Keresés

Részletes keresés

sz Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1064
Meg nincs vege, de szerintem Europa-bajnok: Olaszorszag.
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1062
hali, jobbak eddig az olaszok, ennek örülök, Albertini leszedte Zidane-t a pályáról Totti jól játszik, Delvecchio viszont gyenge, nem lepődnék meg, ha Zoff lehozná a szünetben Fiore-Del Piero és Delvecchio-Inzaghi csere jót tenne a csapatnak, persze nem én vagyok Zoff
zizi Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1061
unalmas...
(Desailly pedig egy alattomos szemétláda az állandó könyökkel történő ütései miatt, bár ezt eddig is tudtam)
jupe9 Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1060
:-)
Előzmény: Marcus Aurelius (1059)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1059
A kiállítottak eltiltásai vonatkoznak a VB-selejtezőkre is? Ezesetben én egy FRA-POR-hoz hasonló befejezésben reménykedem, ahol a bíró kiküldené mondjuk az őt letámadó Cannavarót, Nestát, Toldót, Tottit, és Maldinit...
FORZA UNGHERIA!
Előzmény: Esprit (1058)
Esprit Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1058
Francesco Toldo, il Magnifico!!!!
Annak a csapanak illene nyerni, amelyiket senki nem tudott megverni az egész EB-n.
Pacemaker Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1057
HA a franciák rugják az első golt keresztet vethetsz az olasz gyózelemre.
Előzmény: Munchausen (1056)
Munchausen Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1056
Megnéztem Anelka góljának videófelvételét kikockázva, tényleg majdnem tökéletes vonal volt, viszont ugyanez a partjelző, ugyanezen a meccsen kétszer lesen engedte el a francia támadást, és érdekes módon kétszer befujta a nem lest a portugálok hátrányára, szóval mondjuk úgy 4 esetben a franciák javára tévedett, ha ehhez hozzávesszük, hogy ő volt a sasszem a kezezésnél és a vaksi annál a két eléggé brutális partvonal közeli francia törj lábat akciónál, mikor a portugálok már nem cserélhettek volna többet, akkor igen nehéz azt mondanom, hogy nem volt cseppet sem részrehajló. egyébként a dolognak különösebb jelentőséget nem tulajdonítok, szerintem a Franciák semleges bírói működés mellett is továbbléptek volna a Portugálokon, csak éppen jobb szájíz maradt volna a pártatlan szurkolókban a meccs után. Tehát nem a Francia csapatot szapulom, mert nem a játékosok tehetnek ezekről a bírói csalásokról, inkább valahol a nagyisten főreklámszervezetek managerei a bűnösek, úgylátszik a sok pénz elvette az eszüket, mertugye mégiscsak több látogatót reméltek a Francia-Holland döntőre, az Olaszok viszont jól beleköptek a levesbe. ;-))))))))))))

FORCE ITALIA!!!

ps: Remélem az első gólt a Franciák rúgják a meccsen, legyen már egy kis is a döntőben, legalábbis addig, amíg az Olaszok kettővel nem válaszolnak és bekötnek betonba. Rossz lenne, ha az Olaszok találnának egy gyors gólt, mert akkor megint csak az Olaszok betonvédelmét nézhetnék a hátralévő időben.

