Na, akkor egy kis ON, bár régebben asszem már írtam ide, de Nyuszog kedvéért, aki felrótta a sok offolást, mellébeszélést és társait: szerintem ez egy lyó dolog, lyól eszmét lehet cserélni, meg ki lehet bontakoztatni az ember rejtett képességeit (novellaírás).
OFF
Keynes: kifogás2: még gondolkoznom kell rajta. Egyébként te is az említett hej közelében dolgozol? Nyilván közgazdasági területen. Hiába, senki nem lehet staféta a saját hazájában :-) Szerintem kár, hogy kimúlt a Vencel, lyó kis knédlit ettem egyszer ott, nomeg sztapacskát, bár az meg sem közelítette a tátralomnici névrokonát.
SmartAss
Innen jó a közlekedés Bp-re, de most pl. tanfolyamra fogok járni, meg van családom is, akiket hét közben alig látok. Ráadásul Bp-en senkit nem ismerek szállás ügyben (nem ott jártam fősulira), jó, ez persze megoldható. Ja, meg a "kollégámon" kívül senkit nem ismerek közületek sem. Jó, persze, ezért megy az ember. Ha lesz valami koncert, amire felmegyünk (ilyen viszont fordult már elő), akkor látok esélyt rá.
A "kollégámat" (egy másik terület vezetője) úgy ismertem fel, hogy megnéztem néhány emberke adatait, és az ő emailcíme hasonlít az enyémre. Ja, és a név is stimmel, van itt olyan nevű emberke. Csak ő lehet. Azt még nem tudtam eldönteni, hogy jó-e ha szólók neki, ezért nem rohantam le rögtön. Majd miután jól le"anyádat"-oztuk egymást. ;)))
OFF!
Off lenne? Én határesetnek minosítettem. :))
Jó kifogás. Mondd ezt tanítják valahol? :))
Amúgy meg, holnap is lesz nap - kapsz csipegetnivalót a saliból, hogy vigyázhass a vonalaidra, és még a szendvicskészítést is megspóroltad, hiszen megmarad holnapra a mai. Nos lássuk, mennyi akadályt tudsz még görgetni egy közös ebéd elé?
ON.
Hát ez igazán megható (bár egy picit offtopic)! Szívesen megtenném, de vigyáznom kell a vonalaimra (meg különben is van lyókis szenvicsem: magos zsömi, füstölt nyelv, krajteres holland sajtika...)
Az lesz az!
Alapvetően 3 fogásos a kaja: indul az egész egy x féle salátával melyhez különböző sülteket ehetsz, aztán jön a leves (ebből is van: húsleves, zöldségleves, meg egy harmadik, amire nem emléksz), eztán választhatsz y különféle tésztából. Nekem ízlett. Piából is annyit iszol (rövidet nem kapsz), amennyi belédfér. Egyszer meg lehet nézni a helyet.
Dália,
Levél még nem érkezett. A hotmail-es vagy a céges címemre küldted?
Na idokozben browsert valtottam, mert az Explorer nem akar nekem Tasztalt tolteni, a Netscape viszont
ekezeteket nem akar irni, na mindegy ez meg a kevesbe rosszabb.
Hetfo es szerda nekem nem tunik jonak, a kedd elorelathatolag rendben van. Javaslom ezt a Rakoczi uton levo
ettermet, hogy tenyleg korlatlan mennyisegben ihassunk. (Szegenyek, mostmar ki fognak dobni onnan, teljes
csodbe viszem a business-t). Termeszetesen a vendegem vagy. Foprogram: Planney nyavajgasa. Szegeny dalia.
P.
PS: Most ettol a biztos sikerelmeny gondolatatol teljesen fellelkesultem. :-) Vagy ne erezzem annyira a
zsebemben a gyozelmet?
Én???? Ugyanmár! :) Komolyan beszéltem, hogy nagyon magas most a vörösbor toleranciaszintem. Múlt héten jártam a Rákóczi úton lévő mittommármianeve étteremben, ahol 2.000 HUF-ért annyit ehetsz-ihatsz amennyi belédfér. Alaposan veszteséges voltam szegényeknek evés és ivás tekintetében is. :-))))))
Először is, köszönöm mindenkinek vigasztaló sorait, valóban jól estek. Igazából nem is akartam én szót ejteni a dologról, van nektek is pont elég bajotok az én nyavajgásomon kívül is. Valahogy a borocska beszélt belőlem, nézzétek el nekem.
