Erre ki fogja dobni a discovery csatornán menő óriáshajók sorozat videóit. Na ezek közt böngésszél és ha megtaláltad a zenét, akkor linkeld ide be a videót :)
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy melyik autóreklám volt az, ami úgy kb 3-4 hóanpja ment gyakran a tv-ben, és a következőről szólt: egy narrátorhang mondott állításokat, pl "a halak a vízben élnek" erre a képen mutattak úszógébeket, amik a szárazföldön ugrándoztak. Más ilyen állítások is elhangzottak, amiket rendre cáfolt a kép. A végén az volt talán, hogy "a luxus megfizethetetlen" és akkor mutatták az autót. Igazság szerint azért érdekelne, mert egy nagyon jó zene (csak zomgora) ment alatta. Előre is köszi a segítséget!
aki látta a Prizma TV bemutató reklámját az RTL klubon, és ismeri a zenét ami a háttérben megy, az léci irja meg nekem a zene cimét. Csatolom a reklámot! Köszi szépen!
egy samsung reklám zenéjét keresem, mostanában adják a tv-kben, egy lágy női ének van benne, azt hiszem TV reklám. be tudná valaki linkeln, vagy infot adni róla, hogy ki az előadó?
Ja, hát igen, a meccs alatt is kb csak sörreklámot lehetett látni. Meg olyankor jön a borotva meg az oldspice-os "Férrrfi vagyok!" csávó. Persze, ezek vannak. De szerintem, amire peterfizora gondolt, az az, hogy nálunk nincs egy olyan rendezvény sem, ami reklámszempontból akkora jelentőséggel bírna, mint egy superbowl. Oda külön reklámfilmeket készítenek.
Ritkán nézek tévét, de a holland-magyar meccseket pl én is megnéztem, és az egyetlen reklám, amire emlékszem közben, az egy (talán) Borsodi reklám, amiben a "férfiak értenek a legjobban a focihoz".
Ellenpélda ként ott a Forma 1 ami közben ha megnézed a reklámokat csak és kizárólag olyanok mennek aminek köze van az F1-hez vagy valamelyik csapathoz netán támogatja magát a közvetítést! Például rengeteg energiaital illetve biztosítós cég.
Foci közben meg 90%-ban csak sörös meg chipses reklámok mennek ami szintén érthető is. Illetve hullámokban. Például Nyáron megszaporodnak a hideg italok reklámjai, pl Icetea illetve a kólák egyéb üdítők.
Van az a reklám ami meg mivel sehová sem passzol berakják oda ahol a legkevesebb nézőt von el :)
Hát én a magam részéről inkább megyek ciccenteni egy sört amikor jön a reklámblokk, minthogy azt nézzem, hogy "Igyál SÖRT!" :D Nem kell azt kétszer mondani, szóval megelőzöm a redundáns adatok fülembe jutását! ;)
Egyébként meg aki VV-t néz az magára vessen... az egész műsor csak termékelhelyezésről szól, miközben néhány barom depizik egy kanapén. Ha valaki ezt önként nézi az ne pattogjon amiatt, hogy utálja a reklámokat! :)
Nálunk, Magyarországon, szerintem kevés ilyen esemény van, amire tipikusan rágyúrnak a tévéknél, de mondjuk a holland-magyar meccsek a közelmúltban, vagy egy-egy valóságshow/tehetségkutató műsor agyonhúzott döntői ilyenek lehetnek.
Amúgy szerintem nagy általánosságban nyilván a főműsoridőre fektetik a hangsúlyt, amikor ezek a szórakoztató műsorok is mennek. Ez az időszak, természetesen, egyben a legdrágább is a hirdetőknek.
Szerintem ez egy vica versa működő kapcsolat a sörgyár és a banda között... már a nyugat európai kapcsolat is megvan önmagában, de egy jól is jött nekik, mert most jelenik meg az új albumuk (vagy már megjelent (?) nem vagyok kellően tájékozott a témában).
Amúgy jó banda én csípem őket, de szerintem vannak sokkal sokkal jobb dalaik is!