Ez nem, már legalább egy hete több topikban is volt szó róla.
Úgy volt, hogy amerikai turné, majd Európa, aztán hirtelen lemondtak mindent, és annyi. Részletek nem ismertek.
Úgy volt, hogy lesz egy búcsúbuli NY-ban, de mintha már ezt is elvetették volna.
Speaking of names, do you have a producer lined up for the album?
We want Andy Wallace to mix it. All of us have been huge Andy Wallace fans forever. We've been talking to Jay Baumgardner, who did some stuff for us. He did the 'Negative Creep' single for us three or four years ago, and he just did the Papa Roach. I love 'Negative Creep', and I think Papa Roach sounds good. We have a list of people we've been talking to, everybody from hardcore guys like Steve Evetts to Steve Albini, just to try to get something different. We haven't decided yet who's gonna record it. But we know we're going in in January, so a lot of it's gonna have to do with that, like their availability during that time frame.
The hunt for a producer for the new record is over... Machine Head have chosen Johnny K. (Disturbed, Relative Ash, Soil) to take the helm for the recording of the upcoming record, "SUPERCHARGER". The jury's still out on an engineer, but the band is now set to hit the studio at the end of February, where is also still to-be-determined.
The 'Head are currently working with 19 tracks, including:
Bulldozer
White-Knuckle Blackout!
Crashing Around You
Deafening Silence
American High
Tenfold
...and are still hoping to release the new record by late Spring/early Summer.
Olvastam a Hammerban a KP-féle bécsi Machine Head koncertbeszámolót.
Nem értem, hogy miért nem jutnak el soha('95 decemberét leszámítva) ebbe a csóró országba gépfejék, bár nem hiszem, hogy anyagi okai lennének.
Szerintem nálunk bőven megtelne rá a PeCsa nagyterme, szemben az oszrák 800 fős koncerttel.
Ez kompenzálná az esetleges jegyár különbségeket, nem?
Lehet, hogy túl egyszerű az okoskodásom? :)
Na látod, ezér vagy te siket..:)
shit mindkettő, az az igazság
meg a 40 Grit se valami nagy zene, bár az utóbbi promocédészállítmányomból még az volt a legjobb
egy Blind Myself köröket ver ezekre a bandákra
hiába, Rózsadombról tökös gyerekek jönnek, annyi szent...
Csak tvbe lattam :) Szoval tenyleg ez mar tulzás, egyedi de úgy hogy mar idegesitö mert : Az egyik pillanatban Mike Patton magas hangon olyan hangokat ad mint egy kisertet a kastelyban a masodik pilanatban meg grindcore noise zuzas, nem vagyok oda érte nem hiszem hogy teccene...
"Got to know your enemies, gotta know your friends!"
Bay area rules!
99-as Dynamo elott volt egy klassz kis titkos warm up party, egy einhoveni klubban. Mázlink volt, épp ott voltunk a sehol közepén és erre elotántorog Billy a Biohazardból. Aztán jött Logan Mader az utcán, a klubban ott sörözött Chuck Billy, (átjött egész Frisco bulizni, pedig fel se léptek) a színpadon meg SKINLAB - zúztak ám rendesen, másnap, meg fesztivál nagyszínpadon. Jók ezek a zenék éloben. Otthon biztos mást hallgatok.
Új Skinlab csak jövő tavaszra várható, a 99-es Disembody volt az uccsó lemez. Az meg kapható mindenütt szerintem.
40 Grit eléggé M.Head hatású szerintem is. Van mondjuk pár jobb nótájuk, de többet vártam tőlük.
Az egyéniség szerintem eléggé hiányzik.
kiado a metal blade, heads a lemez cime, szerintem mostanaban kell majd bejonnie, amugy nem rossz zene, nem copy, csak hatasaiban fellelheto erosen a mh. nekem az volt szimpatikus, h a koszonet rovatban ott figyelt a meshuggah :)
skinlabet szerintem meg korai keresni