Keresés

Részletes keresés

SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 43
Hát igen mi is ritkán voltunk 4 en egy szobában. A radiátor alatt mindig aludt valaki illegál.
De kandós bulik alkalmával volt hogy 12 (tizenketten) -en aludtak (Iletve ájultunk el) a szobában, földön asztalon stb. De mikor én eljőttem egyre tőbb szankciót, ellenőrzést, belépőkártyát meg ilyeneket vezettek be a nyálas KB-tagok. De az illegálisan bent lakó barátnőket, haverokat, csoport társakat igy sem tudták elüldözni, szerencsére. Csak egy kicsit a hangulatot rontották.
Pl a klub 104 folyamatos betiltogatásával, csend háborítás miatt, pedig a végén már annyira vigyáztak hogy a Sz Viki dB mérővel járkált a kolesz körül, hogy túl ne lépjük a megengedett szintet.
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 42
OK,köszi srácok, akkor ez nem az a Csabi.
Feladat volt az én időben:
Tojást költeni a kolesz előtti lámpatartókon. Ha leszállnak, pontlevonás. Röhejesek voltak.
Másik: ki tud több kört megtetetni v.melyik busszal a körforgalomban. A sofőr élvezte, mint állat, utasok kevésbé.
Előzmény: SZOLI (41)
SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 41
Fabika!

Az Antalköz Csaba szintén egy öskandós, jó ideig ő volt a Klub104 főrendezője, még azután is hogy végzett. Hires volt a péntekről hétfőre virradó bulizásairól.

Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 40
Nem hiszem, hogy ő lenne, kábé 97 körül végezhetett a Tatán és ő volt a bulikon a fő kidobó a Pedro előtt.
Illegál: mi egyszer egy évig hatan laktunk egy szobában, és a kutyát nem érdekelte...
Előzmény: fabika (37)
SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 39
Kedves Stöki, Hancu, és a többiek a 304-es szoba környékéről. (Hangya. Pedró, Fazék ésatöbbi) Na és a lányokat sem kellene kihagyni (Kati, Évi ...)

Nem rossz ötlet ezaz OldBoys csapat szervezés a KIN-re. Össze kellene szedni néhány embert akkoriból. Mert lehet hogy mára komoly müszaki értelmiség vagyunk :-), de egy kis rücskölés sohasem árt meg. Az ős kandósok ugy is ott lesznek.

Én a 342 ben laktam a SZUMMA alatt 97-ben. Nem szegedi vagyok de volt szegedi szobatársam elsőben 3 is. A végén meg két évig illegálisan egy szegedi srác (Wacher).

SZOLI

Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 38
Arra a hányós jelenetre én is emléxem, meglehetősen súlyos volt... Egyébként ha te vagy a főszervező, akkor mi van Angellel? Csak nem végzett???

Hát arra emléxik-e valaki, amikor hajnalban az Amfiban kellett ókori olimpiát rendezni (egy szál pucérban természetesen, hogy korhű legyen) - hogy meglepődtek az ott meghúzúdó hajléktalanok...

Előzmény: SilveR (36)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 37
Na eztet már szeressem, hoty ilyen sokan lökitek a vakert.
Stöki, komálom a dumád, jó lenne egyszer összejönni.
Illegál:nálunk egy srác egy évig aludt az asztalon, senkit nem zavart, csak engem, mert a lába a számba lógott. Azóta rühellem a gombát:)
Hancu:az Antalközi Csaba az nem véletlenül a 90-ben végzett A szakos Antal Csabi, aki bemutatta a KIN szinpadon az elefántot (a két zseb a fül, az ormány a pöcs, tanárok, nők sápadtak).
Graffiti:talányosak amondataid, te déris voltál?
Sziasztok, örülök hogy itt vagytok.
SilveR Creative Commons License 1999.11.03 0 0 36
HI!

Meglepodtem, hogy talaltam ilyen topicot.
Mindenesetre, hogy lassak a rokak, hogy a mostaniak sem piskotak elmeselem a tavalyi KIN (99) legdurvabb jelenetet.Most jatszottak a fehervariak eloszor.

feladat: asszem valami nagyon visszataszitot kellett mukodni a szinpadon, vagy el kellett borzaztani a zsurit? nemtom, mar nem emlexem pontosan valami miatt :))) (q**a vodka)

fehervari csapat felvonul a szimpadra szam szerint 3an. Az egyik ledugja a torkan az ujat, es belehany a masik szaajaba. Az egy muanyagpoharba kikopi, es a harmadik meg megissza yol. Gyengen akadt ki mindenki.

Szoval jot zuztunk most is, kar hogy az infos csapat mar a kukat sem tudta megszerezni. Vegul is annyira nem baj, mert mar tavaj orokre elnyertuk.
Telleg, oreginfosok, ha tudtok szponzort szerezni a 00-as kupara az info szaknak, hajra!
Silver a '99 KIN info csapatanak foszervezoje.

Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 35
Ziló: Hehehe... nem, nem vagyok azonos a Stökivel (az kéne még...!), de igen jó cimborám, szomszédok voltunk a koleszban két évig. Szóval az Ékszeraműszer rendez idén... Akkor ezennel mint szervezőnél, nálad jelentjük be a Törzsasztal Vetarán Boyz Klub (nemcsak veteránok és főleg nem nemcsak boyzok részvételével) nevezését a Kupára! Főhadiszállás a mindenkori sörösládán. Előfeladatok kizárólag emailben.

Sedó: nem sok reményt fűzök hozzá, hogy megvan még - de ha valaki utol tudja érni az Antit (Antalköz Csaba, szintén hírhedt őskoleszos arc), úgy tudom ő vette fel az ominózus koncertet, ahol először volt hallható...

Janibacsi Creative Commons License 1999.11.03 0 0 34
Nekem amikor második első féléves vizsgaidőszak utolsó nap utolsó percén galádul kivágott a Lőkös Erzsike fizikából(fordulna...)még vagy 10 sorstársammal egyetemben, volt egy évem illegálisan a koleszban. Akkor még simán ment a dolog-most kissé húzósabb lett a dolog. Hát igen, Sziszi kissé szigorúbban veszi a dolgokat mint Viktor annak idején...

JAno

Előzmény: illegál (31)
Ziló Creative Commons License 1999.11.03 0 0 33
Bocs Stöki!!
Egyébként tényleg hiányoltalak már innen.
Ziló. (ic)
Janibacsi Creative Commons License 1999.11.03 0 0 32
Hali fabika!
Kösz a szívélyes fogadtatást a (róka)hajódon!!!

Mersichné? Naná hogy itt van!!!

Bányi is tartott nekünk egy jól sikerült CAD labort, szegény olyan szarul volt hogy nem bírt felállni a székről és kis híján lehányta a monitort...(ez komoly!!sokat nevettünk a kolegákkal)
Tverdota bátyánk meg alig engetett át ótómatikából 3.első félév végén, de szerencsére jól döntött(bajlódjon magával a Zalotay, mondta nagyon bölcsen :o) én meg örültem jól.

Na én igazából csak ott születtem(mármint Szegeden), apám S.falvai anyám meg Balástyai, ezért csak ritkán járok arra. Egyébként azóta elég messze kerültem Szegedtől, Tiszakécskén lakok. Kiket ismerek? Hát pl volt Abó, meg Beló, meg Füli, meg...(nem akarnék így full neveket írni, esetleg a dramas címen keresztül értekezhetünk) és aki jelenleg is kollegám:andrew.

JAno

Előzmény: fabika (19)
illegál Creative Commons License 1999.11.03 0 0 31
Üdvözlök minden volt és jelenlegi kandóst!

Én most másodéves informatikus vagyok, de ez már a harmadik évem itt.
Eddig csak két KIN-en vettem részt, de nekem mind a kettő bejött. Lehet, hogy régebben jobb feladatok voltak, de azért most is akadnak húzós dolgok.
Szia Stöki!
Valószínűleg nem ismersz engem. Faceman és IC (Ziló) haverja vagyok. A gólyatábor óta a 120 dB újraélesztésén fáradozunk. Most indulnak a nyomdába az első számokért. Bízok benne, hogy sikerül olyan minőségűt csinálni, mint amilyet ti készítettetek. Mit tudsz róla, mikor indult az újság?
Van itt köztetek olyan aki illegálisan lakott a koliban? Régebben hogyan bántak az illegálokkal?
illegál

graffiti Creative Commons License 1999.11.03 0 0 30
Halló,

hát teljesen átmegy Kandóba a topic :-((((

És mi lesz a szegedi dérisekkel??? :-))))

Ilyen kevés olvasó van a Törzsasztalban, aki ismeri azt a mondást: "a tér másik felén is van iskola, nem muszáj ide járni!"

Ziló Creative Commons License 1999.11.03 0 0 29
Sziasztok!
Úgy látszik, én monfdenki felett lakok, mert a 403. lakosztályból Küldöm a levelem.
Szóval Kandó! Albin is megvan még, Bár már végzett, de a bulikba, (summa) visszajár.CSodálom hogy Süni nevét senki sem emlitette még, pedig (ha jól tudom) 7 évig volt Kandós.
Hancu! Nem te véletlenül lenni Stöki? Ha nem akkor biztosan iserted, túl sok a közös vonás.
KIN kupáról annyit, hogy idén mi szervezzük, (műszer) lehet felkötni az alsót.
Ziló.
Stöki Creative Commons License 1999.11.03 0 0 28
Stöki, 1994-1998 (Info + Tata) ex-kandós jelentkezem! (1994-1995: 327-es, 1995-1998: 302-es szoba)

Hát mit mondjak? Életem 4 legszebb éve volt, azóta bánom, hogyí nem buktam meg párszor...

A Veterán Boys Klubba (VBK) engem is vegyetek be, úgy megnyerjük a 2000-es kupát, mint egyszer!

Gólyák, megtennétek nekem egy szívességet? 1995. júniusában (örültem, hogy megvolt a 2. félévem) kihánytam a 327-es szoba ablakán. A folt onnantól kezdve ott maradt az ablak alatt, még a kolesz nyitóoldalán levő képen is látható (http://drama.obuda.kando.hu). Nomármost, úgy láttam fél éve, hogy nagyon fakul a színe. Pliz, nézzétek meg, hogy látszik-e még, mert ha nem, a 2000-es kupán feltétlenül "kihúzom a kontúrjait"...

