Keresés

Részletes keresés

BleiFrei_ Creative Commons License 2000.11.01 0 0 87
Na en sem hagyom ennyiben:)
A Sudden Strikerol csak annyit, hogy a GURU-ban nem kapott valami fergeteges ertekelest...sszerintem a tul pontos elethuseg eleg unalmas, es NULLA fantazia.
Rephyx tedd mar fel ujra a Red Alert 2-t, ez azert tulzas :)))
A Kirov nekem teccik, bar ba**ott lassu - ezen segit a modom.
Rephyx Creative Commons License 2000.11.01 0 0 86
Na talan utoljara :)

Szoval RA2 vs RA1:
Az egyben realisabbak voltak valamennyire az egysegek, vadaszgepek, helikopterek, stb. A 2ben nekem nagyon nem jon be pl az orosz lufi, egyszeruen gagyi. A felfestest egy vadaszgephez hasonlitani felesleges, a lufival van gond, csak nem akartak oroszoknak is repulot betenni gondolom... A jatek maga, feelingre, grafikara gagyi, bar jok a varosok, stb. Nagyon mas gfx. mint a Starcraft, de tenyleg jobb egy minimalis fokkal :) Multira jo, single mokas, de csak ha unom magam. Sokkal porgosebb mint az SC, es jobb is. Nekem is elegem van a sok suta starcraft fanbol, szeressek, jatszanak vele, de ismerjek el, hogy a velemenyuk nem objektiv. Tobb egyseg, nyilvanvaloan jobb lesz mint az SC, sajna eddig csak a SuddenStrike birta elerni a Total Annihilation szintjet, ajanlom a begyoposodott arcuaknak mindkettot :) Egyebkent a single pl Suddenstrikehoz kepest tenyleg egy alvas, probaljatok ki, nem fogtok a SS-on elaludni, jobb, es legfokeppen nehezebb... Starcraft sux, en meguntam.
Ja, es leszedtem a RA2-ot is. Sajna nem az igazi, jo volt, egeszen idaig. Nincs akkora elorelepes, mint amekkoranak kellene lennie, es igazan maradando elmenyt nem nyujt. Remelem az uj dune jobb lesz. (kepek szerint igen)

r.

thrawn Creative Commons License 2000.11.01 0 0 85
Emberek mindenkeppen probaljatok ki a gamet multiba egy hasonlo tudasu ellenfellel.

kb. 9679579-szor jobb mint a hires nevezetes starcraft.

Vajk Creative Commons License 2000.11.01 0 0 84
Koszi, megnezem:)

Viszont a jatek AI-je nagyon gyenge. Egyik ismerosom 7 eves fia(nem vicc) hardon zuzza a gepet.... igaz strategia nincs a jatekaban, de minden egysegrol tud valami okosat mondani:))

Ha jol latom, valoban nincs telefonon keresztul valo jatszas lehetosege?

BleiFrei_ Creative Commons License 2000.11.01 0 0 83
Nem, egyaltalan nem.
Mindket felnek megvannak a gyengei es az erossegei. A szovjeteknel probald ki az apocalypse tankot, csinalj hatot-hetet es elvezd :)
Előzmény: Vajk (76)
BleiFrei_ Creative Commons License 2000.11.01 0 0 82
Ohh a sok okos nep!:)
Ki alszik el a RA2-re? Szep almokat, fel se kelj tobbet.
Hozzafuzve: a single player tok jo, es max holt bena vagy ha elalszol kozben. Tudod, a jobb oldali menuben lehet epitkezni! Az nagy kozepso bigyo pedig az MCV! Erted? NA ugyes vagy. Most katt ra ketszer. Jaj de ugyes vagy!
Vazz, kezdd inkabb tutoriallal!

Gondolom mindenki eszrevette hogy sokkal akciodusabb a jatek mint az elodei.
Es rohejes egyeseknek a beteges ragaszkodasa a starcrafthoz es a brudvarhoz, egyszeruen nevetseges. Gameplayben a Ra2 lazan urtoleri. Masreszt pedig szebb is :)
Egyszeruen nem kepesek elismerni egyexek hogy a Starcraft avul es nem a csucs.

