Keresés

Részletes keresés

Törőlt_nick Creative Commons License 2001.01.04 0 0 58
Eddig "simán" ment minden de az a gyomorszáj vagy mi kifogott rajtam azon a pályán amelyiben a mentőkabin az alien-világban landol. Az infók szerint valami idegcsomókat kellene leküzdeni de én már térdig lejártam a lábam de nem találkoztam velük. Illetve egy asszem van az egyik tócsa fölött a plafonon de az már alapból kampec - ha egyáltalán arról van szó. Járt már közületek arrafelé valaki? Mi a hányás ott?
Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 2000.04.03 0 0 57
Várom a programot. :-))

LDepner@cdcbp.hu

Előzmény: Chrisxy (55)
Törőlt_nick Creative Commons License 2000.04.01 0 0 56
Valahol itt kezdődik a profi játékírás. Igaz, kell alá teknyika rendesen de megéri. Én ez miatt cseréltem processzort.
Chrisxy Creative Commons License 2000.03.31 0 0 55
Egy kis cheat.
Ha kell egy jó kis konfig a játékhoz akkor szólj és kuldöm. Gombnyomásokra,töltények,életerö,stb.
Előzmény: Dr_Hengelhoffer (54)
Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 2000.03.14 0 0 54
Sajnos én is csak most keresgélem, de honnan van ennyi modulod, és mivel tudtál ennyi életet csinálni magadnak?
Előzmény: Chrisxy (52)
Kei-Satu Creative Commons License 2000.03.06 0 0 53
Olvasd végig a topicot. Ezen az oldalon van a válasz.
Előzmény: Chrisxy (52)
Chrisxy Creative Commons License 2000.03.03 0 0 52
Hi Emberek !
Elakadtam & kéne 1 kis segítség.
Azon a pályán vagyok ahol az Anti-Toxin folyadékokat kell beönteni a klimaberendezésekbe.
Összesen 4 helyre.
De én csak 3 Anti-Toxint találtam.

Hol a negyedik ?

Itt van a térkép,ha valaki tudja hogy hol vannak ezek elrejtve akkor jelölje már be nekem,és küldje vissza.

Thx.

Chrisxy

csiku Creative Commons License 1999.12.27 0 0 51
Helló!
Az a problémám, hogy iszonyúan lassú a játék. Szaggat összevissza. Mi kell, hogy NE csinálja ezt? Riva 128ZX 8Mb, 350-es K6-2, 64 Mb RAM, Direkt X 6.1, magyar Win98.
leber Creative Commons License 1999.12.27 0 0 50
hi

patch: már semmilyet, végigjátszottam és sajnos a cd nincs a közelemben
a másik kérdésre azt hiszem, az 'L' - LOG után talán - betű a helyes megfejtés, bár nem esküszöm meg rá

üdv:
-rebel-

Előzmény: Mike (49)
Mike Creative Commons License 1999.12.06 0 0 49
Gyerekek!
Biztos irto nagy hulye vagyok, es mire olvasni fogom a valaszt, biztos megtalalom, de meg csak egyszer neztem meg a programot. Kerdesem: hogyan lehet leszedni a kepernyorol amiket kiirkal (szepen teliirta az egeszet, aztan lassak, amit akarok) csak azt ne mondjatok, hogy "`/~" ezzel.

Masik hanyas patch-et hasznaltok?

Koszi, Mike

Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 1999.12.02 0 0 48
Letöltöttem a driverfrissítést, felraktam, a hiba ugyanaz. Úgy látom, a kártyának nincs memóriája. Illetve valami 4MB cache memory-ról írnak. Valószínű, hogy a rendszer memóriáját használja, amiből összesen 64 van. Megőrülök.
Előzmény: leber (47)
leber Creative Commons License 1999.12.01 0 0 47
hi

szerintem próbáld meg a http://developer.intel.com/design/chipsets/810/ oldalon, vagy a környékén, biztos van valami róla
egyébként hány megás a kártya?

