Nem vagyok jogász, de borötékolni merem Előd "büntetését": másfél év, két évre felfüggesztve, és mellékesen falból egy évre elveszik a jogosötványát. (Más kérdés, hogy egy hét múlva a kezében lesz.)
MuzX
A 70-évek végén Niki Laudának volt egy nagy balesete. Amikor felépült, újra indult. Egy riporter megkérdezte töle, hogy nem fél-e? Erre azt válaszolta, fél… az országuton. A versenypályán közel azonos képességü versenyzök vannak, a közúton nem.
Eléggé az elején írtam a topicba. Azóta megjelent egy-két érdekes ember.
Hókuszpók urat szeretném megkérdezni, ha már ilyen jó kapcsolatban vannak az érintett személlyel, hogy azt mivel magyarázza, hogy másnap, amikor még csak „közönséges, felfújásmentes hír” volt a csattanás, miért lett pozitív a drogvizsgálat (az összes hírcsatorna szerint). Lehet hogy nem is pisilt nekik, csak úgy kitalálták, hogy biztos ő is, ha már mások is?
Más!
33 éves vagyok, 14 éve van jogosítványom. Azóta vezetek is.
Azóta gondolkozom rajta, hogy a KRESZ szabályai miért olyan mértékben vonatkoznak valakire, amennyi pénze van. Éretem ezt úgy, hogy például a minap a Fiumei úton belső sávban zörögtem a macskakövön. Egyszer csak egy lámpa előtt nemsokkal a külső sávból körültekintés, index, stb. nélkül bezúgott elém egy BMW-s. Vészfékezés, anyázás stb. Megúsztuk csattanás nélkül. A lámpa után úgy intéztem, hogy mellé kerüljek, és csak annyit mutattam a legalább 20 éves versenyzőnek, hogy indexelhetett volna. A válasz a vezetőülésből a jobb oldali ablakhoz tartott jobb kéz volt a válasz, középső ujj kinyújtva, a többi ökölbe.
A BMW véletlen egyezés, de a stílus sajnos egyre inkább elterjed.
Egyszerűen meg kellene érteni!
A FIZIKA TÖRVÉNYEI ANYAGI HELYZETŐL, AUTÓTIPUSTÓL, ARCMÉRETTŐL FÜGGETLENÜL MINDENKIRE UGYANÚGY VONATKOZNAK!
Hiába vagyok én nagyon f*sza gyerek, hiába van ezerszer annyi pénzem, mint a plebsznek.
Pedig még azt is hallottam (Hókuszpók cáfold meg), hogy valamelyik csatorna készített egy biztonságos autóvezetésről szóló filmet az érintett „úr” főszereplésével. Remélem, dobozban marad.
MuzX, hzolee
Magyarországon legjobb tudásom szerint a jogosítvány „bevonásához” minimálisan 51%-os sebességtúllépés szükséges, Ez városban 76 km/h sebességet jelent. De ilyenkor, amennyiben nem visszaeső vagy, csak 3 hónap a penzum.
Mindjárt befejezem.
MuzX véleménye nagyon tetszik a belövésről.
Minden fiatal autósnak (<25) meg kellene értenie, hogy a jogosítvány olyan, mint a fegyvertartási engedély. Aki képes felnőni ahhoz, ami a kezében van (volán vagy markolat), és felelősséggel tudja, hogy az mire való, akkor nincs gond.
Baj csak akkor van, ha ész nélkül, a TV-ből, moziból szerzik a képzést.
Akkor mindegy mi van a kezében, mindenképpen egy halálos fegyver....
Egy vizsgálat szerint, ahol azt vizsgálták, hogy mi a különbség azon buszvezetők között, akik (gyakran) okoznak balesetet és azok között, akik balesetmentesen közlekednek, a következő derült ki.
A balesetek oka nagy többségben személyiség problémákra volt visszavezethető. Az észlelési képességek romlása az életkor előrehaladtával természetes jelenség, de ritkán kóros mértékű. Azonban az emberek nagy része bizonyos személyiségjegyek miatt életvezetési krízis során átmenetileg rossz passzba kerülve nem képesek a forgalmi helyzeteknek maradéktalanul megfelelni.
