Te tényleg ennyire sekélyesen gondolkodsz, h egy fórumos minuszolásnak tulajdonitasz komoly jelentőséget? Vagy csak bele akartál rúgni itt valakibe? Vártad az alkalmat? :)
Kezdem érteni, miért szinvonaltalanok a közvetitéseitek...
Az érintett topiktárs kérdéseire persze nem válaszoltál, pedig legtöbben inkább arra lennének itt kiváncsiak.
Ha csak ezt az oldalt megnézed, találsz 19 mínuszos bejegyzést is. El lehetne esetleg gondolkodni az "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" mondáson, bár Lajosunknak ez nyilván meghaladja a belátási képességét.
Most vagy éjfél és reggel 6 között miattam 12 kerékpárszerető felkelt/nem feküdt le, vagy van egyszorgalmas kretén.
Görgőztem egy keveset, 40 km 4 %-on, 1:54 óra, és 31 fok volt a szobában. El sem bírom képzelni, hogy milyen megterhelés érhette a mai szakaszon a versenyzőket...
"Egy Vismás versenyző mezben, a kerékpárját buzerálja." A lantos andrás nevű faszparaszt szóba hozta Valter Attilát.
Gondolom, a Valtert nem szeretik 21-en. Vagy a lantit? Az nem lehet, hát rudikat küldenek neki meg ételfotókat...
Enric Mas-nak az idei sorban az ötödik éve, amikor nem nyer WT versenyt (bár még nincs vége az évnek). A komplett Movistarnak egyetlen(!) WT-győzelme van és 23 versenyzőjük egyáltalán nem nyert semmit semmilyen szinten idén. Szerintem sokan nincsenek tisztában azzal, hogy milyen eszméletlen nehéz nyerni WT-szinten.
Amit 21 napon keresztül láttunk, az olyan mértékű dominancia volt, amire én nem emlékszem az utóbbi 72 Grand Tourról. Voltak elképesztő teljesítmények, kiemelkedő előnyök, mint pl.
Pantani 1998-as Giro
Armstrong 2001, 2004-es Tour,
Simoni 2003-as Giro,
Basso 2006-os Giro,
Contador 2009 Tour,
Nibali 2014-es Tour,
Pogacar 2021-es Tour
amik azok a versenyek, ahol a végső győztes vagy hatalmas különbséggel, vagy kiemelkedően sok szakaszgyőzelemmel biztosította a győzelmét. De 6 szakasz és 10 perc az finoman írva is történelem, olyasmi, amit jó eséllyel egyszer élhetünk át. Ilyen, amikor a művész komolyan veszi a tehetségét - és nálunk is jobban élvezi, amit csinál. Hallottam, hogy tönkretette a versenyt - ez baromság. Egy versenyző mindig, minden körülmények között győzni akar, és Poginál nagyobb versenyzőt ma nem nagyon lehet mutatni a sportban. Elképesztő könnyedséggel repült a meredélyeken, alig kapott ki Gannától a sík időfutamon, és sprintet vezetett fel a tülekedésben - élvezi, amit csinál. Fantasztikus 3 hét röppent el megint, és alig 33 napunk van a Tour kezdetéig.
Szlovénia megint jogosan részeg:)
A fanyalgóknak annyit, hogy tavaly az volt a baj, hogy "nem mentek" idén meg az, hogy Pogi állatul ment. Akkor?
Most pedig
Tourgacar
Armstrong szerint az igazi bajnok a hegyekben is és az időfutamon is dominálja a versenyt, és ezt győzelmekkel bizonyítja. Ezt láthattuk az utóbbi 3 napban, a teljes, tökéletes dominancia. Hat szakaszgyőzelem, egy holdtölte mindenkinek és 25 évesen legenda, mert a hatalmas Pantani után 26 évvel láthattunk, átélhettük a kerékpáros történelmet. Hihetetlen verseny volt, én boldog vagyok hogy láthattam!
Küng nagyon megérdemelte a győzelmet! Annyiszor volt közel, hajszálnyira, hogy a sorsnak valamit vissza kellett adnia neki - persze tett érte rengeteget! Hatalmas eredmény!
Ez ugye megérdemel 16 leminősítést, mert 16 kretén annyira utálja a svájci kerékpárost, hogy még aki örül a győzelmének, azt is leminősítik...
Tudod van pár kretén, aki abban éli ki magát, hogy több nikken is mínusszal bünteti azt, aki nem tetszik neki, függetlenül a mondanivalótól és a topiktól.
Inkább arról írhattál volna pár mondatot, hogy miért nem lehet szökni, miért nem lehet bekerülni szökésbe, és miért a világ legjobb csapatában az egyik legjobb segítő az, aki 4 éve nem tud szakaszt nyerni.
De azt is szívesen elolvasnánk, hány sütit zabált meg a kollégád, mennyi ördöghídról pofázott a történések helyett, miért néz autóversenyt munka közben, meg úgy egyáltalán miért szarik bele a munkájába, és ti miért nem szóltok rá?
Ha csak ezt az oldalt megnézed, találsz 19 mínuszos bejegyzést is. El lehetne esetleg gondolkodni az "itt mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" mondáson, bár Lajosunknak ez nyilván meghaladja a belátási képességét. Kár, mert csak a topikot üti agyon a hülyeségeivel.
Jó cikk, azt fejtegeti, hogy jelenleg 3 csoportra lehet bontani a mezőnyt, van Pogacar és Vingegaard, útvonaltól függően idefér a két Van, aztán jön Roglic és Remco aztán a többiek.
