Keresés

Részletes keresés

BreZol Creative Commons License 2000.04.06 0 0 23
"Yesterday don't mean shit. What's over is over and nothing between"
atus69 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 22
Hmm, es Stef Carpenter is csak a first fingerjet hasznalja?
BreZol Creative Commons License 2000.04.05 0 0 21
Érthető Dimebag álláspontja. Végülis minek 7 húr egy gitárra, ha 3-at használnak pl. Limp Bizkit-ék is...
supertzar Creative Commons License 2000.04.04 0 0 20
csak, hogy legyen min vitatkozni:

In the past few years -- especially since Korn came along -- there’s been a revolution in percussive rhythm guitar playing. Any opinion on this new approach to guitar playing?

Dimebag: Little cheap easy-ass shit to play. They play fuckin’ seven-string guitars and they can’t even play four fuckin’ strings on the thang. Dude, I come from the old school and I don’t care who it pisses off because I’m into playin’ every motherfuckin’ string on the thing, grabbin’ the whammy bar, bendin’ high notes, grabbin’ squeals, -- usin’ the motherfucker, dude. It’s not about wearin’ baggy fuckin’ pants and jumpin’ around with a seven-string guitar when you can’t use nothin’ but your first finger and you’re tuned to an open chord. Hey man, all the power and all the fuckin’ pats on the back for all the success that anybody’s had with it, but let me tell you, brother, I don’t know how it’s gonna last. There’s a lot more to it than that, man. I’m into full meal deal guitar playin’ and we’re the men to step up to the plate and give it to ya 100 percent pure.

Fafara Creative Commons License 2000.04.04 0 0 19
ize, lenne egy korkerdesem a cd-vel kapcs. ugye ra van irva h he behelyezzuk elvisz a homepage-re, meg ott egy kis felsorolas h milyen gep kell hozza, szoval a szokasos
persze az audio trackeken kivul nincs rajta semmi
felteszem masnal sem
hm?

Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 18
Tegnap az egyik osztálytársamnál ott volt. Belehallgattam. Állatka!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.04 0 0 17
nekem oszinten szolva a far beyond driven a kedvencem,de kivancsi vagyok az ujra, kulonosen azutan,hogy a satyricont viszik magukkal turnezni, ez kedves toluk, satyr-nak biztos fulig er a szaja, csak nem tom mit fognak a rajongok kezdeni mondjuk a the scorn torrenttel, vagy a filthgrinderrel
g
supertzar Creative Commons License 2000.04.04 0 0 16
"You recognize it, while some ignore it
Avoid the masses, you've got to belong to it..."
Sonka Creative Commons License 2000.04.04 0 0 15
Sikerült beszereznem nekem is az albumot, a Vulgar óta ez tetszik a legjobban. Mind a 10 szám, mintha egy hatalmas gigantikus nagy track lenne, az egész úgy, ahogy van szuper!
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.04 0 0 14
Sejtettem...
Nem az az, ahol a klip végén így feltűnik négyük arca?
Apropó klipek: nem tudja vki, hol elérhető a full Cemetary Gates-klip (vmilyen számítógépes formában)?
Előzmény: BreZol (13)
BreZol Creative Commons License 2000.04.04 0 0 13
A Planet Caravan című Black Sabbath dal a lassú szám a Far Beyond-on.
Előzmény: BahnScorper (12)
BahnScorper Creative Commons License 2000.04.04 0 0 12
Melyik volt a lassú szám a Far Beyond-on?
A TGSK-n meg én spec csak úgy hallottam lassú számokat, hogy azok is aztán begorombultak... (igazándiból minden nyugisabb számba - a This Love-ba is - beleadnak jó adag keménységet...)
Előzmény: BreZol (8)
BreZol Creative Commons License 2000.04.04 0 0 11
Valóban nem rossz az a Suicide pt.1, de az még Phil legdrogosabb időszaka alatt született. Azért a második része sem rossz...
supertzar Creative Commons License 2000.04.03 0 0 10
"Your trust is in whiskey, weed and Slayer - It's goddamn electric!"
Törölt nick Creative Commons License 2000.04.03 0 0 9
teccik a lemez címe, meg jó arcok ezek a Panterákok, de a zenéjük nekem is túl brutális.
a kedvencem tölük a s.note prt1, nagyon szép az a dal.
BreZol Creative Commons License 2000.04.03 0 0 8
Egy lassú szám tényleg elfért volna még a lemezen (lehet hogy pont ezért rövidebb a megszokottnál)
Bár ha azt vesszük a Trendkill-en ott volt 2-3 lassú szám, a Far Beyond-on csak 1, de az is egy Black Sabbath szerzemény volt. A Vulgar-on a Hollow nem nevezhető igazi lassú számnak (a végére kissé bedurvul, koncerteken is csak a második felét nyomják általában) A Cowboys-on pedig a Cemetery Gates-t lehetne besorolni ebbe a kategóriába.
iron lion zion Creative Commons License 2000.04.01 0 0 7
én meg még nem hallottam az új albumt. amúgy Pantera rulez!! (meg Jamaica!!!)
( turpi ) Creative Commons License 2000.04.01 0 0 6
Meg csak par szamot hallottam de telleg hoztak a formajukat elegge. Nagyon nem ismerem a bandat (bar a Cemetery gates nagy kedvenc) de szerintem a Trendkillen mar frankon elojott hogy Anselmo bacsi komalja a black metalt. Enek is durvabb lett mint amilyen a Vulgaron volt pl.

