Keresés

Részletes keresés

manh Creative Commons License 2000.03.29 0 0 28
Hozzánk pénteken este fél hét körül érkezik, a hangja nem túlzottan idegesít, mert a kutyák az utcában kórusban vonítanak, elnyomják a dallamot.
A mi skót juhászunk különösen szépen tud "énekelni " a sárga autót látva.

Máshol is igy fogadják a kutyák?

eMM Creative Commons License 2000.03.29 0 0 27
Áprilisban az 1kg sajtal töltött pulykamell 999 pénzért az akciós,illetve a 2000ml-es ünnepi torta 699pénzért.
Hát ez elég karcsú, az intersparban a sajtal-sonkával töltött pulykamell szokott akciósan 999 pénz lenni.
Előzmény: eMM (25)
DEL-FIN Creative Commons License 2000.03.29 0 0 26
Szerencsére már egy éve nem halottam a "slágerüket". De ölni tudnék, ha újra meghallanám. Pont ezért nem fogok még +30 fokban sem vásárolni tőlük. Inkább elmegyek a bolba, és élvezem a séta közbeni csöndet...
Hallassuk a hangunk a zajártalom ellen!
eMM Creative Commons License 2000.03.29 0 0 25
Nos ami azt illeti én az RPG-re gondoltam!
Ráadásul méregdrága, és még zavar is,én renxeresen szerda este halgatom.
Egyedül az akciós áruit árulja annyiért amit megkapok a diszkontban is, de legalább neMM kell érte elmenni.
Ez a kis pozitívum neMM kompenzálja,az igen erős negatívumát az ügynek.
Szóval, le vele!
Előzmény: Dictor (9)
A hely szelleme Creative Commons License 2000.03.29 0 0 24
Csatlakozom.
Hozzánk is mindig vasárnap délelőtt jön a hüje fagylaltjával.
És mivel az ucca elején lakom (kertes rész), ezért mindig nyomat egyet előttünk az átkozott.
Szerencsére már nagyon régóta nem vesz tőle semmit egyetlen szomszédunk sem, így gyorsan elfigyel...

Le a femili fossal!!!

division by zero Creative Commons License 2000.03.29 0 0 23
kib...tul utálom!!! az a mázlijuk, hogy még nem tudtam szerezni vállról indítható rakétát! :-)
Baxter Creative Commons License 2000.03.28 0 0 22
Mikor először hallottam őket, tök kómában, délutáni szunyókából ébredve, azt hittem, leszálltak az ufók :-) Ki nem állhatom ezt a Fagyott Családot...
ZBB Creative Commons License 2000.03.28 0 0 21
Nem 8 ebben a témában hogy ki milyen párttal szimpatizál, egyébként már egy ideje nem vagyok annyira biztos bennük, de hát jobb sincs, és nem tudom hogy a bemutatkozást hogy lehetne megváltoztatni, ugyhogy addig is éljen az mszp, és egyébként ez a törzsasztal nem a politika, és nem én kezdtem, ja és le a femilifrosztal!
Termon Creative Commons License 2000.03.27 0 0 20
Jé most látom hogy Gabek is ezt írta .Bocs

Gabek

Csak nem egy városban lakunk ? -))))

Termon Creative Commons License 2000.03.27 0 0 19
Gini

Mi azt szoktuk énekelni hogy :
SZOJJ ANYÁDNAK JÖJJÖN KI -))))))

Egyébként engem is idegesít ez a hang de nem nagyon szoktam foglalkozni vele.

gabek Creative Commons License 2000.03.27 0 0 18
Nálunk a
"Szólj anyádnak, gyüjjön ki"
duma megy...

És ha egyszer elkapom azt a szemetet, aki azt a sárga szart vezeti, akkor feldarabolom és a saját autójában fogom lefagyasztani... :-)

GABEK

Gini Creative Commons License 2000.03.27 0 0 17

_Sodd_
Talán ha elolvasod ZBB bemutatkozását megérted Alfred hozzászólását...:-)
Előzmény: _Sodd_ (12)
cyber.greg Creative Commons License 2000.03.27 0 0 16
Van egy témába vágó vicc:
- Mi a különbség a Kelly Family és a Family Frost között?
- Utóbbinak csak EGY rossz slágere van.
Stanlex Creative Commons License 2000.03.26 0 0 15
realdoko írta, szerintem ez volt a nap mondata:
"A közös bosszankodás pedig összehozza az embereket."
:-)
_Sodd_ Creative Commons License 2000.03.26 0 0 14
elnézést a dupla elküldésért, véletlen volt....
sodd
_Sodd_ Creative Commons License 2000.03.26 0 0 13
A gyűűlöletes szignáljukat valóban be kellene tiltani
bár az utóbbi időben egyre kevesebbe hallom (szerencsére..)

Alfréd:
??? megkaptad a minden mondatomban szidom az mszp-t, bármihez is szólok hozzá betegséget ???

avagy csak nem te vagy MISTER OFF TOPIC személyesen?

_Sodd_ Creative Commons License 2000.03.26 0 0 12
A gyűűlöletes szignáljukat valóban be kellene tiltani
bár az utóbbi időben egyre kevesebbe hallom (szerencsére..)

Alfréd:
??? megkaptad a minden mondatomban szidom az mszp-t, bármihez is szólok hozzá betegséget ???

avagy csak nem te vagy MISTER OFF TOPIC személyesen?

