No, ez a csürhézés volt szokatlan. Antall sokkal intelligensebben elintézte, azt mondta, ez a törpe minoritás, aki őtet kifütyöli.
De gusztus kérdése, ő nálad finomabb ember volt. Olyasféle, mint Te, régebben, amikor még nem volt ez a narancsszínű hályog a szemeden. :-)
Nem igaz, hogy nem érted...
Voltak ott ugye nézők. Nyilván nem mind futyult.
Namost, amelyik futyult, az durung. Amelyik meg nem futyult, az nem durung, viszont mindannyian boxmeccs-nézők voltak.
Nem értem, mér vagytok ezen fennakadva. De tényleg. Aki bunkó, az bunkó, azt kész. Számtalanszor leírtam, most mégeccer utoljára, hogy akik a mostani ellenzék prominenseit futyulták ki, azok is durungok voltak. Ez ilyen egyszerű...
Azon kívül? Boxmeccs nézők. Nem tudom, miért érdekes, kik voltak.
Aki persze ott volt, de civilizáltan viselkedett: természetesen rá nem vonatkozik.
Csak nem te is...???
"... ővédnöktől és kiséretétől eltekintve a füttyögő közönség kikből áll, hát uraim, köpni kell!"
Miert? Azert, mert vegre egyszer vilagszinvonalu okolvivo galat hoztak ossze Mo-n? Mert jelen pillanatban ennel szinvonalasabb merkozeseket (ket vb cimvedes + Koko meccse) nem lehet Mo-ra hozni, de ezt meg is kell fizetni? Es mert vegre rengeteg olyan ember is kiment, akit nem erdekel a bunyo, viszont szoritani akartak Kokonak?
Aki drukkolni megy es kifizet 2e HUF-ot, az mar budos bolsi?
Vegyel vissza edes speaker, mert ki fog lukadni a membranod.
na ne szórakozzatok azzal, hogy ki a bunkó meg, hogy hányan engedhetik meg maguknak az ilyen bulit... 10000 gengszter nem férne meg igy egymás mellett, az orbi helyett levonnám a konzekvenciát. TAKARODJ! A Tárkinak meg különben is meg kell dolgozni azért, hogy ők lehettek az udvari felmérők !
Az azért van, mert szokatlanul berágtam.
Majd ha azt látod, hogy mondjuk a Göncz Árbádot kifütyülő csürhe tévékenységét örömmel nyugtázza valaki, te se tartsd vissza.
De az a valaki nem én leszek, mint ahogy ez se te voltál.
Újabb örökbefogadást tervezel?
Azért ez a mostani boxmeccs nem egy sima sportverseny volt, kevés kivételtől eltekintve az egész ország Kokónak drukkolt, nem azért mert szereti a boxot (én is most néztem először végig egy boxmeccset a TV-ben, mert egyébbként abszolút nem a zsánerem), hanem azért, mert van egy magyar fiú, akik vitte valamire, az országunk hírnevét öregbíti, és még ráadásul marha értelmes és szimpatikus is. Ebből következően rengeten voltak kint a BS-ben presztízsből, olyanok is, akik, hát mondjuk ki, amúgy lenézik ezt a sportot, pláne ezt show-t, ami a profi világot jellemzi, az agresszivitása miatt. Pl. Demszky Gáborról nem igazán tudom elképzelni, hogy amúgy nagy boxrajongó lenne, oszt mégis láttam egy vágóképen, egész közel ült a ringhez. Csak ő nem csinált ebből akkora hírverést.
Kedves speaker,
ha vastaps lett voln, mint a parlamentben szokott, akkor a közönség összetétele milyen lett volna? A kultúrált, polgári közönség. Akkor miért vállalta el afővédnökséget a polgáro minisztereelnök, ha a box közönsége sötét, kommunista?
Trebitsch
Földkérdés/EU közelmesse/
Mese vót hót /hatpárti?/mese volt talán még sohasem /de az antivilágban szokásosvolt/...
Központi árszabályzásnak hivták még az antivilág előtt.