üdv:
-rebel-

Előzmény: Dr_Hengelhoffer (46)
Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 1999.12.01 0 0 46
Nos miután betölti a játékot, a következőket írja ki:
"ERROR: Direct3d driver does not accurately report texture memory usage. Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers."

Az üzenet második fele világos. A videó kártya típusa:INTEL 810 on board.
Szóval mit tegyek? Pontosan honnan szedjem le a frissítést.
Köszi.

Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 1999.11.28 0 0 45
Most éppen leszedtem,(munkahely) és otthon van a Cd. De visszahozom hétfőn, és megjegyzem pontosan mit reklamál. Különben ilyen alaplapra integrált csoda. Csak ennél a programnál voltak problémáim, azért gondoltam, hogy valami javítás kellene hozzá.Esetleg
leber Creative Commons License 1999.11.26 0 0 44
hi

nekem Intel i740-nel tökéletesen futott, nem volt semmi probléma (a 810 pedig annak a továbbfejlesztése, ha jól csalódom - javítsatok, ha tévednék!)
pontosan mi a gondod?

üdv:
-rebel-

Előzmény: Dr_Hengelhoffer (43)
Dr_Hengelhoffer Creative Commons License 1999.11.26 0 0 43
Srácok.
Intel 810 videókártyával hogyan lehet elindítani a játékot?
Létezik valmi patch, vagy valami trükk?

Dr. H.

Angel Úr Creative Commons License 1999.11.22 0 0 42
Hali!
Köszi, de már megtudtam, hogy az az átkozott replicator az az automata, hogy a fene vigye el. Ki a franc figyelte, hogy azt meg hogy a gennybe hívják, tudom, hogy nem megjavítani kellett, hanem tönkretenni, csak azt hittem, hogy a generator kikapcsoló console-t kell megjavítani. Most már ott ugrabugrálok a torpedók között.
csá
Előzmény: CHROME (41)
CHROME Creative Commons License 1999.11.20 0 0 41
Szia!

Ha a Shuttle1 megvan, akkor nem ertem hogyhogy nem talalod a replicatort.Ott van a ket shuttlebay ajto kozott a falnal.A masikat meg nem megjavitani kell, hanem azt is tonkretenni, de ahhoz egy bizonyos akarmi-rezonator kell amit a replicatorbol nyerhetsz elo.

CHROME

Előzmény: Angel Úr (38)
Mayan Creative Commons License 1999.11.19 0 0 40
Angel urnak: DLL fenn van, meg a SS2 konyvtaraba is bemasoltam, de nem segitett.
Crack-et mar mas is ajanlotta, de nem talaltam sehol. Megneztem ezt a gameguru.box.sk-t is, de itt sem lattam, meg SS2-t sem ugy altalaban. Ha tudtok egy biztos linket, akkor irjatok mar meg, ugy szeretnek mar jatszani!
Elore is kosz!
Előzmény: charles (39)
charles Creative Commons License 1999.11.18 0 0 39
Ne erőltess mindenféle dll-t. Keress más crackot. Rengeteg helyen van (gameguru.box.sk).
100%.

.c.

Előzmény: Mayan (36)
Angel Úr Creative Commons License 1999.11.18 0 0 38
Hali!
Már megint szarban vagyok!
A Shuttle Control-ban az egyik Shuttle-t felrobbantottam, de a másik shield generatort meg kell javítani, azonban sehol sem találom azt az átkozott replicatort, nem tudok bemenni a shuttle bay 1-be, mindkét ajtó roszz.
Segítsetek!
Angel Úr Creative Commons License 1999.11.17 0 0 37
Hali!
Valami nincs feltéve, nekem is hiányzott ez a dll egyszer az NFS 3-hoz, ez vagy directx-es cucc, vagy valami a windosból nincs feltelepítve, vagy voodoo, d3d meghajtó, vagy bármi más idegesítő dolog, de jut eszembe azt hiszem, ha nincs feltelpítve a hálózat modem vagy valamelyik cucc akkor nincs meg ez a dll, úgyhogy elő a legális win95 cd-t és utcu felrakni sok szart.
remélem segíthettem
csá
Előzmény: Mayan (36)
Mayan Creative Commons License 1999.11.16 0 0 36
Segitsetek mar! Nem indul el a jatek (a crack konyvtarbol bemasolt exe), ket hibauzenetet kapok. Az egyik:
The SHOCK2.EXE file is linked to missing export KERNEL32.DLL.
A masik meg:
utvonal\shock2.exe
A device attached to the system is not functioning.

