Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gini Creative Commons License 2000.02.24 0 0 106
Nagyon korrekt volt Fargo!
Előzmény: fargo (105)
fargo Creative Commons License 2000.02.24 0 0 105
Bravo. Nem csalódtam bennetek, fiúkák. Az, amit itt az utóbbi pár napban műveltek, félelmetesen hasonlít a kb egy évvel ezelôtti eseményekre, amikor is pár nagyszájú sulinetes hülyegyerek próbálta játszani az agyát. Anyáztak mindenkivel, minôsíthetetlen módon adtak hangot a véleményüknek, sôt odáig merészkedtek, hogy elkezdtek emailben vírusokat küldözgetni. A vége az lett, hogy magukra haragítottak pár olyan embert, akit nem kellett volna. Odáig vezetett a dolog, hogy örültek, hogy túlélték a kalandot, az volt a szerencse, hogy kimoderálták ôket, eltűntek a Fórumból, a kedélyek lecsillapodtak. Minden hátsó szándék nélkül, csak felhívom rá a figyelmeteket: nem tudhatjátok, hogy egy-egy nick kit rejt. Óvatosabban bánjatok a szavakkal.

Részemrôl a veletek való kommunikációt lezárom, nem fogok reagálni a kisstílű mocskolódásotokra. Én úgy érzem, senkinek nem másztam bele a pofájába, úgyhogy nem adtam okot arra a hozzáállásra, amit velem szemben tanúsítatok. Ugyanez áll lore-ra is, CYRUS-ra is, meg a többi tasztaltársra is, akiket folyamatosan cseszegettek.

KLOzetor, WAUZZZ, EmilY, YikeSS:
ignore on/

CYRUS Creative Commons License 2000.02.24 0 0 104
Remélem hogy ti mind mind tényleg elhiszitek hogy attól hogy primitiv beszolásaitok vannak igazatok is lesz!!! További jó "kulturált" vitatkozást nektek...
Előzmény: YikeSS (103)
YikeSS Creative Commons License 2000.02.23 0 0 103
Ne szopjuk mar egymas faszat! A volvo nem auto! Utalom....

Ja es a volvosok...

:)

Pompi Creative Commons License 2000.02.23 0 0 102
Tulajdonképpen csak azért írok, mert szarok a 2 kis komplexusos véleményére...
Megírhatnám nektek, hogy mi az igazán jó Autooo, de ugyse hinnétek el nekem :)
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 101
no comment...
további jó szórakozást!
Előzmény: EmilY (100)
EmilY Creative Commons License 2000.02.23 0 0 100
A mi köreinkben a hülyeséget leszarják,te hülyeségeket beszélsz,ezért leszarunk!Na ez igy elég érvelésnek?
Előzmény: lore (98)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 99
vau, vau ,vau
:))))))))))))
Előzmény: lore (98)
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 98
Igen mind1..
Ja, hogy bűnözői halmaz eleme a KLOzetor.. Akkor még jobban félek.
Penitenciaként elfogadjátok ha fényes nappal Göteborg főutcáján lepisálok minden volvot és azt üvöltöm, hogy Audi über Alles! ?
Hidd el kedvenc alvázszámom én még a ritmust is próbáltam felvenni de a személyeskedés egy ilyen kvázi-személytelen kommunikációs formában nem vicces.

Ja, és olvasd el figyelmesebben pl. fargo (akár régebbi) hozzászólásait is. Utána szólj.

EmilY! Most hol vannak az általad preferált észérvek?

KLOzetor! Most inkább félek :))))

Előzmény: WAUZZZ (94)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 97
lore
Már kettő jött na mit szólsz??????
(sor)
EmilY Creative Commons License 2000.02.23 0 0 96
KLOzetor!Ez SIRÁLY volt!!!:)Én speciel kurvára szarok a 2kis komplexusos véleményére.Bár inkább úgy mondanám le se szarom őket.
Előzmény: KLOzetor (86)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 95
lore

Segggggggggggfejke!
:))))))

7. Nem muszáj a hejesírás szabályaihoz tartanod magad, de két
szóra ügyelj. Az egyik a muszáj, a másik az egyelőre.
Ezeket sokan balhéból következetesen rosszul írják, de még többen
nem hiszik el nekik, hogy ez csak poén.

