Sajnálatos módon nekem még nincs autóm, de annak idején nem hagytuk ki a piros HTO-t. Több tízezer km-t mentünk vele, és semmi baj nem volt vele, télen sem. Namost ez a fekete szar is nagyon hasonló, és ismerőseink járnak is vele, na meg használt trafóolajjal, ami sűrűbb ennél. Egy ilyen trafóolajos motort szétszedtek 300 E km után, és belülről nem kormos volt, hanem fehérre volt leégve. Szóval jó ez..
Végre valaki megértette, mi itt a lényeg!! Akkor mondanám: 06-20-974-17-66 Felhívod, és azt mondod: Fűtőolajat akarok és megadod a címed. 1000 litertől kiszállítják, ezzel együtt az ára 114 Ft/liter, ami o. (Nulla) Namost, nem kell megijedni, ez egy fekete massza, sűrűsége 0,86 kg/l, a gázolajé pedig 84 lenne. A fekete matyi nem károsítja a motort, sokan járnak ezzel. Szóval szerintem hajrá Diesel. De én sem szavaznék sem a benzinre, sem a dieselre, hanem inkább az említett fűtőzsiradékra!!! (A hirdetés forrás a Magyar bazár)
Kedves Igazságosztó:
Nagyobb aktivitás megvan, a BUSZ téma pedig rendelkezésre áll. Aki tud valamit a Mercedes-Benz 207 D kisbuszairól, feltétlenül nézzen be a hasonló nevű topicba.
Én nem szavazok sem a Dieselre, sem a benzinre, de a kezdet kezdetén - kb 10 éve- kezdtem benzinre költeni, később MINDEN pénzem benzinre költöttem, pár éve áttértem a Dieselre, és valószínűleg ez igy is marad. De az ártól és fogyasztástól függetlenül, ha mutatnak nekem egy 15-25 év közötti 1.5 tonnás nagy "hajót", ami relatíve fürge, megbízható, "dohongó" hangja van ( független külső fültanú megitélése szerint ), 8 liter alatt eszik városban is és Benzines, menten ráugrom a témára. Itt megjegyezném, hogy 1000 liter gázolajat vennék, persze nem benzinkútról, ha megtalálnám a megfelelő forrást.
Bevallom, nem értem tökéletesen, mit mondasz, de ez nem zavar a nullázásban.
Isten éltessen
00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Mint azt már elmondottam a dízel vagy benzin témánál, a kérdést eldöntötte a MERCEDES-BENZ
1968-ban. Bizonyára mindenki jól ismeri az utankon sompolygó szemétdombokat, de a téma igenis tartogat meglepetéseket. Írjatok mindenképp!