- nincs infóm. Ha vmelyik olvtársnak van, biztos hozzászól. A Bajcsy-Zsilinszky úton a Haas & Czjekre /hász és cízek/ azért gyanakszom. Honlapjuk is lehet. Nem porcelánból, hanem kerámiából lehet névre szólót csináltatni (bögre, kistányér, teásibrik). A cím egy kapualji hirdetésen a Kígyó utcában, de a helyszín vhol az Üllõi úton.
- http://www.multiprint.hu/introduce.php (itt mindenféle emblémázás, fotómásolás klf. felületekre), pl. kispárnahuzatra egy ágynemûkészletbõl, ami a házassági évfordulókra javallott.
- üvegcsiszolónál készíttethet monogramos poharat (Kis Feleség és Ifjú Férj monogramja pld.: KF & IF), a hozzáillõ italt pedig elkésszíttetheti névre szóló, az alkalomhoz illõ címkével /ez utóbbit szerintem saját maga is tervezhet, színes nyomtatóval öntapadós papírra felviszi és lecseréli az eredetit; ilyenbõl több palacckal is gyárthat/
--- összeállíthat házassági évfordulós, ünnepi reggelizõs, uzsonnázós klt.-t, amit nem az elsõ házassági évfordulón, hanem az elsõ kettesben, saját otthonukban töltött napon vagy hvg-n kell felavatni. A szett lehet 2 db kistányér, teás v. kávés csésze + alj, monogramos pezsgõspohár, elõételes kés-villa-kanál, kiskanál, mokkáskanál, monogaramos uzsonnaterítõ, egy csomag esküvõ szalvéta,
mindez piknikkosárban vagy vmi hasonlóan stabil tárolóalkalmatosságban, használati utasítással ellátva, mellékelve hozzá minden étel, ital, amit a felavatáshoz gondol, plusz marcipánszívek.
Koszi az infot. Szerintem ennyi alapjan megtalalom oket. El is megyek erdeklodni elozetesen, hogy a baratno mar csak akkor utazzon ide, ha biztosan oket akarja.
Persze, csinálnak. Én két lámpaernyőst tudok. Az egyik az Üllői út elejen, a Vörösmarty mozival nagyjából szemben, a másik a Váci utca déli felében. Mindkettő régi, megbízható (háború előtt kezdett) cég, persze ennek megfelelően nem is olcsók.
lampaernyot szeretne csinaltatni egy kedves ismerosom valamilyen textiliabol. O Szegeden el, de akar Pestre is eljonne a megfelelo mester (?) kedveert. Tudtok tanacsot adni, hogy merre erdemes ilyen helyet keresni? Letezik egyaltalan olyan ember, aki kifejezetten erre specializalta magat, vagy csak egy ugyes, varrni tudo embert kell talalni?
És www.rbendeguz-and-csokis-star-market.com az smafu? Adjunk el neki mi, és passz. Na jó, a többiek hallgatását is megvesszük! Sneci, kell egy új digit gép 12x-es zoommal?
- viszont addig van annyi idõ, hogy magad kreálj ilyet.
-- netrõl levadászod az adott év fontos híreit. Elsõsorban a születésnapra kocentrálj, amit különféle (brit, US, német, francia) variációkban is beírhatsz, a magyaron kívül.
-- képeket is gyûjtheszt hozzá (Google képkeresõbe: 1935, aztán válogatás)
- azt hiszem az Országos Széchenyi Könyvtárban õrzik a régi újságokat. Egy akkori hírlap címoldaláról készíttethetsz fénymásolatot, illetve kimásolhatsz belõle igazi híreket, amiket aztán beszerkesztesz a szövegszerkesztõvel alkotott saját újságba.
Valamikor, valahol olvastam, hogy lehet készíttetni olyan újságot, ami az ajándékozott születésnapján jelent meg. Nagypapám február elején lesz 70 éves, sos kellene az info, hogy hol tudok ilyet csináltatni!
Flox, VII. ker., Erzsébet körút 23., udvar (pontosabban onnan nyíló hátsó lépcső). A Wesselényi utcánál található a ház, a fajátékos melletti kapubejáró.
re: Agua Brava - a freemailes mailboxod tele. - sajnos nem kaptam. A neten fellelhető, de azzal nem volt türelmem próbálkozni. http://shopping.yahoo.com/b:Agua%20Brava:22406166 (ezt az üzenetet bemásoltam ide is, mert nem tudom, melyik topikban nyavalyogtam emiatt legutóbb). r_b.
koszi, kozben megtalaltam a konyvkotos topikot is, tavaly meg nem volt ilyen :)
abban maradtam magammal, hogy nem surgetem a dolgot, karacsonyra is tokeletes ajandek lesz, es igy lesz idom is megcsinalni.Talaltam amugy itt a kozelben is konyvkotot, nemtom milyne ar/hatarido lesz nala, mindenesetre nemhiszem hogy egetrengeto lenne.
Udv mindenkinek.
Egyszer tavaly karacsony elott mar atolvasgattam a topikot, es tok sok jo otletet kaptam innen.
Most s.o.s-ben lenne egy gyors kerdesem.
talaltam ebookban egy .hu-ban beszerezhetetlen angol nyelvu knyvet, ezt szeretnem a paromnak vmilyen rendes konyv formaba hozni.
van ra kb par napom, szal van vmi jo otletetek, hogy hogy tudom itthon jol (es gyorsan:) bekotni?
- autómodell (a kedvence v. vmi 64-es évjáratú), hozzá ugyanezen márka fém kulcstartója. Mázli lenne, ha a BMW-t kedveli, mert akkor az autószalonjukban mindezt be is szerezhetnéd.
- ha a Harley-kat szereti, vmi Harley Davidsonos márkajelzésû tárgy v. cucc
- vmi dizájnos asztali állvány CD v. CD-ROM-ok tárolására
- sétarepülés
- Swiss Card (svájci bicskája már valszeg van), hozzáillõ tokkal v. tárcával.
- kiegészítõként: 1 db pirosra festett billentyû, "panic" felirattal (ha az új felszerelésbõl a billentyûzet kimaradt volna, akkor azt is hozzá)
- ha van laptopja is, egy szupertáska hozzá
- ha beszerezhetõ itthon (és belefér a keretbe): digitális képtartó, benne szkennelt gyerekkori fotói
Ezek után természetesen bármi, ami eszedbe jut. :o)