Keresés

Részletes keresés

teto Creative Commons License 2000.03.14 0 0 29
Na , ki tudja, ki volt Spacey egyik legkedvesebb (sőt, azt hiszem, a legkedvesebb színésze)? Segítség: Aki szelet vet.
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.14 0 0 28
Igen, igen, az a jelenet az LAC-ban, amikor a szöszi fijú nem ismeri fel.... az az egyik legjobb!!!!

Ha nagyon szigorúan nézzük (és mondjuk nem ájulunk el már attól is, ha meglátjuk a tarkóját a vászon...), Kevin eddig 3 remekműben játszott, a többi középszar (vagy egy kicsit jobb) volt. A három: AB, LAC és Usual Suspects. És nem, nem felejtettem ki véletlenül a Seven-t...
Bár más színész gondolom örülne, ha félig ilyen jó filmekben játszhatna, nem tudom miért keveslem ezt a hármat...

Hamba, mondanál vmit a Doomsday Gun-ról? Pl. mikor és hol lehetett látni, és egyáltalán?

hamba Creative Commons License 2000.03.14 0 0 27
Halihó!
Hát, K.S. halál, melyik a kedvenc? Nem tudom, az Outbreak az csúnya volt, talán a Garden, bár a LaC sem rossz, amikor először néztem meg, teljesen összerándultam, amikor lelövi a Dudley. Jelentek közül meg számtalan van, most néhány ami eszembe jut:
Amikor Jack Vincennes visszatér a Badge of Honour stábjába, J. V. találkozik a Hush-Hush szerk.jével, hogy lebuktassák a főügyészt, és a szinészkével kínosan társalognak egy sort.
MOst mennem kell, majd még írok délután!
Hamba
Előzmény: SunshineSally (25)
Y3K Creative Commons License 2000.03.14 0 0 26
LA Confidental, The Usual Suspects, The Negotiator ... Harom kedvenc filmem a legutobbi 5 evbol.
Mind a harom film rocks on DVD.

Kevin Spacey all the way..........

SunshineSally Creative Commons License 2000.03.13 0 0 25
Ez az, hamba, kezdjünk el normális hangnemben beszélgetni, ahogy az intelligens KS rajongókhoz illik (különben fabika, nincs igazad, én képes vagyok bármilyen szar filmet megnézni, ha tudom, hogy K. játszik benne, ugyanis akkor garantált, hogy az Ő jelenetei tökéletesek lesznek. De azért elismerem, hogy a film kaki.)

Pl. ezt a soze-dolgot nem tudtam, cserébe egy másik sztori a film kapcsán: K. nyilatkozta egyszer, hogy amikor először vetítették le a stábnak a filmet egyben, akkor Gabriel Byrne teljesen kiakadt, mert aszitte, hogy Ő Keyser Söze (pedig ugye már a monogrammokból kiderül az igazság...)

A szinkronokkal kapcsolatban is egyetértünk, hamba, a Garden-ben például egyenesen tragikus, és különben is, Kevin hangja annyira jó, hogy kár szinkronizálni (+angol szak rulez!!!)

hamba (meg mindenki más): mi a kedvenc jeleneted összvissz minden K filmet tekintve? És még a másik kérdés is érvényes: melyik K-halál a kedvenced?

SS

break2 Creative Commons License 2000.03.13 0 0 24
ok, nem tudok olvasni :)

illetve napi 6-700 kepernyonyi szoveg utan az ilyesmi mar elveszik.

Előzmény: SunshineSally (21)
hamba Creative Commons License 2000.03.13 0 0 23
Sziasztok!
Jól van feladom, de én vagyok a megosztott második utánad, Sunshine Sally.
Ami a meghalást illeti, hát a Lac télleg rulez. Egyébként szerintem a Blaskó Péter magyarhangja a Se7en-ben igen rossz volt, bár ha jobban belegondolok, az összes KS magyarhang ergya. Szerintem ez nem angol szakos sznobizmus, csak amikor már 4x láttad, amint KS azt mondja a Sámuel El Dzsekszonnak, hogy "Make me believe why I should deal with you ever again!", szóval akkor azt fujhatja a szinkron. Egyébként én a U. Suspectsnél még most is megborzongok, amikor kiderül, hogy ő volt a Keyser Söze, amikor a C. Palminteri leejti a bögrét. És azt olvastátok az ImdB-n, hogy a soze törökül beszélni-t jelent? Ő Ő meg ugye "verbal" Kint ...
Na, elnézést mindenkitől és akkor most jöjjenek a nagyszerűbbnél nagyszerűbb KS jelentek!!
Hamba
Előzmény: SunshineSally (15)
fabika Creative Commons License 2000.03.13 0 0 22
kurvára nevetséges ez a bi-bi-bííí-zős topic. minden színésznek (attól, hogy mindig jól alakít)vannak fos és jó filmjei.
aki azért tart egy filmet jó filmnek, mert a kedvenc színésze játszik benne, annak vajmi kevés köze van az élvezethez, amit a jó filmek okoznak.
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.12 0 0 21
Hát akkor nem tudsz olvasni, mert a másik kettő is szerepelt angolul :((( Figyelmedbe ajánlanám a 3-as és a 12-es hozzászólásokat!!! De ha nem találnád, külön leírom neked, mert ilyen kedves vagyok: a Henry and June itthon, nem fogod elhinni, Henry és June címen futott, a See no evil... pedig a Vaklárma címre hallgatott.

