Eddig "simán" ment minden de az a gyomorszáj vagy mi kifogott rajtam azon a pályán amelyiben a mentőkabin az alien-világban landol. Az infók szerint valami idegcsomókat kellene leküzdeni de én már térdig lejártam a lábam de nem találkoztam velük. Illetve egy asszem van az egyik tócsa fölött a plafonon de az már alapból kampec - ha egyáltalán arról van szó. Járt már közületek arrafelé valaki? Mi a hányás ott?
Hi Emberek !
Elakadtam & kéne 1 kis segítség.
Azon a pályán vagyok ahol az Anti-Toxin folyadékokat kell beönteni a klimaberendezésekbe.
Összesen 4 helyre.
De én csak 3 Anti-Toxint találtam.
Hol a negyedik ?
Itt van a térkép,ha valaki tudja hogy hol vannak ezek elrejtve akkor jelölje már be nekem,és küldje vissza.
Helló!
Az a problémám, hogy iszonyúan lassú a játék. Szaggat összevissza. Mi kell, hogy NE csinálja ezt? Riva 128ZX 8Mb, 350-es K6-2, 64 Mb RAM, Direkt X 6.1, magyar Win98.
patch: már semmilyet, végigjátszottam és sajnos a cd nincs a közelemben
a másik kérdésre azt hiszem, az 'L' - LOG után talán - betű a helyes megfejtés, bár nem esküszöm meg rá
Gyerekek!
Biztos irto nagy hulye vagyok, es mire olvasni fogom a valaszt, biztos megtalalom, de meg csak egyszer neztem meg a programot. Kerdesem: hogyan lehet leszedni a kepernyorol amiket kiirkal (szepen teliirta az egeszet, aztan lassak, amit akarok) csak azt ne mondjatok, hogy "`/~" ezzel.
Letöltöttem a driverfrissítést, felraktam, a hiba ugyanaz. Úgy látom, a kártyának nincs memóriája. Illetve valami 4MB cache memory-ról írnak. Valószínű, hogy a rendszer memóriáját használja, amiből összesen 64 van. Megőrülök.
szerintem próbáld meg a http://developer.intel.com/design/chipsets/810/ oldalon, vagy a környékén, biztos van valami róla
egyébként hány megás a kártya?
Nos miután betölti a játékot, a következőket írja ki:
"ERROR: Direct3d driver does not accurately report texture memory usage. Contact your 3d accelerator vendor for updated drivers."
Az üzenet második fele világos. A videó kártya típusa:INTEL 810 on board.
Szóval mit tegyek? Pontosan honnan szedjem le a frissítést.
Köszi.
Most éppen leszedtem,(munkahely) és otthon van a Cd. De visszahozom hétfőn, és megjegyzem pontosan mit reklamál. Különben ilyen alaplapra integrált csoda. Csak ennél a programnál voltak problémáim, azért gondoltam, hogy valami javítás kellene hozzá.Esetleg
nekem Intel i740-nel tökéletesen futott, nem volt semmi probléma (a 810 pedig annak a továbbfejlesztése, ha jól csalódom - javítsatok, ha tévednék!)
pontosan mi a gondod?
Hali!
Köszi, de már megtudtam, hogy az az átkozott replicator az az automata, hogy a fene vigye el. Ki a franc figyelte, hogy azt meg hogy a gennybe hívják, tudom, hogy nem megjavítani kellett, hanem tönkretenni, csak azt hittem, hogy a generator kikapcsoló console-t kell megjavítani. Most már ott ugrabugrálok a torpedók között.
csá
Ha a Shuttle1 megvan, akkor nem ertem hogyhogy nem talalod a replicatort.Ott van a ket shuttlebay ajto kozott a falnal.A masikat meg nem megjavitani kell, hanem azt is tonkretenni, de ahhoz egy bizonyos akarmi-rezonator kell amit a replicatorbol nyerhetsz elo.
