Keresés

Részletes keresés

A hely szelleme Creative Commons License 2001.03.08 0 0 911
nem
Előzmény: Törölt nick (910)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.08 0 0 910
buli lesz? jöhetek?
Előzmény: A hely szelleme (907)
A hely szelleme Creative Commons License 2001.03.08 0 0 909
Vazze Nálatok is sávszélinkrementálódás következett be?
:-D
Előzmény: leos carax cornelius (908)
leos carax cornelius Creative Commons License 2001.03.08 0 0 908
vettem

brékó

Előzmény: A hely szelleme (907)
A hely szelleme Creative Commons License 2001.03.08 0 0 907
OFF

LeosCarax! Itt vagy?

Ha igen, akkor majd írhatok Neked egy emilt, (lehet, h akkor nem írok inkább), h márc 16-án is lesz a feb 3-án megtartott esemény, ismét a megadott helyen. Ha vmi érdekel, emilia.

ON ON

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.08 0 0 906
azért plisskenként is csak hármat köllött szólnia, az "én még egész új vagyok itten, kis szerencsétlen nyomoronc" mondatából rögtön lebukott
Előzmény: mud (905)
mud Creative Commons License 2001.03.08 0 0 905
Nem. Ő a getom. Azer' rinyalt ugy, mer' felismerték.
Előzmény: nori (904)
nori Creative Commons License 2001.03.08 0 0 904
Ez a Smith ügynök, remélem nem azonos plisskennel?
Előzmény: mud (903)
mud Creative Commons License 2001.03.08 0 0 903
Akkorjó...
Előzmény: nori (902)
nori Creative Commons License 2001.03.08 0 0 902
Odáig nem is jutottunk, az elejét olvastuk
Előzmény: mud (901)
mud Creative Commons License 2001.03.08 0 0 901
Háát...márha ennek a Psmith agent & co.-nak lehet orulni...
Előzmény: nori (900)
nori Creative Commons License 2001.03.08 0 0 900
Tennap mosolyt csaltam ezzel a topikkal lyánykám arcára, köszönet, hogy felhoztátok
Előzmény: Törölt nick (899)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.08 0 0 899
először és utoljára mondanám, hogy ez a topik nem a zoránról szól, hogy ki szereti meg nem, default a nem, sz'al ne offolj, mer' kivágatlak az indexről, hogy a loginod se éri a földet, na, mondom így barátilag, nehogy vmi félreértés essék
Előzmény: valleyboy (897)
mud Creative Commons License 2001.03.08 0 0 898
Mostazeccer az előbbi.
Előzmény: Törölt nick (895)
valleyboy Creative Commons License 2001.03.07 0 0 897
Ez a topic cím mosolyt csalt az arcomra :)
Itt van aki nem szereti Zorán-t ? :)
Hogy rohadnának le az ujjai attól a két akkordtól.
Smith ügynök és haverjai Creative Commons License 2001.03.07 0 0 896
Mit fogságba?!?!? Vendégségbe! Ti még csak nem is kapizsgáljátok, mit kellett kiállnunk, igaz fiúk?. Ez a muki még nekünk is sokk volt! Az a rengeteg paróka... - Vedd már le, az istenszerelmére te mátrixszomorító, hányszor mondjam. Idióta.
Előzmény: Törölt nick (890)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.07 0 0 895
KKK?

a fejér csuklyások vagy a Kszerox Kszanax Kornéliusz?

Előzmény: mud (894)
mud Creative Commons License 2001.03.07 0 0 894
Basszus...mar megin' a KKK.
Előzmény: Smith ügynök és haverjai (893)
Smith ügynök és haverjai Creative Commons License 2001.03.07 0 0 893
Mi nem törödünk olyan virtuális fickókkal, mint getom. Csak töröljük. Egy biztos, a getom nincs, illetve nem One.
Smith ügynök és haverjai Creative Commons License 2001.03.07 0 0 892
Figyelitek fiúk, az agyam eldobom! Kapjátok el!
Vazz, a fickót, idióták!
Előzmény: leos carax cornelius (889)
mud Creative Commons License 2001.03.07 0 0 891
És ha lehet minél messzebb...
Előzmény: leos carax cornelius (889)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.07 0 0 890
azt mondd meg inkább, getommal mit csináltáltatok: legutóbb a ti fogságotokban volt. remélem erősen le van láncolva meg ilyenek
Előzmény: Smith ügynök és haverjai (888)
leos carax cornelius Creative Commons License 2001.03.07 0 0 889
közöd semmi húzz
Előzmény: Smith ügynök és haverjai (888)
Smith ügynök és haverjai Creative Commons License 2001.03.07 0 0 888
Na mi újság barnák?
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.08 0 0 887
szia mud! nem értem, miért mondod, hogy nem vagyok olyan rossz fej. De hová gondolsz, egy magamfajta hazudozós, aki még assetuggya, mi csöpög a malachusiból, meg itt féregként tekereg, hogy akár Kafka-hős is lehetne (mármint lehetnék)... na az ilyeneket a karakán egyenesgerincű gOI-ok mind lesajnálják.