Előzmény: lore (91)
WAUZZZ Creative Commons License 2000.02.23 0 0 94
Ennek a topicnak má ugyis mind1!
Azé-nem fikázásból-de ez a fargo gyerek télleg
iszonyatosan gyenge.Persze ez KIZÁRÓLAG az ÉN
véleményem.Iore legalább tréfaértőnek tűnt helyenként...KLOzetor halmaza meg a bűnözőké,ennek megfelelő a hangneme is...:)))))
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 93
KLOzetor Úr!
Nem biztos, hogy sokan osztanák a véleményem. Valószínüleg ők is úgy megijedtek amikor elolvasták magasröptű szöveged. Eddig azt hitte a többi bunkó köcsög segg(!)fej is, hogy csak autókat tudsz fikázni.
De most már félünk, hogy azt teszed velünk mint Zolee-val!

ui: nézz már utána, hogy hova és mit pofázok, jó?

Előzmény: KLOzetor (89)
CYRUS Creative Commons License 2000.02.23 0 0 92
Itt az első!!!
De én persze nem számitok mert én is csak egy kis köcsög , bunkó mindenbe beleugatos Volvos vagyok :)))))))
Előzmény: lore (88)
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 91
két g-vel intellektüell KLOzetor!
Előzmény: KLOzetor (90)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 90
lore
Egyébként ha a nick mögött nulla lenne igy írnám:
KLOzetor0 :)))
Segfejkém !!
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 89
lore
:)))))))))
Megnyugodhatsz jönni fog !!!!!!
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 88
Eddig azért nem mentem el... Soraid valószínűleg személyiségedet tükrözik. Tudod el tudom képzelni, hogy mi van a nick mögött: 0(nulla). Pedig aszittem elhitetem veled, hogy a volvo jobb autó. Hát minek nézEL ENGEM????

Azok akik szarnak a kis komplexusos(KLOzetor) véleményére irjanak már be egy sort!
Ha egy sor se jön esküszöm örökre elhagyom ezt a topicot és megyek beleböfögni a többibe slozikám!

Előzmény: KLOzetor (86)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 87
Gini
Webcamos jöhet !!!!!!! :>
Előzmény: Gini (74)
KLOzetor Creative Commons License 2000.02.23 0 0 86
GanXstaZolee !!!!!!!!
Irígyketdsz mi, hogy másnak jobb kocsija van mint egy 200ezres betegágy!
Akinek több pénze van mint neked az fasz, főleg ha fiatalabb!
Nyissál már egy oldtimer topicot a szarodnak, és oda irogassál!

"ilyenkor venném elő a kalashnyikov szuronyt a kocsiból... "
Na idefigyelj Ganxta kisfiam, nehezen tűröm ha fenyegetnek! Az ilyen kis buzi köcsököget szoktam segbebaszni mint te. Persze vazelin nélkül, mert úgy szeretem, ha egy kicsit fáj !!
Vegyél vissza öregem, mert veled is megeshet !!!

lore ,fargo !!
Savanyú a szőlő mi??
Éjt nappalá téve böngészitek a statisztikákat, hogy előássatok valami kedvező adatot a konyhakredencről ! Dícséretes!
Szórakoztat, hogy két ilyen komplexusos volvos, kis fasz mit össze tud böfögni, hogy meggyőzzön valakit! Engem nem fogtok, sőt nagyívbe leszarom a véleményeteket. Be kell látnom tévedtem, a volvót veszik, olyan idióták akik annyit értenek a kocsikhoz, mint hal a brummogáshoz! Azt hiszitek mindenhez értetek, tőletek hangos az összes topic! Itt már rég nem a kocsikról van szó, hanem a feltünési viszketegségetekről! Mindenbe beleugattok vau, vau! Aki ennyire láma az kussolhatna, legalább nem röhögné ki többszázezer ember. Engem speciel szórakoztattok, csak azért emlitettem meg, hogy tisztába legyetek a szomorú valósággal! További jó böfögést segfejek!

Azok akik szarnak a két kis komplexusos(lore ,fargo) véleményére irjanak már be egy sort!

lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 85
KLOzetor, YikeSS, WAUZZZ, EmilY és a dokik,

Segítsetek! Cégünk új autót akar vásárolni. Két autó maradt fenn a rostán:
Opel Astra sedan 1.4i
Audi A6 2.8 quattro.

A pénz nem számít! Nem tudok dönteni, az audiban olllyan szééép a fabetét.