Rephyx: egyetertunk, izlesek es pofonok. a kirov nem rossz de kurva lassu. a felfestes pedig valos dolog, a valosagos vadaszgepeken is vannak ilyenek :)

Na szoval
A RA2 a kitaly es ez nem velemeny hanem TENY.
Kulonben mindenki azzal jatszik amivel akar, de ne hozzatok fel ebben a topicban a starcraftot mert elrohogom magam es osszehanyom a keyboardot.

Nagyis Creative Commons License 2000.10.31 0 0 81
Hali!

Meg tudnatok mondani a ket cd labeljet?
Elore is koszi!
Nagyi

Vogon Creative Commons License 2000.10.31 0 0 80
Hát ez tényleg nem starcraft. Meg nem is Quake2. Meg még egy csomó játék nem. Azért játszani jó vele. Csak úgy nem kell hozzáállni, hogy "Biztosezisszarleszmertatibsunraisaztmondtákhogyszaréscsakastarkraftajoezmegolyanleszmintatibsunésazzaliscakötpercetjátszottammertaztmondtákhogynemjó":-)

Szerintem a legpoénabb ötlet amikor hangszórós teherautókról agitálják a népet, hogy álljanak át:-)

Előzmény: Gid (79)
Gid Creative Commons License 2000.10.30 0 0 79
Háááát, ez se egy Starcraft.
Nade inkább örülni kell neki, mert nem is annyira rossz, mint amilyen lehetett volna. Meg nem lehet állandóan Starcraftozni, kell egy kis változatosság, aztán elfelejtjük ezt is.
thrawn Creative Commons License 2000.10.30 0 0 78
Minek anyáználak?

Felőlelm az tetszik neked amit akarsz csak azt nem birom hogy valaki játszik valamivel 2 percet azt elkezdi hogy "mingyá elalszom"

Szitamelo Creative Commons License 2000.10.30 0 0 77
NA kb ma este fogom megnezni ra2 t ezt is ugy varom mint a ts t, de nem akarokakkorat csalodni benne. Amugy nagy ra fan voltam meg dune2k csak hat jott SC:BW es azota mas rts sel nem is jaccok. Remelem ez lesz legalabb amira jo hogy ne 5 perc utan kapcsoljam ki mint TS t. Amugy meg elre varom ennek a thawn gyereknek az anyazos valaszot hoghy mekkora sof vagyok mert nem teccik TS, meg satobb Westwood nagyon leirta magat a szememben az utobbi evekben. BLIZZARD rulez mar csak ez az egy minosegi fejleszto csapat maradt :)
Vajk Creative Commons License 2000.10.30 0 0 76
~Ti hogy latjatok: nem tul erosek a szovetsegesek egysegei az orosz egysegekhez kepest?

thrawn Creative Commons License 2000.10.29 0 0 75
KeFe Te aztan okos gyerek vagy!!!
Rephyx Creative Commons License 2000.10.29 0 0 74
Atreides!

Nem tudom mi lehet a problema, nekem ezt oroszoknal egy palya vegen csinalta 1x, amikor a partraszallast kellett megakadalyozni. Szerintem az eredetivel nem lenne gaz :))

r.

Atreides Creative Commons License 2000.10.29 0 0 73
Hali

Szerintem nem olayn rossz ez a RA2. Bar egyszer mar en is felretettem, de aztan ujra nekialltam, es most az ugy egysegek miatt egyre jobban tetszik. A prisma tank pl. baromi jo! 10-15 ilyen tank, meg 1-2 kem es vege az oroszoknak :) A zeppelint viszont tenyleg rohejes katonai celokra hasznalni, de ezt gondolom mindenki aterzi.

Mas: Van itt egy gep, amin nem megy a class fele verzio. A kampanymodban az oldal kivalasztasa utan toltes kozben ezt a hibauzit irja:
RA2 has encountered an internal error and unable to continue normally. Aztan ha OK-t nyomok kilep winbe.
Nalam ugyanigy felrakva fut. A 2 gep kozt csak a hangkartya a lenyeges kulonbseg, ez egy Diamond Sonic impact.
Tudja vki mi lehet a gond?

