Baszki folyvást fényes turulsávos nemzetünket félted a NEMLÉTEZŐ veszedelemtől.Még egyszer se tünt el büszke erős nemzetünk :)))
SENKI sem akarja lepusztitani.
Egy veszély tényleg van az pedig az ALACSONY ÉLETSZINVONAL ! rengeteg ember megy a fejlettebb Nyugatra és többségük ott is marad.Felcsuton és a Rózsadombon faszául jól élnek de menj el Alsó-Salétromfalvára..........................
arany fürtökkel napfény süt a rétre nyarunk közelít idejében kérte megmelegít hegyet s kősivatagot esővel kikeleszt virág adó magot régi szikla egyszer rájössz téged szeret jobban s bár nem úgy mint akarod de felhőtakart lángja még érted fellobban
Tisztelt pHpHkok! Nem szeretnélek megbántani, de a plagizálással készült versek nem saját versek. Persze részben sajátok, mert te raktad egy csokorba mások már régebben leírt sorait (gondolatait), de a szavak sorrendjét nem te állítottad össze, azaz inkább közös műről beszélhetnénk. De az eredeti szerzőnek az vajon tetszene e, hogy te átírod, illetve sajátodként használod sorait? Egyébként a jog is az eredeti szerző érdekeit védi, ahogy javasoltad, utána néztem. De inkább döntsd el te magad, hogy mi az etikus.
Persze saját műveidben is szabad másoktól idézni. De azt illik idéző jelek közzé rakni, és (vagy legalább) odaírni, hogy honnan származik. Szerintem, ha ez nincs jelölve, akkor ez részünkről azt mutatja, hogy az eredeti szerzőt nem tiszteljük, és munkásságát úgy kezeljük, mint az értéktelen homokot és követ, amit bárki bármire használhat.
Szia pHpHkok! Ez egy saját versek topic. Kérlek, tartsd tiszteletben a topiknyitó szándékát, és csak a saját szavaiddal megírt verseidet rakd fel ide. Egyébként szép, amit hoztál, csak nem ide való.
de lassan, mikor már meghitten föléjük hajol a nap,
egyenes derékkal mind fölfelé tartanak.
Csak ülök ott, nézem.
Túl ezer kudarcon, megvetésen.
S amikor a magány sem érdekes már,
vállamra újra könnyed pillangó száll.
*
Nekem annyi a kapcsolatom a pillangókkal, hogy szoktam alkalmanként látni egyet-egyet, furamód amikor olyan szépszomorú állapotban vagyok, olyankor megjelen egész közel jön, és azt érzem, hogy felvidítani jelent meg.
Leesett, ezek szerint nem vagy lepke ellenes. De megnyugtatlak, hogy nem tudtam. A vers főleg onnan ered, hogy ma láttam egy szépet, és befészkelte magát a gondolataim közzé.