Előzmény: break2 (20)
break2 Creative Commons License 2000.03.12 0 0 20
pedig direkt elolvastam az egesz topikot elotte. Most mar latom, hogy az outbreak szerepelt a topiknyitoban. A masik ketto angol cimen nem szerepelt, a magyar cimuket meg nem tudom.

de azert toretlenul elore a Kevin rajongasban :)

Előzmény: SunshineSally (18)
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.12 0 0 19
Tracy, csak megnyugtatásul: a férjed a végén kinyírja drága Kevinünket :(((

Azon pedig már gondolkoztál, hogy az Oscaron Tracy/Gwyneth mondja ki a legjobb színész nevét??? Mit fog kapni Kevintől, ha az nem az ő neve lesz??? (remélem befejezi amit elkezdett, mert a nő feje sajna újra kinőtt :)))))

Előzmény: Tracy Mills (16)
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.12 0 0 18
break2, nem akarlak elkeseríteni, de ezek a filmek már MIND meg lettek említve... :(((

én biza elmennék színházba, Tracy, csak hát elég nagy luxus csak ezért kimenni az usa-ba (bárcsak megtehetném) Én még azt is elnézem Kevinnek, hogy odavan O'Neill-ért és akár egy O'Neill drámát is végig néznék a kedvéért (ez különben minden álmom, nem halhatok meg úgy, hogy nem vártam Kevinre a színészbejárónál).

Előzmény: break2 (17)
break2 Creative Commons License 2000.03.11 0 0 17
az eddig emlitetteken kivul hadd mondjak meg egy parat. Ezeket lattam meg amiben KS benne volt, bar nem foszerepben:

Gene Wilder komedia: See No Evil, Hear No Evil

Film Anais Nin eleterol (Uma Thurman-nal): Henry June

egy biologiai virusrol (Dustin Hoffman-nal): Outbreak

Amugy itt neztem, hogy milyen filmeket csinalt ( 39db)

Tracy Mills Creative Commons License 2000.03.11 0 0 16
Ez jó téma. Engem például kinyírt ez a manus, úgyhogy soha nem láttam meghalni :))
De mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy hányan vagytok olyan nagy rajongók, hogy elmennétek megnézni, mit játszik a színpadon. Mert az biztos nem semmi!
Nos, látta már valaki?
Előzmény: SunshineSally (15)
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.10 0 0 15
Igazatok van, nem kellett volna ennyire felkapnom a vizet, csak egy kicsit kiborított, hogy Hamba, miután látott összevissza kilenc KS filmet, kinevezi magát a legnagyobb magyar rajongónak... (legalább azt írta volna, hogy az "egyik" legnagyobb!) különben is, a topik egy "játékos versengés" akar lenni, vagy mi. (amiben eddig, ha jól látom, én vezetek :)))))
Egy másik kérdést azért sikerült két dühöngés között kiötölnöm: hányszor láttad Kevint meghalni, és melyik tetszett a legjobban? A hányszorra még nem sikerült átgondolnom a választ (van egy pár, a Consenting Adults-tól az AB-ig), de a legjobbra igen: nálam az LAC-ból a "Rollo Tomasi" jelenet viszi a pálmát.
SS
Tracy Mills Creative Commons License 2000.03.10 0 0 14
Tényleg értelmetlen ez a versenyfutás. Kisüttök valami értelmeset is, vagy filmcímeket fogunk felsorolni napestig?

hamba: Ha már olyan nagy rajongója vagy inkább csinálj neki egy fan page-t :))