Például:
1. Hisztériára való hajlam kapkodáshoz vezethet.
2. Neurózisra való hajlam bizonytalansághoz, dontésképtelenséghez vezethet.
Egyéb kiegészítések.
Az extrovertált, hisztériára hajlamos emberek nagy többségének erőteljes kommunikáció igénye van a környezetével szemben. Énképe fenntartásához, ha stressz helyzetbe kerül, a konzisztencia igénye nélkül ad impulzusokat magáról, tárgyról, várható eseményekről. (Süketel.)
Magabiztosságát úgy tartja fenn, hogy nem kérdőjelez meg (egészséges mértékben) bizonyos dolgokat. Személyiségfeljődésre emiatt alig képes.
Gátlástalanság, felelőtlenség, túlzott magabiztosság volt CsE részéről akkor és ott... És máshol is korábban...
Tomika, tény, hogy azon én is elgondolkodtam, hogy egy balívű kanyarban hogyan csúszhatott át balra, ez nekem is fura.....
De mindenestre akárhogy is, nagy f...ság volt 100-al repeszteni arra. Sôt, felelôtlen esztelenség.
Arra célzol, hogy esetleg a rendôrkocsi is szabálytalan volt és az ment át a túloldalra?
Hát, nem tudom. Nem vagyok szakértô csak azt láttam, hogy az Astrát valósággal "belelôtték" a villamossíneket szegélyezô részbe. Azért az is furcsállnám, ha olyan pozícióba került volna abban az esetben, mikor ô volt a szabálytalan.
Az meg talán nem teljesen mindegy, hogy be volt-e lôve. Valahogy nem szívesen képzelem el, hogy esetleg egyre több benarkózott barom kóvályog 4(3,2) keréken az utakon. Ne ez legyen már a divatos, a menô, hogy belövöm magam, aztán kocsiba és irány az forgalom!!! Ez már majdnem olyan szemétség, mint aki HIV fertôzött, és ennek tudatában szexszel mással...
A rallys haveroddal kapcsolatban: esetlegf egyszer majd más hal meg, mert ô nem bírt lassabban menni... ilyen nincs. Aki közúton megy, tudomásul kell vennie, hogy ez veszélyes dolog, és minél inkább azzal törôdik csak, hogy neki mi a jó, annál veszélyesebb, fôleg másokra.
Ha valaki rendszeresen versenyzônek érzi magát és így is vezet közúton, az aligha alkalmas arra, hogy jogosítványa legyen, bármilyen jól is csinálja. Annak valami személyiségzavara van.
Egyébként úgy hallottam a legjobb F-1 pilóták nagy része a magánéletben rendkívül nyugodt, megfontolt és nem száguldozós vezetô. Pedig ôk azért tudnak valamit...
Abban amit írsz lehet valami,bár szerintem 10-15 éve is voltak szarcsimbókok,csak akkor a tuningolt ladával száguldoztak.Van egy haverom ,aki rallye versenyző, mellesleg újságíró,így minden héten más és más autót kap tesztelésre.Amikor mellette ülök észrevettem,hogy meghalna ha lassabban kellene mennie ,egyszerűen nem képes rá.Vissza elődhöz.Nem akartam elkalandozni,de ha már itt vagyunk:kb.százzal ment ,állítólag mindkét sáv üres volt -ő a belsőben ment.Aki járt már ott az tudja hogyan néz ki a hely.A karambol egy balkanyar után 15-20 méterre történt,a kanyar nem éles,de hoszú.Ha ott megcsúszott ahol mondták,már pedig akkor az a kanyarban volt,az autó a külső sávba sodródik és nem ellentétesen az erőknek át a szemközti sávba.Nem voltam ott ,a bíróságon majd kiderítik/?/ hogyan történt pontosan.
Felejtsük el már a "nem szeretem a zenéjét,dögöljön meg "effektust,ez már nem róla,hanem az igazságszolgáltatásba vetett hitünkről szól/de okosakat írok-na jó,bevallom ,ezt diktálják/.Lejebb már leírtam ,hogy tökmindegy ,hogy be volt-e lőve vagy csak meghurcolták,mindenképpen szar van a palacsintában,a rendőrségből valakik vagy korruptak vagy hülyék.Akkor pedig szarban vagyunk.