Sics Creative Commons License 2000.03.26 0 0 11
Üdv !

A magam részéről ... bennem is felmerült, hogy tenni kéne valamit a FamiliFrost által okozott zajártalom ellen.

Ha megy a Jani a sokliteres sportkocsival az uccán, menjen. De ha letekert ablakkal nyomatja az ezer wattot: bunkó.

Ugyanez igaz a Famaly Frostra is: kurvára bosszantó-zavaró amit művel ... Én ha vásárolni akarok, akkor lemegyek a bolta. Van a lakótelepen PROFI,CBA,COOPüzletlánc,HELIKER - mindez a bérháztól számított 100-200 méteren belül. Többségük varásnap is nyitva tart... és van egy este 10-ig működő kisbolt is. Továbbá akad pár kilométeres kocsikázással elérhető METRO,TESCO,INTERSPAR,BILLA,PennyMarket is.

Ezek legalább nem dudálnak ... ( Bár szórólappal mindegyik teledobáltatja a postaládámat, igaz, ezt a FamailyFros is tenné, ha nem a Meló-Diák terjesztene nekik - így legalább az ő szórólapjaiket nem látom :-) ... mondjuk a SPAR és a TESCO cuccait se ... de mindegy. Általában úgy is érdekel, épp hol mi az olcsó ... )

De a dudálást nem szeretem.

bye
Sics

Előzmény: ZBB (-)
RAMBO Creative Commons License 2000.03.26 0 0 10
Nekem semmi bajom vele. Gödöllőn a Kertvárosi részben lakunk, amikor jön, veszek is mindíg fagyit. Pont a szomszéd előtt áll meg.
Dictor Creative Commons License 2000.03.26 0 0 9
Regebben olyan helyen laktam (lakotelep), ahol vasarnap delelott jart a FamilyFrost.
En fekszek halal masnaposan, orulok, hogy levegot kapok erre megszolal a dudaja.
Maga a halal!
A lakotelepet pedig korbekacskaringozta, ugyhogy kb. felorat "elvezhettem" a
hangjat.
Eccer gondoltam ra, hogy csak azert veszek egy stukkert, hogy szarra lojjem a kurtjet!
dalia Creative Commons License 2000.03.26 0 0 8
Nem szokásom a gyülölködés, de a FF szignált valami nagyon utálom. Háistennek ebbe az utcába ahol most lakom nem jár. Márcsakezértse költözöm el. :)
és _elvből_ nem vásásrolot tőlük soha...

dália

Don Valentino Creative Commons License 2000.03.26 0 0 7
En maganyosan is utalom ezt a szart. Kezdetben mar az idegesitett, hogy el nem tudtam kepzelni, mi a faszom sipol odakinn. Biztos valami idiota gyerek tulkol a bringjaval... Aztan megmondtak, hogy ez olyan mint regen a szodas csengoje. A kulonbseg, hogy annak volt hangulata, ez meg szar.
Előzmény: realdoko (6)
realdoko Creative Commons License 2000.03.26 0 0 6
A Femili Frosztnak iszonyatosan idegesítő hangja, ellenben fílinges, és lehet együtt dúlolni vele, meg közösen bosszankodni a barátokkal. A közös bosszankodás pedig összehozza az embereket.
Így aztán titkos feltételezésem, hogy a Femili Froszt közösségformáló funkciója messze ellensúlyozza a negatívumát.
Hehe.
Alfred Creative Commons License 2000.03.26 0 0 5
ZBB:
Majd a következő választáson nyer neked az MSZP, lesz háromhatvanas kenyér, és államosítják "Femili froszt"-ot, és akkor már nem fog házhoz menni, hanem neked kell dudálva az ő telepükre menni kubai narancsfagyiért...
Gini Creative Commons License 2000.03.26 0 0 4

ZBB hát tod? A nullázás élvezetéért...:-))
VIGYÁZZ nehogy Te is, rá ne kapj! :-))
Azért pusszantalak...és legyen neked jó napod:
LE A FEMILIFROSZTTAL! :-)
Előzmény: ZBB (3)
ZBB Creative Commons License 2000.03.26 0 0 3
bírlak nagyon, ha nem érdekel minek írsz bele?
Előzmény: Gini (0)
Gini Creative Commons License 2000.03.26 0 0 2

ZBB! Amúgy én kimondottan kamázom a hangját...:-)
Énekeljük is kórusba a barátnőmmel ha meghalljuk:
"AGGYÁL INGYEN FAGYLALTOOOOOOOOOOOOT!!!" :-))
CYRUS Creative Commons License 2000.03.26 0 0 1
Beirom ide magam!! :))
Gini Creative Commons License 2000.03.26 0 0 0

0-át érdekel a téma...
ZBB Creative Commons License 2000.03.26 0 0 topiknyitó
Ugye nem én vagyok az egyetlen aki falramászi ettől a hülye dallamtól? Nem lehetne ezt valahogy betiltani? ugytudom a hangjelzés autóval lakottterületen szabálytalan? vagy rájuk ez nem vonatkozik?
Gyűjtsünk aláírásokat! vagy ilyesmi,
gyűjtsünk ide aláírásokat, mindenki akinek már tele van a töke a femilifroszttal, az írja be magát ide, mindegy mit, csak hogy láccon_!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!