Bye

Rephyx Creative Commons License 2000.10.29 0 0 72
KeFe!

Multiban kell az ilyeneket nyomni, nem single-ben. Szorakozgatni jo, sot, ezen mar rohogni is lehet.

r.

KeFe Creative Commons License 2000.10.29 0 0 71
Most mit orultok. Ez ugyanolyan szar mint a tobbi...
3 palya es elalszom.
Rephyx Creative Commons License 2000.10.29 0 0 70
Bleifrei!

Nem, nem rad celoztam, csupan nem erezem szuksegesnek, hogy tulcizellaljak az epuleteken az adott oldalra nezve a jellegzetessegeket. A tereppel semmi bajom nincs, talan a vizpartok lehetnenek szebben megcsinalva. Figy, ha olyan szar lenne a jatek, nem jatszanek vele, csak azt nem ertem, hogy miert ebbe az iranyba ment el grafikailag. Ezt nezd el babszemnyi agyam buta szulemenyekent. Egyszeruen baromsagnak tartom a jatekban a zeppelin hasznalatat, nem birom aterezeni hogy olyan rettenetesek lennenek.
Neztem screenshotokat, anyaztam is eleget, de nem akartam velemenyt mondani, amig nincs a markomban a jatek :) Vitanak nincs ertelme, mert en elismerem, hogy neked/nektek bejohet a jatek kulsore, te meg elismered, hogy nekem lehetnek kiuteseim is a gfx-tol. Mindenesetre jatszani jo vele, es talan ez a lenyeg.

Riker!

Azert az atom egyaltalan nem gyenge dolog, joval erosebb, mint a hasonszoru jatekokban.

r.

BleiFrei_ Creative Commons License 2000.10.29 0 0 69
Kedves Rephyx!
Kezdjuk azzal, hogy:
. A gradfika reszletesebb, de ezzel csak a huje ami sracokat etetik meg, ..
Ha ezzel azokra celoztal, pl ram, akiknek teccik a game, akkor fogd vissza magad.
Mellesleg a terepre nem lehet kifogasod, es az epuletek is jok, csak nezopont kerdese. De ahogy megcsinaltak, szep.
Lezartam a grafikai vitatemat. Mellesleg nem neztel meg a megjelenes elott szkrinshotokat? Azokon is minden rajta volt. Akkor nem ertem hogy miert nem panaszkodtal elobb.
Előzmény: Rephyx (65)
T_H_O_M_A_S Creative Commons License 2000.10.28 0 0 68
HÁT IGEN!!!!!
Megérkezett!!!!!
És én azt mondom , hogy qurvára yo!' problémám van csak......hol a folytatás?Ja, és még1.A grafika.Nem értek egyet Riker-rel, de sajnos nem lett a legjobb....DE ettől még ez egy nagyon jó játék, és a játékmenet miatt(is) nagyon merem mindenkinek ajánlani!Jó játékot.Ja és Soviet Force RULEZ FOREVER!!!!
Riker Creative Commons License 2000.10.28 0 0 67
Most latom, hogy nem is irtam olyan sokat :)
Riker Creative Commons License 2000.10.28 0 0 66
Hali!
Egynapja jatszok en is a jatekkal. A grafikat tenyleg elrontottak, nagyon sulyos hibakat csinaltak benne. Az egysegek anmacioja alig all par fazisbol. Nezzetek csak meg, hogy zuhan le vagy fordul meg egy csapatszallito repulogep. Emlekszem a C&C1-ben azzal toltottam el a jatek legelejen egy kis idot , hogy megszemleljem, hogyan mozognak, kanyarognak a jarmuvek. Nagyon jo volt megcsinalva. De itt meg nevetseges.
A palya is el van cseszve. Hol egy jol megrajzolt focipalya hol meg egy gyengen megrajzolt folyopart.
Az egysegek is eleg gyengek. Hulyen neznek ki a tankok. Szinten a C&C1-et emlitve ott brutalisan neztek ki a tankok, es ha egy mammuttank melleallt es konnyutanknak, a kistank egyszeruen eltorpult a mammut mellet.
Es meg eleg irrealisak is az egysegek. Teleportalo katona, serthetelenseg stb.
Van nehany dolog viszont, ami hatarozottan tetszett a jatekban. Ilyen peldaul az epuletek megszallasa katonaval. Ez egy realis dolog, es uj taktikat ad a jatekos kezebe.
De jo otlet az egysegek fejlodese is. Bar azt nem tudom, hogy komolyabb multiban mennyire tudnak majd felfejlodi az egysegek.
A lejobban kinezo egyseg szerintem is a SEALek. A robbanas is jol nez ki.
Az anyahajok is poenosak, csak szerintem keves a repulok HPje. Szinte mind elhull egy csapas utan.
Az atombombat sajna eleg gyengere csinaltak. A vihar viszont eleg hatasos.
Jo otlet az is, hogy a ket felnek mas egy kicsit a banyaszo gepe.
Arrol, hogy ajatekban mennyire lehet taktikazni, arrol meg nem tudok irni, meg keveset jatszottam. Egyelore ennyit. :)

