Tud valaki olyan progit macre, amivel egyből vissza lehet nézni, ha egy tükrös géppel össze van kötve a macbook vagy ipad és mikor exponálok a géppel már meg is jelenik az eredmény a képernyőn?
Hello, tudna valaki javasolni egy jo mp3 lejatszot mac osre? Az itunessal es a soundbirddel az a gondom, hogy allandoan szinkronizalni akarja az osszes zenemet. (szeretem manualisan ki es bepakolni az mp3akat)
A winampot leszedtem, de nem mukodott es sajnos hiaba winamp, megsem olyan volt mac osre mint a windowson megszokott verzio..
ha zenét akarsz felvenni, akkor valamilyen 24 bites külső USBs hangkártyát javaslok, olyat, amit akkor sem kell eldobni, ha esetleg mactelesre upgradelsz valamikor. Egy régebbi ilyen nem lehet drága, nekem egy edirol UA-20 van, vagy 5 éve vettem kb 8 ezer forintért..ma is tökéletesen működik felvételre, digizésre a PPC-n, de a macminin is múködik
De ha csak Skype-ozni akarsz, egyszerubb ha veszel egy olyan USBs headsetet, ami mukodik PPC processzorokon is. Feldobsz a gepre egy Leopard-ot, es nezel egy, a Skype altal Mac-kompatibiliskent reklamozott USB headsetet, azok mennek driver nelkul is (az OSX tamogatja oket).
Tudja valaki, hogy a 2008-as office-on a word-ben hogyan lehet kiiktatni a helyesírás ellenörzést. Mivel angol nyelvű a program a teljes szöveget kipirosozza, és ez eléggé zavaró. Másik: fel tudok telepíteni helyette helyesírás ellenörző progit? Előre is köszi.
Talán azért mert windowos haverjának van és ott megy is. Ráadásul kínai tudja a h.264-s kódolást ami itthon elengedhetetlen... nem mellesleg az ár kérdés se megvetendő.
A kinai szarral driver nelkul semmit sem fog tudni csinalni. Nem ertem, minek szivatja magat, mikor gombokert kap egy Terratec Cinergy T2-t, amit csont nelkul eszik az EyeTV.
Adva van egy kicsi kínai usb-s dvb-t tuner. Windows alatt tökéletes arra van is szoftver hozzá,driver. Mac alá viszont semmi az eye tv-t próbálgatta de a telepítésnél elakadt. Elmondása szerint a tunertipúsát is ki kellene választania. Fel is ajánl jópárat de egyik se jó. Tudtok valami használható ötletet adni?