Pacemaker Creative Commons License 2000.07.02 0 0 1055
HAjrá olaszok, má csak azért is, mert az olasz csapatban tényleg olaszok vannak.
andry Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1054
off
Ernesto írta:
andry, neked nem érdemes meccseket nézni, nem értem minek háborogsz itt, hogy a kis csapatokat szivatják.
Kedves Ernesto, láthatóan nem egy véleményen vagyunk. Én nem akarlak meggyőzni az igazamról, te miért a tiedről?
Azt meg hogy eltiltasz a meccsnézéstől, milyen alapon teszed. Én nem formáltam véleményt arról, h neked mit érdemes és mit nem. Te ugyanakkor milyen alapon teszed ezt.
Egyébként láthatóan sokan mások is így vélekedtek a portugál-francia meccsről. Őket is eltiltod a meccsnézéstől, vagy én kiemelt bánásmódban részesülök?
Különben azt mondtad 1-2 napra el akartál vonulni a topictól.
Nézd, nem akarok veszekedni, csak azt szeretném mondani, ha neked olyan nagyon fontos az objektivitás, akkor te se szólj be szubjektíven.
on
Hajrá olaszok (most már)!
Előzmény: Ernesto Serra (941)
andry Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1053
Dá_vicc rajongók!
Az orvosai szerint már levehetné a szemüvegét, csak éppen szerződést kötött az okulárés céggel. (Színes sport). Kiváncsi vagyok mikor köt szerződést egy mobilcéggel. :)
Előzmény: Törölt nick (1008)
tosh Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1052
- mirol ismerni meg a focistat?
- ?
- 4 árnyéka van.
hajra angolok :-)
klim Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1051
FORZA ITALIA!
Le fogják venni az olaszok ZIZU-t a pályáról. És akkor már csak a Djorkaeff-től kell félni. Karmester nélkül pedig nehéz lesz bevenni az olasz kaput...
mongoose Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1050
Hi !
Szoval Anelka. Lattam, amikor kikockaztak, vonal volt. De. Az EB-n eddig 95%-ban befujtak a vonalat, illetve meg azt is ami nem is volt les. A biro pedig ember. Tevedhet. De ha teved, akkor legalabb utana ismerje el. Egyebkent Zidan-nak is volt egy kezezese ezen az EB-n a 16-oson belul. Igaz, O hattal allt. Na mindegy. A lenyeg, hogy ha valaki VB bajnok, az mar 1 gol elonnyel indul. Mint itthon sokszor a Fradi... De ez mas tema...
Előzmény: Marcus Aurelius (1041)
ntex Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1049
Nincs igazság!Kiestek a hollandok! :-(((((((((((
Kataca Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1048
en má senkinek
sz Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1047
nagy vagy :)
Előzmény: Törölt nick (1029)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.07.01 0 0 1046
Azt hiszem szó sem volt, arról, hogy szerencséjük volt vagy nem, igen néha szerencséjük volt, de te azt mondtad, hogy a bíró elcsalta a javukra a meccset, ami nem igaz. Nekem sem szimpatikus a francia csapat, de el kell ismerni, hogy megérdemelten jutott a döntőbe, ezen az ágon ők voltak a legjobbak. A másikon meg Hollandia. A döntőn az olaszoknak fogok drukkolni, de attól tartok, hogy ők nem tudják megverni a franciákat, szerintem a hollandok meg tudták volna verni őket.
Előzmény: Batistuta (1044)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1045
Tehát ha egy csapatnak van 3 kihagyott helyzete Franciaország ellen, akkor a franciák szerencsések, hogy továbbjutottak, amikor nekik esetleg 2x annyi volt?
Előzmény: Batistuta (1044)
Batistuta Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1044
Azért azt ne mondjátok, hogy a franciáknak nincs szerencséjük.Emlékszem, hogy 2 éve a VB-n a legjobb 8 közé jutásért, a 115. percben rugták be Paraguaynak, ha 11-esek, akkor Chilavert minimum kettőt megfog. A 4 közé jutásért a hosszabbításban a Baggio óriási kapufát rúgott, ha bemegy Franciaország nem nyer VB-t.
Vagy most Abel Xavier fejese a 90. percben, a hosszabbításban volt egy portugál lövés, kb. 12 cm-rel ment mellé, úgyhogy a franciák nem pechesek. Lehet, hogy a meccsek előtti puszi a Barthez fejére hozza meg a szerencséjüket?
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1043
Marcus Aurelius:
"Abel Xavier pedig mondhat akármit, arra 11-est kellett adni....Anelka pedig nem indult lesről, ezt sokszor kikockázták már." ez pont így volt, Xavier láthatóan nyúlt a labda felé, még a kapusok is megirigyelhetnék, olyan szépen mentett, lehet, hogy nem szándékos, hanem reflex mozdulat volt (ki tudja, lehet, hogy kapus volt az úttörőben :)), de ettől a kezezés még kezezés

Batistuta meg a neve ellenére vagy nem ért a focihoz, vagy nagyon elfogult.

Viszont azzal nem értek veled egyet (mármint Marcussal), hogy Kluivert király vagyok attitűddel játszott, annak ellenére, hogy valóban ő a király. egyszerűen nem volt szerencséje sajnos :( , pár centiken múlt mindig minden, a 11-esnél is nagyon szépen elküldte Toldót ott is csak egy kicsit kellett volna beljebb mennie :(. aki meg "én vagyok a király" hozzáállással játszik az nem védekezik ennyit, egy csatár sem szerelt még ennyit a saját térfelén, sőt saját 16-osán belül ezen az EB-n, mint Kluivert. Továbbra is őt tartom a világ egyik legjobb csatárának.

Hollandia remélem megnyeri a VB-t Japánban, a csapat gerince még nem lesz túl akkor a csúcson, minden esélyük megvan a győzelemre, mert a világ legtámadóbb fociját játszák, és újra eljött a támadó foci ideje.

