Keresés

Részletes keresés

Morgyl Creative Commons License 2005.02.08 0 0 510
Hali ez a példakérés elég tanár függő..aki rendes az tudja hogy nem kell ilyet kérnie :D hát én késtem vagy fél órát igy a kezembe nyomtak egy tételt...volt r kb 45 percem..vagy több is..már nem emlékszem..fél órád szerintem biztos lesz rá. én anno kaptam a gráfokat...meg valami valószinűségi függelelnségi változót..haj ól rémlik val számnál volt valami ilyesmi....irtam indkettőről kb fél-fél oldalt..meg kint megatnultam mig szólitottak amibe bele kérdezhet belőle....bementem..megnézte a lapomat...kérdezett bele párat..majd mikor én már para voltam hogy itt vágtak meg mondta hogy a 3-as jó lesz?? mondta tökéltes ,csak görbüljön :D Dr.Veres Ferenc-nél voltam nála kb 10 percig voltam..de egy ember átlagosan tanártól függően meg mennyire tudod,meg mennyien vagytok és mennyire akarnak már ők is hazamenni függvényében változik 5-20 esetleg 30 perc közé valahol :)
Előzmény: Kage (509)
Kage Creative Commons License 2005.02.08 0 0 509

Hali!

Én is letöltöttem 3 féle kidolgozást is, és ebből tanulok. Az egyik a Várnai Róbertes, ezt gondolom mindenki ismeri, elég jó is, és van egy Berger Józsefes is, ez is jó, a kettőben együtt szerintem minden benne van ami egy tételhez kell és van még egy név nélküli is..

Szóval ezekből tanulok, de ezekben ugye csak az elmélet van, példák nincsenek.. Ha jól értem akkor adott esetben ez elég is lehet, és példa nem is kell?! Nem kell nekem az 5-ös, ez az utolsó tárgyam és mehetek diplomát írni, szal a lényeg hogy legyen meg. :) OK, beleszámít a diplomába, de én már ott tartok, hogy csak legyen meg..

Ha nem kések, akkor választhatok is? :) Te mit kaptál? Mennyi időd van kidolgozni? És mennyi ideig faggatnak egy embert szóban? Te melyik tanárt kaptad? És végül hányas lett? :)

Köszi a sok infot!! ;)

Előzmény: Morgyl (508)
Morgyl Creative Commons License 2005.02.08 0 0 508
hali matek szigorlatra én anno a pganeten fent lévő tételekből készültem..elég volt. a feladatok kérése teljesen tanár függő..tőlem nem kért semmit..de a mellettem ülőtől az 5s-rt kértek valamit hogy oldja meg. A folyamat nálam úgy volt hogy bementem tételt kaptam mert késtem :) , leültem irtam amit tudtam..beadtam.kikültek minket majd szólitóttak..amigkint voltál tanulhattad a tételed tovább..ha bementél belekérdeznek a tételbe alap alapján hogy miket nem tudtál vagy tudtál nagyjából majd vége is. Ha tanulsz rá nem nagy dolog.
Előzmény: Kage (507)
Kage Creative Commons License 2005.02.03 0 0 507

Hi All!

Hát látom tényleg eléggé halódik ez a topic, még az 1 évvel ezelőtti hozzászólásom is csak pár sorral van lentebb.. :)

Na mind1, 1 kérdés:

MATEK szigorlatról ki mit tud? Mikre kell készülni? Nagyon be kell gyakorolni plédákat is, vagy adott esetben elég lehet az is ha valaki csak az elméletet tudja?

Psg5: Nekem már közel a "vég", de eddig azt hallottam többnyire segítőkészek, és ha látják, hogy valamennyire készültél akkor "segítenek" és nem szivatnak be direkt. Legalábbis a többség ilyen. De ha csak úgy beesik valaki felkészületlenül azt szemrebbenés nélkül megvágják az biztos..

Én bízom benne, hogy velem rendik lesznek. :)

psg5 Creative Commons License 2004.10.12 0 0 506

Mennyire kemény az államvizsga a GDF-en?

Ja és milyenek a vizsgáztatók??

Mire kell készűlni, mármint mibe kötnek bele stb?

