Keresés

Részletes keresés

Sicc- Creative Commons License 1999.05.15 0 0 101
Mesélj Gábor !
Előzmény: gaborh (99)
gaborh Creative Commons License 1999.05.15 0 0 99
Az szerintem _csak rajtunk_ mulik, hogy melyiket nezzuk, es melyiket nem. En mar tudom. Ezzel _sokat_ segithetunk.

bubu Creative Commons License 1999.05.15 0 0 98
nem tudom, de a lenti kiszivarogtatast en ugy ertenem, hogy itt marad az internetto uj szerkesztessel
es az elendernel lenne a mostani szerk egy emigrans internettoval
k@rva jo lesz :((((

aztan donthetsz melyiket tiltod le

Előzmény: Sicc- (96)
Mogorva Creative Commons License 1999.05.15 0 0 97
% Rights restricted by copyright. See http://www.ripe.net/db/dbcopyright.html

domain: internetto.hu
descr: iNteRNeTTo online magazine
descr: iNteRNeTTo halozati magazin
admin-c: DN53-RIPE
tech-c: DN53-RIPE
zone-c: DN53-RIPE
nserver: pirx.idg.hu
nserver: donci.dunanet.hu
changed: hostmaster@nic.hu 961125
source: RIPE

person: Daniel Nemes
address: IDG Magyarorszag
address: iNTeRNeTTo
address: Marvany u. 17.
address: H-1012 Budapest
address: Hungary
phone: +36 1 1563211
fax-no: +36 1 1569773
e-mail: cyd@internetto.hu
nic-hdl: DN53-RIPE
changed: hostmaster@nic.hu 961125
source: RIPE

Előzmény: bot (93)
Sicc- Creative Commons License 1999.05.15 0 0 96
"Az Elender úgy jön ide, hogy szeretné legyűrni egyik konkurrensét a Matávnet-et. A Matávnetnek van egy Origo-ja, az Elender meg szeretne magának egy Internetto-t..:) "

Ez most csak fikció, vagy tényleg van valóság alapja ?
És ha így van, akkor miért rúgták ki Nyírőt ? Mert szerintem tőle működik az Internettó.
Az Elender meg miért nem csinál magának saját fórumot ?
És mit venne meg az Elender ? A szervert ? Vagy netán BENNÜNKET ?

Egy biztos. Ha az Elenderen fog futni az Internetto, akkor letiltom a proxyn az Elender címét. Mindenki a saját tollával ékeskedjen !
Sokkal többre tartom az Internettót és a Törzsasztalos társaimat attól, hogy csak úgy szabadon adják-vegyék az éjszakákon át írt topicjainkat, miközben nyakkendős nyúlbélák számolgatják kezüket dörzsölgetve a várható profitot.

Sicc->>>

Előzmény: bot (92)
Gerard Creative Commons License 1999.05.15 0 0 95
Bumeráng bumeráng ismeritek. Valakit eldobnak s meglepő módon visszatérve-vág.
Gerard Creative Commons License 1999.05.15 0 0 94
Olyan pártra még nem sikerült szavaznom amiben lételem a belső diktatúra. Olyant sem aminek egyik politikai doktrinája, hogy az őket megválasztok média preferenciáit abszolut módon depolitizálni szükséges. OV kijelente saját kongresszusán. A média egyensúlyt sajnos nem tudták a törvényes keretek között megalkotni. Tehát jön az üzleti alapon. Utólag majd a bábuk azt mondhatják a konkurencia elcsalta tőlünk... Bízom az Elender üzletben. Bochkor sem járt rosszul a SlágerRádióval.
bot Creative Commons License 1999.05.15 0 0 93
Az Internetto név valószínüleg nem a szerkesztőségé, hanem az IDG-é. Ebben egyébként nem vagyok biztos, majd holnap megkérdezem.
Előzmény: FöPö (90)
bot Creative Commons License 1999.05.15 0 0 92
Az Elender úgy jön ide, hogy szeretné legyűrni egyik konkurrensét a Matávnet-et. A Matávnetnek van egy Origo-ja, az Elender meg szeretne magának egy Internetto-t..:)
Előzmény: Sicc- (91)
Sicc- Creative Commons License 1999.05.15 0 0 91
Bot,

Hogy jön ide az Elender ?

Valamint azt sem értem, hogy az IDG miért akar megválni az egyetlen színvonalas lapjától ? Mert a többi kiadványa igencsak harmatos.

Sicc->>>

Előzmény: bot (88)
FöPö Creative Commons License 1999.05.15 0 0 90
bot
Én a névmegvételt erősen kétlem.
Ez egy nagy cég, mind privát tulajdonban, és valószinü rengeteget fektettek az Internettó névbe világszerte. Nem hiszem, hogy egy magyar cégnek is elég pénze lenne ahhoz, hogy ezeket, akik milliókkal dobálóznak, ki tudja fizetni.
Nem beszélve arról, hogy akkor mi történne a most megkezdett orosz, román, stb. Internettóval?
Szerintem éppen az van, hogy most terjeszkednek. Őrültség lenne most eladni a nevet!!!!