Kispajtás Creative Commons License 2000.02.23 0 0 84
Hát úgy nézem mindenki kiönti magából azt, ami a szívét nyomja... de nem baj, mert ez a hosszú élet titka. :) (vér csak nem fog folyni ...)
Valaki írta, hogy a BMW-nek milyen gagyi reklámjai vannak, az audinak meg milyen király. Nekem is nagyon tetszett az az öreg indián a kis unokájával a hómezőn reklám..., de én nem reklám alapján választanék autót...
Ha a szarról (barna és büdös) csinálnak egy f@sza reklámot még nem fogom megvenni. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy az Audi rossz autó lenne, de nálam akkor is a BMW forevör!!!
Az meg tény, hogy az Audi mögött egy "mamutcég" áll, és a sok lóvé előbb utóbb meghozza a gyümölcsét.A BMW meg akár hogy nézzük lényegeseb kisebb, cég. Viszont elszomorító, hogy lassan a kis Audi meg a Skoda között az embléma meg az árcédula lesz a különbség...
fargo Creative Commons License 2000.02.23 0 0 83
:-)))))
Előzmény: lore (82)
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 82
Komolyra fordítva a szót a topichoz méltóan:
Fargo te mi a maszti lófas*t keresel itt a svéd szaroddal (audi ruleezzz!) amivel nem lehet kikerülnmi a fát, igaz túléled.
Hajlott korod és logikai érzéked totális hiánya ellenére egy 850-ig jutottál??? Ha-ha-ha (áhat, ánégy ja és mi is az vazzze... megvan: esnyolc ruleeezzz!)
Ezek a skandi-buzik maradtak volna a fafaragásnál mer autóépítéshez nem értenek (AÚDI a király öcsém aki mást mond az vagy fas* vagy nő!!!).

fargo,
ha válaszolsz akkor lécci ne rontsd tovább a topic színvonalát. Komolyodj meg ha már autót nem tudsz választani. Ja kvátró-triptronic-négykarika az istenrúlesz.

ingolstadt-i lore

Előzmény: fargo (79)
GanXstaZolee Creative Commons License 2000.02.23 0 0 81
Hát ja jókérdés, tán csak azért, hogy lássák van még normális ember is, aki esetleg objektíven tudja ezeket a márkákat nézni. Nem idíótán "nekem most Audi van és akkor az a legjobb több szar" tipusú hozzászólásból áljon a topic, de azthiszem többet nem írok, ami a lényeg azt leírtam. :)
lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 80
lófas*t! Érted ugye?:)))
fargo Creative Commons License 2000.02.23 0 0 79
GanXsta. lore,

akkor ti most mi a fas*nak is írtok ide?

(sorry, could not resist :-)))

lore Creative Commons License 2000.02.23 0 0 78
Maga a topic a címe alapján nem feleslegesebb mint a többi, viszont ezekkel (tisztelet a kivétellel) hozzászólásokkal a színvonal nem mérhető.

Zolee a hozzászólásod egyike a kevés értékelhetőnek szvsz.

persze most majd jön a válasz hogy akkor mi a fas*nak irok ide ha csak egyetértek? :-)

Előzmény: GanXstaZolee (77)
GanXstaZolee Creative Commons License 2000.02.23 0 0 77
hali, gondoltam hozzászólnék a topichoz.

Leszögezve azt hogy mind3 tipusban (BMW, Audi, Volvo) utaztam. Bár a volvó nem téma de azért megmemlíteném, mert egész jó kis anyázások voltak.

Nekem jelenelg egy 83-as BMW-m van szóval nem az az új gazdag segg 20 éves kis f*sz vagyok, mint akik itt alább írnak, és az iqm felülről döngeti a 80-at nem alulról :) És ezt sem az apuci vette.

Szóval BMW: nézzetek meg egy 83-as BMW-t és egy AUDI-t kíváncsi lennék melyiknek jobba menet teljesítménye, extrák megbízhatóság, satöbbi.
Hozzáteszem mentem A4-el és nagyon megfogott, persze nem volt nehez a 83-as öreglány után.

Az audi addig volt jó amig azok a 100-asok kijöttek mert hasonló(!) minőséget hozott, mint a Mercik, BMW-k. De ezzel gyorsan az ár is megnövekedett (lásd Golfok)

Merci: szerencslm volt ülni már dízelben es 300-as sportban is, ez is igen csak megfogott.

Volvo: nekem a régebbi "kockább" tipusok tetszenek, és ha jól emléxem ezek a "suxxos" kocsik voltak egy időben a világ legbiztosnágosabb kocsijai, valamint a legtöbb évre adták az átrozsdásodási garanciát.

Lényegében ha autót vennék, csak bmw, audi, merci, volvo jöhettne számításba, mercit mondjuk most nem mert sűrűn robbannak :)

De szerintem erről teljesen felesleges vitatkozni, főlleg úgy hogy a másikat csakazértis lefikázom+anyázom, főlleg nem hölgyet, mert ez az igazi tahóság, ilyenkor venném elő a kalashnyikov szuronyt a kocsiból...

Lényegében a topic tök felesleges, persze most majd jön a válasz hogy akkor mi a fas*nak irok ide? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!