Bár tudom itt valószínűleg jelenlegi hallgatók vannak de hátha tudtok valamit.

jimmy187 Creative Commons License 2004.05.23 0 0 505
Elvileg tovább lehet. Nekem mindig azt mondták, hogyha csak azért nem tudok elhelyezkedni, mert GDF-es diplomám van, akkor szóljak a tanulmányin vagy az igazgatónál és tuti beperlik azt amunkahelyet. Szerintem ugyanez él a tovább tanulásra is.
Szóval próbáld meg.
aDaMM Creative Commons License 2004.05.23 0 0 504
Sziasztok!

latom mar nagyon haldoklik ez a topic, de azert egy kerdest megkockaztatok...
engem az erdekel ,hogy GDF dipivel tovabb lehet-e tanulni valamelyik egyetemen? vagy barmelyiken tovabb lehet? nappali kiegeszito kepzes lenne jo
nem lattam meg semmi kikotest erre vonatkozoan, csak hallottam egy sractol...

remelem beteved ide valaki

adam

seymour Creative Commons License 2004.05.21 0 0 503
Sziasztok!

Jelenleg Kaposvárra járok, III. éves műsuaki informatikus, számítógép alkalmazási szakirányosként, de a nyáron elköltözünk az Őrségbe, így váltanom kell. A kérdésem az, hogy vajon a szombathelyi vagy a zalaegerszegi központ a jobb választás? Nekem az a jobb, ahol keményebbek (persze feltéve, hogy többet is nyújtanak). Szóval hol lehet többet tanulni, és hol van egyáltalán ilyen szakirány?
Üdv,

seymour

jimmy187 Creative Commons License 2004.05.06 0 0 502
http://gdf.pganet.com/publicarea/MI/

Ez a helyes cím.

bibercalmero Creative Commons License 2004.03.23 0 0 501
Masnak sem mukszik a
www.gdf.pganet.com/publicarea/ ?!
Mer akkor ez egy nagy kibaszas...
Kacsibe Creative Commons License 2004.03.01 0 0 500
Sziasztok!

Nem tudja valaki, hogy a második félév adatai mikor kerülnek be az ETR-be?

attila400 Creative Commons License 2004.02.19 0 0 499
Szvsz elég a 20 perc. Nekem word (stílusok csereberéje)+internetes keresés volt. A mellettem ülő viszont kapott PP feladatot, egy egyszerű két diából álló mini prezentációt kellett összedobnia vagy mi...
Előzmény: bibercalmero (498)
bibercalmero Creative Commons License 2004.02.19 0 0 498
Koszi-koszi! Azert ez a 20 perc aggaszto... (Powerpoint-osvagy minek hivjak) feladat volt?
Előzmény: attila400 (496)
bibercalmero Creative Commons License 2004.02.19 0 0 497
Koszi-koszi! Azert ez a 20 perc aggaszto...
Előzmény: attila400 (496)
attila400 Creative Commons License 2004.02.19 0 0 496
Könnyű volt, jól elszúrtam, hármas :)
A gépteremben a tanár adja a feladat leírását, nem "húzni" kell.
A4-es lap, rajta egy -a feladat végeredményével formailag nem feltétlenül megegyező!- útmutató, leírás és annyi, 20 percig lehet rajta dolgozni. A végén odajön, ellenőríz és ha nálad van az index, be is írja a jegyet.
Előzmény: bibercalmero (495)
bibercalmero Creative Commons License 2004.02.19 0 0 495
Informatikai alapszoftverek-bol vizsgazott-e mar olvtars? A tapasztalatokat ha megosztana velunk, megkoszonnem.
Kage Creative Commons License 2004.02.05 0 0 494
Gazdasági földrajzról tud valaki valamit? Valaki aki már volt vizsgázni.. :)
Kage Creative Commons License 2004.01.27 0 0 493
Most már nekem is megy, köszi. De aznap valami gáz volt, én is majdnem infarktust kaptam.. :)
Előzmény: attila400 (490)
Tomi13 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 492
Engem meg az érdekelne hogy holnapra kell vmit vinni műszaki alap órára?Rajzlap vagy vmi?Vagy mit fogunk csinálni,az elsőre nem tudtam elmenni.
attila400 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 491
Műszaki alapismeretek vizsgáról kell fontosat tudni? Részleteket tudna valaki írni?
Köszi
attila400 Creative Commons License 2004.01.19 0 0 490
Gyorsan megnézem!

Nekem megy. Rendesen rámjött a szívbaj..

Előzmény: Kage (489)
Kage Creative Commons License 2004.01.19 0 0 489
Gyerekek, a Supportnet csak nekem nem nyílik meg, vagy megszüntették?!?!
Ha a második akkor először csak szimplán sírvafakadok, majd szépen ki is iratkozom a suliból... :(
Kage Creative Commons License 2004.01.14 0 0 488
Hi All!!

