Keresés

Részletes keresés

SebDani Creative Commons License 1999.01.27 0 0 14
Csatlakozom pancho-hoz (és követőihez)!

Szerintem is értelmetlen dolog (magyarul hülyeség) egy egész országnak központilag előírva gyászolnia.
Az élet megy tovább. És nem akarom megvetni azt az anyát vagy apát, akinek vasárnap fog gyermeke születni, és a világ legboldogabb emberének fogja érezni magát azon a gyászos napon.

Nem nevetséges egy kicsit?

Mellesleg úgy érzem, sanchi jó ráérzéssel helyezte el ezt a topikot a Politikában (és nem a Törzsasztalban). Szerintem is (mint már többen hasonlóan nyilatkoztak előttem) inkább politikai húzás ez a gyásznap és semmi köze a gyászhoz.

Üdv, SebDani

dekóder Creative Commons License 1999.01.27 0 0 13
Kedves sanchi!

Csatlakozom, és köszönöm felvetésedet a jóérzésű tasztaltársak nevében is.

DONCARLOS Creative Commons License 1999.01.27 0 0 12
Egyetértek a topicinditóval.
Azt hiszem bármilyen kormány is lenne, mindegyik gyásznapot rendelne el, mert ez a tragédia tényleg szörnyü volt. Az e m b e r -nek meg képesnek kell empatikusnak lennie.
kerdojel Creative Commons License 1999.01.27 0 0 11
En nagyon sajnalok mindenkit, aki szemelyesen erintett a balesetben, de nemzeti gyasznap?
Ezzel szerintem az _igazi_ nemzeti gyasznapokat degradalnank le.
holló Creative Commons License 1999.01.27 0 0 10
Miért pont vasárnap?
Mert szombaton ér véget a M.házai összfidesz buli? Mert szombaton Szájer úr anyázni óhajt a Híradóban és nem Kőszegen tartózkodik majd?

Mindenesetre én megrendülve hallgatom őket, pl. O.V. nyilatkozatát:"szörnyű amikor egy gyermek elpusztul!"
Hallottátok? Elpusztul!! Ez is egy nemzeti gyász!
Perszze lehet, hogy O.V. itt is hibázott, de most sem korrigált (Simicska, Pintér, stb.), nem mondta, hogy bocsánat egy M.elnök is félrebeszélhet, ezt tessenek kivágni, vagy kezdjük előlről! NEM! Ő O.V. így mondta és kész! A halottak szerinte pusztultak. És mi gyászolunk! Persze csak a kőszegieket, akik nyugodjanak békében és intsenek arra, hogy vigyázzunk jobban egymásra, magunkra.
Vasárnap óvatosabbak legyünk? Aki most ébredezik, annak nem árt erre figyelni, de szerintem már előbb is kezdhetjük!

heppay Creative Commons License 1999.01.27 0 0 9
Én nagyon sajnálok mindenkit aki a tragédiában meghalt, de január 31 nálunk családi ünnep, úgyhogy daj-daj lesz és kész. Nem azon múlik ez a dolog, hogy ki sír és ki hallgat kivülvülről a legjobban. Tehát ez a nemzeti gyásznap egy nagy FiRg!!!!
PrivatElek Creative Commons License 1999.01.27 0 0 8
Et fiat pax!
luciferi Creative Commons License 1999.01.27 0 0 7
Én ezután a bunkóság és érzelmi sivárság fokát csak - pancho- ban mérem.
A topic indítoval pedig egyetértek
luciferi Creative Commons License 1999.01.27 0 0 6
Én ezután a bunkóság és érzelmi sivárság fokát csak - pancho- ban mérem.
A topic indítoval pedig egyetértek
turista Creative Commons License 1999.01.27 0 0 5
Azt gondoltam, ez lesz az a topic, ahol nem lesz anyázás. Tévedtem.
Urak!
Vannak dolgok, amiket nem lehet szavakkal elmagyarázni. Akik úgy kívánnak tiltakozni a kormány politikája ellen, hogy vasárnap topicokat nyitnak és teleírják azokat, tegyék.
ps: sanchi, ez egy szép gesztus volt.
BaSand Creative Commons License 1999.01.27 0 0 4
pancho !

Nem ismerem a korábbi hozzászólásaidat, de ezt elégségesnek tartom ahhoz, hogy IGNORE ON

A gyásznapi vitaszünettel pedig egyetértek

mekklátja Creative Commons License 1999.01.27 0 0 3
T. pancho!

Hogyhogy miért. Ez negyon egyszerű!
Benne van a topikindítóban: mert kedvenc miniszterelnökünk ezt kívánja és kész nnnna!
Az egész egy nagy képmutatás és népszerűséghajhászás. Mindjárt oda is menne (Pokorni), hogy tájékozódjon. Minek!!! Mit ér el vele? Semmit, viszont megírják hogy mennyire baromira sajnálják a dolgot. Én nem kevésbé sajnálom állítom, de nem verem nagy dobra. Őket meg - állítom - kevésbé bántja, de negydobra verik. Mert érdekük fűződik hozzá. Segítsenek csendben, ha tudnak. és mindjárt hihetőbb lesz.

mekkÜdv

pancho Creative Commons License 1999.01.27 0 0 2
Már előre elnézést mindenkitől, de ez a gyázsnap, ez elég nagy hülyeség.
Elhiszem, hogy a halottak hozzátartozóinak az, de miért kell nekem, meg még 10 millió másiknak gyászolni azt a 18 embert, akikről eleddig nem is hallottam? (A "nemzeti gyásznapokat" amúgy is utálom, mert egy állam vezetése ráerőlteti az akaratát a népre, lásd még Antall J. miniszterelnök halála. Aki addig, életében nem utálta, az a halála miatt rendezett hajcihő miatt tutira megutálta az alatt az egy hét alatt.) Amúgy meg: ők lehet, hogy meghaltak, de az élet megy tovább. Egy családnak ugyan egy ember is nagy - pótolhatatlan - veszteség, megértem a gyászukat, de az ország lakosságához képest 18 fő nem túl jelentős. (Két milliomod rész, számokkal: 0,000 002.) Bocs, ez kegyetlenül hangzik, de ha belegondoltok, így van. Szóval én nem akarom a gyászukat lekicsinyelni, de nem szeretném, ha részt kéne benne vennem. Nem ismertem senkit az áldozatok közül, nem is hallottam róluk a balesetig, bocs, de nem tudok mély részvétet érezni.
Ti ugyanehhez a hülyeséghez akartok csatlakozni, és ti is próbáljátok hallgatásra bírni a népet? Nem vagytok normálisak.
kerdojel Creative Commons License 1999.01.27 0 0 1
Nemzeti gyasznap?
Ezt nem tudom komolyan venni.
frett Creative Commons License 1999.01.27 0 0 0
Csatlakozom.
sanchi Creative Commons License 1999.01.27 0 0 topiknyitó
Javaslom, hogy csendesedjen el a VITA
vasárnap (amit a miniszterelnök nagyon helyesen nyilvánított annak) a GYÁSZ napján, a buszbalesetben elhúnyt honfitársaink emlékére.
Sancho (sanchi)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!