Amugy nem hianyoljatok az uj albumrol a lassu szamot? Egy lassu dal mindig volt a lemezeiken, legalabbis az uccso 3 studioalbumon

BreZol Creative Commons License 2000.04.01 0 0 5
Na, ennyire gyenge lenne az album, hogy senki nem hajlandó róla véleményt alkotni?
Én pont az ellenkezőjét gondolom...az év lemeze.
BreZol Creative Commons License 2000.03.30 0 0 4
Az új Pantera album a 4. helyen kezdett a Billboard listán, Amerikában egy hét alatt 161 ezer példány ment el belőle.
Sonka Creative Commons License 2000.03.30 0 0 3
Az új albumról eddig az első 4 számba tudtam belehallgatni, de nagyon örülök, hogy nem váltott stílust a banda.
Az album megjelenése előtt olyan híreket hallottam, hogy country -sra veszik a figurát Anselmo-ék, de hál' istennek nem ezt tapasztaltam. Nekem nagyon tetszik az album, igazi PANTERA album lett.
BahnScorper Creative Commons License 2000.03.30 0 0 2
Nekem speciel a PanterA már túlontúl brutalisky, de azt mindenképp el kell ismerni, hogy a Cemetary Gates az egyik legszebb fémes szám, ami csak létezik - de spec. a Hollow is nagyon jó!
morbid Creative Commons License 2000.03.30 0 0 1
Rövid, de velős. Jobb, mint az előző kettő. Nóták szempontjából bizonyosan.
Előzmény: BreZol (-)
Tamás Creative Commons License 2000.03.29 0 0 0
Az biztos, hogy nem lesz 0 az anyag! WALK!!!

Nekem még mindig a Vulgar az alapvető, na meg a Cowboys-ról egy-két szám...

Előzmény: BreZol (-)
BreZol Creative Commons License 2000.03.29 0 0 topiknyitó
2000 március 21 piros betüs ünnep volt a metál rajongók körében. Ekkor jelent meg ugyanis a Pantera új studió-albuma Reinventing the steel címmel.(legalább is jobb helyeken, nálunk bő egy hetet várni kellett rá a magyar Warner áldásos tevékenysége miatt)
Ami az első hallgatásnál is kitűnik: a Pantera megmaradt önmaga, nem pakolták tele sampler-ekkel a lemezt, nem kezdtek el rappelni, nem hangolták Korn-ra a gitárt stb. Ebből adódóan az MTV sem fogja nagyon nyomni őket -ha lesz egyáltalán videóklip -, ami nem is baj - (esetleg a Superrock-ban éjfél után) Ennek ellenére ebből is eladnak majd jó egy milliót világszerte.
A lemez meghallgatása után én már elhiszem Anselmo bá'-nak, hogy már nem küldi magába a Heroin-t.(legalább is nem olyan rendszerességgel :) )
A Trendkill-hez képest kevesebb depresszió, kábszeres téma stb...
Szóval szerintem ismét egy nagyon jó album-ot csináltak Dimebag-ék, bár egy kicsit spórolosra vették a figurát.(az eddigi legrövidebb lemezük a maga 43 percével)
Várom mindenki véleményét a lemezzel, vagy a Pantera-val kapcsolatban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!