Bocsi, hogy egy időre eltüntem. BUÉK így utólag is mindenkinek! :)

Egy NAGY kérdésem lenne!
Olyan valaki akinek megvan az OOP (Pascal vagy Java) és a 4GL (Delphi) vizsgája, vagy vágja a dolgot, az szóljon már nekem legyen oly drága, épp itt állok ezek előtt elég gáznak tűnnek..

Giorgetto: Maximálisan egyetértek velet az ETR-el kapcsolatban, a régi teljesen egyszerű, de sokkal jobb volt, ez meg órákon keresztül töltöget, sokkal szarabb a jelentkezés is, és az egész ahogy van egy nagy szar, semmi szükség nem volt rá. Valószínűleg az történt, hogy ez a Dexter's Lab. belenyomott egy jó nagy adag zsetont a megfelelő ember zsebébe, és hopp, máris szükség lett egy egységes fika rendszerre.. :/

Attila400: Nem akarok hülyeséget mondani, de úgy tudom, hogy a nappalisokra és a távosokra más kedvezmények vonatkoznak (a távosokra nyilván kevesebb, azoknak elméletben kevesebbet is kell utazniuk). Nézz utánna a neten http://www.diakigazolvany.hu/ nem nehéz.. :)

Tomi13: megfelelt/nem megfelelt.. ;)

Tomi13 Creative Commons License 2004.01.14 0 0 487
Sziasztok

Mit jelent az angol vizsgánál,hogy a vizsga 2 fokozatú?

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.12 0 0 486
Semmi gond. Nekem is csapnivaló az arcmemóriám, de mikor olvastam a beírásodat, akkor memorizáltam magamban:-))

Én sem tudtam semmi vizsgaidőpontot egészen szombat délutánig, mert voltak, akik kaptak mélt (én nem, pedig már leveleztem én is a Verával).
Hát szó, mi szó, lenne mit javítani a szervezésen....
(Nem tudom, meddig tartott volna kitenni a teremajtóra egy papírt, hogy hol van az előadás...?)

Matekból vettük még , a függvényeket, a relációkat (de arról tkp. semmit nem mondott), a matematikai logikát ás megoldottunk egy példát halmazelméletből (egyenenlőség igazolása azonosság segítségével és logikából igazságtábla segítségével.
Aztán 5-kor vége volt, pedig a tematika szerint ebbe kellett volna még beleférnie a gráfnak is...

Előzmény: Kacsibe (485)
Kacsibe Creative Commons License 2004.01.12 0 0 485
Na ezt csak most olvastam, ezért nem értettem az óra elején a kérdést. Plusz pocsék az arcmemóriám, úgyhogy azért ne lepődj meg, ha nem ismerlek meg legközelebb.
A teremváltozásról a MI szakon senki nem tudott!!! Hát ez a szervezetlenség teljes diadala. Az, hogy egyetlen jegyemet nem tudom, és azok, akik beadták az igénylőlapot most kapják meg a diákigazolványt már nem is zavarna annyira, de hát legalább az órarendi és vizsga-információkat juttatnák el! Az ETR-en elérhető a munkahelyi és a mobil telefonom is, és az e-mail címemet is tudják, mert már jelentkeztem róla, de mégsem kaptam semmilyen értesítést! Az egyik csoporttárs betévedt a központba, és kapott egy vizsgarendet. A csoport innen értesült, hogy hétvégén volt az angol vizsga!
Egyébként meddig jutottatok matekból? Én a szünetben leléptem, mert képtelen voltam tovább hallgatni.
Előzmény: Törölt nick (484)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.10 0 0 484
köszi. Elmegyek, aztán meglátom.
Egyébként szerintem mi találkoztunk, te voltál aki kérdezted a portást, meg mentél fel érdeklődni az emeletre...godolom...
Előzmény: Kacsibe (483)
Kacsibe Creative Commons License 2004.01.10 0 0 483
Elkezdtem körbetelefonálni a csapatot, és az egyik csoporttárs emlékezett, hogy a múltkor gazdaságjogon ezt mondták.
A Matek előadás egyébként összevont a MI és a GI csoport között.
Előzmény: Törölt nick (482)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.10 0 0 482
szia én is voltam...
Info honnan?
Előzmény: Kacsibe (481)
Kacsibe Creative Commons License 2004.01.10 0 0 481
Pécsiek, van valaki online?
Ma reggel bementem matekra és nem találtam senkit. A legújabb info, hogy délután 2-kor kezdődik az óra. Kérlek, erősítsétek meg!!!
Nem ártana, ha frissítenék a Pécsi központ honlapját, és az ilyen információkat például felraknák!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!