatni a másság mikéntjét. Tettleg...
Szóval, én azt képzelem, hogy ez a dolog pontosan arról szól, hogy bizony léteznek melegek, és itt élnek köztünk. Semmi sincs bennük amitől meg kellene pukkadniuk a polgároknak, nem is akarják őket pukkasztani. Pont ellenkezőleg: azt szeretnék, ha senki sem pukkadna meg akkor, ha kiderül valakiről a környezetében, hogy a szexet másként gondolja. :-)
Nem tudom, hogy ki érezheti magát jobban megtisztelve. Az SZDSZ, vagy a melegek? El sem tudom képzelni, hogy mit fog mondani az SZDSZ budapesti elnöke a fesztivál megnyitóján.
Valami ilyesmit?
- Ezen a meleg nyári napon rendkívüli kielégülésemre szolgál, hogy mindannyian összegyűltünk a nemes művészetek élvezetére. Előzőleg azonban tolmácsolnom kell az SZDSZ budapesti elnökségének forró üdvözletét, de nem árulok el titkot abból sem, hogy a választmány és az Elnökség is meleg, baráti kézfogásait küldi. Eddigi mély benyomásaim is arról tanúskodnak, hogy itt az ideje kapcsolataink elmélyítésének, hogy Önök és az SZDSZ együtt érje el a csúcsot.
- Ne is az időt húzzuk tovább, dobjuk le azokat a felesleges álcákat, tárjuk hát büszkén a világ elé, amink van. Bízok benne, hogy az önök gyakorlata, felkészültsége átsegít bennünket a kezdeti nehézségeken, hogy az így megszerzett közös élmény adjon kellő erőt a másságunkat meg nem értő világ csapásainak elviselésére.
"A szadesz - mint tudjuk - az mszpés frigy miatt repült mélyet és nem azért, mert tolerálta a másságot, a hátrányos helyzetet. "
SZVSZ nem. Ha csak emiatt történt volna, már rég leszakadt volna az MSZP-ről. De esze ágában sincs, és ez nem is véletlen.
Az SZDSZ szerintem a lehető legostobább módon próbálja tolerálni "a" másságot.
1. Keményen szelektál a különböző "másságok" között. Leginkább a devianciába hajló "másságot" tolerálja, tetézve azzal, hogy az általa "nemszeretem" másságot viszont hisztérikusan képtelen elviselni, azt legszivesebben a földbe taposná.
2. Elég nehéz elképzelni, hogy valaki pusztán egy a másik emberével semmilyen összefüggésben sem levő, esetleg éppenhogy ütköző mássága alapján vállaljon közösséget a másikkal. Persze lehet, hogy kellő agymosással ezt is meg lehetne oldani, de ahhoz az SZDSZ oly fennen hirdetett"szürkeállománya", "profizmusa" az édeskevés...
Jé! És aggályos szerint, ha valaki ennek nem felel meg, az már maga a "másság"??? Az már elegendő ok arra, hogy a homokosokkal, meg a hitesekkel vállvetve az SZDSZ-re szavazzon???? :-O