Keresés

Részletes keresés

Kis Ádám Creative Commons License 2000.02.08 0 0 4
Én kb. 2 éve a saját nevemen netezek nyelvi ügyekben. Máshol van egy álnevem, de sokan tudják, hogy ugyanaz vagyok, Szerintem ez nem annyira paranoia, hanem szerep. Itt büntetlenül mutathatod magad másnak, mint vagy. Büntetlenül? Előbb-utóbb minden kiderül.
Kis Ádám
Előzmény: fd (3)
fd Creative Commons License 2000.02.07 0 0 3
Dear nullásozó!
Kicsit szellemesebben is lehetett volna, ez nem sokban különbözött a 'nulla fogalmam van róla' beszólástól!

Soltaire: Elöre bocsájtom, mindenki magából indul ki! Nos, az ember védi magát, annyira, amennyire. Védi magát, de ez tyúk-tojás probléma, mert pont attól kell védenem magam, aki szintén nem vállalja magát az IRL nevével.
Ennek ellenére, szerintem mindenkinek alakulnak, alakulhatnak ki olyan kapcsolatai, ahol vállalja magát már az igazi nevével is. Mert tudja, érzi, meggyözödött róla, hogy nem fognak visszaélni a nevével. Egy érdekes történet: Címlista gyüjtésébe fogott valaki. Elönyös, akik rajta vannak, jól járnak. Mégis megkértem, hogy a munkahelyi mélcímem ne legyen rajta, csak a free, amit adott esetben ott tudok hagyni... Paranoia rulz.

Előzmény: tuzson (0)
tuzson Creative Commons License 2000.02.07 0 0 1
Ez még jár:
:-)))))))
Előzmény: Soltaire (-)
tuzson Creative Commons License 2000.02.07 0 0 0
Mert akkor senkit sem nézhetnél nullának.
Előzmény: Soltaire (-)
Soltaire Creative Commons License 2000.02.07 0 0 topiknyitó
Hali!

Ki vagy? Á! Te vagy? Vagy mégsem?? Hogy hívnak? És a valóságban?
Hmm...
Mindenki csak a nickjét löki a másik elé. Poénból? Félelemből? Csak...?
Érdekes, nem?
Így csinál mindenki a gyáva nyúlból oroszlánt, laikusból szakértőt...etc...
Miért nem vállalja senki sem a saját nevét a NETEN????????

Byte

P.S.:
Lehet hajigálni azokat a bizonyos köveket....
Pirulnom kell......én sem vállalom.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!