OT-re felkészülő fiat származék érvényes? Esetleg a TBi? Vagy csak azok amik "valódi" Alfák? Még most sem tudom mi a "valódi" Alfa ha az új Giulia nem az.
(Nyilván ez paródia, lefutottuk már ezeket a köröket ezerszer, már a Giulietta sem volt igazi Alfa az ötvenes években, meg a 164 sem, az Alfasud sem, egy dízel sem, meg a... stb. sem, és Alfettából is csak a szivar monoposto a kóser ofkórsz.)
Nincs kizárva, hogy mondandód egy részével, egyet tudok / tudnék, érteni, de , még egymást régóta ismerő - baráti viszonyt ápoló emberek között is határeset, az a stílus/ nívó , ami leszűrődik a hozzászólásaidból.
Hagyjátok már ezt a nagy önérzeteskedést...rég elmúlt már a világ dicsősége, az a lényeg. Hogy kinek hol? Nekem pl. a '90-es években, amikor már minden elég jó volt, de még semmi nem volt elég szar. Úgy kompletten minden téren.
Azt pedig, hogy te itt pont azt demonstrálod kiváló módon az Alfa Romeo radikális színeváltozása kapcsán, hogy milyen megtévedt, báva, elvtelen és rossz ízlésű fogyasztónak lenni, a te dolgod és szegénységi bizonyítványod.
Pacót anno egy S1-es 33-assal ismertem meg (asszem 1.7 8V)... bizonyára igényli mások értékelését, mint megtévedt, báva, elvtelen és rossz ízlésű fogyasztó...
Nem megyek sehova pihenni, ezt nem te döntöd el. Közöd ahhoz, hogy mikor mit és miért írok, zérus. Úgyhogy kuss, köszönöm. Azt pedig, hogy te itt pont azt demonstrálod kiváló módon az Alfa Romeo radikális színeváltozása kapcsán, hogy milyen megtévedt, báva, elvtelen és rossz ízlésű fogyasztónak lenni, a te dolgod és szegénységi bizonyítványod. Majd mások eldöntik, hogy miképp állnak az újféle kamu-Alfához és ahhoz az attitűdhöz, amit itt bemutatsz. Hajrá!
A vélemény az bizony szubjektív. Ettől vélemény. Ráadásul olyan mint a segglyuk. Mindenkinek van sajátja de kevesen kíváncsiak a máséra.
És azért nem védem meg mert majd ha láttam élőben akkor véleményt alkotok róla. Van rengeteg olyan elem benne a képek alapján is ami testszik, és van néhány ami nem. De ezt csak élőben lehet majd megítélni.
Azt meg hogy ki az "igazi", "valódi" alfás már megbocsáss de nem fogom kommentálni mert nincs ilyen. A semmiről meg nem vitatkozom. Főleg nem olyannal akit soha nem láttunk ebben a topikban majd idejön mint "valódi" Alfás csak azért, hogy vitatkozzon. Javaslom neked az alfaamorét ott talán találsz partnert ehhez.
De, álkérdés, mert ha nem lenne egyértelmű az, amit írtam (és amit bárki tudhat, aki az elmúlt években, évtizedekben Alfát vett), akkor meg minek kérdezted. A vélemény pedig nem pusztán szubjektív, hagymázas hülyeség, hanem maximálisan illeszkedik mindahhoz, ami a márkára és a vásárlóira kimondatlanul is jellemző volt.
Én viszont komolyan kérdezem: miért nem állsz bele és véded meg az Alfa SUV-ot?
Én megengedő vagyok: bárki, aki szereti és/vagy értékeli a márka múltját, tradícióját, ethoszát ÉS - és ez fontos! - van stílusérzéke, szereti a szépet. Ennyi. Ezeket a kritériumokat az elmúlt évtizedekben teljesítette az Alfa típusainak 90-95%-a. (MiTo, Stelvio kivételével, bár nekem a Giulietta felfújt pufisága sem tetszik, de még hagyján).
Tévedés ne essék: a folyamat már a Stelvioval elkezdődött. Valódi Alfás nem ül be egy ocsmány, hórihorgas, böszme dömperbe, akár Alfa, akár Ferrari (akár Lotus, akár Lamborghini stb.) logo is legyen rajta!