Társalgás nagyterületileg kukoricás búzás/30 000, 50 000 /
Meg 1,2,10,20,50 hektárosokat búza kokorékolós kukoricára egyszeri átálittós mezőgazdasági kultúr okádós, most már el kéne magyarázni
Megjegyzem, ha megnézzük, hogy a fővédnöktől és kiséretétől eltekintve a füttyögő közönség kikből áll, hát uraim, köpni kell! Erre már a jegyek árából is következtetni lehetett, (már tudniiliik, hogy ki költhet ennyit ilyesmire) de ez a parádézása a gangste zolee-knak, hányingert keltő volt. A box mindig is vonzotta a sötét alakokat, de ennyi büdös bolsi egykupacban még nekem is sok volt, pedig az én gyomrom sokat kibír.
Egész meghatódtam, hogy hiányoltál...
Amúgy: lemondott volna... Ugyan már. Nekem mindaddig ne mondjon le egy miniszterelnök, amíg _tudatosan_ előre megfontolt szándékkal, cinikusan meg nem sérti az Alkotmányt.
Kedvenc Gyulámat addig se szerettem, amíg a földkérdésben el nem meszelte a népszavazást, de nem akartam, hogy lemongyon.
Addig. Akkor viszont le kellett vón nekije.
Az előzőre: mi vagyok én, Assziszi Szent Trebitsch, vagy mi a rosseb? :)
Néha bezony mindenféle gonoszságot csinálok, ha nem tetszik az elvakult, zsigeri gyűlölet. Ez van...
Vonatot viszont aránylag egész ritkán gyújtogatok, kéremszépen. :)
aztán kilencven-egynéhányban megint jött az igaz baloldal. Olyan szép lett volna, ha sikerül...De hát gyüttek a durungok, és mindent elrontottak. Nagyon. Végleg.
Egy legitim országban egy ilyen legitim miniszterelnök (jó, persze, a másik is) már régen lemondott volna. Tudom, ez önellentmondás, de így van. Sajnos, a bunkóság és a (politikai) impotencia között nem sok mozgástér van. Esetleg fel lehet robbantani a szobrát :-)
Szóval, ha illegitim módon cselekszik, azzal morálisan automatikusan elveszti a legitimitását. Itt négy-öt teljes legitimitás-vesztés forgott fenn igen rövid idő alatt.
Szevasz Trebitsch, nagyon rég nem hallottalak, hiányoztál :-)
Itt azért egy kicsit elragadtattad magad, nem? Ez méltatlan hozzád. Ne általánosíts (te sem), ne csúsztass (te sem), ne moss össze (te sem). Vagy ha más igen, te még akkor sem. Gondold el, hogy ez után senki sem menthet meg attól, hogy téged meg a vonatgyújtogatókkal vegyenek egy kalap alá. Ők is rendes gyerekek tulajdonképpen...
A boxmeccsre járók IQ-ja... De itt inkább az a baj, hogy még ők is észrevették. Hogy milyen durung.
Egyébként megértelek. Olyan lehet most neked, mint negyven-egynehányban az igazi baloldaliaknak. Látták már ők is, hogy valami nagyon nem jó, de nem nagyon akarták elhinni. Meg még reménykedtek. Olyan szép lett volna, ha sikerül... De hát gyüttek a durungok, és mindent elrontottak. Nagyon. Végleg.
Most ugyanez van. Illetve lesz. Illetve már van. Csak nehogy késő legyen, mire a tisztességes konzervatívok rájönnek, mibe vitték bele az országot.
HA szeretné a sportot OV akkor már páros lábbal rúgta volna ki Deutsch-ot!
Szerintem csak pofavizitet és ajnározást akart, csak nem jött össze szegénykémnek. Bár ahogy utána gondolok ezeknek semmi sem jön össze:-)))
Aha. Az aktuális miniszterelnököt néha kifütyülik a durungok.
Némelyek ennek meg kimondottan örülnek.
Nem baj, hogy füttyös csőcselék: jól fütyülnek.
Rendes gyerekek azok tulajdonképpen, veletek vannak.
Személyi kultusz talán (biztos) nem lesz belőle, de a sportmegjelenéseit ügyesebben is szervezhetnék . Meg a kölköt sem kellene ilyenkor mindig magával cipelni.
Viszont lehet, hogy tényleg szereti a sportot, sőt a gyerek is. Ebben az esetben meg nem kellene őket megfosztani az élvezettől.
Nehéz dolog ez, mindenesetre nem lesz tőle sehogyan sem népszerűbb Orbán, bár lehet, nem is ez az elsődleges cél.
Csak a sportszeretet (:-))