Előzmény: bot (88)
pcsikvari Creative Commons License 1999.05.15 0 0 89
András menesztését sajnálom, de a szerkesztőség néhány tagjának távozását nem! Vannak apró bánatok és örömök az életben!
bot Creative Commons License 1999.05.15 0 0 88
Belső információim szerint jelenleg tárgyalások folynak az Elenderrel az Internetto szerkesztőségének átvétele ügyében. Az még kérdéses, hogy az Internetto nevet, illetve domain-t is meg tudják -e venni a tulajdonostól.

Gondolom ezt az üzenetet nemsokára kimoderálják....:)

Sicc- Creative Commons License 1999.05.14 0 0 87
Gerard,
Na végre...
Kicsit bővebben, please !!
Előzmény: Gerard (84)
bubu Creative Commons License 1999.05.14 0 0 86
nem politikai okok
ne keltsuk itten a panikot
egeresz Creative Commons License 1999.05.14 0 0 85
Kedves Bernadett,
koszonjuk a figyelmeztetest.
Gerard Creative Commons License 1999.05.14 0 0 84
Okuljatok s 2002-ben jól voksoljatok.
Sicc- Creative Commons License 1999.05.14 0 0 83
Szerintem éppen (T)asztal alá isszák magukat valamelyik kocsmában.

Sicc->>>

Piszkos Fred Creative Commons License 1999.05.14 0 0 82
Lehet valamit tudni az indokokrol?
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.05.14 0 0 81
Én úgy tudom, hogy nem a főnököt, hanem az egész szerkesztőséget kirúgták.
Előzmény: pofi (78)
Gen Creative Commons License 1999.05.14 0 0 80
Mogorva:
Kell egy IRC kliens program MIRC, vagy PIRCh (mindkettőt könnyen letöltheted pl a tucows.euroweb.hu chat prg szekciójából).
Keress egy magyar szervert (irc.sote.hu, irc.elte.hu, irc.bme.hu), majd "joinold" az #internetto.hu csatornát.
Előzmény: Mogorva (77)
STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.05.14 0 0 79
Melyik részét tekintsük rágalomnak?
Előzmény: FöPö (75)
pofi Creative Commons License 1999.05.14 0 0 78
Úgy látszik, ti még nem éltetek meg olyat, mikor minden fel van bolydulva mint a hangyaboly, mert elbocsátották a főnököt, és senki se tudja, ő maradhat-e, és egyáltalán mi lesz???
Mert én már láttam ilyet, és azt is tudom, hogy totál fejetlenség, és senki sem tudja, mi van, mindenki csak suttog, és találgat.

Egyáltalán nincs kizárva, hogy nem is szabad nekik egyelőre infot adni, úgyhogy hiába nyaggatják őket. Ha lesz is info, az biztos csak a hivatalos: "Nyirő egészségügyi okok miatt......." lesz..:))

Mogorva Creative Commons License 1999.05.14 0 0 77
izé... mondjon má valaki egy irc szervert... ez nekem valahogy eleddig kimaradt...
Sicc- Creative Commons License 1999.05.14 0 0 76
András, Mónika, Keki !

Nyomjátok az infót !!
Megyünk új helyre beszélgetni, vagy maradunk itt ? Van egy majdnem kész ugyanilyen progim ASP-ben SQL-lel megfejelve, mint a TASZTAL + egy kis bővitéssel. ;-)

Csak könyörgöm szólaljon már meg valaki hivatalosan, nem hivatalosan, saját néven, nickkel, vagy ahogy akarod !!!!!

Sicc->>>

FöPö Creative Commons License 1999.05.14 0 0 75
STOP THE MADNESS
És erre a rágalomra mik a bizonyitékaid?
COULD YOU STOP YOUR OWN MADNESS?????
Előzmény: STOP THE MADNESS (73)
NaNe Creative Commons License 1999.05.14 0 0 74
A fenébe is ...

Végre elindult valami és most megkavarják a sz.rt az IDeGesek. Számomra Nyírő egyfajta garancia volt egy demokratikus fórum és hírújság fenntartásához.

NaNe

STOP THE MADNESS Creative Commons License 1999.05.14 0 0 73
Piszkos Fred:
Látod téged is sikerült átverni, pedig én nem is akartam! Nézd meg a Fü(I)ig-ben a kis L helyett nagy I van!
Ezen a nicken rontotta el a gyilkosos topicot "ismeretlen tettes" amikor az igazi játékos helyett benyögte, hogy ő a gyilkos.
Előzmény: Piszkos Fred (71)
Piszkos Fred Creative Commons License 1999.05.14 0 0 72
Most latom csak, hogy te arrol a FuIig Jimmyrol irtal, aki nagy i-t ir kis l- helyett. O tenyleg hamisitvany lehet :-)
Előzmény: Piszkos Fred (71)
Piszkos Fred Creative Commons License 1999.05.14 0 0 71
STOP THE MADDNESS:
A tobbi nickrol nem tudok, de Fulig Jimmy-vel jol melle faragtal, mert ot biztosan tudom, hogy csak ezt a nicket hasznalja, es a tobbihez nincs koze.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!