Angel urnak: DLL fenn van, meg a SS2 konyvtaraba is bemasoltam, de nem segitett.
Crack-et mar mas is ajanlotta, de nem talaltam sehol. Megneztem ezt a gameguru.box.sk-t is, de itt sem lattam, meg SS2-t sem ugy altalaban. Ha tudtok egy biztos linket, akkor irjatok mar meg, ugy szeretnek mar jatszani!
Elore is kosz!
Hali!
Már megint szarban vagyok!
A Shuttle Control-ban az egyik Shuttle-t felrobbantottam, de a másik shield generatort meg kell javítani, azonban sehol sem találom azt az átkozott replicatort, nem tudok bemenni a shuttle bay 1-be, mindkét ajtó roszz.
Segítsetek!
Hali!
Valami nincs feltéve, nekem is hiányzott ez a dll egyszer az NFS 3-hoz, ez vagy directx-es cucc, vagy valami a windosból nincs feltelepítve, vagy voodoo, d3d meghajtó, vagy bármi más idegesítő dolog, de jut eszembe azt hiszem, ha nincs feltelpítve a hálózat modem vagy valamelyik cucc akkor nincs meg ez a dll, úgyhogy elő a legális win95 cd-t és utcu felrakni sok szart.
remélem segíthettem
csá
Segitsetek mar! Nem indul el a jatek (a crack konyvtarbol bemasolt exe), ket hibauzenetet kapok. Az egyik:
The SHOCK2.EXE file is linked to missing export KERNEL32.DLL.
A masik meg:
utvonal\shock2.exe
A device attached to the system is not functioning.
Angol W95 OSR2, ugyanez a CD haveromnal gond nelkul megy, neki W98 van. Mi lehet a baj?
Hali!
Köszi, de már tegnap én is rájöttem, csak nem ugrott be először, hogy az ops deck az az operations deck-et jelenti, úgyhogy voltam ott és már azóta az engeniering szinten is, most újra fenn vagyok a 6-oson mert SHODAN oda küldött ám az ajtók még nincsenek nyitva, de még nem volt időm jobban körülnézni.
csá
Ha jol emlexem volt egy ajto zart ajto az OPERATIONS szinten. Az ajto a (terkep szerint nezve) felso blast door mogotti reszen van, ott ahol le lehet menni a mutoasztalos reszhez.Ezt eddig nem lehetett kinyitni.De most mar igen.
Hali!
Nagyon ideges vagyok. Segítsetek !
A 6. szinten megszereztem az OPS Override-ot a Command Deck-en a Hídon, de hol a bűbánatban kell azt használni, az egyik e-mail ben olvastam, hogy az Access consolokon kell használni, de azok hol vannak? Nálam nem nyílik ki az ajtó a tram első megállójánál ahol két lézerágyú van a két oldalán. Egyszerűen nem tudom, hogy mi a fenét csináljak.
Előre is köszönöm, lehet e-mail-ben is írni.
csáó
Én még a játék legelején elakadtam, ott, amikor el kell indítani. ;) Full CD-s verzió van meg, és sem az eredetileg felmenő, sem a cd-n egy Patch könyvtárban levő exe-vel nem indul el. Tud valaki egy helyet, ahol letölthető egy jó verzió?
Ez eléggé dühítő hiba, de a patch javítja.A megoldás az, hogy nem ráugrasz az asztalra
a kilőtt ablak előtt, hanem felmászol rá (odaállsz mellé és SPACE). A SS2 fórumán a
Looking Glass-nél majd' mindenki emiatt reklamált :) .
Kiprobaltam multiban a jatekot.
Haaat...az otlet jo, de annyira de annyira lassuuuuuuuuuuuuuuuu hogy az mar jatszhatatlan.
LAN-on probaltuk, egy p2-330 es egy p3-450-es geppel, es tenyleg jatszhatatlan.Meghallom hogy pittyeg a kamera, de leloni nem tudom mert nem lehet becelozni a rangatas miatt. :(
sux.