Hitler a körülzárt Berlinben összehívja tisztjeit:
-Uraim!Az oroszok körbezártak minket,szarban vagyunk.Vagy megölnek,vagy nem.Ha nem,nincs semmi baj,de ha igen,akkor van két lehetőség:vagy eltemetnek vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy kinő a koporsónkból egy fa vagy nem .Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség :vagy kivágják vagy nem.Ha nem nincs semmi baj ,de ha igen van két lehetőség:vagy feldolgozzák,vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy wc papír lesz vagy nem.Ha nem nincs semmi baj,de ha igen van két lehetőség:vagy használják vagy nem.Ha nem nincs semmi baj ,de ha igen:
Uraim ,már megint szarban vagyunk!
A másik témában már tavaly leirtam, hogy a kábitószer használata kizárható.
A jogositvány bevonása mellett 1-2év tengerészruha viselés jogos és igazságos lenne, nem felfüggesztve!
Mimo!
Nem, nem tartom normálisnak, hogy nem lehet magánélete, de a sztárság sajna ezzel jár. Gondolom, tisztába volt vele, mikor belevágott. És ez még nem is olyan vészes nálunk, szerintem....
Igazad van, nemcsak a fiatalokkal lehet gond az utakon. De nekem úgy tűnt, hogy a kirívó esetekben - még ha nem is fiatal az okozó - ez a fajta hiperönzô magatartásmód áll, ami olyan nagy divat mostanság.
Én nem foglalkoztam azzal, hogy a drog miatt volt-e, elhiszem, hogy akkor éppen nem volt belôve, akkor viszont még kevésbé értem, hogy hajthatott ilyen eszement módra. Oké, néha muszáj sietni, de közben észben kell tartani, hogy más is létezik, aki közlekedik.
Aki meg annyira sebességbolond, az menjen autóversenyzônek, de ne a forgalomba próbálgassa ébredezô tehetségét. Na jó, tudom, ez nem megy mindig. Ismétlem, én is imádok hajtani, de megpróbálok vigyázni magamra és másokra. Akinél csak a hajtás van meg, azzal meg könnyen történik ilyen.
Pl. Csepel, szabadkikötô út, szinte nyílegyenes, minimális ívvel az AGIP kútnál. Nem olyan rég egyik éjjel itt is meg bírtak halni négyen, diszkóbaleset. Mert milyen jó is buli után vagányul hazaszáguldani...
Volt egy srác, imádott autózni, sokat melózott, végre vett egy Honda sportkocsit, szintén Csepel "belvárosában" 100 feletti sebességgel csavarodott fel egy oszlopra. Vazze, miért kell ilyen helyen így száguldozni?
Volt lakhelyemen élt egy alig huszonéves rendôriskolás, rajongott a felspécizett Mercijéért. Egyik este barátnôjével együtt 120-szal hajtott be egy körforgalomba, ahol fele sebesség is sodrós lehet, mindketten meghaltak.
Érted? Mert én nem. Minek kell egy lakott terület közepén ôrült módra döngetni? De ha igazán tudna vezetni, képes lenne felmérni, hogy ennyivel ilyen kanyart nem lehet bevenni...
Felelôtlenség és kórosan túlzott egoizmussal párosuló önbizalomtúltengés, szerintem ez a baj.
Végül is Elôd ennek az egésznek csak egy mindenki számára észlelhetô kitüremkedése, az egész jelenség a rendszerváltás utáni vadkeleti állapotok, és az ún. "fejlett országok" által sulykolt életforma eltorzult átvétele. Phüüü, de cociológusra vettem a figurát, pedig nem is értek hozzá :))
Apropó... Mi van az Elodke lakásán talált nylontasakokkal??? Errol is nagy a csönd. Sok pénze van ennek a kis takonynak az már biztos. De nem kéne azért futni hagyni. SZerintem ha futni hagynak egy ilyen sarházit, akkor csak azt érik el vele, hogy reklámot csinálnak az ilyesfajta viselkedéshez, életmódhoz. Nyomj agyon mást, úgyis ,megúszhatod... Kábszerezz és majd jól kimosnak az irdatlan drága ügyvédeid... Légy te is "jó fej" akárcsak CSE. Na azt hiszem ez lenne a világvége. Igenis ültessék le a kis rohadékot. Szerintem igazából fel sem fogta, hogy mit csinált (nem nézem ki belole) De ha börtönbe kerül, legalább lesz ideje eltöprengni a kis dolgairól
Azt viszont most is fenntartom, hogy joga van a magánélethez. Hibázott, óriásit, remélem szív is majd érte.