Bocs, hogy kicsit sokat irtam.
Riker

Rephyx Creative Commons License 2000.10.28 0 0 65
Hi!

BleiFrei, az a bajom a grafikaval, hogy semmi realisztikus nincs benne, mig pl a c&c-ben es red alertben volt. A destroyer kis repuloje direkt ugy van formatervezve, hogy a harom ev alattiak is nyugodtan a szajukba vehessek, nem esik bajuk. Mint egy gumikacsa, vagy annal rosszabb. Raadasul igy a Sudden Strike utan kiabranditoak a gyalogok, a mozgas, a tankok meg borzasztoak, egyszeruen irrealis. Na bumm, csillog, stb, de a RA1 tankjai legalabb tankok voltak, nem vmi szines-feher-csillogos valami. Ok, szepek a robbanasok, jo a kover srac a tengerparton, de igazan vizualis elvezetet nem okoz a jatek nekem, mert irrealisnak erzem, meg sci-fi szinten is. A gradfika reszletesebb, de ezzel csak a huje ami sracokat etetik meg, ne vicceljunk, const. yardra hagymakupola oroszoknal, meg nagy capafogas zeppelin, huuu de felek, hat azert a suvito migeknek jobb hangulatuk volt... Szimplan nem egy harci jatek, hanem egy jatek, nem erzem, hogy ott tenyleg megy az oldokles, nem tudom magam beleelni. Mint jatek viszont jo, kulonben mar leszedtem volna :) Bar a hadjarat oroszokkal normalban irrealisan konnyu, nem is kell menteni, meg semmi. Egyenlore...
Probaltatok mar a franciak agyujat multiban ? Egy lovesre leszed egy barakkot, allitolag vedofegyver, de jo helyre kell tenni... :]]

r.

BleiFrei_ Creative Commons License 2000.10.28 0 0 64
Majd elfelejtettem:
A legrealisztikusabb egyseg a NAVY SEAL terepszinu ruhajaban es ropogo fegyverevel :)
Brutal.
Mellesleg MINDEN gyalogos jobb mint amilyen a tibsunban voltak, mivel voxelesek es szebben vannak kidolgozva.
A legkiralyabb civil az a dagadt felmesztelen pasas a strandon :))
BleiFrei_ Creative Commons License 2000.10.28 0 0 63
Tenyleg csucs a gem, harom napja megvan es csak annyit tudok mondani: szuper.
Remelem akik mar jatszottak vele, eszrevettek a tok uj hagredszert (csiripelnek a madarak, bognek a motorok, szirenazik a rendorauto, bagoly huhog a kihalt esti falvakban, vizcsobogas - tiszta AOE :)).Ez pedig Rephyxnek:
Nem ertem, hogy EGYESEKNEK mi a baja a grafikaval? Nezd meg milyen kibaszott jo az epuletek es mindennek a kidolgozasa! A TibSunban mindez loszar volt, itt minden szep szines raadasul. A fak is tok szepek. Meg a terep is. Hogy nincs femes hatas? :))))))))
Nezd meg a Grizzly Tankokat hogy csillog a femreszuk. A Red Alertben nem hiszem hogy femet lathattal, csak egy halom piros pixelt...
Akkor pl tok kiralyak az osszeomlas animok. A jatekban csak a hires epuleteknek van ilyen, a normalisaknak nem (ez ahogy megtudtam amiatt van mert nem akartak meg ennel is magasabb rendszerkovetelmenyeket). En megtalalatam a mix file-okban a construction yard, az allied barracks, a prism tower es a tesla coil ilyen animjat - tok jok :)
Szoval nem kell a grafikat pocskondiazni, nagyon szep az ahogy van! De mindenkinek megvan a maga velemenye es elmondhatja :) Ahogy nekem is :)