Jó estét Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1042
hat azer szerintem a franciak nagyon tudnak focizni nem lehet ennyiszer szerencsejuk. Mer mondod hogy meg a csehektol is majdnem kikaptak? a csehek szerintem szinten nagyon jo csapat, csak Collina kiejtette oket. A portugalok meg alig birtak megverni a romanokat, ennek ellenere is jo csapat. Mindegy, nekem man mindegy hogy kiestek az angolok, de hat benak voltak. En nem a birot szidom...
Előzmény: Batistuta (1039)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1041
Batistuta,
Azért a franciák elég komoly mezőnyfölényben játszottak eddig majd' minden csapat ellen, a portugálok sem tudták ellenük a saját játékukat produkálni. Ez nem szerencse kérdése.

Abel Xavier pedig mondhat akármit, arra 11-est kellett adni. (Hozzáteszem: a portugáloknak drukkoltam és nagyon sok pénzt nyertem volna a tippmixen, ha ők lövik az aranygólt, nem Zidane-ék). Anelka pedig nem indult lesről, ezt sokszor kikockázták már.

KisMedve Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1040
Ne aggódj, vasárnap a digók elverik a franciákat.
Batistuta Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1039
Én a portugáloknak szurkolok, mert nagyon tetszett a játékuk az angolok és a németek ellen.
Amit a franciák elleni meccsen a partjelző és a bíró csinált, az felháborító. Már a francia egyenlítő gólnál a gólpasszt adó Anelka is lesről indult, persze a franciáknak mindent lehet. Bosszantó, hogy soha nem játszanak jól, de mindig szerencséjük van.
A 11-es pedig nem volt az, rálőtték az Abel Xavier kezére a labdát, a partjelző meg intett.
A Zidane meg berugta, és mindenki el van ájulva tőle, hogy micsoda focista.
A franciák már a csehektől is kikaphattak volna, de mint mindig, akkor is mákjuk volt, és egyáltalán nem olyan jók, mint azt sokan hiszik.
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1038
Mea maxima culpa.
Való igaz. Benkőt megkövetem, ő valóban jól vezetett, nála csak azt furcsálltam, hogy miért (pont? csak?) Nunót állította ki a meccs lefújását követően, amikor mások még a kezét is ütlegelték...

A másik bíró pedig szerencsére nem vált főszereplővé, őt mindenki szépen elfelejti majd... ellenkező esetben azt hiszem nem úszott volna meg ép bőrrel egy olaszországi nyaralást.

A hollandokat nagyon sajnálom, mert ennyire jó csapatuk nem biztos, hogy lesz még egyszer. És itt jön be a képbe az agyonsztárolt Kluivert. Hiába volt betonvédelme Itáliának, neki volt is lehetősége gólt szerezni (nem is szólva a 11-esről), és teremthetett is volna még magának eleget. Ám felülkerekedett az "én vagyok a király" attitűd. És szerte is foszlatta a narancsosok aranyos álmait, pedig a többiek a szivüket is kitették a sikerért...

Előzmény: Ernesto Serra (1037)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1037
igazad lenne, ha Benkő a holland-olaszt vezette volna, de ő a francia-portugálon működött :)

az Merk vagy ki volt, ő valóban nem a szakma csúcsa volt

Előzmény: Marcus Aurelius (1036)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1036
Ernesto,

egy korábbi hozzászólásodra reflektálva: azért a "hibátlan" Benkő megkímélhette volna a holland barátainkat ettől a blamától, ha Delvecchio rángatásáért is ugyanolyan 11-est ad, mint Kluivert esetében...

Ja, utolsó percben nem adhatja meg? Azt csak a hollandoknak szabad (Collina a csehek ellen...)? Én az EB-n amúgy nem éreztem bírói maffiázást, vagy a nagyok futtatását, de voltak komoly tévedések. És sajnos 1-2 11-es tekintetében alighanem nem tiszta pár bíró lelkiismerete...

Előzmény: Ernesto Serra (1035)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1035
sajnálom, hogy nem jutott fel a haverod a megyekettőbe, egyszer az egyik haveromat is kiállították az iskola csapatból, utána hetekig szidta a bírót, mer az a másik iskola tesi tanára volt, ez már két eset, tud még valaki ilyeneket? küldjük be az UEFA-hoz, hátha más lesz a bíráskodás.

u.i.: ne nevettesd már ki magad :)

Előzmény: .Tomee (1033)
kivi Creative Commons License 2000.06.30 0 0 1034
Egyrészt, amíg nincs erre bizonyíték, addig csak rágalmazol. Másrészt nem tudom elolvastad-e, a francia meccs utáni két hosszú beírásomat? Abból talán megérted a lényeget.

Ez a "haverom mondta, mert ő is focizik" érvelés elég gyengus...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!