Azért tűntem al a topicból, mert nem látom mát értelmét. Amióta "Agynnélküli" Dorkát alkalmazták azóta nem törődöm a baZ+ TV-vel! Ebből nem lehet normális csatornát csinálni!
Szerintem pedig Lilu a leggázabb, főleg most, hogy megpróbálta magát értelmiségi stylra átalakítani. A műsorok szinvonaláról nincs mit mondani, a kiadók promociós produkciója az összes. Egy kis anyázás, egy kis utálkozás is belefér, attól legalább érdekes lesz. Én arra szoktam kiváncsi lenni, hogy mi játszódik le mondjuk Philip bácsi fejében, amikor pl. Kozsó szemrebbenés nélkül belemondja a két kamera közül az egyikbe, hogy ő bizony ezt a közönség szeretetéért meg ilyenek. Talán ilyenkor visszagondol arra, amikor a Friderikusznál bemelegítőember volt...
De legalább Dorka bevallotta, hogy ő sajnos nem tud mit domborítani és néha még fiúnak is nézik, legalább neki egyedül van önkritikája.
Balázs műsorait néha látom, annyira rossz, sőt egyre rosszabb, hogy már említésre sem méltó.
Fülöp műsorát pedig már tényleg nem nézem, mert katasztrófa.
Én hosszú idő után kedden néztem újra Z+-t ( műsort már ezer éve nem ).
A frissklip nevű valamiben volt az új Ákos klip prömierje. Na ebből az apropóból kapcsoltam be a Z+ kanálisra.
Hát az a Dorka lesújtó volt. Olyan idegenül mozgott, beszélt, fintorgott, mintha most kezdte volna a szakmát és szégyenében el akarna süllyedni, pedig nem a Z+-ban áll először kamera elé.
Ez már mindennek a legalja, ami most megy a Zmegen. Balázsnak sikerül az eddigiekhez képest is kb. 50%-ot süllyedni ezzel az ál-balhézós ál-megállóval. Botrány. A Z+ lassan lesüllyed a Viva színvonalára, pedig az elérhetetlen mélységnek tűnt, annál lejjebb csak a TV2-s vitriol, vagy az RTL-es Zámbó-örökzöldek tanyáznak.
Hol vagytok, régi Z+gyalázók? (FatMo, Frizbye, KK, beny, stb.) Beláttátok, hogy nincs remény e médiaszörny "megmentésére"?
Ma este 22.00-tol a Juventuszon Filip, a Z+ teve sztarmusorvezetoje vall - gondolom - onmagarol, hitrol, becsuletrol, husegrol, szerelemrol, alazatrol, a tehetseges emberek rogos utjarol, az igenyes zenerol, szakmai tisztessegrol stb., stb., stb. - minderrol tehat egy kicsit maskepp, ahogyan maskor nem...
Filipet, Patko Bela (regen: KIKI), az Intim fantazianevu musor hazigazdaja probalja majd keresztkerdeseivel sarokba szoritani
Én tegnap láttam előszőr a jooo kis tvshopos reklámokat. Először azt hittem, hogy a mélyen tisztelt kábeltársaság ismét barmolt valamit a csatornakiosztáson, de nem: ez most a zéplusztévé...
Szvsz a jövő évet már nem érik meg, komoly anyagi gondok lehetnek ha egy kliptévé ilyenre kényszerül. Mi lesz veled, Fülöp? :)
Na ,szerintem lassan megérjük a (ba)Z+ végét. Ahogy mostanában megjelentek a tvshoppos reklámok, az már tényleg túlzás. Ráadásul reggel 7-8 között. Egyzserűen nevetséges. Visszavonom a Dorkáról mondotakat, mégse kéne az ágyamba. Joker női változata, brrrr...
Csunya dolog a Z+ televizio. Tavaj, mikor ment a "Szoljon hangosan az enek" akkor mindig csak azokat favorizaltak, akik a klippben a hangomra tatogtak, de engem soha nem kerdeztek. Az a tv is csak resze a mostani megbetegedett zenei es egyeb marketingpiaci osszefonodasoknak, es stabil bazisa tehetsegtelen felkapaszkodni vagyo marcipan szinu hajjal ekeskedo riporter csokevenyeknek.
Ez a Dorka nem tünik rossznak (már az ágyban), de egyébként nem lehet normális, ha hajlandó a zmegen csesztetni a nagyérdeműt. A zsu talán nem lesz annyira féltékeny, nekem úgy tünik, mintha háttérbe szorult volna Pinu (copyright by Frizbye)mellett. Az a pics@ úgy undorító ahogy van. Tetszett múltkor, hogy britney Spearst csesztette amiért az még szűz. Vagy már nem szűz? Már Britney, Pinu már biztosan nem az. Be kellett kerülnie valahogy úgyi 8)
Hú,sajna nekem nincs Zmeg TV-m ,de a hozászólásokat olvasva,nem maradtam ki túl sok(k)-ból!!(Bébiszisztersz meg Slájmgájsz)
Nem hiszem el ,hogy 11 éven felül még szereti valaki az ilyeneket(pedig igen,mert ezek szerint van rájuk igény.Szomorú)
Igen, láttam a hozzászólásaidból, hogy most nagy a vita a kapitánnyal, maj elolvasom azt a topikot is!