Naszoval
A WW vegre a regi format mutatja!

Dr.Brain Creative Commons License 2000.10.28 0 0 62
Tenyleg king! Tettem fel kepeket a rahun-ra.
http://redalert2.project77.net
thrawn Creative Commons License 2000.10.28 0 0 61
En meg kb 20 oraja es annyit mondok hogy minnel tobbet jatszok vele annal jobb
Pedro 14 Creative Commons License 2000.10.28 0 0 60
Sziasztok!

Durván 5 órája játszom a játékkal és ennyit mondok róla:FANTASZTIKUS!!!!!4

Rephyx Creative Commons License 2000.10.27 0 0 59
Sziasztok!

Na tobb mint egy napja nyuzom a tort verziot... A jatekkal egy bajom van, hogy nagyon nagyon, hm, hogy is fogalmazzak, "toy" lett. Mintha gumibabak mennenek, meg kisocsi jatektankjai, a zeppelinek meg egyszeruen idetlenek. Valahogy rajzoltnak tunik a terep, nem eletszeru, meg annyira sem, mint a tibsun volt. A redalerthez kepest meg vegkepp nem, ott meg erezni lehet a tankoknal meg a repuloknel az acelt, itt meg egyaltalan nem. Szoval gfx nagyon suxx, igy a sudden strike utan meg vegkepp. Az egysegek ritka benan vannak megrajzolva, a v3 az idetlen petardaval a hatan, ami a redalertben legalabb hosszu volt, itt meg ugy nez ki, mintha Tom & Jerry adta volna eppen kolcson. Egyetlen normalis egyseg az oroszoknal a kraken, na az szep. Az epuletek is csak diszbol allnak. Gfx 10 pontbol 4. Hangok : a szokasos, nekem semmi bajom nincs veluk, talan a fegyverek szolhatnanak kicsit melyebben, impulzivabban, foleg a tankok. Na, mostmar hogy a redalert fanok elezik a keseiket es keresik a cimem a tudakozobol, irok valamit a pozitivumokrol is.
Nagyon porgos a jatekmenet, nagyon pozitiv es hasznalhato a falepites, csak a sarokpontokat kell megvenni 100-ert, a kozte levo fal ingyert van. A szovetseges homokzsakos gyalog nagyon eros, lazan megallitja a tankokat, nem lehet igazan jol kiloni. Tesla troopereket is megzuzza. Egyszeruen jo a jatekmenet, porgos, minden szetesik, a vihar es az atom is vegre normalis erossegu lett, nagyon durvan pusztit mindketto. Az atom utan mokas kis radioaktiv antigyalog - maradek is lesz, vilagit meg minden :) A kraken frankon razza a hajot, alig sebez, de addig nem lo neki vissza a hajo. A flak wagonba lehet sracokat tenni, yuri brutalisan allitgatja at a nepet, szoval jo. Megeri jatszani, szerintem jo lesz multira. Es megvalami, poen, hogy a valaszthato orszagok (korea, usa, cccp, irak, stb) mindegyikenek kulon specko fegyvere van, oroszoknal tesla tank, kubaiaknal robbantos terrorista (200 penz csak) Szoval jatszani lehet vele, de a gfx miatt csak csukott szemmel ajanlom...

r.

greg5 Creative Commons License 2000.10.26 0 0 58
Szerintem nagyon király a játék, tetszik a Tibsunnal ellentétben.
Előzmény: DaveD (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!