Angol W95 OSR2, ugyanez a CD haveromnal gond nelkul megy, neki W98 van. Mi lehet a baj?

Angel Úr Creative Commons License 1999.11.16 0 0 35
Hali!
Köszi, de már tegnap én is rájöttem, csak nem ugrott be először, hogy az ops deck az az operations deck-et jelenti, úgyhogy voltam ott és már azóta az engeniering szinten is, most újra fenn vagyok a 6-oson mert SHODAN oda küldött ám az ajtók még nincsenek nyitva, de még nem volt időm jobban körülnézni.
csá
Előzmény: CHROME (34)
CHROME Creative Commons License 1999.11.16 0 0 34
Hi!

Ha jol emlexem volt egy ajto zart ajto az OPERATIONS szinten. Az ajto a (terkep szerint nezve) felso blast door mogotti reszen van, ott ahol le lehet menni a mutoasztalos reszhez.Ezt eddig nem lehetett kinyitni.De most mar igen.

Ha tevedtem, bocs.Reg volt mar :)

CHROME

Előzmény: Angel Úr (33)
Angel Úr Creative Commons License 1999.11.15 0 0 33
Hali!
Nagyon ideges vagyok. Segítsetek !
A 6. szinten megszereztem az OPS Override-ot a Command Deck-en a Hídon, de hol a bűbánatban kell azt használni, az egyik e-mail ben olvastam, hogy az Access consolokon kell használni, de azok hol vannak? Nálam nem nyílik ki az ajtó a tram első megállójánál ahol két lézerágyú van a két oldalán. Egyszerűen nem tudom, hogy mi a fenét csináljak.
Előre is köszönöm, lehet e-mail-ben is írni.
csáó
Joco Creative Commons License 1999.11.03 0 0 32
Én még a játék legelején elakadtam, ott, amikor el kell indítani. ;) Full CD-s verzió van meg, és sem az eredetileg felmenő, sem a cd-n egy Patch könyvtárban levő exe-vel nem indul el. Tud valaki egy helyet, ahol letölthető egy jó verzió?

Jocó

ROBI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 31
Hi!

Ez eléggé dühítő hiba, de a patch javítja.A megoldás az, hogy nem ráugrasz az asztalra
a kilőtt ablak előtt, hanem felmászol rá (odaállsz mellé és SPACE). A SS2 fórumán a
Looking Glass-nél majd' mindenki emiatt reklamált :) .

Robi

Előzmény: rpeter (25)
CHROME Creative Commons License 1999.11.01 0 0 30
Sziasztok!

Kiprobaltam multiban a jatekot.
Haaat...az otlet jo, de annyira de annyira lassuuuuuuuuuuuuuuuu hogy az mar jatszhatatlan.
LAN-on probaltuk, egy p2-330 es egy p3-450-es geppel, es tenyleg jatszhatatlan.Meghallom hogy pittyeg a kamera, de leloni nem tudom mert nem lehet becelozni a rangatas miatt. :(
sux.

CHROME

leber Creative Commons License 1999.10.28 0 0 29
hi
asszem le vagyok kissé maradva
tudtok egy címet (meg esetleg szervereket) ehhez a patch-hez?
üdv:
-rebel-

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!