Keresés

Részletes keresés

különböző béla Creative Commons License 2005.11.18 0 0 8467

Sose aggódj Libertine, ahogy lanyhul férfiúi erőm, úgy erősbödik fantáziám és mesélőkedvem, úgyhogy nem maradtok élménybeszámolók nélkül

Előzmény: Libertine (8466)
Libertine Creative Commons License 2005.11.15 0 0 8466
Ugyan, Béla csak kéreti magát. Persze az is lehet, hogy férfiassága hosszú évek során már lekonyult, így már csak ékes szavakban jelent veszélyt a fehérnépre. :)
Előzmény: Shalina (8465)
Shalina Creative Commons License 2005.11.14 0 0 8465

Az ilyen esetek elkerülése végett tisztelettel javasolnám férjezetlen hölgyek szobakonyhájában, esetleg más szobáiban történő előfordulást, már ha a lenge öltözékhez feltétlenül ragaszkodsz. Nem hátrány továbbá egy Kötélhágcsó márkájú szerkezet közelben történő elhelyezése, erről korábbi leckéinkben már esett szó, feladnám most ismétlésként. Térdeket és egyéb testrészeket pedig kéretik nagyobb óvatossággal kezelni, nem szeretném, ha paulinával lovagi torna helyett legközelebb paralimpiát kellene rendeznünk.

Shal.beszerez.egy.létrát

Előzmény: különböző béla (8463)
Shalina Creative Commons License 2005.11.14 0 0 8464

Ejnye béla, hová tűnt belőled a régi tűz? Régen már régen a repülőtér előtt kígyóztál volna azonnali légijárműbérlés ügyben...

Shal

Előzmény: különböző béla (8462)
különböző béla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 8463

Bizony Libi, ez egy igen fontos szempont! Emlékszem egy izzasztó esetre, mikor a váratlanul betoppanó férj elől az utolsó pillanatban ugrottam ki az ablakpárkányra. A lakás egy helyiségből álló szobakonyha volt, tehát visszafelé már kizárt volt a menekülés. Február elején jártunk, a legnagyobb mínuszok röpködtek, ráadásul már erősen esetledett, lenge öltözékemben vészesen közelgett felém a biztos fagyhalál. Sehol egy közeli faág, tűzlépcső vagy ereszlefolyó... Végső elkeseredésemben már-már azon gondolkodtam, hogy leugrom a tátongó mélységbe. Aztán, az utolsó pillanatban -hála a jóságos égnek- egy váratlan szerencse folytán megmenekültem. Kiderült, hogy a ház földszintes volt... 

Előzmény: Libertine (8460)
különböző béla Creative Commons License 2005.11.14 0 0 8462

Ejnye Shal, hová tűnt belőled a régi tűz? Régen már régen az ingatlanközvetítő előtt kígyóztál volna azonnali lakáscsere ügyben...

Előzmény: Shalina (8461)
Shalina Creative Commons License 2005.11.12 0 0 8461

Puff neki, kiestem a versenyből. Át kellene ezt gondolnod még egyszer...

Shal

Előzmény: különböző béla (8458)
Libertine Creative Commons License 2005.11.11 0 0 8460
Csak tartasd észben, hogy melyik hölgynél lehet különösebb következmények nélkül kiugrani az ablakon, és melyiknél nem :)
Előzmény: különböző béla (8459)
különböző béla Creative Commons License 2005.11.11 0 0 8459
...esetleg földszintes házban lakó hölgyek is pályázhatnak, maximum három lépcsőfokig.
Előzmény: Shalina (8456)
különböző béla Creative Commons License 2005.11.11 0 0 8458

Egyelőre románcozott bevonattal, érző szívvel és működő lifttel rendelkező úri hölgyek jelentkezését várom...

Előzmény: Shalina (8456)
Libertine Creative Commons License 2005.11.02 0 0 8457
nektek a világ sem elég...:)
Előzmény: Shalina (8455)
Shalina Creative Commons License 2005.11.02 0 0 8456

Egyetlen bélám, remélem, hamarosan nyoma sem marad ennek a gikszernek, addig archiválom a kötélhágcsót, szépen, védőcsomagolásban, nehogy valami baja találjék lenni, aztán jelentkezz, ha ismét használatba kívánnád venni, ott lesz a polcon a kezem ügyében.

Shal

Előzmény: különböző béla (8453)
Shalina Creative Commons License 2005.10.28 0 0 8455
Azt én sem tudom, de ha már a hölgyeket lehoztad, legyen a következő a csillagok az égről. :))))
Előzmény: Libertine (8454)
Libertine Creative Commons License 2005.10.28 0 0 8454
Bélám, engem most lub- vagy lib- akarom mondani lumbágó gyötör, úgy látszik túl sokat emeltem az utóbbi időben; hiába, a hölgyeket nem egyszerű dolog létrán egyensúlyozva lehozni a balkonról. Csak azt nem értem, hogy miért hoztam le őket???
Előzmény: különböző béla (8453)
különböző béla Creative Commons License 2005.10.28 0 0 8453

Tájékoztatom a topikgazda sorsát szívén viselő, aggodalom által gyötört széles nagyközönséget, hogy időleges szerény visszahúzódásom nem oka nem az érdektelenség, hanem az idősödő szervezet által kikényszerített betegállományba vonulás.