KissMe, igen, ismerem az általad említett méltán népszerű topicot, de valahogy úgy érzem, az egész helyzet ellenére mondom ezt, nem lenne fair a lánnyal szemben, hogy kibeszéljem. Tudom, hülye vagyok, de nem visz rá a lelkiismeret. Valahogy olcsó dolognak tartanám, hogy a háta mögött beszéljek ráadásul róla. Erről csak annyit, hogy itt senki nem tudja, mi is történt. Különben is, ugyanannak a dolognak több oldala is lehet, nem akarom kijelenteni, hogy "bizony csakis az én igazam a mérvadó". Arról nem is szólva, hogy a történetnek még nincsen vége, bár részemről eléggé, csak kilépni nem bírok. Az az én nagy bajom, hogy nem vagyok eléggé kőszívű. Sajnálnám egyik napról a másikra elvágni az összes szálat
Najó, lehet, hogy mégis fabrikálok egy másik nicket, hogy ne ismerjen rá senki, s jól kikérem a tanácsotokat. :-)))
Nyuszog,
Az asztal előnyei talik nélkül is élvezhetők, nem véletlen, hogy sokan akkor se járnak talikra, ha tehetnék. Egyébként meg nagyon sokan jönnek el vidékről is a talikra. Te annyira messze lax, hogy ez nem megoldható?
A kollégád meg hogyan ismerted fel? Biztos, hogy jó, ha szólsz neki? :)))
Kedves SmartAss! Nem adom fel! Köszönöm a bíztatást. Talán az is nehezíti a helyzetemet, hogy vidéki vagyok, ezért talikra nem tudok járni, így személy szerint senkit sem ismerek. Ja, ez így nem igaz, találtam valakit, akivel egy munkahelyen dolgozom, de még nem szóltam neki :o))
Nyuszog,
remélem azért ez javulni fog. Te vagy az első hosszú idő óta, akiről úgy tűnik, hogy csalódott az asztalban, pedig nem lehet véletlen a többiek sokkal pozitívabb véleménye. Ne add fel!
Calliopefénylőcsillag,
hát ez az! ne hagyd abba! nem csak Neked esik jól :)))))
Hogy mit jelent?
Jót. Valóságos barátokat.
Ismerős ismeretleneket.
Én Lappantyúként is az vagyok, aki vagyok. Néha a tobzódásig jókedvű. Néha szomorú. Mindig grafomán. És mindig történik velem valami, amit kényszeresen meg akarok osztani másokkal. Veletek.
Sírva vagy nevetve.
Nem is csak azért, hogy segítsetek. Hanem azért, mert az összeírt mondataim révén másként látom a velem történteket.
Hát ezt jelenti nekem a Törzsasztal: tovább közelítgetni, egy picit jobban megismerni önmagamat.
Végtére is mindahányónknak ez a célunk.
Én mindenesetre ehelyt szeretném megköszönni nektek, hogy vagytok.
Lappa
Nekem is ez az egyik kedvenc topicom. (SmartAssédesem, imádlak. Huh, de régen írtam már ezt, pedig olyan jó érzés. :)))
Előszöris: Planney, fel a fejjel, bár a helyzetedet nem ismerem, de azért vigasztaljon a tudat, hogy egy sötét és mély gödörből csak felfelé vezethet az út. Kérdés, hogy mikor. (Na most jól megvigasztaltalak. Momentán én is csak ezzel a "bölcsességgel" tudom önteni magamba a lelkierőt...) Gyere el inkább teázni! 15-e, Tündérkert? Legalább egy picit? :)
Most mit jelent nekem a Törzsasztal? Szóval amikor szar a világ, és eleged van az IRL életed bonyolultságából, a sérelmekből, a megmagyarázhatatlan érzésekből és a napi taposómalomból, leülhetsz a gép elé (nekem már a kezdőoldal is a Törzsasztalra van állítva...:)), és "kikapcsolsz". Pontosabban átkerülsz egy másik tudatállapotba. A külső világ megszűnik a számodra, csak az itteni információáramlásra figyelsz. Olvasol, írsz, közben örülsz vagy szomorkodsz, esetleg nagy hévvel dorongolsz le valakit, mert "hülyeségeket beszél", "viszontlátsz" embereket, akikkel már oly rég akadtál össze. Esetleg csak kötetlenül trécselsz egy kicsit a Piazzán.
És aztán lejár a munkaidőd, de valahogy nem akaródzik hazamenni, kiszakadni ebből a puha meleg fészekből, amit a Törzsasztalos társaság alkot.