Egyébként teljesen egyetértek az elobb -általad- leírtakkal.
Az új lány egy kicsit ufó-feju, de majd meglátjuk!
Hát hol voltál eddig? Már egészen hiányozni kezdtél nekem!
Hol találkoztál evvel a mszkossal? Fiúval vagy lánnyal?
És az új müsorvezetorol mi a véleményed? Vagy nem nézel mostanában Z+-t?
Ti nem is tudjátok, milyen szerencsések vagytok, hogy módotokban áll nézni a Zmeget. Nekem legalább is nagyon hiányzik az a gagyi az életemből. Nekem, mint pedagógusnak elengedhetetlen, hogy szót tudjak érteni a diákjaimmal.
A telefonos slágerlistánál szerintem szükségszerű a bértelefonálók alkalmazása, hiszen senki nem olyan hülye, hogy a saját vagy a szülei pénzén szavazzon a kedvenceire. Ez az egész csak ezért kell, hogy legalább egy rövid ideig úgy tűnjön, mintha nemcsak azokat játszanák, akik eleget tejelnek.
na, előlépek csendes szemlélőből véleménynyilvánítóvá...
A slágerlista összeállításáról nekem mindig az egyik kiadóban töltött fél nap jut eszembe: ment a Z+, a Top40. A cég telefonjain kis papir, rajta a lista telefonszáma, s az általuk kiadott zenekar sorszáma, vagy mi, kb. húsz percenként a promóter hölgy felhívja a számot és szavazz a zenekarra. Néhány nappal később az új slágerlistán a bizonyos együttes, avagy zenekar, amely egyébként úgy szar, ahogy, kiemelkedő, dobogós helyen szerepel.
Azóta nem hiszek a telefonos szavazatok által összeállított slágerlistában...
sendmailto,
vedd figyelembe, hogy kik szavaznak ezekre a toplistákra. Egyfelől ugye ott vannak a tizen(egy-két)éves (lány)rajongók, másfelől a fizetett telefonálók... A végeredményt látva mások nem igazán szólnak bele.
barna4,
a 'Hazafi'-n tényleg elég jókat lehet röhögni. Philip valószínűleg akkor sírta el magát, amikor Mel Gibson felkapta az amerikai zászlót, elkezdett vele rohanni a gaz angolok felé, és ezzel megfordította a csata menetét...
A rádiós zenei igazgatók egyenesen borzalmasak voltak az Izében, különösen a "Capuccino-szupersztár" Buza Sándor. Minden ocsmányságot ugyanis nem lehet a "felmérésekkel" igazolni még a kereskedelmi adóknál sem. Megnézném azt a statisztikát, amely szerint a célközönségnek mondjuk Krisz Rudolf kell... Maximum stílusra lehet tesztelni, azon belül viszont könnyen húzhatnának (minimális) igényszintet ezek a figurák. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy az egyetlen kulcs a rádió ajtajához nem a (minimális) igényesség, hanem az, hogy ki melyik istálló tagja.
Ez nagyon szomorú, és itt óriási a felelőssége az ilyen Buza-féléknek, akik jól prezentálták nihilista hozzáállásukat a témához. Felelősség? Ugyan már! Éljen az üzlet, pusztuljon a közízlés!
sendmailto:
Ebben szerintem nincs semmi újdonság.
Danubiusz, Juventusz ( De már a Roxy is ) Z+, meg a többi ker. TV-k "könnyű" műsorai mind egyformán szarok.
FatMo:
Butaság és romlatlanság között ebben az esetben azért van különbség.
A Sanyi nem volt hülye, mégis volt olyan romlott, hogy hosszú ideig "erősítse" a Z+-t.
OK, ha valaki eleve már jelentkezett erre a válogatásra, akkor az erre való hajlam megvan benne.
Meglátjuk.
Mindenesetre ma láttam a saját beharangozóját. Így első pofára szimpibb mint pl. a Lilu meg a Balázs együtt. Utóbbi f@sznak lesz egy új műsora, valami átverős jellegű.
A tegnap esti gála irtózatosan gyengén volt kivitelezve,nagyon gyengék,szinte primitiven amatőrök a műsorvezetők.Az átadott dijak eszmei értéke a 0-t veri.Kiváncsi vagyok a Kartell tagjai hova rakják az átvett dijakat...
Más...Figyeltétek ,hogy a top 40 /vagy 50 most nem tudom/tele van a danubiusban játszott igénytelen mai magyar műanyag zenével?Szinte az összes mai magyar igénytelen zene ot van a top-on!!