a cenzorok meg izélnek válaszolni mindenféle leveleimre, miszerint a getomnak már éppen elég jót tett ennyi offline is... ahogy ezek a hozzájuk folyamodást lesajnálják, ez is totál Kafka, most legalábbis ez a hangulat jön be nálam. még a gonosz és kegyetlen metálosok is kimoderáltattak egy újságcímlapot, amin átalakította egy srác a rokkerek frizuráját. Úgy látom, a frizura tuti kitiltást von maga után.

Előzmény: mud (886)
mud Creative Commons License 2000.11.03 0 0 886
Na szal', megincsak arra kell hivatkoznom, hogy mindenfele munka nevu betegseggel maceralnak, azert nem tudok osszehozni egy epkez mondatot, ahelyett, hogy bevallanam egyszeruen, hogy béni vagyok. Izé...béna.
Ez a Rhada nem egy olyan nagyon rossz gyerek, csak kurva sok mindenbe szereti ütni az orrát. Bele.
Ami a cenz Urát illeti, valoban kezd aggaszto lenni, rohejes, pitianer, amatőr...és amellett valahol ölég félelmetes. Az, hogy a moderatorok rapszodikusan szemelyes kis nemtetszeseik es nem a "valodi" szabalyok megsertese miatt lapátra tesznek valakit...háát ez engem valami nagyon rosszra emlekeztet. Meg akkor is, ha errol a geci rnudrol van szo, aki lehet, hogy nem is geci...
fenris Creative Commons License 2000.11.02 0 0 885
Rhada: Irodalom alatt a szépirodalmat értettem. Kimondottan a versekre céloztam, amikor elküldtem endit. Mert nagyon szeretem a szép, igényesen megírt, tartalmas verseket, és éppenséggel nem okkult sátánista szövegekre gondoltam. A metal dalszövegek között is van sok formailag is jó, gondolkodtató vers. Ezeket védtem meg a lealacsonyítástól. Persze te már megint magad adtad, és ránézésre elferdítetted a mondandómat. Máskor is el szoktad, ismerlek már.
A sör és a disznóhús igaz, azt kivéve, hogy nyersen nem csöpög belőle a zsír (te se voltál még disznótoron), de hát ezt Rhada hozzátette, mint más mondandómhoz is hozzátesz dolgokat.

Már értem, miért rühellik a búrádat, kedves Rhada. Szánalmas kis féregként tudsz tekeregni, ha rádjön. Azt mondtam, hogy hanyagollak, de nem szeretem, hogy hülyeségeket pofáznak hátam mögött. Ennyit még muszáj volt mondanom. Sokkal jobb lesz neked, ha nem idegesítesz fel.

Előzmény: elmeszelt (884)
elmeszelt Creative Commons License 2000.10.30 0 0 884
Az egy még másik gyerek, érdekes figura ez a fenris, egyszer láttam élőben is egy koncerten, vedeli a sört, s alkoholgőzös állapotban elmondta, hogy imádja a nyers disznóhúst, mikor a vér és a zsír csöpög belőle. Sz'al nem tudom, mit értett irodalom alatt, vmi okkult sátánista iromány lehetet az is.

De a kitilitás biztos mort műve. nem bírta elviselni, hogy pörög a topik, merő irigység, meg a féltékenység a zenei sikereinkre. ha így megy tovább ez a cenzúra, a Romper is törölve lesz
Előzmény: leos carax cornelius (883)
leos carax cornelius Creative Commons License 2000.10.30 0 0 883
A Black/Death/Szintipop-ban nagyon mérgesnek tűnt a fiú, valami irodalommal jött, hogy amikor abba belerondítanak, azt nem hagyhatja egyszerűen megtorlatlanul, mire utalt tulajdonképpen?
Előzmény: elmeszelt (882)
elmeszelt Creative Commons License 2000.10.30 0 0 882
Bár nem tudom, carax, miért pont ide illik, meg baromira nem ismerem a részleteket, csakreggel próbálom a vitát folytatni, hogy mosta Vas Fiai vagy az Ököljog a jobb zenekar, erre nincs topik, nekem meg nincs hozzászólási jogom, és törölték a getoR és RNud nickeket is? mi folyik itt a Kultúrában? Aczél elvtárs rémuralma, ezek már a viccet sem ismerik blabla. Hihetetlen mákod van, hogy a végén te nem pörögnél, most te is egyhetes büntin lennél velem és getommal (ő két hét föl nem függesztett fölfüggesztést kapott, következő állomás a nyaktiló). Gondolom, Zero írt be, aki megunta, hogy lelepleződött az impotenciája.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!