Ha nem is a drog miatt történt az egész autó és sebesség bolondok mindig voltak és lesznek is. Így eljutottunk ugyanoda. Ez az egész elég régen történt már, mégis ugyanannyi lökött fazon van az utakon akik miatt meghalhatsz és ezt sajnos nap mint nap kell tapasztalnom. És nem csak fiatal taknyász BMW –k okozhatnak ilyen balesetet, hanem rámenős idősebb Wartburgosok is (ez egy igen friss tapasztalat, nem sok hiányzott hozzá, hogy reggel az Árpád hídon laposra vasalja a Polákommal együtt, mert jó szórakozásnak tartotta, hogy megcikáztatja az autóját előttem, mert gyorsabb voltam és nem tudott bevágni elém, de ez már egy másik topic)!
MuzX: Normális dolognak tartod, hogy egy ember aki a munkájánál fogva a reflektorfénybe kerül felejtse el azt, hogy van magánélete. Éppen csak arról nem cikkeznek, hogy milyen WC papírt használ?
Azzal teljesen egyet értek, hogy meg kell valahogyan állítani a drogozást és az ezzel együtt járó dolgokat, de biztosan van más módja. Szerinted attól, hogy CSE folyik még a csapból is és esetleg leültetik a drogos meggondolja magát és nem megy el lopni, nem üt le a sarkon valakit a következő adag áráért vagy apuci kedvence nem nyomja magába tovább. Szerintem szállj le a földre. Ehhez sokkal több kell. Ha valaki függő akkor ez semmit sem számít.
Részemről a hócipőm tele van már ezzel a fazonnal. A Frei interjú óta pedig még a hátamon is feláll a pihe tőle. Katasztrofálisan viselkedett és nem hiszem, hogy ez csak azért tűnik így, mert megvágták a műsort.
Szióka, most, hogy már hetek óra ezen megy a vita én csak annyit tennék hozzá, hogy: 1, a negatív reklám is reklám, sőt... (és mint mindenki látja mostanában még a csapból is CSE folyik)
2, a drogról és a rockerekről csak annyit, amennyit Ford F. mondott annak idején, kb ezt: ha kell a pénz a drogra, csinálnak néhány rock a drog ellen reklámot. 3, Kedves Hókuszpók én nem értem, hogy te honnan tudsz mindent ilyen pontosan (csak nem vagy titkosügynök )
Mimo, nem tudom, hogyan történt, de a végeredményt személyesen láttam alig egy órával utána (már villamosról, mert a dugó miatt, amit melleseleg okozott, inkább a Margít-hídnál leparkoltam a kocsit).
Egy tuti, rohadt gyorsan kellett mennie, és biztosan szabálytalanul.
Azt hiszem, a füvezés már rég nem téma, azért nem szuttyongatják a vádban, nem?
Viszont pontosan azért, mert annyira TIPIKUS az esete, annyira megtestesíti azt a stílust és viselkedésmódot, ami szerintem jellegzetes itt és most, és ami piszok veszélyes tud lenni, hogy igenis, legyen csak a kirakatban!
Másrészt mindenki, aki a sóbizniszben van, együtt kell éljen azzal, hogy nincs magánélete többé. Ha jót csinál, milliók istenítik, de a híbáiról is milliók értesülnek. Mondhatni, foglalkozási ártalom.
Azt hiszem, azt hogy valóban mi történt sosem fogjuk megtudni.
Számomra ez az egész egy kicsit kirakatpernek tűnik. Túlságosan fel van fújva az ügy. Kihasználják azt, hogy szem előtt van mint előadó és precedens ügyet akarnak kreálni a dologból.
Természetesen nem kell, hogy megússza! Ha hibás kapja meg a megérdemelt börtönbüntetését úgy mint más átlagos ügyvéddel rendelkező átlagember!!!
Valóban kimutatható egy két hónapja elszívott füves cigi a vizeletből?
Hzolee, ha 20%-os túllépésért elvennék a jogsit, akkor senkinek nem lenne jogsija...
(Nálam múltkor 37%-os túllépésért egy ezres volt a bírság)
Hókuszpók!