Sedó Creative Commons License 1999.11.03 0 0 27
Na nem a kazit, mondjuk mp3-at :)
Előzmény: Hancu (25)
Sedó Creative Commons License 1999.11.03 0 0 26
Igazan megtisztelnel, ha elkuldened az email-emre!
Előzmény: Hancu (25)
Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 25
Csak a szövegből emlékszem részletekre:

Bécsi út - a kandó nyitva áll
Bécsi út - megint berúgnál

meg

Nézd a sörömet
Drága és meleg
De egyetlen korsóért
A nőmet viheted...

meg ilyesmik, majd körülnézek otthon, hátha megvan valami régi kazettán...

Előzmény: Sedó (24)
Sedó Creative Commons License 1999.11.03 0 0 24
KANDO RuLeZ!!!
En is a 303-bol vagyok...
Az emlitett Irigy-mirigy szam megvan valakinek?
Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 23
Hallottam én is ilyeneket.
Előzmény: fabika (22)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 22
Ezt a hónalj dolgot nem tudtam.
Képzeld mi 89-ben nyertünk is kupát! De sirály volt! Élő csirke szétdarabolása a színpadon, kefélés a szobákban. Botrány is volt belőle.
Előzmény: Hancu (20)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 21
Pável megvan.
Ő volt a GólyaTábor eggyik szervezője. (Az életünket kesergette!).
Előzmény: Hancu (20)
Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 20
Bütyök: ez hihetetlen rulzzzzz! Egyébként laknak még arrafelé ős-koleszos arcok? Albin, Elekferi, Pável...? Ki csinálja most a Szummát?

Fabika: OK, akkor ezennel megalakul a KIN 2000 Törzsasztal-csapat - jöjjön mindenki, aki csak tud, aztán úgy a (törzs)asztal alá isszuk ezeket a mai fiatalokat, hogy leshetnek. Mint háromszoros KUKAgyőztes infósnak van némi tapasztalatom a dologban...

Jut' eszembe: tudtátok, hogy az Irigy Hónaljmirigy első publikus fellépései a Kandó Koleszban voltak (KIN és KON alklalmakból), sőt: írtak egy dalt a koleszról Bécsi út címmel!

fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 19
Janibacsi
még szép hogy ér!
Üdvözöllek a fedélzeten!
Mersicsné ott van még? Csíptem az érett nőiességét. (nem volt meg:))
A Bányai Pistit ismered? Róla szól az indító sztorim! Remélem nem sértem meg a személyiségi jogait!
Tverdota tata? (ra-ta-tata).
Kiket ismersz Szegeden és hol laksz? Én a Bokor utcában. (Bécsi körút előtti utca)
Csá.
Előzmény: Janibacsi (18)
Janibacsi Creative Commons License 1999.11.03 0 0 18
Sziasztok!

Hát én jelenleg 4.éves A szakos vagyok(kooperatív képzés), TFI modult végzek. A koleszban már 5. éve jelen vagyok, és meg kell mondjam tényleg jelentőset esett a színvonal. Bár most a munka mellett nincs is annyi idő "koleszéletet" élni, de a KIN-kupán ez erősen lemérhető. Nem akarom a szakomat gyalázni de az utolsó KIN-t az Automatika rendezte(?), és SZVSZ elég gyengusz lett.

Gemeter most is oktat engem autoCAD-re-ha ezt lehet oktatásnak nevezni. Hát igen, öreg erősáramú a pali, a billentyűzetet nem neki találták ki...(:o)
Fehér Gyuri is fogyasztja még a bort meg a szilvapálinkát! Dén Gáborral már rég nem találkoztam, de tudomásom szerint még itt van.

Na egyelőre ennyi.

JAno
P.s.:fabika, az ér, hogy én Szegeden születtem és szobatársam volt egy rakás szegedi srác az idők során, akik a Déryből jöttek?

fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 17
Hancu!
Állati jó ötlet!
Rám számíthatsz és még tudok egy fix embert, ha összejönne.
Légyszi vigyük tovább ezt az ötletet!
Én a 202,205 és 208?-ben laktam 88-91-ig. Tudtátok, hogy a Másfél együttes két tagja (Lukács Levente, Kalocsai Tamás (ex))Kandósok voltak? Lenn gyakoroltak az alagsorban 91 körül.
Csá!
Előzmény: Hancu (15)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 16
Most a 303-as szobába lakok!
Előzmény: Hancu (15)
Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 15
Kandó Rulz! (részemről 94-97, infó, kolesz 303-as szoba, Schlosser, Szumma, Galagonya, meg ami kell) Sorstársaim: csinálunk versenyen kívüli Tasztal-csapatot a következő Kupára???
Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 14
Ez csak természetes, hogy ott leszek. Ezt nem szabad kihagyni (SÁRGASZÖCSKE, ...)
Az is lehet, hogy én fogom hangosítani.
Előzmény: fabika (13)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!