Sziasztok, a the Cathedral organ c. sampleCD-t keresem, mert az enyimé (bár a felületén nem látszik) valamilyen rejtélyes okból kifolyólag nem olvasható soha többé semmivel. Cserealap természetesen van, ha valaki jelentkezik, küldök listát.
Meg egyébként is, bárki olvassa még ezt a topikot?
az van, hogy az egyébként sértetlen, de már rég nem használt Tha Cathedral organ c. AKAI sample cédémet nem olvassa be egyetlen programom sem (legyen az GIGA, kontakt/halion, cdxtract, vsampler vagy akár az awave újabbjai ... ), míg szinte minden más, hasonló korú és hasoló médián tárolt anyagot IGEn. Ötlet? Illetve ha nincs racionális magyarázat - valakinek nem lenne meg ? Cserélhetnénk valamire ...
"Te milyen számot írsz be egyébként a tascam login oldalára?" - azt amit a Tascam adott a Gigastudiohoz, a dobozában szokott lenni egy kártyán, de előfordult már (egy előző verziónál) hogy a DVD tokra ragasztották - ez utóbbi nem túl elegáns.
Innen lehet letölteni: http://www.tascamgiga.com/login.html Én is innen szedtem le.
Az aktuális verzió 3.12
Lehet különben, hogy azért szivtál, mert anno felraktál valami progit, ami elqrta az aspi drivert. Ha most működik, akkor én legalábbis erre gyanakodnék.
Vadi új gépet építettem, egy komolyabb CPU-val , sok-sok memóriával, nagy HDD, szóval minden, ami otthonzenélgetéshez kellhet - de nem tudok AKAI sampleCD-t olvasni gigastudio3 alatt:
Anno, valamikor a 90-es évek közepén kezdtem el gigasampler-emet tölteni fincsi kis, növekvő akai sampleCD gyűjteméyem tagjaival. Az előző gépemen már xp futott, kellett valamit az aspi driverek körül mahinálnom (vagy 4-5 éve volt már), aztán olvasott az is AKAI-t.
Most lám itt az új gép, SP2 XP PRo HUn, egy Toshiba dvd combo íróval, GigaStudio3 orchestra edition és örökké csak UNKNOWN FORMAT.
Tettem már fej 'új' adaptec ASPI drivert, buheráltam a registry-t ... ahogy azt a northersound-on látom (itt van a hivatalos gigastudio fórum), többeknek van hasonló problémája - ők se boldogulnak még-
Valakinek BÁRMI ötlete ???
Kösz előre is
UI: preset: nekem is küldenéd a 220-as listát? köszi
Segítséget szeretnék kérni, mert vettem egy Yamaha TDR 125 R-t, de nem találok hozzá leírást! Ha valaki tud segíteni kérem segítsen hol találok ijet! Köszönöm!
Hello! Nem vagyok igazán jártas a témában.Úgy tudom hogy a számítógépre felvett MIDI -dob hangjai lecserélhetőek.Ehhez mire van szükség honnan lehet mintákat szerezni?
Keresek Dob, gitár és basszus sample CD-ket. Nagyon szivesen meghallgatnám a Drumkits from hell-t, illetve a Broomstick bass-t ha valakinek esetleg megvan.
Lehet hogy hülyeség, de szeretnék az otthoni stúdiómban egzotikus hangszereket használni midi-ben a wav-sávok mellett, viszont ezeket csak hangmintában tudom elképzelni. Honnan lehet ilyeneket szerezni? Tud valaki segíteni?