Magyarországon mostanában csak elvétve tartják be a sebességet. Én se. Senki se. Nem azt mondom, hogy mindig, mindenhol, de túlnyomórészt.
Ismerem azt a helyet, ahol az Elôd csattant, mindennap arra járok. Én szeretek gyorsan vezetni, de kínosan igyekszem ügyelni arra, hogy ezzel senkit ne akadályozzak, ne kényszerítsek váratlan manôverre, és legfôképpen ne veszélyeztessek.
Normális, felelôsségérzettel rendelkezô ember azon az úton, olyan idôjárási és útviszonyoknál, melyek akkor voltak, NEM SZABAD, hogy ekkor sebességgel hajtson!
A legtöbb halálos, vagy súlyos baleset olyan akciók miatt következik be, mikor valaki azt hiszi, hogy neki mindent szabad, minden sikerül, ô nem totojázik úgy, mint a sok nyúlbéla. Aztán 90-nel megy a jeges kanyarban, vagy a leállósávon elôz, bevág, "még átérek" gondolja az elsôbbségadás táblánál, vagy elôzésnél.
A vezetés közúton nem buli, nem akciófilm. Csak éppen a srácok mit látnak lépten-nyomon a médiából, reklámokból, műsorokból? Az a menô, aki vagány, aki leszarja a többieket, ugye " az igazi férfi mindig megkapja, amit akar", mondja az n-edik életmódmagazin szlogenje. Csak éppen ez úgy szűrôdik le, hogy "elveszi, amit akar"...
Ennek az egész mesterségesen pörgetett konzum-mentalitásnak egyik megjelenítôje volt szerintem az Elôd is, és épp ezért nagyon tipikus az esete, sajnos.
CS. E. kicsit meg volt illetődve a frei dossziéban, de ennyi. Ennyi lelkiismeretfurdalása volt egy halált okozó karambol után. Gratulálok.
A legnagyobb gazság, ha egy gyilkosságot simán meg lehet úszni. Mert lehetett véletlen - azt nem feltételezem róla, hogy direkt rohant a rendőrbe - de akkor is megölt egy embert.
Ne olyan büntetést kapjon, mintha pisztollyal lőtte volna le, de sitteljék le ezt a kis buzi CS.E-t vagy 5 évre, ott meg jól köcsögöljék seggbe a kis parasztot.
Aztán már a végbelével is ki tudja adni a magas C-t.....
Ki mondta neked , hogy a Frei dosszié a tenyeket közölte ? Meg volt vágva a műsor rendesen !A TV műsorkészítés titkairól most ne... ! A felvett anyagból azt csinálnak amit akarnak ! Én elég sokat beszéltem azóta Előddel és az Ő általa elmondott "tényeket" közöltem veletek .
Nem hazudok , nem írtam azt , hogy CSAK a jogsiját vegyék el ! Igaz , hogy az "ÉS" szó közbeiktatásával már te is pontossabban megértetted volna , hogy mit akarok ! KAPJA MEG AMI JÁR !!! ÉS...
hzolee :
Igaz , gyorsan ment...(kb 80-90 km/h-val )Sajnos...
Lehet , hogy azért védem, mert néha én is túllépem az 50-et ?
Ti még soha nem ...?
A vita nem csak a gyorshajtás miatt folyik .
A vád most : Halálos közúti baleset gondatlan okozása .
Nem több , nem kevesebb ! Ez elég súlyos vád ! Ezen belül vannak súlyosbító és enyhítő körülmények ! Ti csak az előzőt halhattátok én az eddig nem publikált utóbbikról próbáltalak tájékoztatni titeket .
Előd nem tudja pontosan mennyivel ment , maradnak a szakértők...
Azt , hogy gyorsan ment soha nem tagadta..
Na megyek én is gyorsan , mert vár az ebéd és utána mennem kell " dolgozni" vidékre ! Azt hiszem most lassabban , a szokottnál...
Végig olvastam a topcit és egy nagyon érdekes beírás megmaradt bennem:
"CsM
U.I: Az ausztiai buszbaleset sofúrje és Cs.E. között csak annyi a különböség, hogy a buszsofőrt azóta is pszichológusok kezelik mert sokkot kapott amikor meghallotta a hirt. Cs.E. pedig mindenkinek elmondta a tévében, hogy ő semmiben sem hibás. Ennyi."