És az a legrosszabb, hogy a mostani hajszolt életem közepette alig van erre a nagyszerű dologra lehetőségem. Hosszú idő óta először érzem úgy, hogy ideje lenne végre otthon is összehozni a netet... Mert hiányoztok.
Szia, Planney, szerintem ez legyen a legnagyobb bajod!!!
(Mármint, hogy ki nyeri meg az F1-et!!)
Egyébként nem ismerem az "ügyedet", de azapukám azt szokta mondani: "Fülesgomb, sej, hogyha leszakad, egy helyébe háromis akad...."
Mit jelent a Tasztal? Nekem először úgy tűnt, hogy új ismeretségeket, barátokat.
Azután elkezdtünk "beszélgetni", és el-elmaradtak a válaszok, kialakultak a beszélgetőpartnerek, és a végén úgy éreztem magam, mintha állnék egy szobában, ahol mindenki beszél, de nem biztos, hogy hallgatja is őket valaki. A visszajelzések elmaradtak. Azután találtam egy csomó olyan topicot, ami
1. ugyanazt a témát feszegette, mint egy korábbi,
2. valamilyen cím alatt nem szólt semmiről, csak általános lötyögéssé, "ki hogy van?" típusúvá vált
3. két-három ember privát beszélgetésévé fajult.
Különben is, ha egy témához kb 15-en hozzászóltak, ott új már nem nagyon fog elhangozni, sokan mégis ismételnek. Ilyenkor legfeljebb annyit lehetne írni, hogy egyetértek x-szel, de ennyit meg minek?
Vagy csak irigykedem, hogy mások milyen jól egymásra találtak? És az a baj, hogy még nem találtam meg a nekem való témát? :-/
Látod, pont ez az. Amennyire imádtam az F1-et, annyira nem bír lekötni mostanság. Hol van már az egész a nagy Senna-Prost-Mansell csatározásokhoz??? Ha meg a Heki fiú megnyeri akkor meg tényleg teljesen kiakadok. Pedig erősen benne van a pakliban. :(((
Még ilyet! :-) Nagyon aranyosak vagytok, hogy így törődtök velem. Ez már azért azt hiszem, a barátság ismérve, akárki akármit is mond nekem, arról hogy "könnyű a neten barátnak lenni, IRL az tök más". Úgy hülyeség ahogy van ez az aposztrofált mondat.
Amúgy ne tudjátok meg, mennyire sz*r kedvem lett tegnap is, pedig nem máshol jártam mint a kedvenc klubomban, a SOTÉ-n. Valahogy annyira más lett minden körülöttem. Találkozóm lett volna ott a barátaimmal, ők viszont egy karambol miatt végül nem tudtak ott lenni, így tök egyedül (nem) élveztem a műsort, hamar el is jöttem onnan. Ez azért durva, hogy én egy SOTÉ-t akár egyedül ne élvezzek. :-( Jöttem csak haza, s útközben az összes sötét gondolat, a szerzett sebek mind-mind felelevenedtek, nemcsak a konkrét ügy kapcsán, teljesen mindenfelől. :-( Nagyon-nagyon kegyetlen érzés, amit ellenségeimnek sem kívánok. Kb. 2 hete nem találom magamat, a régi életvidám Planney-t. Eltűnt valahova. S a legdurvább talán az egészben az, hogy a lány talán észre sem veszi, mit művel velem. Valahogy tovább kéne lépnem ezen az egészen, de nem megy. Nem, az istennek sem. S ő továbbra is ott van egyfolytában előttem, s keresi a társaságomat. Én meg megőrülök lassan de biztosan. Az is tök hülyeség, s a sors fintora, hogy jelenleg is pont az általa ajándékba hozott borral tompítom magamat. Az egész helyzet egy állat nagy csapda, amibe jól beleestem. :-(((((
Ha nem akarok teljesen meghülyülni, nagyon komolyan beszélnem kell vele, s letisztáznom ezt a teljesen szövevényes történetet, amit már én sem látok át. Minél hamarabb. Akármi is a vége, legalább nincs ez a teljes bizonytalanság, ami kiakaszt, s felemészt. Mert egyszerűen semmi más nőre nem bírok ránézni sem, ez azért elég furcsa tőlem, asszem.
tündérlala,
Köszönöm kedves ajánlatodat. Igen, kedvem van hozzá. Nagyonis. Csak azt nem tudom, mikor lesz egy icipici szabad délutánom.