Hozzánk pénteken este fél hét körül érkezik, a hangja nem túlzottan idegesít, mert a kutyák az utcában kórusban vonítanak, elnyomják a dallamot.
A mi skót juhászunk különösen szépen tud "énekelni " a sárga autót látva.
Áprilisban az 1kg sajtal töltött pulykamell 999 pénzért az akciós,illetve a 2000ml-es ünnepi torta 699pénzért.
Hát ez elég karcsú, az intersparban a sajtal-sonkával töltött pulykamell szokott akciósan 999 pénz lenni.
Szerencsére már egy éve nem halottam a "slágerüket". De ölni tudnék, ha újra meghallanám. Pont ezért nem fogok még +30 fokban sem vásárolni tőlük. Inkább elmegyek a bolba, és élvezem a séta közbeni csöndet...
Hallassuk a hangunk a zajártalom ellen!
Nos ami azt illeti én az RPG-re gondoltam!
Ráadásul méregdrága, és még zavar is,én renxeresen szerda este halgatom.
Egyedül az akciós áruit árulja annyiért amit megkapok a diszkontban is, de legalább neMM kell érte elmenni.
Ez a kis pozitívum neMM kompenzálja,az igen erős negatívumát az ügynek.
Szóval, le vele!
Csatlakozom.
Hozzánk is mindig vasárnap délelőtt jön a hüje fagylaltjával.
És mivel az ucca elején lakom (kertes rész), ezért mindig nyomat egyet előttünk az átkozott.
Szerencsére már nagyon régóta nem vesz tőle semmit egyetlen szomszédunk sem, így gyorsan elfigyel...
Nem 8 ebben a témában hogy ki milyen párttal szimpatizál, egyébként már egy ideje nem vagyok annyira biztos bennük, de hát jobb sincs, és nem tudom hogy a bemutatkozást hogy lehetne megváltoztatni, ugyhogy addig is éljen az mszp, és egyébként ez a törzsasztal nem a politika, és nem én kezdtem, ja és le a femilifrosztal!
A magam részéről ... bennem is felmerült, hogy tenni kéne valamit a FamiliFrost által okozott zajártalom ellen.
Ha megy a Jani a sokliteres sportkocsival az uccán, menjen. De ha letekert ablakkal nyomatja az ezer wattot: bunkó.
Ugyanez igaz a Famaly Frostra is: kurvára bosszantó-zavaró amit művel ... Én ha vásárolni akarok, akkor lemegyek a bolta. Van a lakótelepen PROFI,CBA,COOPüzletlánc,HELIKER - mindez a bérháztól számított 100-200 méteren belül. Többségük varásnap is nyitva tart... és van egy este 10-ig működő kisbolt is. Továbbá akad pár kilométeres kocsikázással elérhető METRO,TESCO,INTERSPAR,BILLA,PennyMarket is.
Ezek legalább nem dudálnak ... ( Bár szórólappal mindegyik teledobáltatja a postaládámat, igaz, ezt a FamailyFros is tenné, ha nem a Meló-Diák terjesztene nekik - így legalább az ő szórólapjaiket nem látom :-) ... mondjuk a SPAR és a TESCO cuccait se ... de mindegy. Általában úgy is érdekel, épp hol mi az olcsó ... )
Regebben olyan helyen laktam (lakotelep), ahol vasarnap delelott jart a FamilyFrost.
En fekszek halal masnaposan, orulok, hogy levegot kapok erre megszolal a dudaja.
Maga a halal!
A lakotelepet pedig korbekacskaringozta, ugyhogy kb. felorat "elvezhettem" a
hangjat.
Eccer gondoltam ra, hogy csak azert veszek egy stukkert, hogy szarra lojjem a kurtjet!
Nem szokásom a gyülölködés, de a FF szignált valami nagyon utálom. Háistennek ebbe az utcába ahol most lakom nem jár. Márcsakezértse költözöm el. :)
és _elvből_ nem vásásrolot tőlük soha...
En maganyosan is utalom ezt a szart. Kezdetben mar az idegesitett, hogy el nem tudtam kepzelni, mi a faszom sipol odakinn. Biztos valami idiota gyerek tulkol a bringjaval... Aztan megmondtak, hogy ez olyan mint regen a szodas csengoje. A kulonbseg, hogy annak volt hangulata, ez meg szar.
A Femili Frosztnak iszonyatosan idegesítő hangja, ellenben fílinges, és lehet együtt dúlolni vele, meg közösen bosszankodni a barátokkal. A közös bosszankodás pedig összehozza az embereket.
Így aztán titkos feltételezésem, hogy a Femili Froszt közösségformáló funkciója messze ellensúlyozza a negatívumát.
Hehe.
ZBB:
Majd a következő választáson nyer neked az MSZP, lesz háromhatvanas kenyér, és államosítják "Femili froszt"-ot, és akkor már nem fog házhoz menni, hanem neked kell dudálva az ő telepükre menni kubai narancsfagyiért...
ZBB hát tod? A nullázás élvezetéért...:-))
VIGYÁZZ nehogy Te is, rá ne kapj! :-))
Azért pusszantalak...és legyen neked jó napod:
LE A FEMILIFROSZTTAL! :-)
Ugye nem én vagyok az egyetlen aki falramászi ettől a hülye dallamtól? Nem lehetne ezt valahogy betiltani? ugytudom a hangjelzés autóval lakottterületen szabálytalan? vagy rájuk ez nem vonatkozik?
Gyűjtsünk aláírásokat! vagy ilyesmi,
gyűjtsünk ide aláírásokat, mindenki akinek már tele van a töke a femilifroszttal, az írja be magát ide, mindegy mit, csak hogy láccon_!!!