Keresés

Részletes keresés

GoldenEye Creative Commons License 1999.12.26 0 0 10
Én is sokáig azt hittem illetve csak nem voltam szerelmes, tudtam volna, hoyg tudnék, de aztán sose jött össze, aztán hopp egyszercsak összejött és csodálatos volt...és most tudom, hgy tudok szerelmes lenni és már csak bízom abban, hogy még leszek is...de már miért is ne lennék???:)))))))
sárgarépa Creative Commons License 1999.12.26 0 0 9
én se tudok szerelmes lenni!
Pite_ Creative Commons License 1999.12.26 0 0 8
Én sem tudok szerelmes lenni, de azt hiszem tudom az okát. Majdnem egy éve történt, hogy elhagyott a barátom, akit nagyon szerettem. Életem legnagyobb csalódása volt, és iszonyú fájdalommal járt. Azóta félek bárkire is úgy gondolni, mint a szerelmemre...Félek attól, hogy ha valakit nagyon megszeretek, megint csak fájdalmat okoz nekem.
Tudom, hogy már itt lenne az ideje összeszednem magamat, de...félek a szerelemtől.
sárgarépa Creative Commons License 1999.12.24 0 0 7
Nálam sincs egy srác se akibe lenne valami ami meg fogna!
pappZ Creative Commons License 1999.12.24 0 0 6
Nalam is van hasonlo problem. Marmint, hogy nincs, aki tetsszen. Egy fel ev ota nem tud izgatni egy no sem (persze sexually igen, csak hat lelekben). Ha beszelgetek egy lannyal, vagy a szex jut rola eszembe, vagy az, hogy menjen a ....

Pedig nagyon hianyzik egy masfele hozzaallas. Vagyis egy masfele feeling a noi nem irant.

Előzmény: istvanu (4)
sárgarépa Creative Commons License 1999.12.24 0 0 5
Én se tudok ebbe az állapotba esni!!!
istvanu Creative Commons License 1999.12.24 0 0 4
Nalam az a gond, hogy kicsit jobban megismerem, mar vege a varazsnak.
organic Creative Commons License 1999.12.24 0 0 3
Sajna ez egy másfajta eset. Stabil kapcsolattal nem is büszkélkedhetem, inkább csak csapongok.
Találkozom is elég sok lánnyal, csak valahogy sosem történik meg az a "valami" amiért ellenállhatatlanul elkezdenék vonzódni hozzá.
Érdekes, mert azt hiszem magamról, hogy nyitott emberke vagyok.

bYd, egy ilyen reménytelen is jól tudna esni. A legutóbbi reménytelen szerelmem 1 napig tartott. Pedig már épp kezdtem élvezni : )

Előzmény: kesigomu (2)
kesigomu Creative Commons License 1999.12.24 0 0 2
Akkor csak megszokásból vagy vele? Néha az ember nem veszi észre,hogy szerelmes, csak akkor, amikor már késő... Vagy valamilyen hiányérzete támad, amire akár azt is rá lehet fogni, hogy ez volt a szerelem.
Előzmény: organic (-)
bYd Creative Commons License 1999.12.24 0 0 1
De nem tuti ám! A másik véglet is elszomorító. Reménytelenül szerelmesnek lenni.
eMM Creative Commons License 1999.12.24 0 0 0
nulla jó lehet.
organic Creative Commons License 1999.12.24 0 0 topiknyitó
Valami hasonlót olvastam egy topicban, és ahogy ízlelgettem a fejemben ezt a mondatot, egyrészt kiröhögtem magam, mert a szerelem biztos nem egy olyan dolog amit "tudni kell". De mivel a helyzet szerény személyemre vonatkoztatva is megállja a helyét, kedvem támadt ezt el is mondani.
Szóval ismeritek?
Nekem már két éve semmi szerelem.
És nem tuti úgy együtt lenni valakivel, hogy nem vagy teljesen belezúgva.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!