A 3 CD-t már átvettem magamnak + azokat is, amik Neked kellenek.
A kazikat még nem hallottam, de ha valamiért süri, akkor bármikor találkozhatunk és visszaadok mindent. Most kaptam új CD-t, Lullacry. Finnek, nőci énekel és határozottan nagyon jó!
Írd meg - vagy fonálj fel irodailag -, mikor talizzunk és ott leszek!
Jesz, jesz, ez mind jó lesz!!! A Nightwish-t szívesen átveszem minden formában, bár félő, hogy Waters koma kiszalad majd a világból - vagy ki tudja, tán egy nap kinő a jó ízlése?!?!?!
SOM-ot is hallgathatunk, ez már tuti.
Ami az MTV-t illeti: levélben leírtam, de azért itt is: a txt és a tévéműsor is Top20-at ír este nyolcra és utána is valami mást, de azért figyelek, ígérem. Csak semmi para! Ha leadják, meglesz... Akkor holnap várlak... Már ha lesz miért eljönnöd!
A TOTP-t felvettem - a kérdés ugyanaz: vajh miért? A szokásos playback hülyeség...
Azért ha meglesz az album, kíváncsi leszek a véleményedre...
de azért van más is, amit mind2en szeretünk.. pl. Nightwish, amikre majd viszek cdket. meg valamelyik HIM kazimra felveszzük azt a varázslatos koncertet is!!!:-)
meg ezentúl hallgathatunk SoM-t is, és akkor elmesélem, milyen figura ez az Eldritch!:-)
én asszem megveszem a simát. végülis a RRből is a sima van meg. meg küllönben is - kit érdekel??? nem értem komolyan, miért veszem meg.
képzeld, a szigetes HIM fórumon beszóltak, hogy menjek onnan, ha csak szidni tudom a HIMet, mit keresek ott, stb. aztán felvilágosítottam a csajt, hogy kivel beszél...:-))))
na ma volt TOTP megint. marha izgi vót. ja. fölvettem. de megint: minek?
Léccccci, maradj életben, különben kivel fogok legközelebb kukoricázni???????
Jó, hogy felvetted, mert akkor én letörölhetem. Egyszerűen értelmetlen megtartani szerintem. Mi van az embereddel, megmondtad neki, hogy a normál CD-re nincs szükség? Vagy Te azért megvetted? És mikor adjam vissza Waters koma 3 féltett kincsét?
Waters úrnak legmélyebb hajbókom kíséretében köszönöm a SOM CD-ket. Ma át is vettem őket, így bármikor vissza tudom szolgáltatni! Majd Virággal megbeszélünk egy találkát, rendicsek? Még egyszer köszöngetem.
Libi, az egyik Vintersorgot már fel is raktam: király! A többinek kicsit várnia kell a sorára, de szerintem a hétvégén mindegyikükkel végzek!
OK Vivi, a csütörtök jó, szállítok Neked egy csomó CD-t meg kazettát. Légyszi most a Poverty's No Crime-ot meg a Wasp-ot vedd át, a Sonata-Jacobs-Vintersorg mesterhármasra majd hozok üres CD-ket. Amúgy ez az Ancient Rites se rossz (sőt nekem még az új Judas Priest is tetszik :))
Hát ez nem igaz! Két mp különbséggel irkáljuk ugyanazt! Ez emlékeztet a régi, szép időkre, amikor órákig itt gúvadtak a szemeim és kilométeres csevelyeket folytattam mindazzal, aki épp képben volt. (Pl. a Láma, aki végleg elhalálozott valahol Tibetben.)
Jó kis Wednesday lesz ez, én már érzem!!!!
Hű, de jó, Libi! Ez a Till album állati szuper! Ha a többi is hasonló, akkor máris csorog a nyálam! Mit szólnál a csütörtökhöz? Az az egyetlen délután, amikor nem kell inamszakadtából hazarohannom. (Kedden szülők, szerdán ez a szeszélyes Flower - haha! -, pénteken a menetrendszerű haverom...)
De ha nem stimmt, akkor jövő hét hétfője vagy szerdája is jó. Minél előbb! Figyelj, ha akarod, az egyik kért CD helyett átvehetem a Sorgot, még üres mindkettő! Ha szerdáig írsz, megoldható!
VIRÁG! Szerda este nyolckor HIM special lesz a 2Rock műsorban!!! Szerintem nem fogjuk nézni........
Asszem Vintersorg ügyben erőteljes cseretevékenységbe fogunk bonyolódni, mert én pont a Till Fjalls-t keresem (ez az első Vintersorg lemez), viszont megvan (kazettán) a második (Ödemarkens Son) és (eredeti CD-n!) a harmadik (Cosmic Genesis) lemezük, mind állati jó. Úgy emlékszem, egy fél éve már ajánlgattam Neked Vintersorgot :).