Hát valahogy én is így képzelek el egy átlagos reakciót egy ilyen esetben. Lehet hogy elődös már hozzászokott a közlekedési balesetek okozásához? Legalábbis úgy tünt, hogy rutinosan nyalta "tisztára" magát. Még yoo, hogy ezt a forgatókönyvet már egy hónappal ezelött többen is borítékolták előre.
Hokusz,
bocsass meg, de en amikor irtam, rox megjegyzeset nem lattam, ezek szerint felreertes volt, mindketten felreertettuk.
mas.
ha beszeltel Eloddel, akkor azt szabad tudni, hogy mennyire ment gyorsan? mondjuk a mediaban 80-100 is hallhato volt. Nem akarom en, hogy "ellene vallj" (bar eleg elfogulatlannak tunsz szerencsere), csak annyit mondj, hogy *szerinte* ez igaz, vagy lassabban ment?
Elodkét én is hallottam. A saját verzióját. Az általa illetve managerei által szervezett showban (Frei dosszié)Ugyanúgy sugárban okádtam tole, mint a zenéjétol. Ennyit a TÉNYEKROL
Nem vagyok bíró , én bíróságra bíznám az ítélkezést a TÉNYEK teljes ismeretében !
Addig csak találgatunk ! Én sem voltam ott, csak én Elődöt is meghallgattam és most titeket is szeretnélek tájékoztatni.
megengedett sebesseg ilyen merteku atlepese mellett okozott balesetert, mely embereletet kovetel, nem egyszeru jogsielvetel jar. a jogsidat mar akkor is elveszik, ha 20% gyorsabban mesz, "balesetmentesen".
de itt baleset volt, szemelyi serules, halal, es anyagi kar.
"..A közlekedési baleset okozásáért kapja meg , ami jár !!! Vegyék el a jogsiját ( megtörtént !!! ) jó sokáig ." Kíváncsi lennék, ha te lennél annak a szerencsétlen nyomozónak az édesanyja, akkor is csak ennyivel súlytanád-e Elodkét??? Mellesleg nem csak egy kocsit zúzott porrá, ami ugye "csak" anyagi kár, hanem a benne üloket is, akik közül az egyik ember meghalt. Valóban komolyan gondolod, hogy csak a jogsiját kellene elvenni?????
jajmá az offtopik rokker/diszkós vitával itten! :) vegyétek tudomásul, hogy a Papp Rita nem narkózik, és ő a legjobb. múltkor is vótunk lenn a dizsibe.. ..de ez már a "Te milyen ZENÉT szeretsz?" topik. :)
lehet hogy "sztár" volt :)))). ez jó, én pl nem is tudtam a Frei-műsorig, hogy hogy néz ki a manus, és a zenéjét se ismerem fel, azóta sem tudom kiválasztani a danubigyuszból a reggeli rádiósóraébresztéskor zúduló több tonna műanyag sz*r közül, szóval erről nem tudok semmit mondani.
De attól, hogy ilyen mű-sztár, attól még kapja már ő is *ugyanazt* a büntit, mint más! Nem kellett volna mindjárt a kábszerre fektetni a hangsúlyt, tessék, ez most visszaüt. "ügy"="narko".. nincs narko? nincs "ügy"!
Méghogy a rendőr nem tért ki előle... ..el is ítélik majd posztumusz?
Miért is bőszít ez az eset mindenkit, és miért gyűlik vérszagra a magyar vad? azért mert ez az egész dili ez a mai magyar valóság görbe tükre, és ezt látni (benne a képet: pénzért minden megvehető, a pénzed mondja meg hogy ki vagy, mesterséges "sztár"-ok, stb.) elég szar. de ez meg már a KUTYAKAKA topik.
Előd, nem szent de nem is egy „ujgazdagkőbunkó” !