A közelmúltban térgytrancsírozó műtéten estem át, melynek oka a súlyos, de -nyugalom!- nem életveszélyes porckopás, sőt repedés, valószínűleg szakmai ártalom következménye, hja kérem, nem könnyű a hősszerelmes élete, ugyebár az a rengeteg térdeplő helyzetben elkövetett szerelmi vallomás, éjszakai létrázások, hajmeresztő lepedőakrobatika, mind-mind alaposan megviselik az ízületeket. Bizony mondom, Libertine, te is jobban teszed, ha mielőbb keresel egy jó urológust , amilyen huzatosan ezek a mai balkonok, az ember pillanatok alatt összeszed egy csúnya krónikus prosztatagyulladást... 

Shalina Creative Commons License 2005.10.26 0 0 8452

Te Bubus, nem felejtettél el valamit? Mondjuk, írni... :P

Shal

Előzmény: DocBubus (8444)
Shalina Creative Commons License 2005.10.26 0 0 8451

Messze van még az az utolsó számadás. Most inkább adj számot a jókedvedről. :)

Shal

Előzmény: Libertine (8450)
Libertine Creative Commons License 2005.10.25 0 0 8450

Forradalmak megtorlása

Vérbe fojtott lázadás

Jeltelen sírban névtelen hősök

Az utolsó számadás

Nemzedékek háborúznak

A tengerekben vér

Új Jeruzsálem feltámad majd

Álmaikban él

Feltámad majd az éj

Shalina Creative Commons License 2005.10.25 0 0 8449

Szeretek egyedül lenni,
de azt is,
hogy tudom, hogy jössz.
Szeretem a magányt
mi Téged ígér.
Mikor elmész,
ha nem vagy itt,
mindig jössz.

(Tímár Laura: Mikor elmész)

Shal

Shalina Creative Commons License 2005.10.25 0 0 8448

Jól van, cserébe tessék az én hangulatom. :)

Shal

Shalina Creative Commons License 2005.10.24 0 0 8447

Mi baj van?

Megverjünk valakit?

Shal

Előzmény: Libertine (8446)
Libertine Creative Commons License 2005.10.24 0 0 8446

:-(

(most

ilyen

kedvem

1)

Shalina Creative Commons License 2005.10.23 0 0 8445

Szeretném javasolni, hogy ne hagyd szüntelen süllyedni a topikot. :))

Shal.majd.ír.többet.is

DocBubus Creative Commons License 2005.10.22 0 0 8444
drága shalinám, a protekciódér bármit!
tchernonak szólok, hogy abból a töméntelen sörből, amivel a diplomája miatt még mindig lóg nekem, utaljon ki neked pár szexondöbícset :)
csokit nemkapsz, mivel az norbi update 3-as kategória.

de kiengesztellek, hátha cserébe adsz te is nekem valamit :)

"morális örök-
mozgó: amit nem emelsz
- szűntelen - süllyed"

Bubus.sportember

na, így. hüje zindex, hogy még mindig nem megy editálás :(
Előzmény: Shalina (8441)
DocBubus Creative Commons License 2005.10.22 0 0 8443
drága shalinám, a protekciódér bármit!
tchernonak szólok, hogy abból a töméntelen sörből, amivel a diplomája miatt még mindig lóg nekem, utaljon ki neked pár szexondöbícset :)
csokit nemkapsz, mivel az norbi update 3-as kategória.

de kiengesztellek, hátha cserébe adsz te is nekem valamit :)

<center><b>"morális örök-
mozgó: amit nem emelsz
- szűntelen - süllyed'</b></center>

Bubus.sportember
Előzmény: Shalina (8441)
DocBubus Creative Commons License 2005.10.22 0 0 8442
bau.
megin bebuktam a lubtalit :(
de sajna egyrészt későn szóltatok, másrészt ha előbb szóltok, akkor se lett volna jó :D
vagyis :'(
de mindenesetre az ácsok már elmentek, úgyhogy már csak hetek-hónapok kérdése, mire újra lakható lesz a kuckóm :)
de jó oldala is volt a dolognak. legalább lett tetőablakom, rendes szigetelésem, fehér falam. és újra berendezhetem. na meg a természetes kiválasztódás miatt a szemetem jelentős részétől megszabadultam :D
azaz ismételten inkább :'(
szóval próbáltam a jobbik oldalát nézni a dolognak. mondtam is anyámnak, hogy milyen jó is az, hogy két éve volt nálunk árvíz, mivel a megmaradt homokzsákokat fel tudtuk használni a sitt elszállítmányozására. nem igazán volt vevö a faszságaimra :D
:***

Bubus.hontalan
Shalina Creative Commons License 2005.10.16 0 0 8441
Oké, aki eddig nem jelentkezett, az lekéste a határidőt, passz. Most már csak csokikkal és szekszondöbícsekkel lehet némi protekciót kiharcolni nálam. Valaki?

Shal.nincs.lila
Shalina Creative Commons License 2005.10.13 0 0 8440

Ja, azt tudom, hogy melyik. Oda menjünk. Jelentkezési lapokat az irodámba kérem.

Shal.titkárnő

Előzmény: paulinamartinez (8439)
paulinamartinez Creative Commons License 2005.10.13 0 0 8439

a szóda, az a szóda

na nem mintha én mentem volna végül :-)

majd jövő héten

Előzmény: Shalina (8438)
Shalina Creative Commons License 2005.10.13 0 0 8438

Kattintanék én, de mindig elugranak.

Mijaza szóda, amibe nem mentünk szerdán?

Shal.fáziskésésben

Előzmény: paulinamartinez (8437)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!