nem tudom, de a lenti kiszivarogtatast en ugy ertenem, hogy itt marad az internetto uj szerkesztessel
es az elendernel lenne a mostani szerk egy emigrans internettoval
k@rva jo lesz :((((
"Az Elender úgy jön ide, hogy szeretné legyűrni egyik konkurrensét a Matávnet-et. A Matávnetnek van egy Origo-ja, az Elender meg szeretne magának egy Internetto-t..:) "
Ez most csak fikció, vagy tényleg van valóság alapja ?
És ha így van, akkor miért rúgták ki Nyírőt ? Mert szerintem tőle működik az Internettó.
Az Elender meg miért nem csinál magának saját fórumot ?
És mit venne meg az Elender ? A szervert ? Vagy netán BENNÜNKET ?
Egy biztos. Ha az Elenderen fog futni az Internetto, akkor letiltom a proxyn az Elender címét. Mindenki a saját tollával ékeskedjen !
Sokkal többre tartom az Internettót és a Törzsasztalos társaimat attól, hogy csak úgy szabadon adják-vegyék az éjszakákon át írt topicjainkat, miközben nyakkendős nyúlbélák számolgatják kezüket dörzsölgetve a várható profitot.
Olyan pártra még nem sikerült szavaznom amiben lételem a belső diktatúra. Olyant sem aminek egyik politikai doktrinája, hogy az őket megválasztok média preferenciáit abszolut módon depolitizálni szükséges. OV kijelente saját kongresszusán. A média egyensúlyt sajnos nem tudták a törvényes keretek között megalkotni. Tehát jön az üzleti alapon. Utólag majd a bábuk azt mondhatják a konkurencia elcsalta tőlünk... Bízom az Elender üzletben. Bochkor sem járt rosszul a SlágerRádióval.
Az Elender úgy jön ide, hogy szeretné legyűrni egyik konkurrensét a Matávnet-et. A Matávnetnek van egy Origo-ja, az Elender meg szeretne magának egy Internetto-t..:)
bot
Én a névmegvételt erősen kétlem.
Ez egy nagy cég, mind privát tulajdonban, és valószinü rengeteget fektettek az Internettó névbe világszerte. Nem hiszem, hogy egy magyar cégnek is elég pénze lenne ahhoz, hogy ezeket, akik milliókkal dobálóznak, ki tudja fizetni.
Nem beszélve arról, hogy akkor mi történne a most megkezdett orosz, román, stb. Internettóval?
Szerintem éppen az van, hogy most terjeszkednek. Őrültség lenne most eladni a nevet!!!!
Belső információim szerint jelenleg tárgyalások folynak az Elenderrel az Internetto szerkesztőségének átvétele ügyében. Az még kérdéses, hogy az Internetto nevet, illetve domain-t is meg tudják -e venni a tulajdonostól.
Gondolom ezt az üzenetet nemsokára kimoderálják....:)
Mogorva:
Kell egy IRC kliens program MIRC, vagy PIRCh (mindkettőt könnyen letöltheted pl a tucows.euroweb.hu chat prg szekciójából).
Keress egy magyar szervert (irc.sote.hu, irc.elte.hu, irc.bme.hu), majd "joinold" az #internetto.hu csatornát.
Úgy látszik, ti még nem éltetek meg olyat, mikor minden fel van bolydulva mint a hangyaboly, mert elbocsátották a főnököt, és senki se tudja, ő maradhat-e, és egyáltalán mi lesz???
Mert én már láttam ilyet, és azt is tudom, hogy totál fejetlenség, és senki sem tudja, mi van, mindenki csak suttog, és találgat.
Egyáltalán nincs kizárva, hogy nem is szabad nekik egyelőre infot adni, úgyhogy hiába nyaggatják őket. Ha lesz is info, az biztos csak a hivatalos: "Nyirő egészségügyi okok miatt......." lesz..:))
Nyomjátok az infót !!
Megyünk új helyre beszélgetni, vagy maradunk itt ? Van egy majdnem kész ugyanilyen progim ASP-ben SQL-lel megfejelve, mint a TASZTAL + egy kis bővitéssel. ;-)
Csak könyörgöm szólaljon már meg valaki hivatalosan, nem hivatalosan, saját néven, nickkel, vagy ahogy akarod !!!!!
Végre elindult valami és most megkavarják a sz.rt az IDeGesek. Számomra Nyírő egyfajta garancia volt egy demokratikus fórum és hírújság fenntartásához.
Piszkos Fred:
Látod téged is sikerült átverni, pedig én nem is akartam! Nézd meg a Fü(I)ig-ben a kis L helyett nagy I van!
Ezen a nicken rontotta el a gyilkosos topicot "ismeretlen tettes" amikor az igazi játékos helyett benyögte, hogy ő a gyilkos.
STOP THE MADDNESS:
A tobbi nickrol nem tudok, de Fulig Jimmy-vel jol melle faragtal, mert ot biztosan tudom, hogy csak ezt a nicket hasznalja, es a tobbihez nincs koze.