A Brainstorm új albuma október 1-én jön ki. Van egy Ancient Rites kazettám (Dim Carcosa), az egyik legjobb idei dallamos black metal anyag.
Libi! Nem tudom, mi ez a Brainstorm - az új album kiadásának időpontja?
Viszont figyi!
VINTERSORG!!!!!!!! Van tőlük bármid is? Én most szereztem egy promo CD-t - Till Fjalls -, és valami észbontóan, iszonyúan jó!!!! Hörgi, tiszta skandinávium, de dallamos, zongora, női ének, stb! Óriási lemez!!!!!!!!! Nem tudnál valamit szerezni tőlük????
Voltam a haveromnál, elhoztam kb. 20 CD-t, de kb. 5 érdemel átvételt (régi Pretty Maids, Pink Cream, Angel Dust, Darkseed, no és a Vintersorg!)
Virág, mi a pikula van? Túlélted MM támadását? Megérte az utazás és fáradozás? Remélem, igen... Nekem a szerda még mindig jó... A hét első felében azért felcsöröglek, hogy mi a pállott lótüdő van!
Köszi, de akkor mikor érsz rá? Mai nap már elúszott, holnapi is (émmeg vidékre megyek), pénteken se OK, úgyhogy akkor ez húzódik. És: október 1: BRAINSTORM!!!
A péntek tutira nem megy, Libi, azok a délutánjaim foglaltak, mert 4 körül érek haza és pár perccel később már jön is egy haverom menetrend szerűen... Ha minden jól megy, csütörtökön végre eljutok a szervező haveromhoz, akinek állítólag zsákszám vannak promo CD-i. Asszem, hátizsákkal megyek... Akkor ezt a 2 albumot felírom...
Virág, ez aztán az év híre! Ezek szerint hiába várod vissza azt a fotót, szegénykém... Ez valami újfajta narkó amúgy? Hol terítik???
Úgy emlékszem, hogy a WASP és a Poverty's No Crime CD-kről volt szó. Amúgy pénteken munkából hazamenet rendezhetnénk egy jó kis meeting-et, viszek neked Within T-t meg Hollenthon-t (tegnap kicseréltem az újra, de nekem elsőre valahogy az első lemez jobban bejött). Engem meg érdekelne majd a tieid közül a Jacob's Dream és a Sonata Arctica is, na persze :).
azért ma egy kicsit jókislány is voltam, felvettem az Interaktivot, amiben kiderült, hogy Zoli azért lépett ki az együttesből, mert elhunyt Plutonium túladagolás következtében:-))))
Te, Waters koma!
Vegyé mán egy menedzsör kájkjulétört a nőnek, mert állítom, elfoglaltabb, mint az Orbán Viki! Én még ilyen macát nem láttam!
Fent említett szídí nekem nincsen, csak sok más. Ócseny szorri. Ettől függetlenül bármit szívesen lemásolok, amit csak áhítsz!
Libi! Úgy látom, jól megjártad, akárcsak én a Nightwish kapcsán! Remélem, hamarosan találkozunk és jöhet a cserebere!
Csak még azt írd meg, mi az a 2 CD, amit át kell vennem, mert az idők sodrában - állatira röstellem - totál elfelejtettem... Persze ha azóta változott az igény, az sem baj!
Szia Vivi! Jó híreim vannak: megvan a Within Temptation és a Hollenthon is! Apró szépséghiba, hogy a Hollenthon CD tokban felcserélték a disc-et és jelenleg így az 1. lemez (Domus Mundi) van nálam, de hétfőn megyek az újért.
puszi,
Lib
Szeja, Waters koma! Utánanéztem. 9 IM CD-m van, de egyik sem best of, sajnos. Ilyetén módon itt állok, mint szerencsétlen küklopsz, nem tudok segíteni. Amúgy hallottam már válogatásokat, de egyiknek a címe sem állt két szóból.
Nagyon sorry, de remélem, azért az asszonyt elengeded hozzám next week egy kisebb partira!
Szia Viveca!
Te ugye biztos szereted az ájron médent?
Van valami besztofféleség,asszem 2 szó a címe,ilyesmi..
Azt kellene mexxereznem kölcsibe...
Van ilyened?
Hali, Libi!
Megvan mindkettő. Az Iced nagyon fincsi, csak kár, hogy az őszi koncert elmarad...
Az öreg Priest nagyon fura... próbálom megszokni. Képzeld, már 3 dallamos részt találtam az albumon, haha! Ez azért nem semmi! Mondjuk a hangzás tetszik, hogy olyan pincemélyre hangoltak mindent, de azért örültem volna néhány "klasszikusan" JP szerzeménynek. Ha már 83 óta uralják az életemet?!...
Hej, megszereztem az új Judas Priest-et meg az Iced Earth-öt CD-n, de gondolom Neked ezek már régen megvannaK! A Priest nekem végül is tetszik, elvégre nem tehetségtelen írták ezt a lemezt, mondjuk a színvonal kicsit ingadozó.