lunatic te fiú vagy? én eddig folyton aszittem, hogy lány ...:))))
Ad 1. A nevezett linken ugyebár Luna Papa szerepel, nem Luna Mama.
Ad 2. Látod, máris megtudtál valamennyit az ő tudathasadásáról. A másik tudathasadása a Pink Floyd - sör - Sheryl Crow háromszögben való keringés és énkeresés.
[ZedIzDead]
PS1 egyébként télleg fiú
PS2 Lunatic VISSZATÉR! - topikcím
lunatic te fiú vagy? én eddig folyton aszittem, hogy lány ...:))))
mertha eddig tévedtem, akkor persze, te is! elvégre hogy is hagyhatnék ki valakit, akiről url van elnevezve az indexen!
;-)
Óóóóóó....ugyan....
már mi is jópáran megvagyunk itt benn Lunaticok, meg hasonszőrű elvetemült egyedek...:-)
szóval megértelek ám! :-)
...és bocsánat, hogy Paulázni merészeltem, de az én sorozatnézési képességeim a heti sorozatokra korlátozódnak, de még így is összevisszagubancolom néha a szálakat. :-)
De végülismindegy nekem....illetvehát... nekem már úgyis mindegy....:-)
egyébként mi a véleményed a poligámiáról? Eccer egy Kása, eccer egy Ákszl.....:-)
esetleg én, akiről még URL is van elnevezve az indexen?
:-)))))))))))))
:)))))))
már nehéz lesz megtalálnom önmagam.
mint említettem már nagyon sokan vagyunk itt bent...de azért próbálkozhatnánk...ez az url eléggé teccik :))))))))))
(most az önimádó énem van jelen)
szal bocs, az előzőből csak a lényeget felejtettem ki.
Zed!!!
nem a tiedre akartam az előbb "válasz erre"-t nyomni, hanem Lunaticéra, merthogy ő mondott rám paulát, s nem te.
nem mintha baj lenne (LUNA EZ MOST NEKED SZÓLT!), csak már többszörös tudathasadásban szenvedek, és nem kell még egy személyiség. elég sokan vagyunk már így is.
de végülis télleg tök nyolc.
eggyel több vagy kevesebb, mit számít már, nem igaz? :)))))
mondom régen. akkor még nem ismertem kásást. :)
de különben is.
asszem nem jön már be axl szétnyomott feje :)))))
de azért kíváncsi vagyok mit alkot!
régen volt ilyen guns-os pólóm. a tanárok mindig kiakadtak, hogy egy hüje kis 12 éves lány mért jár halálfejes pólóban. talán azért hogy őket bosszanccsa ;DDD
Bocs,Slashnek utánanéztem,tényleg nincs új album.Robinnal kapcsolatban viszont nincs igazatok,és a hír sem ezer éves.Finck csak addig marad a NIN-ben,amíg turnéznak.Kösz a visszajelzéseket.És bocs Slash miatt.
Axl
Bocs, de úgy tudom, hogy Slash még nem adta ki a második Snakepit lemezt. Nem bírt a Geffen rockellenes hozzállásával, így augusztus végén, vagy szeptemberben jön ki a lemez, de még nem tudni, melyik cégnél. A címe Ain't Life A Grand és még jobb, mint az első volt. Utána másfél-két évig turnézni akar.
További részletek a júliusi MHH Slash interjújában lesznek olvashatók a hónap végétől
Hi!
Az új album címe:Chinese Democracy
kiadó:Geffen
Az új felállás:W.Axl Rose:ÉNEK
Dizzy Reed:BILLENTYŰS HGSZ.
Tommy Stinson:BASSZUSGITÁR
Josh Freeze:DOBOK Josh sajnos nemrég kilépett
Paul Huge és Robin Finck:gitárok
A műfaj:Industrial Edge?????
Az új album studioalbum lesz.Duff nincs a bandában,'96ban kilépett,még a haját is rövidre nyírta.Slash kiadta 2.szólóalbumát a Slash's Snakepit-tel.Ha bármi kérdésetek van,nézzétek meg a www.extra.hu\gnr_page\menu.-re,vagy írjatok a vargaaron@yahoo.com-ra.
Csá!
A nagy zenészek tényleg túl korán leléptek a színről (Most Izzy Stradinre gondolok) De ettől függetlenül az albumok nagy része Axl érdeme is vlt nagy részben !! Remélem azért ez is lesz vmi.
Van egy fantasztik Guns oldal, könnyen meg is jegyezhető:
gnr.simplenet.com
Itt minden megvan,ami a Guns-szal kapcsolatos: dalszöveg-től, koncerfelvételekig, ki nem adott számok egytől-egyig. Fenn van az "OH MY GOD!" is. Igaz ez még nem a teljes verzió, csak a filmelőzetes (Arnie: End oF DayS) alatt játszott darabka. Az új szám egyébként novemberben lesz majd elérhető teljesen, karácsonyra pedig már a teljes album kint lesz.
Az új G'n R szám címe: Oh My God! Le is lehet tölteni valamelyik site-ról mp3-ban a dal kb. 13 mp.-ét, ami kicsit úgy hangzik, mintha Axl-t a Marylin Manson kísérné... De azért nem rossz szerintem.
Az új felállásban meg csak Rose és McKagan maradt meg.
bar a GNR annyira nem az en mufajom (elmegy), de azt tudom, hogy ennek a lemeznek koze van svarci evvegi filmjehez (End Of Days) amiben az ujjaszuleto satant (Gabriel Byrne) kell csupan lerendeznie. a film elozeteseben hangsulyosan szerepel hogy GNR muzsika is jar hozza, sot kozben is az szol imho. ugy latszik Arnie nagy rajongo :))
valamikor hónapokkal ezelőtt találtam egy oldalt, ahol már a számcímek is fenn voltak az új albumról... de nem tom hol volt... volt ott néhány unofficial mp3 is :-)
kiváncsi vagyok
szerintem nem lesz az igazi, de majd meglássuk...