Ez annyit tesz, hogy akik a 3. csoportba tartoznak gyakorlatilag győzelmi esélyek nélkül versenyeznek a nagy versenyeken.
Igazad lenne, ha nem hangzott volna el egynél több alkalommal az a mondat, hogy "én is tudom Jonas wattjait." Ha ez arra vonatkozik, hogy ő is tudja, hány watt erővel tud megindulni/folyamatosan haladni a dán, akkor leszakadhat. Ha viszont arra, hogy ő is képes olyan erő leadására, mint a dán, akkor viszont mi a faszt engedi el állandóan???
Az Olimpián nem csillagállás kellett, hanem ész, alkalmazott taktika. Tökéletesen csinálta, kihozta a legtöbbet a helyzetből. Ezt hiányolom tőle, mert ha képes volt rá legalább egyszer, akkor máskor is mennie kéne.
Érzelmileg sokat adott az egész országnak az a 3 nap. Szerintem sokkal többet, mint egy szakaszgyőzelem. A Maglia Rosa napokig foglalkoztatta a közvéleményt, egy szakaszgyőzelem másnapján már jó eséllyel jön egy új győztes azon a versenyen. Nem mindig csak a számok mutatják meg valami értékét.
Szoboszlai most adott gólpaszt az Old Traffordon, persze nyilván a United ma nem az (sajnos mint United szimpatizáns) mint volt Fergusson idején, de azért ott gólpaszt adni Liverpool játékosnak az mindig hatalmas öröm, siker...
Ez akkor lenne jó hasonlat ha Szoboszlai a Pool tarcsiban játszana a liga kupában csak, nem a kezdőben irányító középpályásként ,általában a legjobb mutatókat hozva, nyilván aki annyit ért a focihoz hogy az a jó játékos csak aki a gólt rúgja annak hiába mondasz bármit , de amúgy nyilván értem mit akarsz kihozni ebből.
De ehhez Ati is hozzátesz akaratlanul is , mert ő is azt kommunikálja hogy szeretne nyerni, próbálkozni többet akar mint a segítő szerep, persze a kommentátorok felhájpolják minden szavát a nép meg csak várja hogy akkor most mi van , nem erről volt szó.
Persze, nem is ő, hanem majd én :D Na de viccet félretéve, nehéz ügy ez, kicsit olyan mint Szoboszlai a Liverpoolban.
Ugye hatalmas dolog, hogy egy magyar játékos oda igazolhatott, az meg hogy stabil kezdő, főleg.
Mégis, milyen az ember, sokan többet várnának ettől is.
Ha már ott van a kezdőben tegyen hozzá többet, kellene pár meccset eldöntő gól, gólpassz. Mert nem nagyon van az az igazság, ami van az is többnyire kupameccsen, ha esetlen PL meccsen akkor ott sem egy City vagy egy Arsenal ellen.
Akkor most jogos, nem jogos? Ha úgy nézem, hogy tegyük össze a két kezünket, hogy játékost adunk a Pool kezdőbe, akkor hogy jön valaki ahhoz hogy még elvárásai is legyenek ezek után :-)
Ha úgy nézem hogy ő ott nem egy védekező középpályás, akkor meg elvárható hogy többet tegyen hozzá előre játékban.
Valter kb. ugyanez a helyzet. Én egyébként a felé hajlok, hogy nem nagyon lesz ebben több, aztán ne legyen igazam, szóval szerintem nem nagyon nyer már meg olyan szakaszt a három nagy körversenyen mint amit most Dunbar két napja.
De ha "csak" ennyi volt benne az is több mint amit valaha is gondoltunk volna.
Tegyük tisztába a rózsaszín trikó viselésének értékét. Egy Giro szakaszgyőzelem 180 UCI pont, a trikó viselése szakaszonként 20 UCI pont. A PCS pontozása - ami szerintem korrektebb, mert a győztes kevesebbet ér, de többen kapnak pontot -, szakasz 80 pont, trikó viselés nulla.
Jah. Giro rózsaszínű. A tavalyi Giro-n 5 napot számoltam, hogy vezette az összetettet. A szezon végeztével kb. 10. volt a ranglistán. Ééééééééééééééés előző évben megnyert egy pro besorolású (Artic Race) többnapost is, szakaszgyőzelemmel! Svájci kör (WT) szakaszgyőzelem!
Viszont van hárm napig rózsaszín trikója. Az is lehet hgoy az egész páylafutása alatt nem fog nyerni versenyt, hány ilyen bringás van? Pont erről írtam, hogy esetleg ahhoz nem elég jó. Ahhoz hgoy segítő legyen egy háromhetesen, ahhoz elég, hogy top tizes, vagy top ötös legyen egy egynaposon ahhoz igen. Ahogy a Sonkaszeletelőn beszéltek róla, a Vismánál sosem lesz kapitány, valszeg egy kisebb csapatnál több lehetőséget kaphatna, esetleg több esélye lehetne.
Igen ugyanarról beszélünk. Felesleges erről beszélni (bár valóban az értelmetlen szót használtam). És igen, engem pl. zavar, egyszer erről beszéltünk nscattóval, azóta nyilván nem és nem is tettem szóvá. Ezt próbáltam megelőzni, hogy felesleges ezt elkezdeni. ilyen a topik, ez vagy tetszik vagy sem, nem kötelező olvasni.