Az édesapja a Tv-nél dolgozik , külsősként és mint minden apa biztosan ő is segített a fia karrierében !(De ingyen stúdió , stb…marhaság .) Amit elért, azért meg kellett dolgoznia. Már rég elfelejtették volna , ha nem lenne tehetséges és nem hozna nyereséget a munkája . Nincs az a stúdió ami egy hülyét évekig istápolna ! A közönséget pedig végképp nem lehet „megvenni” apucinak sem .A lemezeket meg viszik ! ( Zenei ízlésekről most ne… ! Nálam a Deep Purple, Led Zeppelin , Slade, Doors, Jimi Hendrix, Janis Joplin , Uriah Heep, John Lennon !!! Hazaiból : Omega Red Star , P.Mobil , Beatrice , LGT (!!!), Republic stb. ) Szóval zeneileg nem vagyok elfogult ! A maga műfajában Előd kifejezetten jó !!!
De ennek semmi köze a balesethez…
A Vár klubban tényleg járt , az UP nevű bandát akarta megnézni , hogy élőben milyenek ! ( Ez szintén a „munkájához” tartozik , ha akar velük valamit vagy csak kíváncsi meg kell nézni ! Nem táncolt , nem csajozott… ) Nem tetszett neki a koncert , el is ment haza ! Ami a két testőrt illeti , az egyik a Kovács „Nagyember” Laci volt a Juventus Rádió mixmestere ! A cigi miatt csak nem kellene lecsukni . ( Sima , rendes , rákot okozó kis cigi volt… )
A rendőrség állításai túlzottak voltak , most , hogy ez kezd kiderülni mi a baj ? Tévedtek azok már nagyobbat is ! ( Kipróbálta már de NEM volt és most sem kábszeres , az autó papírjai NEM hamisak , NEM volt lopott stb. ) Ezeket a hamis vádakat szajkózza mindenki azóta is . Az a főrendőr aki ezt nyilatkozta , valószínűleg segíteni akart a törvényhozóknak , hogy könnyebb legyen a „kábszeres törvényt nyélbeütni „! A legszigorúbb törvény meghozásával egyetértek , sőt maximálisan támogatom , de NE térjünk vissza a „komcsi” módszerekhez !!! Nem kell külön „áldozatokat” gyártani… ( Egy általam tisztelt igen demokratikus országban már a sima cigit is betiltották a nyilvános helyeken ! Egyetértek !!! )
A közlekedési baleset okozásáért kapja meg , ami jár !!! Vegyék el a jogsiját ( megtörtént !!! ) jó sokáig !
"..Jó példát hoztál koagyú barátom a Guns'n'Roses igencsak híres kábszeres banda volt.
..." A volt szó itt igen hangsúlyos. Pl az elso dobosukat azért dobták ki, mivel nem tudott leszoki a kábszerrol. Koagyú....
Sziasztok!
Új vagyok ilyen hozzászólások terén de elolvastam az ediggi levelek egy részét és szeretnék egy-két dolgot hozzátenni.
1. Hivatásos sofőrök körében régóta ismert volt a Cs.E. kocsija, egymásnak adták az üzeneteket, hogy őrülten vezet a városban és közveszélyes. Nem értem, miért nem lehet az ilyen alakokat időben leállítani, mielőtt még nagyon nagy bajt okoznak?
2. CS.E. korábban többször nyilatkozott, hogy imádja a száguldást és a vezetést. Biztos sok ilyen tulajdonságú ember van, akik mégsem okoznak halálos közúti balesetet.
3. Amikor a tegnapi híradóban az E. ügyvédje elmondta, hogy lehet hogy beperlik a rendőrséget mert az E. nem is fogyasztott kábítószert pedig ők azt mondták, akkor telt be a pohár. Még hogy jó hogy nem nekik áll feljebb. Egyrészt eddig mindenki feltételes módban beszélt a drogról, másrészt, ahogy az E. is bevalotta, szívott korábban füvet. De itt szerintem mesze nem a drogozásról van szó, hanem arról hogy egy 25 éves ember szerencsétlenül meghalt, mert nincs olyan jó autója, mint az E.-nek. És ha így haladunk, még a végén ez alól a vád alól is felmentik a szuperügyvédek. Remek, nem?
Ennyit szerettem volna, köszi a figyelmet.
CsM
U.I: Az ausztiai buszbaleset sofúrje és Cs.E. között csak annyi a különböség, hogy a buszsofőrt azóta is pszichológusok kezelik mert sokkot kapott amikor meghallotta a hirt. Cs.E. pedig mindenkinek elmondta a tévében, hogy ő semmiben sem hibás. Ennyi.