hogy tudok a repülőre felszállni jugoszláviában? Ha hátra mentem. ahol nyitva az ajtó, hiába használtam a use gombot nem szállt be, és a gép egy idő után elmegy, mi meg ottmaradunk? hogy kell beszállni???
Jó ez a játék, eddig! már elment a kedvem a kastélytól nem tudok tovább menni! az emberek nem akarnak felszállni a kovcsira, elegem van! Pedig olyan szivesen folytatnám, valaki segítsen hiába hivom öket szanaszét futnak.
Nos, mi úgy csináltuk, hogy "HOME"gombot (kövess) lenyomtuk, s az emberrel beszáltunk a teherautóba.Atöbbi meg beszállt hátra.Asszem nekünk is szarakodtak a fogjok...
Lenne egy kérdésem, ha a mesterlövész puskát használom, hogy lehet vele zoomolni, ha átváltok fps nézetbe, hiába nézek egy távcsőből, nem nagyít, ugyanolyan messzire látok mint simán
GTA Vice City-t nem ismerem.... evm.hu? Esetleg honosító műhelyekben....Keresőbe beírod: honosító műhely(ek) kidob szerintem egy csomót! :) Nemrég Én meg vettem autószimulátoros progikat,mindkettő 2005-ös 1000 FT-ért (Bocsi,de csak itt lehet kapni: Auchan bevásárlóközpontban) a játékok neve: Flat Out,és Ford Street Racing...Mindkettő naonjó,főleg ha lövöldözős mellett szereted ezt a műfajt! :)
Azért nem leszek hűtlen a Hidden and Dangeraus Delux-éhoz! Majd próbálkozom vele! Köszike!
És milyen fegyverrel,vagy mivel?Pilótánk marad a helyén ahol találtuk,vagy neki is az osztaggal kiindulópontra kell mennie? (Bocsi hogy ennyit kérdezek,de szeretnék már játszani.....Angolul nem értek perfekt.... :( )
Második pályán ahol a pilótát kiszabadítottad német fogságból....Mit kéne tennem,hogy végelegyen ennek történetnek?Hogy jöhessen a 3.rész?Magyarosítást hagyom csudába egyfolytában PROGRAMCRASHT ír ki.....
Eddig se volt vele semmi kifogásom,már mikor megláttam a neten megtetszett naon!Pedig képek nem is voltak hozzá mellékelve!Leírás alapján gondoltam csak jó játék lehet...Letöltöttem,és nem csalódtam sem grafikailag,se hanghatásilag,irányíthatósága is remek!Angolul perfect nemtok,kicsit azért értek,komolyabban semmit!Ennyire előre meg ne menjünk szerintem hogy végigjátszás,bár gondolom ez sokaknak remek dolog...Én Magam szeretném megvívni csatámat a játékommal...Még egy kis segítség: lenyomjátok küldetés elején az F3 gombot...Megjelenik egy kissebb célkereszt,így picivel pontosabban lövöldözhetjük le ellenfeleinket!Görgősávos egér,itt használható a távcsöves puska ahogy láthatjátok legelső hozzászólásombani képet....( Ha görgőjét lenyomod!) Eme képeket Bárki könnyen csinálhat,és beszúrhatja ide,csak kövessétek utasításaimat: Amit megakarsz mutatni akkor nyomjátok le az F11-et utánna megjelenik: screen saved és a kép neve....Saját játékkönyvtárába menti el Nektek... Baj viszont feltöltésénél van indexre,mert 512 kbyt-nál többet nem enged! :(
Köszönöm segítségtek,és majd a többi tapasztalatot is megírom...... :) ;)
Na szia, örülök, hogy tettszik a játék, nekem is bejött.
Namármost tudnom kell, hogy magyarosítva játszod-e, és hogy mennyire vágod az angolt...
-Ha angolul játszanád, és szeretnéd magyarosítani, ez esetben:http://www.evm.hu/evm2/regi_magyarositasok.php
(innen le tudod tölteni ingyenesen a magyarosítást) DE! amikor magát a játékot telepítetted, akkor a telepítés egyik pontjaként választani lehet, hogy a játék melyik "változatát" telepited.Na itt a full-t kellett választani, máskülönben hiába telepíted a magyarosítást, nem fog müködni.
-Végigjátszáshoz csak egyangol nyelvű oldalt találtam, de vannak segitő, magyarázó képek is a megfelelő pályákhoz:http://hd.3dactionplanet.gamespy.com/hdrc/Walkthrough.html
További jó játékot, sok élvezetet hozzá.
Aztán képeket ne felejts el betenni randalirozásaidról;-)
Távcsöves puskát szoktatok adni jó sok municíóval,hogy elég legyen?Ez sokat segíthet a küldetések megoldásával....Néha mesterlövésszel lövök szét néhány emberkét,akik várnak,és lelőnének!Persze lassan óvatosan,kúszva mászva miegymás....Az eligazításban mutat 3 db keresztet,utánna pedig menjek vissza a folyosóra,starthelyhez....
A folyosó végén lesz egy létra, ott kell felmenni. Úgy emlékszem, hogy a pályán ügyelni kell arra, hogy ne nagyon vegyenek észre, de ebbe nem vagyok biztos.
Megnyugtatásul: nekem az egyik legnehezebb pálya volt ez, mert még nem szoktam teljesne hozzá az irányításhoz, stb. Sok apróságra kellett figyelni, nehéz jó fedezéket találni, könnyen belőnek.
Légyszike segítsetek mert jó kis progi,Én nemrég töltöttem le,második pályán tartok,Pilóta felszabadítva! Mit kell tennem elakadtam benne! Szeretném továbbjátszani eme COOL GAMÉT!
Előre is köszike,egy Hidden Dangeraus Deluxe rajongó!