Bookshie Creative Commons License 2000.03.10 0 0 13
Sally édes, ne húzd fel magad, mi tudjuk, amit tudunk, felesleges bárkivel is versengeni. Nem lóverseny ez! Egyébként (nem mennyiséggel akarok előrukkolni, mármint a látott filmek számával) a Usual Suspects nálam legalább tízszer ment, az LAC szintúgy, de a Nincs alku is kezd kopni (persze csak a 20-25. perctől...).
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.09 0 0 12
UGYE, HAMBA NEM GONDOLOD, HOGY CSAK AZT AZ ÖT FILMET LÁTTAM KEVINTŐL???????
ne idegesíts fel, mert csak a tesóm fogja meginni a levét (ugyanis te nem vagy a közelben, és ezért rajta fogom kitölteni a dühömet)
Mivel nem jöttél rá, most elmondom, hogy nem akartam újra elsorolni azokat a filmeket, amiket te már megemlítettél (bár a Doomsday Gun-t, bevallom, nem láttam) ezért írtam olyan filmeket amiket te, nagy Spacey-rajongó kifelejtettél.

És én már nem is számolom, hogy hányszor láttam az LAC-t, de tuti, hogy többször mint 3 (szerintem havonta egyszer biztos megnézem)
szóval van még mit pótolnod :)))
Ja, és kösz, hogy könnyítésképpen megmondtad a magyar címet, mintha nem tudnám...

Remélem elismered, hogy eddig én vezetek a játékos versengésben!
(Bár kilenc U.Suspects azért nem semmi)

bonsay Creative Commons License 2000.03.09 0 0 11
Na és a See no evil hear no evil (Vaklárma)??????? Azt senki sem említette!! Különben az említettekben különösen tettszett a játéka a Glengarry Glen Ross-ben, méltó társa volt Al Pacino-nak és Jack Lemmonnak!

ps.: Usual Suspect, se7en, American Beauty rulez!!!!!! :-))

hamba Creative Commons License 2000.03.09 0 0 10
De elismerem, nem vagy rossz a mesterből :-))))))))) és ha megvan esetleg a Time to kill videón, akkor még esetleg kölcsön is kérném :-)
Hamba
hamba Creative Commons License 2000.03.09 0 0 9
Erre meg csak a következőkkel tudok válaszolni:
La Conf.: 3x
Negotiator: 4x
Usual Suspects: 9x
Consenting Adults 2x
Előzmény: SunshineSally (6)
hamba Creative Commons License 2000.03.09 0 0 8
Nem akarok rosszmájú lenni, kedves Sunshine Sally, de egyrészt akárhogyan is számolom, ez csak max. 5 film! Könnyítésként elmondom, hogy a "consenting adults" felelősségünk teljes tudatában címmel játszották itthon.
Keyser Soze rulez, if you know, what I mean
Előzmény: SunshineSally (5)
Madrid Creative Commons License 2000.03.08 0 0 7
Az American Beautyban óriási volt, az biztos.
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.08 0 0 6
ja, és már háromszor láttam az AB-t
asszem én nyertem!
hooray!
SunshineSally Creative Commons License 2000.03.08 0 0 5
bocsi, csak azt szeretném mondani, hogy ÉN vagyok KS legnagyobb hazai rajongója, kedves hamba!!!
a working girl-ben nagyon király abban a fél percben, amit a filmben tölt (ő volt az a pasi, aki a film elején titkárnői állást ajánl Melanie combjának)
és akkor még nem is beszéltünk a Vasakarat-ról, a Ha ölni kell-ről és az Egy híján túszról.
szóval, hamba le vagy maradva :)))

Jack Vincennes rulez, if you know who I'm talking about

dzsó Creative Commons License 2000.03.08 0 0 4
hali!
Én csak a Hetediket láttam tőle, de abban nagyon tetszett.
muzsa Creative Commons License 2000.03.08 0 0 3
na de mi számít Kevin Spacey filmnek?
mert én akkor azokon kívül, amit mondtatok, láttam még az Egy bogár életét (spacey hopper hangja benne)
és a working girlt is, melanie griffith-el és harrison forddal (azt, hogy spacey benne volt, csak az imdb mutatta ki nekem, mert én egyáltalán nem emlékszem rá.)
SOWHAT Creative Commons License 2000.03.08 0 0 2
Henry & June (1990)
Glengarry Glen Ross (1992)
Usual Suspects, The (1995)
Se7en (1995)
L.A. Confidential (1997)
American Beauty (1999)

2 kedvenc filmembe szerepel :)

hamba Creative Commons License 2000.03.08 0 0 1
Köszi!
Előzmény: ZedIzDead (0)
ZedIzDead Creative Commons License 2000.03.08 0 0 0
0-t... na jó, hazudok, mert a Sevent azt láttam, de a nullázni muszáj...

[ZedIzDead]

Előzmény: hamba (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!